World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Régen sokat játszottam WR2-vel, és ma véletlenül bukkantam erre: Skoda
Egybõl a norbee féle tunning Skoda jutott eszembe 😊
Véletlen egybeesés a hasonlóság, vagy van valami más a háttérben?
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Köszi a válaszokat!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Lesz még 1 tuning verzsön is, aztán lesz csak kiadva.
Kicseréltem az elöbb a regisztráció és login "oldalakat" talán rendbe jön. Mindíg csinálok egy egy teszt regisztrációt, de gmailra nekem mindíg 1 percen belül küldi. Na mindegy. Talán most jó lesz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Örülök, hogy tetszik. Természetesen fel lesznek rakva a pályáid,a DJ Saman-os, és persze TomAss75 kolléga féle átalakított pályák is. Nemsokára felkerülnek Norbi addon kerekei is.
Van még feltöltésre váró mod, csak az idõ kevés, de remélem nem sokára sikerül felrakni mind 😊
Fantasy Hill,Akina,Accelerama 😊
Késõbb remélhetõleg több idõm lesz mert van még folyamatban Pikes Peak,Okaru,Akagi,Hungaroring,Pannoniaring pályák készítése.
Üdv.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nálam kiírja hogy regisztráltál, a bence96-hoz tartozó e-mailre pedig kiküldte a jelszavad. Másik 2 reged töröltem. Ha még így se jó, akkor küldök priviben egy jelszót amin be tudsz lépni.
Nem 100%-os, de azért ahogy telik az idõ, talán tudunk rajta fejleszteni ezt-azt. Leginkább a régi addonok kerültek feltöltésre, de ahogy lesznek újak, akkor azok is felkerülnek.
Persze jó lenne ha nem csak mi adnánk ki addonokat, hanem Ti is. Errõl bõvebben a fõoldalon olvashattok majd.
Regisztráció szükséges az oldal megtekintéséhez.
-HWRMT-
ezkért fizetni kell!
Elnézésedet kérjük, hogy nyáron nem azzal voltunk elfoglalva, hogy moddoljuk a játékot. A moddolás csak HOBBY. Nem kényszerbõl csináljuk... De ha nem tetszik valami, akkor menj át txpro-ra.
Friss regisztrációval,és hozzáértés nélkül, nem biztos, hogy olyanoknak kénee hogy beszólj akik évek óta ittvannak, moddolnak, és értenek a játékhoz... Lehet, hogy elveszed a maradék kedvüket attól, hogy befejezzék az oldalt, és kiadják a kocsikat.
odáig eljutottam csak az összes vinyl meg az összes felni le van zárva
Az oldal ugyan ilyen dolog!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
elõre köszi<#circling>#circling>