19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Daffchy
    Esetleg csak az összes mappát amit kitömörítettem bamásolgatom a Játék megfelelö Mappáiba??? Vagy kell mást is csinálni? Segítsen valaki Légyszives!!!
  • Attila889
    olvass vissza 1-2 oldalt és megtudod :)
    Még képek is bevannak szúrva :)
  • Attila889
    readme
  • Daffchy
    Nah a jelszóra még rájöttem...:) De az elözöbe segíthetnétek!!!
  • Daffchy
    Huhh...és még látom Kód is kell.:S Esetleg azt valaki?
  • Daffchy
    Az angol tudásom elég gyenge annyit felfogtam hogy kell a WR2 managger...ha valakit megkérhetnék hogy segítsen berakni az Autobahn-t annak Nagyon hálás lennék...
  • Zsolti9014
    különben tudom, hogy a Corsa külsejében több eltérés is van ehhez képest, pl. első lámpa, stb.
  • Zsolti9014
    tulajdonképpen én is arra gondoltam, csak mivel corsa volt odaírva, azt másoltam ide.
  • Raho
  • Daffchy
    90 valahány %-nál befejezettnek irta a gép...de nem lehetett kitömöríteni? Esetleg egy másik Link??? Nagyon megköszönném...
  • Daffchy
    Kis Palik vagytok!:D Még letöltés alatt van a pálya azért nem ovlastam még el....Köszi az Infót!;) Még annyitmondjatok meg hogy valami progi kellesz hozzá?
  • Szabi1991
    jah egy jó kis rallymód kéne :))
  • w77d
    az a corsa tulajdonképpen astra
  • SimaSuna #6818
    README.TXT elolvas..megért..cselexik..kipróbál..örül..
  • Daffchy
    Valaki segítene, hogy lehet berakni az Autobahn pályát. Előre is Köszi!!!
  • Smicy2
    "1. ez raliautó (ez nem nagy gond)"

Suzukiba nekem csak az kéne wr2 -höz
  • Zsolti9014
    ITT találtam egy másik Suzukit, ami a Richard Burns Rallyhoz készült.

Itt két probléma merül fel (legalábbis szerintem):
    1. ez raliautó (ez nem nagy gond)
    2. nem tudom, hogy ez hasznosítható-e más játékhoz.
  • Mindkillers
    Nos tudom hogy már van Dodge Charger a játékban,hiszen az az autó lenne az,amiért inkább eladnám a házam,csak legyen inkább olyanom.Épp ezért kirángattam a Need For Speed Carbonból,mert van rajta egy nagy feltöltő.

Dodge Charger R/T + charger = SUPERCHARGER!

• Zsolti9014
    Köszönöm mindenkinek aki a suzukival foglalkozott.
    Remélem, a végén azért valamelyikőtök majd sikerrel jár, és összejön egy wr1/wr2-es kocsi.

Addig is hogy csináljak valamit én is, megpróbálok valahonnan keresni egy lowpoly modellt.
  • Szabi1991
  • Héeder
    CSUNI TUDNÁTOK CSÍNÁLNI 1 iKARUS Z-28-AT,SKODA OCTAVI COMBIT,VW SIROCCO,VW T4 TRANSPORTERT
    KÖSZI
  • Smicy2
  • rmx rider
    pFF.. :D nagyon ráértek
  • Szabi1991
    lol én meg már 1 órája azzal szenvedek hogy egy kocsira tegyek egy villogot, és kimentsem sa ba -.-"
  • Mindkillers
    Hmm... Ez van ha az ember egy kicsit unatkozik vasárnap délután...

• Mindkillers
    ÚÚÚhhh kicsit szétesett a textúra...
  • MeTaL
    jöttök game?
  • Szabi1991
    fura ez a "mentő"

• Gibor
    Ma este Hachiroku.. initial D-s.. változat...
  • Szabi1991
    amúgy wr2-es járgányokat hogy lehet 3dsmaxban megnyitni ?
  • Szabi1991
    www.webforditas.hu :DD
  • kemszi2
    hja de ez szebb:)meg van belsőnézet is.bár ahogy nézem tdu konvert,abból azért jobb lett volna más autó is:)pl skyline nagyon jó benne meg még sorolhatnám
  • Raho
    Azt meg találtam, keresek egy ilyen webes fordítot.:)
  • Mindkillers
    Én még nem találkoztam ilyen leírással.De a Borg-on találhatót fordítsd le webes fordítóval,javítsd ki a fordító ragozási hibáit és kész.Majd add ki mondjuk "Hogyan konvertáljunk GTA járműveket WR2-be By Raho" címmel. :)
  • Raho
    Kérdés: nem írt még valaki magyar leírást hogy lehet a gta-ból át konvertálni autót, mert engem érdekelne hogy ne keljen másokat fárasztanom hogy csinálja meg.
  • Smicy2
    Hmmm egy Rally modot vki bevállalna? :D

pl.: WRC, S2000, S1600.... ?
  • Mindkillers
    Most nézem az oldalon ahonnan le lehet tölteni,azt írják + textures.de csak 2 bmp van a rarban...
  • Gibor
    igen... a texturákat megoldom mert csak a garázsból kell kiálnom :D és fényképezni... a lényeg hogy mit lehet kezdeni azzal a rohadt polykkal hogy azért mégse legyen annyi... bár beltérből meg egykét helyről biztos összekaparom...
  • Mindkillers
    Ja ezt a Suzukit mondtad msn-en???
  • Mindkillers
    Helló! Megnéztem a suzukit!

1. probléma:nincsenek meg a textúrák.
    2. probléma:hihetetlenül pontos és szép modell,kb 150.000 polygonból áll... A Mesh Tool-Kit és a játék viszont csak a max 65.000 polygonos dolgokat hajlandó kezelni.

Megpróbáltam a Low poly verzióból eltávolítani 63.000 polygont,de még úgy is sok az MTKit-nek...