19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Daffchy #6831 Esetleg csak az összes mappát amit kitömörítettem bamásolgatom a Játék megfelelö Mappáiba??? Vagy kell mást is csinálni? Segítsen valaki Légyszives!!! -
#6830 olvass vissza 1-2 oldalt és megtudod :)
Még képek is bevannak szúrva :) -
#6829 readme -
Daffchy #6828 Nah a jelszóra még rájöttem...:) De az elözöbe segíthetnétek!!! -
Daffchy #6827 Huhh...és még látom Kód is kell.:S Esetleg azt valaki? -
Daffchy #6826 Az angol tudásom elég gyenge annyit felfogtam hogy kell a WR2 managger...ha valakit megkérhetnék hogy segítsen berakni az Autobahn-t annak Nagyon hálás lennék... -
#6825 különben tudom, hogy a Corsa külsejében több eltérés is van ehhez képest, pl. első lámpa, stb. -
#6824 tulajdonképpen én is arra gondoltam, csak mivel corsa volt odaírva, azt másoltam ide. -
#6823 #6772 -
Daffchy #6822 90 valahány %-nál befejezettnek irta a gép...de nem lehetett kitömöríteni? Esetleg egy másik Link??? Nagyon megköszönném... -
Daffchy #6821 Kis Palik vagytok!:D Még letöltés alatt van a pálya azért nem ovlastam még el....Köszi az Infót!;) Még annyitmondjatok meg hogy valami progi kellesz hozzá? -
Szabi1991 #6820 jah egy jó kis rallymód kéne :)) -
#6819 az a corsa tulajdonképpen astra -
#6818 README.TXT elolvas..megért..cselexik..kipróbál..örül.. -
Daffchy #6817 Valaki segítene, hogy lehet berakni az Autobahn pályát. Előre is Köszi!!! -
#6816 "1. ez raliautó (ez nem nagy gond)"
Suzukiba nekem csak az kéne wr2 -höz -
#6815 ITT találtam egy másik Suzukit, ami a Richard Burns Rallyhoz készült.
Itt két probléma merül fel (legalábbis szerintem):
1. ez raliautó (ez nem nagy gond)
2. nem tudom, hogy ez hasznosítható-e más játékhoz. -
#6814 Nos tudom hogy már van Dodge Charger a játékban,hiszen az az autó lenne az,amiért inkább eladnám a házam,csak legyen inkább olyanom.Épp ezért kirángattam a Need For Speed Carbonból,mert van rajta egy nagy feltöltő.
Dodge Charger R/T + charger = SUPERCHARGER!
-
#6813 Köszönöm mindenkinek aki a suzukival foglalkozott.
Remélem, a végén azért valamelyikőtök majd sikerrel jár, és összejön egy wr1/wr2-es kocsi.
Addig is hogy csináljak valamit én is, megpróbálok valahonnan keresni egy lowpoly modellt. -
Szabi1991 #6812 -
Héeder #6811 CSUNI TUDNÁTOK CSÍNÁLNI 1 iKARUS Z-28-AT,SKODA OCTAVI COMBIT,VW SIROCCO,VW T4 TRANSPORTERT
KÖSZI
-
#6810 -
rmx rider #6809 pFF.. :D nagyon ráértek -
Szabi1991 #6808 lol én meg már 1 órája azzal szenvedek hogy egy kocsira tegyek egy villogot, és kimentsem sa ba -.-" -
#6807 Hmm... Ez van ha az ember egy kicsit unatkozik vasárnap délután...
-
#6806 ÚÚÚhhh kicsit szétesett a textúra... -
MeTaL #6805 jöttök game? -
Szabi1991 #6804 fura ez a "mentő"
-
Gibor #6803 Ma este Hachiroku.. initial D-s.. változat... -
Szabi1991 #6802 amúgy wr2-es járgányokat hogy lehet 3dsmaxban megnyitni ? -
Szabi1991 #6801 www.webforditas.hu :DD -
#6800 hja de ez szebb:)meg van belsőnézet is.bár ahogy nézem tdu konvert,abból azért jobb lett volna más autó is:)pl skyline nagyon jó benne meg még sorolhatnám -
#6799 Azt meg találtam, keresek egy ilyen webes fordítot.:) -
#6798 Én még nem találkoztam ilyen leírással.De a Borg-on találhatót fordítsd le webes fordítóval,javítsd ki a fordító ragozási hibáit és kész.Majd add ki mondjuk "Hogyan konvertáljunk GTA járműveket WR2-be By Raho" címmel. :) -
#6797 Kérdés: nem írt még valaki magyar leírást hogy lehet a gta-ból át konvertálni autót, mert engem érdekelne hogy ne keljen másokat fárasztanom hogy csinálja meg. -
#6796 Hmmm egy Rally modot vki bevállalna? :D
pl.: WRC, S2000, S1600.... ? -
#6795 Most nézem az oldalon ahonnan le lehet tölteni,azt írják + textures.de csak 2 bmp van a rarban... -
Gibor #6794 igen... a texturákat megoldom mert csak a garázsból kell kiálnom :D és fényképezni... a lényeg hogy mit lehet kezdeni azzal a rohadt polykkal hogy azért mégse legyen annyi... bár beltérből meg egykét helyről biztos összekaparom... -
#6793 Ja ezt a Suzukit mondtad msn-en??? -
#6792 Helló! Megnéztem a suzukit!
1. probléma:nincsenek meg a textúrák.
2. probléma:hihetetlenül pontos és szép modell,kb 150.000 polygonból áll... A Mesh Tool-Kit és a játék viszont csak a max 65.000 polygonos dolgokat hajlandó kezelni.
Megpróbáltam a Low poly verzióból eltávolítani 63.000 polygont,de még úgy is sok az MTKit-nek...