World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elõre is köszi!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Mitol lehet es igy nemtudok tovabbjutni?
Vagy lehet nem eleg neki a bronz?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
(egyébként Krom is bejelentette, hogy július környékén megpróbálja konvertálni a WR1 pályáit a WR2-höz)
Nekem ami fontos lenne azért,hogy legyen forgalom is rajta(nem nélkülözhetetlen de ...)
M3 CSL [ HQTM-Team ] ----> Aszem ezt jobb lett es mintha jobban is menne keresztbe!! 😛
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
LINK
ha te azt tudnád...^^
erröl a borggaming oldalról hogy lehet letölteni? mert egyik linken se tudtam letölteni! Valaki magyarázza el legyen szíves! elöre is kösz
ha te azt tudnád...^^
less körbe. kemény😊
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Forza.