World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rezs
Csak hasonló volt az elképzelés. Lényegében nem volt minta elõttem, csak keresgéltem tuning skodákról képeket, h mit szoktak mit lehet csinálni a kasznival, motorral, ilyenek. De télleg hasonlít. Asszem én is csináltam matt feketét a színek közé.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Sziasztok!

Régen sokat játszottam WR2-vel, és ma véletlenül bukkantam erre: Skoda

Egybõl a norbee féle tunning Skoda jutott eszembe 😊
Véletlen egybeesés a hasonlóság, vagy van valami más a háttérben?

sacko98
Úgy látom sok jóról lemaradtam sajna de menthetetlen a gépem, ezért olds 442 csajka meg minden megy a kukába, mert újra kell telepíteni a gépet sajna<#kuss>

Fel tudsz jönni msn-re?

Rezs
A telepítõ mappában van az MP Lounge 2.exe. Azt elindítod, beírod a neved ami szerepel majd a multiban. Aztán ok. Ablak nyílik ott internet fül, aztán baloldalt középtájon beírod a játék nevét és Create. Password-öt írhatsz ha gondolod és megszabhatod hány játékos legyen benn. jobboldali listából addon autókat válogathatsz, de muszály h a cimbinek is meglegyen ugyanaz az autó különben nem mûxik. Nálam nyitni kellett a modemen egy külön portot amit a wr2höz rendeltem hozzá. Egy darabig jóvolt, de mostanság ezzel sem megy. Sajnos arra számítani kell h néha szopó beállítgatni.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Opelfan
Srácok, ma elõvettem a gémet és szeretnék kicsit hálóban játszani, de annyira rég volt már, hogy elfelejtettem hogy kellett szervert csinálni, kell valamit telepíteni vagy az csak a wr1-nél volt? Lényegében most fent van az alap játék és hogyan tovább?

Köszi a válaszokat!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Rezs
Húde felpörögtél😊 Az elsõ lököst meg kell még csinálnom aztán készítek gti ülést meg a kormányt. A mûszerfal nem vészes, az csak textura. A kárpit tex is jöhet😊

Mindkillers
Úúúú,de nagy király vagy Norbee!!! Nagyon jó lesz! Már alig várom a gépet!!! A motor 1.6 16V 100Le,140 Nm a tiltás 8000 rpm! Ha kell küldök képet a plazma számlapos mûszerfalról is! meg kárpit és üléshuzat textúrának valót!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
Igen jóra gondolsz😊

Csak nem az amire gondolok? Alessio felnis Suzuki? Ismerõs valahonnan😊

xD látom vicces kedvedben vagy😊
Rezs
Ne félj koma, nem kell sokat aludni szilveszterig.

nagyon vicces..
Rezs
jövõre

Mikorra készül el?
Szép😊
Rezs

Lesz még 1 tuning verzsön is, aztán lesz csak kiadva.

Kb 3 napja írtam, hogy küldtem neked jelszót, és hogy 2 regedet töröltem mert felesleges. Most töröltem a 3.-at is, regisztrálj újra, ha akkor se jó akkor próbálj meg egy gmail-es címmel.

Faja 3emaillal regiztem kb 3napja egyikre sem jött meg a jelszó.!
Valószínûleg fel fog kerülni, csak még Norbee nem tudta befejezni asszem.

hezi
A régi swift is felkerül az oldalra?

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Akinek valami nem stimmel, az ne csináljon több reget, hanem írjon egy mail-t ide: [email protected], és megcsinálom neki külön.
Kicseréltem az elöbb a regisztráció és login "oldalakat" talán rendbe jön. Mindíg csinálok egy egy teszt regisztrációt, de gmailra nekem mindíg 1 percen belül küldi. Na mindegy. Talán most jó lesz.

hezi
Amúgy tényleg nem stimmel valami a regisztrációval. 3 címre regeltem (gmail, citromai, freemail), reg mail egyikre se jött. Mindháromra kértem "elfelejtett jelszó"-t, itt már legalább gmailre és freemailre jött valami levél.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Helló!
Örülök, hogy tetszik. Természetesen fel lesznek rakva a pályáid,a DJ Saman-os, és persze TomAss75 kolléga féle átalakított pályák is. Nemsokára felkerülnek Norbi addon kerekei is.
Van még feltöltésre váró mod, csak az idõ kevés, de remélem nem sokára sikerül felrakni mind 😊

3emailra regiztem de egyre sem jött jelszó tök jó😄
Mindkillers
Sziasztok! Nekem gmailos email címre kb 1 perc múlva megjött az email. Az oldal nagyon jó,egyszerû,átlátható,grat hozzá! Ha gondoljátok a pályáimat is feltehetnétek 😄

Fantasy Hill,Akina,Accelerama 😊

Késõbb remélhetõleg több idõm lesz mert van még folyamatban Pikes Peak,Okaru,Akagi,Hungaroring,Pannoniaring pályák készítése.

Üdv.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Na jól van akkor. Tényleg nem az oldallal van baj. Köszönöm a visszejelzésedet, azért kicsit megnyugtató volt 😊

sovatalevi
Nekem 3 percen belül jött a jelszó.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Neked valami egész más biztos megjött, ha érted mire gondolok...
Nálam kiírja hogy regisztráltál, a bence96-hoz tartozó e-mailre pedig kiküldte a jelszavad. Másik 2 reged töröltem. Ha még így se jó, akkor küldök priviben egy jelszót amin be tudsz lépni.

Ha annyira jó lenne már megjött volna a reg!
Hát sajnikázom.

2emailra is regiztem 1ikre sem jött meg a vissza igazolás 😊
Pedig nem egy bonyolult dolog... másnak sikerült megbírkóznia ezzel a feladattal...

Nagyon jó az oldal pláne hogy a reges email nem jön meg😄
Ahogy Norbi mondta: megnyílik az oldal 😊

Nem 100%-os, de azért ahogy telik az idõ, talán tudunk rajta fejleszteni ezt-azt. Leginkább a régi addonok kerültek feltöltésre, de ahogy lesznek újak, akkor azok is felkerülnek.
Persze jó lenne ha nem csak mi adnánk ki addonokat, hanem Ti is. Errõl bõvebben a fõoldalon olvashattok majd.
Regisztráció szükséges az oldal megtekintéséhez.
-HWRMT-

Rezs
Elméletileg a mai napon megnyílik az oldal. Oda feltölthetsz te is bármit, hacsak nem hullott még le a karikagyûrûd.

Rezs
Súlyos $peedbuck-okat😊

Hali! Sajna tudtommal a felniket és a vinyl-eket nem lehet kilock-olni,
ezkért fizetni kell!

Sajnálom, hogy így érzel.

Jajj szegények le ne essen a karika gyûrû az ujjadról! xD
Aki nem tett le semmit az asztalra az ne ugasson. Addig senki se vesz komolyan.
Elnézésedet kérjük, hogy nyáron nem azzal voltunk elfoglalva, hogy moddoljuk a játékot. A moddolás csak HOBBY. Nem kényszerbõl csináljuk... De ha nem tetszik valami, akkor menj át txpro-ra.
Friss regisztrációval,és hozzáértés nélkül, nem biztos, hogy olyanoknak kénee hogy beszólj akik évek óta ittvannak, moddolnak, és értenek a játékhoz... Lehet, hogy elveszed a maradék kedvüket attól, hogy befejezzék az oldalt, és kiadják a kocsikat.

oké köszi, de azt tudom 😊
odáig eljutottam csak az összes vinyl meg az összes felni le van zárva
Valaki komolyan csinál valami akkor az hamar megvan ha szarik bele soha!
Az oldal ugyan ilyen dolog!
Ha meg az ember mondja küldjétek el msnen vagy emailon a nem kiadott kocsikat jön a nyávogás rögtön a wip jajj,....
Mert a nyáron annyira sok kocsit adtatok ki xD 1et?
Ha hetente megkérdezed, attól nem lesz gyorsabban kész. Egyenlõre úgyis csak a régi kocsik kerülnek fel, amiket le tudsz tölteni gr-rõl. Nem tudjuk egész nap csinálni, Norbi dolgozik, nekem suli van, meg a f@szom fogja az egész szabadidejét a gép elött tölteni...

sovatalevi
Insert-et nyomsz amikor választod az autót. 😉

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

lécci segítsetek! hogy lehet pl.joyridemódban elérhetõvé tenni a felniket és a matricákat
elõre köszi<#circling>
Mikor lesz kész az oldal nem annyira nagy dolog megcsinálni!
Oké, köszi szépen, valamelyik nap legyártom hozzájuk a textúrát, és ha feljössz valamikor msn-re akkor átküldöm õket, hogy nézd meg, hogy milyenek lettek/lesznek. 😊