World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Tehat kapcsoljam ki !! 😊

THX

kemszi2
nekem volt ilyen problémám.Úgy ment ,hogy full-on raktam fel a játékot
Zetorg
jah 😊
nincs ott 😞

hykao
Úgy tudom nem, de katt a bannerképre, s máris eléd tárul minden, ami eddig letölthetõ a játékhoz! 😊
Zetorg
hm, supra még nem letölthetõ, ugye?
vagy lemaradtam valamirõl? 😊

hykao
Próbáld újrainstallálni a játékot, mintha valakinek lett volna már ilyen problémája, és az megoldotta volna.
sziasztok! kérlek segítsetek, mit csináljak, ha load operation failed-et ír ki a pálya betöltésénél? leszedtem az 1.3.3-as peccset, akkor még a profil elkészítése után se lép tovább, ugyanez van a magyarítással. kérlek ne balfaszozzatok le! nagyon szeretnék játszani, és ezek az addonok... nagyon profik. ezer köszönet
[HUN]FaTaL
jaja😄 azon tanultam vezetni, jó volt😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Zetorg
az sose baj 😛

Istencsászár
jajajaja 😊 Fabia rlz 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[HUN]FaTaL
az audit kihagytam😄

[HUN]FaTaL
jöhetne peugot, citroen, renault, mercik esetleg (az utcaibbak), fiat stb.😊

12346
😄
bmw-bõl is túl sok van már mindenhol😊

arty
én is a trabival, ladával szimpatizálok a lambo/ferrari helyett 😊

Forza.

Zetorg
én is szeretem az e36-ot, igen 😊

[HUN]FaTaL
én is jobban komálom az utcai autókat, mint a 800adik szupersportkocsit😄

hykao
Hát nekem sem a szupersportautók a kedvenceim a játékban...de azért a "valódi autók" alatt nem Trabikra vágyom... 😊 Inkább valahol a kettõ közt... 😊
12346
há lehet, viszont én szívesebben látok ilyen "létezõ" autókat játékokban a 628adik lamborghini, ferrari, meg egyéb olyan autó helyett, amirõl az átlagember úgyse fogja megtudni milyen igazából, csak veri a nyálát rá esetleg, hogy itt tépeget vele 600al. engem még meg se mozgatnak ezek. kicsit más kategória jön be😊 szal kellenek az átlag autók is😊)

hykao
Engem igazából nem mozgat meg se a Trabi, se a Wartburg...poénnak jó, de amúgy elég volt ezeket látni, hallani, szagolni sok éven át az életben... 😊
12346
jáj sry, de ez a trabi randa😊 inkább neutral trabija kéne a mafiából. az teccõs.

hykao
Ahogy gondolod...(karrier módban csak árkádos fizika van...ha erre gondoltál...)
Clava
értme köszi de meg kell várjam 1 másik játékhoz mert én ezt most szedtem le de ahogy felinstaláltam úgy törlöm most le iszonyatul szar az iránytás. nem tetszik.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

hykao
Alapvetõen a GTA-hoz csinálta a srác (GTA Mallorca) a Trabantot, de felajánlotta a WR szériához konvertálásra. Már folynak a tárgyalások, hogy ki fogja konvertálni. Eddig úgy van, hogy king6 (alias Gangster) aki már számos autót készített-konvertált a WR-hez (Volvo busz és társai...)

Mondjuk kiváncsi leszek, hogy milyen hangot tudnak összehozni a kétütemûeknek.
Bár eddig mindenki az egekig magasztalta Gangster motorhangjait.

Más: Recruit Snyder is nekikezdett a "lámpásításnak"... 😊
Clava
Trabi az engem is érdeklne

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

arty
trabant már van letölthetõ állapotban ???

járok ide rendszeresen, de nem tünt fel 😮

Forza.

[HUN]FaTaL
dezsír😊 jöjjenek csak a fincsi addonok😄

hykao
Pár hír:

Martin Leps elõvette a sufniból egy régi modelljét, hogy a WR2-höz egy kissé részletgazdagítsa: Aston Martin Vanquish.

Amint a képekbõl is látszik, a dolog még kezdetleges stádiumban van.

GTA Mallorca a Trabant után egy Wartburg modellezésébe kezdett:

Tomek meg "ellámpázgat" az eddigi és az új modelleivel... 😊))

kemszi2
erre gondoltam volna utoljára😊
hykao
30km/h felett összkerekessé teszi a kocsit, annak eredeti meghajtásfajtájától függetlenül...felejtsd el gyorsan! 😊
Ombika
Árkád Plusz mit takar a gameban amit ki is lehet kapcsolni?

[HUN]FaTaL
zsír😉

Istencsászár
<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Nos Krom elküldte az új MTKit2 elsõ bétaváltozatát a konvertereknek. Egyesek már neki is estek addonjaik "lámpásításának". (lámpák, féklámpák, indexek és nitro effekt)
A WR2 féle törésmodellt is tudó MTKit2 késõbbre várható.

A lényeg, lassan talán jönnek az új, immáron "világítani is tudó" addonok.
arty
olvass.
vissza.

Forza.

Hali ps en is v hogy belehet másolni ezeket az autokat?? pl a bmw m5 alapból benne van vagy milyen autok vannak alapbol benne?
CheAteR88
azaz tudja valaki hogy miért van ez?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

kemszi2
guberáltam a régi cuccaim között és találtam egy két jó modell-t,hogy tudnám ezeket berakni a játékba.Már zmodeller-el ki importáltam õket.nincs erre egy tuorial?
Ombika
Szabad modba is tudok azon menni,ugy hogy 35%ban van kesz a game!! <#vigyor><#hamm>

kemszi2
futó beton😄
CheAteR88
áááááá
ijen nincs
végre behozzta az addig ok örülök neki
csak amikor berak akkor rögtön elsûjedek a betomba😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hykao
Ejjjjj embör! Ne legyél már ilyen életveszélyes bazz, mert itt õszülök meg helyben mindjárt!!! 😊

1. Hagyjad má' azt a rohadt képet má'!!! Az csupán annyi, hogy a telepítõt nem regisztrált példánnyal csinálták. Mindenkinek kiírja ezt, ez lényegtelen dolog!

2. Bazz ha már koptatom a billentyûzetet, hogy segítsek neked, akkor vedd már a fáradtságot, hogy elolvasod és értelmezed, amit írok basszus! 😊
Össze-vissza kavartál mindent lol.
Én azt írtam, hogy csinálj egy biztonsági másolatot a V1-es olasz pálya mappájáról, majd telepítsd a havas bulit (ekkor felülírja az eredeti V1-et), és utána elõfordulhat, hogy a játékban csak harmadszori olaszpálya választás után lesz havas, mivel értelemszerûen, ha háromféle olasz pálya van (V1, V2, V3...), de csak az egyiket módosítja a setup havasra (V1), és a játék véletlenszerû sorrendben adja be a pályavariánsokat, így ha éppen úgy dönt, hogy a 3.-kal kezdi, akkor még kétszer ki kell választani, hogy sorra kerüljön a behavasított, és így tovább... 😊

Mi a rákért kéne mindhárom variánsról biztonsági másolatot készíteni, ha csak az egyiket írja felül a setup???!!! Ejjj kiborítasz! 😊

Mondjuk tök mindegy, hogy összekavartad a dolgokat, ha az install lefutott, akkor már a V1 havas lett neked, már csak játszani kellett volna a játékkal....... 😞

Remélem sikerült ezúttal megértened a dolog lényegét...
CheAteR88
elõször ahogy mondtad biztonsági másolat mind a 3 italia mappában levõ mappárol egy másik könyvtárba
aztán feltelepítettem a setup-ot és telepítés elött ezt rakta ki

nemtom hogy most ez jó vagy rosz
utána felülirattam a "V1"-es mappát
és ennyi

hykao
Na akkor mostmár írd ide be lépésrõl-lépésre, hogy pontosan mit is csináltál eddig!
CheAteR88
hy
még mindig nem mükszik nekem a havas italia😞((((((

hykao
Menj a havas pályán vele... 😊
Ombika
Can pl E46 M3 CSL de 360 loval nem igazan csuszik keresztbe ezen leeht vmit segiteni vhogyan? <#confused>

hykao
Dobott át nekem pár képet Tomek róla, de már letöröltem õket. Kicsit most várni kell, Krom lassan elkészül az új MTKit2-vel a WR2-höz, amivel már majd világító lámpákat meg WR2 féle törésmodellt is lehet fabrikálni az addonokhoz.
Az ellsõ bétaváltozat napokon belül várható (még csak világító lámpa készítéshez), addig Tomek nem fog kihozni új addont azt mondta.
Istencsászár
ha van kép+info hykao berakja biztos lehetsz benne😊