19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Peti439
    Nem kell addons mappát csinálni. A kocsikat az autos mappába másold bele aztán ezt töltsd le: http://games.reveur.de/de/mercedes-benz-worldracing/addons/fans/tool/single/80/MBWR-Manager--v0-5-.html és mentsd el. Aztán indítsd el a játékot és ott lesznek az autók. A programnál felül látod hogy mappokat mutat vagy kocsikat.
  • maxonklex
    A játék könyvtárában csináltam egy Addons nevű mappát azon belül egy Autos mappát. Abba másoltam be a letöltött autó közt a Autos mappában lévő mappát.
    WR-EditCars mappában lévő fájlt is be másoltam a játék könyvtárában és az autót nincs benne a játékban
  • Peti439
    Tudom, hogy kódolt és kicseréltem az editcar-ját a caddy-nek, de mostmár jó lett csak a feje nincs jó helyen a sofőrnek.
  • Peti439
    Ami a letöltött mappában van WR-Editcar azt a játék könyvtárába kell rakni az autos-t és a motoren-t azt is bele kell másolni.
  • maxonklex
    Sziasztok ezúttal szeretném segítségeteket kérni le töltöttem a Mercedes-Benz World Racing-et ! Ebbe a játékban szeretnék különféle autókat be tenni . Ha valaki tudna nekem segíteni előre is meg köszönném
  • Peti439
    Ja eszembe jutott még valami a kocsiról, az hogy az ember feje kint van a kocsiból és azt hogy tudnám bevinni? Mert a Z, X, Y tengelyt állítottam de vagy a platóján volt a feje vagy az ablakon kívül.
  • Peti439
    Sikerült megcsinálnom az editcar. Most már működik rendesen a kocsi.
  • Bence00111
    Nem kell sokat próbálkozni. Mtkit-ben egy lámpát odaigazítassz a tengelyre, és máris megvan a tengelypozíció. Csak asszem az Mtkit-es értéket meg kell szorozni 1000-rel (a tizedesvesző miatt).
  • TomAss75
    A kerekek elhelyezkedését az editcar-al tudodo állítani első és hátsó tengelypozíció (az autó közepéhez képest)illetve a szélesség-et is.
    Ezt csak sok próbálgatás után tudod beállítani. Változtatsz egy kicsit, megnézed a játékban.

http://danny-007.de/

Itt talász jó kerékpoziciójú Caddy-t, de ennek azt hiszem jelszavas az editcar-ja.
  • Peti439
    Valaki tudna segíteni? Az a gond hogy a Volswagen caddy kerekei nem jó helyen vannak. Editcar-t állítottam vagy előrébb ment a kerék vagy hátrébb. Hogy tudnám beállítani?
  • Rezs
    Szépséges:)
  • TomAss75
    Bizony minden klafa! Nagyon köszönöm a segítségeteket!

Íme amin most melóztam:

[IMG][/IMG]

Egy 1974-es Dodge Monaco és Egy Cragar Smoothi felni. Nemsoká készen lesznek, akkor majd felteszem vhová őket.
  • Bence00111
    Igen, bocsánat azt elfelejtettem leírni. Már látszanak az alkatrészek a játékban?
  • TomAss75
    Bocsi! Rájöttem, hogy az mtkit-ben lehet rendezgetni köszi!
  • TomAss75
    Ezt nem értem, hogy-hogy egymás alá? Meik programmal kell ezt a behúzogatást csinálni?
  • Bence00111
    A lötyögős/leszakadó alkatrészeket egymás alá kell rendezni (behúzni). Szóval az összes alkatrészt a kaszniba. Persze lehet variálni is, pl ha a visszapillantó tükör is szépen mozogjon, akkor azt az ajtó part-jába kell húzni, és az ajtót a kaszniba :)
  • TomAss75
    Köszi a segítséget próbálkozom vele!

Még van egy érdekes problémám. Ha megcsinálom a parts-okat rendben, minden fasza. Elmentem az lwo-t, király. Megnyitom az Mtkitt-el, ott a kocsi, tökéletes, látom minden részét lehet textúrázni-festeni, a parts-ban látom az alkatréazeket, lehet állítani a lógást leszakadást stb.
    Aztán elindítom a WR2-őt és azok az alkatrészek amik a parts-ok között vannak az Mtkit-ben, LÁTHATATLANOK a játékban!

Ez vajon miért lehet?
  • Rezs
    Szia!

A lightwave-ben nyomj F5-öt, azzal jön ki a surface editor. A zmodelerekben ugyanezt Material editornak hívják. Kijelölni zm2-ben csak a Select... fül alatt lévő valamelyik opcióval lehet. A legalapvetőbb ezek közül a circle. Sajnos normál "gumikeretes" kijelölés, mint a zm1-ben; tudtommal nincsen, bár nekem kínai a zm2. :)

Alkatrészekre bontást, ahogy én csinálom, az egyszerűbb de egyben bonyolultabb is. Kell hozzá még 1 progi, a Deep exploration. Így a folyamat:
    Zmodelerben vagy, kész a model, és darabokban van. Ez export 3ds Deep exploration, itt save as LWO, majd ezt az LWO-T nyisd lightvawe ben. Itt már a jobb felső sarkokban meglesznek az alkatrészek.

tehát: (zm1 -z3d-) zm2 -3ds- Deepex -lwo- lightwave

Lightwave-ben jobbfelül kiválasztod az első alkatrészt, majd view fül és alul create part. Beírod a nevet és ok. Aztán bekapcsolod a kövi alkatrészt és annak is create part és így tovább. Amelyik alkatrész a kasznié, és esetleg sok ilyen van -aminek nem kell lötyögnie később- azokat egyszerűen kihagyod, mert amikhez nem nyúlsz azokat egy darabba rakja.

Ez a create part egyébként működik a lightwave ben úgy is, ha kijelölöd a pontokat, de nekem ez sose sikerült szépen, ezért maradtam a fenti megoldásnál.

Kicsit bő lére lett eresztve, de remélem érthető. Ha van még kérdés nyugodtan írd ha tudunk segítünk:)
  • TomAss75
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Konvertáláshoz használom a Lightwave progit. Van egy 3D modellem kijelölöm a megfelelő polygonokat és csinálok belőlük egy materialt de nem tudok előhívni az elkészült materiálokról egy ablakot, listát vagy bármit, amiből utána válogatni-kijelölni lehetne őket. Enélkül baromi nehéz például alkatrészekre bontani egy autót. Nem tudjátok hogyan működik ez? A zmodeler-ben ez az ablak a képernyő jobb oldalán látható, de ebben a programban meg a polygonok kijelölgetését nem tudom megcsinálni. Ha bármeikben tudtok segíteni azt nagyon megköszönném.

Lovver ha van egy nyitott editcarod ezt bemásolva és átnevezve tudsz szerkeszteni egy saját editcar-t csak ez macerásabb. Megnyitod a szerkesztővel és átirod benne a könyvtárnevet és átszerkeszted a futómű-kerék paramétereit, a motor teljesítményt, a pilóta fejének pozícióját esetleg a motorhangot és már megy is. Kissé macerás, de jól megismerhető az editor és nem annyira nehéz, eléggé adja magát.
  • Bence00111
    De.
    Írsz egy mailt a kocsi gazdájának, hogy kéne egy nyitott editcar.
  • Lovver2010
    Valaki nem tud egy programot amivel fel lehet törni az editcart?
  • Mindkillers
    @Opelfan:Megvan! a neve:WR2 Menu Class Changer!

http://www.4shared.com/zip/k7_hn6SD/WR2_Menu_Class_Changer_v_11.html
  • Mindkillers
    @Opelfan: Valhol belefutottam egy olyan programba ahol egy táblázatban lehet sorba rendezni az autókat,és mindet átírja még a lezárt editcarosokat is. Csak nem találom sehol,kb 1,5 éve tette fel valaki.
  • Lovver2010
    Csak azt néztem hogy fent van azt nem hogy van e hozzá belső:)
    Egyébként pénzért vállalsz autó készítést?
  • Rezs
    Előbb nézd meg az oldalt, mielőtt ilyeneket kérsz a néptől:) Maga a modell fennvan az oldalon, ezt gondolom megtaláltad, de a hozzávaló belsőnézetet nem töltötték föl.
    Tehát elég nehéz ugyanolyanra megcsinálni mint a forzában.
    (mellesleg nemrossz ötlet némi pénzmag kilátásba helyezése:) )
  • Lovver2010
    Ilyen még nins WR2-höz csak sima cupra 2006os amit RJ8 csinált.
    Ez nagyon jó lenne a 2010es CupraR aki megcsinálja szépen oda adja nyitott editcarral az nekem sok pénzt megér de a belső is legyen az ami FORZA3-ba ha korrekten elkészül MÁRCIUS15ig akkor küldöm a pénzt ha adtok címet ha előbb elkészül mint március15 akkor 3ezer Ft-t fizetek.
  • Lovver2010
    Valaki át tudná konvertálni a forzás oldalon található SeatLeonCupraR2010es verziót annak küldök postán 2ezer Ft-t:)
  • Bence00111
    Szerintem a "Custom race class"-t, és a "placement"-et írd át arra amit Norbee írt.
  • Opelfan
    Nem tudom hogy mi szerint szortírozza a progi a kocsikat nem csak ez a kettő autó van meg tőled, lényeg, ha pl a zsigával játszom akkor kapok ellenfélnek egy B10-es Alpina BMW-t, egy Uno-t, Audi 90-et, meg a Fiat 131-et és ebbe a körbe akarom beletenni az M5-ös BMW-t a másik BMW miatt.

Köszönöm a segítséget!
  • atiwrc
    Sziasztok!
    Nemtudja valaki to4m5i e-mail cimét? Annó ígért egy astra orr rácsot nekem. Megadott egy skype elérhetőséget még szeptemberben de sosincs fent :(
    Közben elkezdett épülni egy swift(3 és 5 ajtos is) az rbr-hez is, de szeretném megkérdezni hogy lehetne e arrol szó hogy a belteret(esetleg lámpákat)átkonvertálhassuk a wr2-es kocsiból?
  • Bence00111
    Nem én vettem ki forzából. Van ez az oldal, ide felraktak egy csomó kocsit. Zmodeller-rel meg lehet nyitni őket.
  • Rezs
    Én annakidején úgy állítgattam be az ilyen versenyeket, hogy a "score to open"-t egyformára hoztam.
    Ez a zsigulinál is és a 131esnél is "1" de ez kb minden 3. addon autónál ígyvan, úgyhogy nemértem, hogy miért csak ezt a 2-t adja be a versenybe.

többi adat:

Zsiguli:
    custom race class:5
    Menü class: 367
    placement: series

Fiat:
    custom race class:5
    Menü class: 340
    placement: series
  • Opelfan
    Sziasztok! Találtam egy M5-ös BMW-t aminek az editcar-ja nincs lezárva. Van egy majdnem ugyanolyan Alpina is és szeretném megcsinálni úgy, hogy egy versenyen belül mindkettő ott lehessen, ha jól gondolom ezt a versenyosztály beállításával tudom megcsinálni?! A gond, hogy az Alpina le van zárva gőzöm sincs melyikben van... Lényeg, hogy amikor az Alpinával megyek akkor Norbee Zsigulija és a Fiat 131-ese is megjelenik, tehát gondolom én egy osztályban vannak ezek is a BMW-vel. Kérdésem, hogy Norbee vagy valaki tud nekem segíteni ebben? Az érdekelne, hogy a Fiat 131 vagy a Zsiga melyik versenyosztályban van... már ha egyáltalán jól gondolom azt, hogy ezt kell beállítani.

Köszi a segítséget!
  • Lovver2010
    Nagyon szép az R32!
  • Atikah
    Corradot is tudsz kivenni a Forzából?
  • Bence00111
    Kicseréltem a belsőt, és Norbee ötletei alapján szépítgettem ma. Még lesz vele munka, de remélem tetszik. :)

• Lovver2010
    Nem baj jó a tuned is csak szép és gyors legyen.
  • Bence00111
    Majd megpróbálom lecserélni az egész belsőt, ha nem megy, akkor marad a textúra csere :)

Lovver2010: Szériát nem akarok csinálni.
  • Mindkillers
    @ Bence! Gratulálok a munkádhoz,szép lett! Még a belsőtér textúrát lehetne frissíteni egy kicsit eredeti google-s képekből esetleg :)

@madi96! A WR2 Manager programot használod? Ha nem,töltsd le,tedd be a játék főkönyvtárába,indítsd el,jelöld ki a profilodat,pipáld ki az összes pályát,klikk a Save&Run WR2 gombra!
  • Lovver2010
    Egy normális R32 mindenképp kell amit MARIO13 csinált az nem a legjobb főleg a belső!