World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Szerintem még nem fedezte fel a freeride lehetõségeit...
Istencsászár
Áruld már el mit segítsek?

"profilnévnek kell megadni az alábbiakat"

pl: "AmEx - 100.000 pénz"

ez oly bonyolult hogy onnan másoljam ki neked és irjam ide le? most jobb?....<#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Koszonom azt a sok odaadó választ,ilyen sokan nem gondoltam hogy mindjárt a segítségemre siettek.Azt hittem hogy ez a Wr2-es topikja ,de most már láttom hogy hogy ba... le a másikat ha kérdez valamit.Mégegyszer Koszi csak így tovább....
hykao
Bazzer sosem értettem, és valószínûleg nem is fogom soha megérteni, hogy mi az isten csudája tetszik az embereknek azon a nyomorult ae86-on...nade a lényeg: a bannerképre kattintva egy ideje már nem csak a WR2 addonjai érhetõk el egy .xls listából, hanem a WR1-éi is. Ezen kívül rögtön a kép alatt ott van a WR1 topikjának linkje, így arra kattintva, majd a WR1 topikban alul a keresõbe beírva sokmindent meg lehet találni...(WR1->WR2 vázlato leírás pedig a FAQ-ban)

A másik ügy: nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy Tockos barátunk azon fáradozik fáradhatatlanul, hogy a KARRIER mód versenyszámait varázsütésre egycsapásra megnyissa...nos igen...lehet, hogy még szét sem nézett a menüben rendesen??? 😊
Istencsászár
"Olvastam a Faqot is és a cheatek nem nyissák meg" , fordúlj orvoshoz, ezen mi nemtudunk segíteni<#zavart2><#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Van ae86 trueno és ae86 levin...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Videe
az ae86 -ot nevezik truenonak? vagy van olyan az ae86 és annak van a trueno és a levin változata?

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Szeretném kipróbálni más autókat is és pályákat is de még csak 3%-nál tartok.Olvastam a Faqot is és a cheatek nem nyissák meg a pályákat.Valaki pls.valamilyen unlockert vagy savy-t.Elkuldom a mailemet.
SZilaJMaGGoT
Nemtom már régebben valaki adott egy olyan linket ahol egy rakat kocsi van.. Sztem keress rá! Hát ha a truenot ismered, akkor kéne ismerd a levint is meg mind2-nek a változatait... XD

Videe
igen?! Hol? Amúgy ennyire nem ismerem õket...

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

SZilaJMaGGoT
Az van az elsõhöz... Vagy melyikre gondolsz a truenora vagy a levinre?? Mer trueno van csak, és csak 3 ajtós... Bár 3 ajtós levinnek én is örülnék...

Videe
Errõl van szó!!! mondjuk jó lenne egy ae86 is!

csm
se lada, se e30, e28 bmw 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

A legjobb lenne ha letöltenéd mert ha még warez oldalról is töltöd és nem torent-rõl még úgy is olcsóbban jössz ki<#wink>
12346
loál vagy^^ töltenéd le inkább.

szilaj, az imidzs pár mb híján rá se fért a lemezre (itwins). oridzsin, tömörített rilízben hánytam rá:/

SZilaJMaGGoT
Nógrád megye... Több infó csak ha nem a világ másik felén laksz és csak privátba... Jah meg nemtom kiírtam e az image-t
megkell majd nézni... De nem értem mért nem töltöd le... :S

w77d
hmm.. Már szert tettem egy pár starforce-os gamere és sikerült is elindítani!
#3930- Hova kéne mennem érte?

hykao
Mert a játék Starfoce védelemmel van ellátva.
w77d
miért?

hykao
Attól még, hogy kiírja neked valaki egyáltalán nem biztos, hogy el is fog indulni nálad a játék.
SZilaJMaGGoT
Én kiírom ha el jössz érte... 😛

w77d
Hy! Valaki nem tudná nekem kiírni DVD-re a gamet? Szívesen fizetnék érte!

12346
ez se rossz. egy átlagautó^^

hykao
Hát Victor Ding a Caddilac mellett ezen dolgozik még:

Ez a volvo tényleg jól meg van csinálva de látszik hogy a belsõ nézetben az E osztályú mercedes mûszerfalát is használta a srác😄 de örülnék már valami családiasabb autónak is
<#guluszem1><#puszi><#email>

Zetorg
<#worship><#worship>

hykao
hykao
hykao
hykao
Gondolom vagy nem nyílt meg neki valamelyik küldetés vagy pedig valamelyik trükkös végtelenített küldetés adta fel a leckét...de hát a legszomorúbb, hogy nem találta a cheatet a FAQ-ban, pedig állítólag elolvasta...
SZilaJMaGGoT
😄D HÁt igen ez elég nagy kérdés... XD

csm
na most jobbra vagy balra? 😄D

BMW 325 iX Rallye Car :)

SZilaJMaGGoT
LOL!!!! XD Autós játékhoz végigjátszás?? Tudom elég csavaros a story és néha nehéz rájönni, hogy mit is kell csinálni egy egy pályán.... 😛

hykao
Hát ha te elolvastad a FAQ-t, és nem találtad meg benne a kérdésedre a választ, akkor az nagyon szomorú dolog...

Mellesleg, ha veszed a fáradtságot, és beírod, hogy hol akadtál el, kaphatsz másmilyen választ is...de addig marad a FAQ elolvasása. Nem véletlenül készült, bár igazából nem tudom mit kéne még csinálni ahhoz, hogy mindenki megtalálja benne a kérdésére a választ...
Ezeket a válaszokat szeretem a legjobban mikor ilyen segítokész valaki és odaírna hogy hol találnám meg,képzeld el hogy elolvastam a FAQ-ot de nem találtam amit szerettem volna
hykao
Elakadtál? 😮 Amúgy: #3906
nem tudna valaki valami végigjátszást kuldeni mert elakadtam még elég az elején vagy nem létezik valamilyen cheat ami kinyitja az autókat és a pályákat?Priviben elkuldeném a mail címemet aki tudna rajtam segíteni
hykao
Egyébként már csak 27 euró a Spielegrotte.de oldalon.
Vviikkttoorr
OK...bocs!!!
Nem láttam hogy van FAQ!!
Akkor nem kérdeztem semmit😛
Mégeccer bocs

Vviikkttoorr
Hol tudom megszerezni a játékot?
Letölteni nem tudom sehonnan,boltokba se látom,voltam németországba és hollandiába,ott se volt sehol csak az elsõ rész!
PLS segítsetek ah tudtok!

12346
játékban én is szívesebben látnék hót gyári utcai autókat, de igazándiból meglesném ezt a sixteent.

hykao
Látom bazzeg te már megint nem szeretsz olvasni...

MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!
arty
én egy swiftel szivesebben körözgenék itt a játékban ... n+1-dik huuudekegyetlensportkocsiiiiii ... pf 😞

Forza.

Varenga
hát nem nagyon...de szívesebben látnék ilyet, mint szviftet 😊)

Vviikkttoorr
Ebbe a 2. részbe van belsõ nézet?
Mert letöltöttem a demo-t és ott nem találtam!!
😞

12346
ismét cadillac^^ ebbõl se lesz sorozatgyártás..😊