19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
madi96 #18304 Üdv! Mi oka lehet annak, hogy nem működik a pálya? Minden a helyén, mégsem látható a pályaválasztásnál.
(Autók működnek) Köszi! -
Bence00111 #18303 Zmodeller használatát tanulgatom, és gondoltam megmutatom, hogy mit csináltam :)
kép1 kép2 -
Bence00111 #18302 Az a fórumszerű az. Itt le van írva, hogy mért nem a rendes oldal van.
-
#18301 Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy elárulja hol találom meg a tx-pro team oldalát? Német IP címem van, szerintem nem úgy keres a google mint magyar címmel, örökké valami .net-es végződést dob ki de az nem az az oldal amit én keresek. Valami .co.uk vagy xk.akármi, valami ehhez hasonló végződés van benne, egyszerűen nem találom sehol... lényeg, hogy nem egy fórumszerű valami, hanem a főoldalon már a megjelent kocsik vannak. Valaki nem tudja hogy érem el az oldalt?
Köszi! -
Bence00111 #18300 Az első ha jól tudom, akkor bele van integrálva a GPU-ba, szóval azt nem lehet letölteni. Másik kettőt próbáld meg feltelepíteni. -
Bence00111 #18299 Ezek közül mind fent van a gépeden? A letöltési oldalon írja, hogy kell hozzá.
System Requirements:
+ GPU with at least Vertexshader 1.1 and Pixelshader 2.0
+ .net Framework 4.0 from www.microsoft.com
+ SlimDx End User Runtime March 2011 for .net 4.0 from SlimDx.org -
#18298 Szia! Az mtkit előtt érdemes a Deep Exploration progival rendezgetni a dolgokat. (méretezés, forgatás, axis rendbetétel) :) Ha alkatrészeket is akarsz külön, akkor kell a lightvawe hozzá. -
RMarvin #18297 Sziasztok! Szeretnék pályát gyártani. Leszedtem a SceneryEditor V0.8-at, de kicsomagolás uán egyáltalán nem reagálnak az exe-filék az indításra. Tudna valaki segíteni?
-
forzal #18296 Üdvözlök mindenkit. Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, mert szeretnék néhány új autót létrehozni ehhez a játékhoz. Már sikerült is átalakítanom egy autót ehhez a játékhoz, viszont minden lépésnél akad egy számomra érthetetlen baki, amit késobb vagy megfejtek, vagy nem.
Ami megnehezíti számomra az átalakítást, az a következo: Átméretezem az autót 3DMAX-ban, a megfelelo koordinátára helyezem, beimportáloma 3ds-t MTKit-be, és láss csodát, az autó órral lefele áll, méghozzá tukörben. Visszalépek MAX-ba, elfordítom és megtükrözöm az autót, így már a játékban is úgy áll ahogy állnia kell. Mivel, még volt dolgoznivalóm az autón, úgy gondoltam, hogy megspórolom az autó forgatásához szúkséges számításokat, így a játékba behelyezett autót konvertáltam vissza 3ds-be. 3DMAX-ban is megfelelo pózban állt az autó, elvégeztem az alakítást, és amikor megint behúztam MTKit-be az új 3ds-t, újból irányt váltott az autó, ezúttal egy új irányba nézett. Elképzelésem szerint, a tengelyeket zavarja össze, ezt lehet uralni?
Ettol függetlenül sikerült játszható autót összevarázsolnom, és örülök, hogy a tudásomhoz képest milyen könnyu becsempészni új autót a játékba, csak fárasztó volt kiszámítani az autó és a kerekek helyzetét-irányát. Egy COB-ot kell még összdobjak, lámpákat, és meglesz. Utána jöhet a belso, majd további autók :) -
Bence00111 #18295 Két hete.A szervert megtámadták. Nem tudom mikor lesz megint elérhető. -
#18294 A HWRMT már egy hete nem elérhető. -
RMarvin #18293 Probléma megoldva: kellett még néhány bónusz-meccset nyomni a Road Master c. futamon. -
RMarvin #18292 Üdv! Van egy kis problémám a játék karrier-részével. Ott tartok, hogy 84% (eddig minden megvan, csak aranyéremmel) viszont a következő futamot nem oldja fel, mert ahhoz 85% kell. Végignéztem a listát, s nem maradt befejezetlen/nem teljesített futam. Az "Old Times" c. futamnak kéne következnie. Ilyenkor mi van? -
#18291 Hali!
Újra felcsaptam a gépre a játékot,és néztem a games.reveurt de a legjobb modokat nem lehet leszedni,txpro oldala nem megy,vagy nem tudom ha van e új,nem tudjátok hol találok még modokat? -
#18290 Tisztelet a kivétel :D -
#18289 Nem volt senkinek építő ötlete ebben a kérdésben. A szokásos újratelepítés, meg ilyenek gondolom megvoltak. Esetleg próbáld rendszergazdaként futtatni, vagy vedd meg az eredetit, wr2ből a törtverziók sose működnek rendesen. -
kawasaki kx #18288 nem segítene valaki??????? -
norbexinho #18287 Sziasztok!Valaki tud wr2-be vw t3? -
Bence00111 #18286 Aerolive! Ha olvasod még a fórumot, akkor nézd meg a privát üzeneteidet! Küldtem privit! -
kawasaki kx #18285 sziasztok,van egy problémám,mikor elinditom a játékot,azt irja ki hogy INTERNAL ERROR WHEN ACCESSING ONE OF THE APPLICATIONS LIBRARIES.CONTACT YOUR CUSTOMER SUPPORT.ERROR CODE 1275,mi lehet itt a probléma? -
TomAss75 #18284 Boldog Új Évet Kívánok! -
Bence00111 #18283 B.Ú.É.K!
Jó lett a Swift:) -
B.Ú.É.K!Mindenkibe!
Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
#18281 Íiijjááá,Norbee,ez nagyon kemény :D
Figyi srácok,ezzel a Crack verziókkal kapcsolatos témával kapcsolatban az merült fel bennem,hogy mi van akkor ha az eredetiből csinálok egy cd képet (iso) és azt felteszem valahová. Azt elvileg ha bárki letölti és felteszi mennie kell. Ugyan a felhasználói kézikönyv azt írja hogy másolásvédett és hogy a lemeznek a játék során a meghajtóban kell lennie,de nekem az eredeti sosem kérte még a lemezt... -
egerke1997 #18280 Sziasztok.Megtaláltam az Itwins féle verziót ami-t seedeltek is...Az a gondom hogy nem megy.Felraktam a régi fajta DT-vel,De utána letöltöttem az újat.Abba bemountolom.De hol csak a satrt menüre teszi ki Protect.exe-t és lefagy vagy azt írja nem egyezik a Serialom a CD vel lévővel...Máskor meg elkezdi csekkolni de a felénél lefagy.A starforcet úgy csináltam hogy letöltöttem ezt :sfdrvup evvel updateltem a starforce drivert.Restart.LEtöltöttem a sfcure-t install.bat restart.Bemountolom a játékot,Nightmare node off Start.bat és nem megy.Le van húzva a DVD.Az alaplapom SIS chipsettes.. -
Bence00111 #18279 A távoli épületek már a ködbe vesznek :)
-
#18278 Ne aggódj, elkezdtem azt is:)
-
#18277 Utólag is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Norbee! Grat a Swifthez,nagyon jó lett :D Az én kocsim alapján készült változat elkészült,vagy még félkész? Azt még nagyon várom :) -
Bence00111 #18276 Szerintem nincs swift_tun mappás kocsi :) -
#18275 Ottvagyok:)
Más: valamelyik addonnak van swift_tun mappája? Én nemismerem az összes stiftet, ha van ilyen szóljatok, átnevezem az újat. -
Bence00111 #18274 Feljössz valamikor msn-re? -
#18273 Én is megvettem annakidején 1800-2000Ft-ért már nem emlékszem pontosan, de egy rakás dolog hiányzott belőle. Replay ilyenek nem működtek, de a törtverzióból összeraktam 1 működőt:) -
#18272 Azért a faszariságnak is vannak határai, én anno 2000Ft-ért vettem meg és meg vagyok győződve arról, hogy megérte mert legalább nincs vele semmi ehhez hasonló gond.
Nem hiszem, hogy érdemben ilyen kérdésre itt kapsz választ... -
egerke1997 #18271 Sziasztok,Régebben játszottam a World Racing 2-vel.Akkor mentek az AddOnok de most nem mennek,Elfelejtettem melyiket kell letölteni,A CIFE-verziót senki sem seedeli,A dopeman-es verzióhoz azt írják nem mennek benne,LEtöltöttem egy Multi5-ös verziót az pedig ne rakja fel a 1.3.3 patchet megakad a Mp lounge 2 nél,Minden cracket kipróbáltam amelyik felismeri az AddOn kocsikat az beragad a betöltésnél/Nem game-nél,Amelyik meg nem ragad be az csak a pályákat ismeri fel....Nem tudtok adni egy működő linket?Az sem lenne gond ha le kellene húznom a DVD lejátszót...Előre is köszönöm. -
Bence00111 #18270 Txpro. -
Crumeron #18269 Sziasztok,
Újra előkaptam a gammát, de a kedvenc mapom, a Plish Roads törölve lett a games.reveur-ról.
Órákig kerestem a neten, de nem találtam meg, és az lenne a kérdésem, hogy valakinek nincs-e meg véletlenül, és ha megvan nem-e tudná odaadni nekem. -
Lovver2010 #18268 valaki nem tud csinálni az új fajta Octavia RS-hez belsőnézetet ?
-
#18267 sry
-
#18266 Tegnapi ténykedésem :D
-
#18265 Boldog karácsonyt! Köszönjük a Swiftet Norbee! Végre egy igazi hungarikum :).