World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
1. Az ilyen warezos elindítások már ezerszer ki lettek tárgyalva - unalomig - ebben a topikban is
2. Célszerûbb lenne a Starforce vagy Daemon Tools topikokban érdeklõdnöd az elindítással kapcs.
3. A FAQ nem véletlenül íródott. Az embereknek, akik mindent úgy csinálnak, ahogy le van írva - elindul. Következésképpen, ha neked nem indul, akkor valamit nem jól csinálsz.
Valakinek beindult a itwins-es verzió? Akinek igen az kérem írja le ide vagy egy privátban. Nekem sehogysem sikerült beíndítani.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
(egyébként úgy tûnik, hogy mégiscsak más a tapadás a havon!!! - szóval nem csak textúramodosítás történt!!!)
most mit tegyek?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nekem az itwins-es van meg. Nem tudja valaki hoygan lehet beidítani?
Elõre is köszönöm!
Attól függetlenül, nálam nem megy mindíg, elég sok próbálkozás után megy csak néha...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Valakinek beíndult úgy ahogyan a FAQ-ban van leírva?
Elõre is köszönöm!
De mikor lesz kész már végre?😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mellesleg az itwins féle rilízt ajánlgatják mindenhol inkább😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom kideríteni, hogy meik autóhang meik autóhoz tartozik? Mert arra gondoltam, hogy kicserélek párat, egykét kocsin pl. Pagani Zonda, Ferrari 360, Skyline, M6, mert ezek hangja megvan, csak szét kell vagdalni fordulatonként ugye, csak nem tom, hogy meik meik, az autók file-jaiban nem találtam utalást erre...
szerintem nem megy semmit de a külsõvel semmi problémám nem lehet mert TÖKÉJ😄