World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a texturák közt annak is meg kell lennie
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Ez a normál autóké
A taxiké fekete alapon fehér és TA kezdetû
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Najó gondolom a rendszámra gondoltál😊 Nincs nekem ezzel a rszal bajom csak a széria autónál meg taxinál cserélni kell majd😊

UK Roads: http://data.hu/get/4186440/UK_Roads.rar
Loch Rannoch Roads: http://data.hu/get/4186410/Loch_Rannoch_Roads.rar
Traffic: http://data.hu/get/4186545/Snyder_Traffic.rar
http://data.hu/get/4186561/Volvo480-full-Traffic-Mod.rar
Hogyan szerkeszd a forgalmat(ha akarod):
Az adott pálya .slt fájlját F4-el megnyitod és át kell írni az adott autók nevéta Traffic könyvtárban lévõ vmeik autó nevére, vagy hozzáírni a listához.
Pl.:az "mk_wag1" autót kicseréled mondjuk "Golf5"-re. Az a lényeg hogy az addon traffic verda könyvtárnevét írd bele pontosan. Ha pl. rövidebb az új név mint az eredeti és elcsúszik a többihez képest az adott sor akkor ne javíts bele,hagyd úgy!
Ha pluszban teszel bele autót akkor a legfelsõ számsor harmadik számát át kell írnod.
PL:
25 200 18 220 201 0
Fontosak a paraméterek 1,3,6 , a 2,4,5 paraméternél midig a standard adatok szerepelnek (200,..,220, 201)
25: az autók száma melyek megjelenítõdnek
Ésszerü 50-ig, max.99 a performance függvényében.
18: az autók száma az alábbi lista alapján (minimum:01 autó a listáról, maximális mennyiség a listán) Vigyázz ha az érték nagyobb, mint az autók száma a listán, mert a rendszer leállhat.
DJ Saman konvertált két nagyszerû pályát (személyes kedvenceim a vonalvezetés és a környezet szépsége miatt) UK Rally és Loch Rannoch.
Mindkettõt rally versenyekre tervezte és igen jó egyedi hangulatú rally-kat lehet rajtuk menni. Mivel én ritkán versenyzek legtöbbször csak autókázom fel-alá, kikapcsolódás képpen, ezért nekem nagyon hiányzott a forgalom mindkét pályáról. Ezért elkészítettem hozzájuk az angol balos forgalmat és kiraktam Saman object-jeibõl néhány közlekedési táblát, és lezártam a semmibe vezetõ utakat. Mivel így már elveszett a rally hangulat, (és a versenyek terelõ tábláiból is el kellett vennem azokat amik az úton zavarták a forgalmat) átneveztem a pályákat UK Roads, és Loch Rannoch Roads-á, hogy mindkét változatot egyszerre lehessen feltenni a játékba. Ha esetleg kapcsolatba tudtok lépni DJ Saman-al és hozzájárulna akkor fel lehetne tenni ezeket a pályákat is a letöltõ oldalra.
@Lovver2010: ELöbb vagy utóbb kész lesz, nyugi 😊 Rajtavagyunk 😊
A rendszám meg hát...

Agyamra megy az is, a "Mindent jó helyre másolok de így se jó" kérdések, amire automatikusan "Patcheld, vagy cseréld le a cracket" a válasz. Mindenki lusta az oldal alján használni a keresõt, de mi meg írjuk le századszorra is... Kicsit unalmas már.
Banner alá egy gyik, ami leírja az autó és pálya berakását, hogy mit csinálj ha nem jó, aztán szenvedjen aki lusta körülnézni. Holnap lehet, hogy megírom õket, és ha fenn vagy, akkor átküldöm és belinkelhetnéd. Holnap ha tudsz gyere fel msn-re 😊
De mivel ennyire jófej vagyok elmondom, hogy a 17955ös hsz volt az😊

HWRMT oldalcímet írok mindjárt priviben, nézd majd meg, hogy így jó lesz-e az oldal kinézete, és ha neked is oké, akkor lekezdjük megtölteni az addonokkal 😊
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Köszi 😊
Ha van rá igény akkor csinálhatok egy blogot, és felrakhatnám a régi HWRMT-s munkákat, meg azokat a kocsikat amiket közben Norbi, meg én is befejeztünk.
Bár azt nem tudom, hogy meg lehetne-e csinálni azt, hogy regisztrálni lehessen rá, meg hogy több moderátor legyen. Meg azt, hogy egyszerûen lehessen html kód nélkül írni egy új posztot.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Ha gondolod, akkor mindkettõ editcarját elküldöm nyitva délután, és akkor kedvedre alakíthatod 😊