World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"profilnévnek kell megadni az alábbiakat"
pl: "AmEx - 100.000 pénz"
ez oly bonyolult hogy onnan másoljam ki neked és irjam ide le? most jobb?....<#zavart2>#zavart2>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A másik ügy: nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy Tockos barátunk azon fáradozik fáradhatatlanul, hogy a KARRIER mód versenyszámait varázsütésre egycsapásra megnyissa...nos igen...lehet, hogy még szét sem nézett a menüben rendesen??? 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
szilaj, az imidzs pár mb híján rá se fért a lemezre (itwins). oridzsin, tömörített rilízben hánytam rá:/
megkell majd nézni... De nem értem mért nem töltöd le... :S
#3930- Hova kéne mennem érte?
Mellesleg, ha veszed a fáradtságot, és beírod, hogy hol akadtál el, kaphatsz másmilyen választ is...de addig marad a FAQ elolvasása. Nem véletlenül készült, bár igazából nem tudom mit kéne még csinálni ahhoz, hogy mindenki megtalálja benne a kérdésére a választ...
Letölteni nem tudom sehonnan,boltokba se látom,voltam németországba és hollandiába,ott se volt sehol csak az elsõ rész!
PLS segítsetek ah tudtok!
MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!
Forza.