World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
google elsõ találatra😊)) ( csak megkéne tanulni használni... ) SP2 LETÖLTÉSE

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kemszi2
ÁÁÁ....fenébe...fáj a szívem.Nem tudok szerezni sehogyse sp2-t.Így viszont nincs játék se.Pedig már lenne mit tesztelni bõven<#nevetes1>
arty
köszönjük !!

Forza.

THX<#eljen><#worship>

Istencsászár
<#worship>Good job<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

THX

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

hykao
Nos elkészültem a magyarítással, remélhetõleg nemsokára letölthetõ lesz a Gamhunter oldaláról.
Pár kép:

UPDATE: Már letölthető a GAMEHUNTER oldaláról: KATT

hykao
Én meg megint lemaradtam róla... 😊
OrioN the S
Zsír volt 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
megy a szerver!
wr2hu a jelszó

[HUN]FaTaL
😊 jah föci tételeket kellett írnom:/

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Már megy ha jól látom...csak ti nem vagytok ott... 😊
OrioN the S
😊 ha a töbiek is reagálnak akkor ....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

[HUN]FaTaL
este multi?😊

hykao
Következõ Tomek buli: M3 CSL (belsõnézet textúráit lehet ezesetben is én csinálom, ha lesz rá idõm)
OrioN the S
mindenki elvan a bömbivel 😊 legalábbis nekem naon bejön

malter
na mi ez a nagy pangás?😊
bmw730d
<#eljen>

hykao
Még csak azt sem, hisz néhány fájl átvariálása, átnevezése, miegymás - az instrukcióim alapján - nemigen nevezhetõ konvertálásnak sem...de az, hogy "Elkészitettem elsõ addonom a wr2-höz" jócskán erõs túlzás - fõként úgy, hogy egyetlenegy árva szó sem esik a modellt, a textúrákat, a .car fájlt valójában elkészítõ emberekrõl - ergo a valódi KÉSZÍTÕKRÕL!

Emberek egy kicsit gondolkozzunk már! Amit írtam, hogy mit, hogyan kell csinálni, nem ezért írtam, hogy egyesek más tollával ékeskedjenek, hanem azért, hogy SAJÁT, OTTHONI HASZNÁLATRA mindenki képes legyen a WR1 autóit berakni MAGÁNAK a SAJÁT WR2 JÁTÉKÁBA!!! (ha kedve tartja, és nem tudja kivárni a komolyabb , kifejezetten a WR2-höz készült konverziókat)

Szóval egy dolog, hogy magának ki, mit csinál, s még egy dolog közzétenni dolgokat! Légyszi ne tegyétek! A letölthetõ addonokhoz nem véletlenül mellékelnek a készítõk .txt fájlokat, és nem véletlenül írják bele, hogy az ENGEDÉLYÜK NÉLKÜL SENKI NE MÓDOSÍTSON SEMMIT (úgy, hogy azt közzéteszi...)
Ezen kívül nem egy modder a fórumokra is beírta, és egyértelmûsítette, hogy nem szeretné ha rajta kívül más a WR2-höz igazítaná az õ készítményeit!

Ha már ezek az emberek ingyen dolgoznak, és ingyen élvezhetjük munkáik gyümölcsét, tartsuk tiszteletbe ezt a kérés nélkül is alapvetõ dolgot!

Más a helyzet a WR1 gyári autóival! Azokat nyugodtan mindenki úgy variálhatja, ahogy akarja a WR2-höz, és közzé is teheti itt, abból nem lesz baj, a fejlesztõk nem fognak ágálni érte...de a nem gyári autókat légyszi ne harangozzátok itt be nagy csindadrattával...
[HUN]FaTaL
nekem is jöhet a link ha valaki konvertált át valamit😊

R0sc0
ja. na mindegy.. szoval ha konvertáltok át autokat wr1ből wr2be akkor a linket egy pmben nyugodtan elküldhetitek 😛

kössz előre is ha lesz ilyen 😊

Istencsászár
szerzõi jogvédelem..

R0sc0
ezt nem értem. Miert gond ha wr1-es autokat konvertálunk át magunknak?
nem az a cél hogy minnél több auto legyen elérhető? vagy meg kell várni míg a külföldiek csigalassuságban befejeznek 1-1 autot?

kemszi2
Sziasztok!VW Corrado készült a wr1-hez?
OrioN the S
hoppáá

<#wow1>

bocs

malter
és ugy adj neki linket letöltésröl,mert külföldiek nézik az sg-t,és nem nézik jo szemmel hogy engedélyük nélkül nyukálunk😊
malter
majd hykao elmondja miért de pont ma beszéltem rolla erröl,és megkért hogy ne adjunk linket wr1böl rakott autorol csak szoljunk hogy van ilyen,és akit érdekel az privátban jelezze
malter
ha még tudod töröld
természetesen Wr1

malter
miböl konvertáltad?
Istencsászár

Istencsászár
jájj ne igy😊 mondtam linkeld😊)))

Istencsászárnak köszönjétek a tárhelyet!Nekem a konvertálást!😊
Tárhely:

ftp.extra.hu
user: tottif1
pass: picci5

Mér azt irtam?Tényleg mind1 az a lényeg benn van!Csak már valhogy felkéne nyomnom egy ftp tárhelyre!Csak azt nem tudom mivel!Total Comander bexart 100%nál!Plz help!Megoldottam!

[HUN]FaTaL
ezt nem te készítetted, max te konvertáltad😊

Elkészitettem elsõ addonom a wr2-höz egy AUDI A8-ast (Audi 4ever!)
De valaki adjon tárhelyet vagy várjatok 3 órát! ja aki nem hiszi el vagy kell kép róla annak Itt a kép! Belsõ nézet is van! Arról Itt van kép!

malter
azt hittem,ezt lehet használni,aztán figyeltem hogy szálitott auto😊
OrioN the S
<#nyes>

12346
viszont lenne izzadás, meg para rendesen😄

hykao
Akkor hamar vége lenne egy-két versenynek... 😊
Zetorg
lehetne ilyen a törésmodell 😄

OrioN the S
<#wow2><#eljen>

Istencsászár
<#wow1><#wow1>

hykao
Ez a Snyder már megint kitalált valamit...
[HUN]FaTaL
😄DD

OrioN the S
<#vigyor1><#gonosz1><#nyes>

Istencsászár
mindjár jön a kérdés "nemjó ez a cédékéj mer kiírja hogy hibás"<#vigyor3>

cicai
KÖSZI

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt