World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rezs
Nagyon jól áll neki, már csak a Lee tábornok alkatrészeket kell rádobálni és átszínezni😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Sziasztok! Nem tudom hogy vagytok vele, de én az autókat gyártók szerint szoktam csoportosítani, és nagyon zavar amikor a bal felsõ sarokban nincs a gyártó logója. készítettem néhány hiányzó gyártó lógót, akit éerdekel innen letöltheti:

http://data.hu/get/4327412/Logos.rar

AMC,Buick,GMC,Plymouth,Studebaker,Rolls-Royce,Manx,Trabant,Wartburg,Jeep

Jonathan Mace megengedte hogy konvertáljam a GTA-hoz készített General Lee 10 küllõs felniét. Ez az elsõ konvertálásom, igy néz ki vele a Charger:

[/url][/img]

Képmentéshez én is azt használom, meg .Jpg-bõl .bmp-t is azzal csinálok. De ha rajzolni kell, akkor PS. 😊

Rezs
Ne szidjuk a paintet legjobb progi a világon😊 Én sokszor használom, bár természetesen más, komolyabb képszerkesztõ szoftverekkel együtt.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Viccnek elmegy, de érdemesebb a Photoshop nevû progit használni.

Paint? 😄
Rezs
Nem olyan egyszerû dolog az. Itt tudsz nézelõdni, okosodni😊
Ha csak a felületet borító képeket (textúrákat) akarod módosítani, ahhoz elég egy képszerkesztõ progi.

Igen 😊

Hogy lehet autókat "rajzolni"/módosítani? 😊
Mit akarsz rajta állítgatni? Ha feljössz msn-re átküldöm.

Rezs
Részemrõl szépen csöndben aktívkodtam😊 Csináld a 205öst nyugodtan van most dolgom elég😊 2009es challengerre építettem Shaker motorháztetõt. Közben a Swift meg egy Niva is készül.
Viszont a GMC Vanhez -ha nem vagyok arcátlan- kérnék tisztelettel egy mox-editcar jelszót, hogy kicsit állítgassam😊

Nem vagytok túl aktívak. Viszont HWRMT-n megnõtt a forgalom, csak ma 16 külföldi regisztrált. Megdícsérték az autókat. 😊

@Norbee! Találtam egy szebb Peugeot 205-ös modellt. Régen elkezdtél egyet ha jól emlékszem. Átküldjem a modellt, vagy csináljam meg én?

Nem összetörni, különben Rosszfiú begurul.<#vigyor>

Jó lett?

Köszi szépen 😊
Torrent játékod van? Az szokott ilyet csinálni. Tölts le egy crack-et, az elvileg megoldja. Ha eredetid van, akkor nem tudom.
A forgalom csak azoknak pattog akiknek gyenge a gépük. Anno asszem úgy lehetett orvosolni, hogy a játék felbontását 800x600-ra állítottuk.

Ja, és az autók mindenkinek pattognak?
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Letöltöttem egy autót, majd a videók(youtube) és a leírások alapján betettem. (G/.../AddOns/Autos és ide xy autó, amelyikben volt hang azt is a helyére tettem /nem mindegyikben volt./)

Elindítom a játékot, és nincs bent semmilyen új autó.
Meg az autók választásánál az end nyomogatásával sem(nem tudom mire jó 😄 )

Szóval mi lehet a gond? elõre is köszi.
Gergõ
Csak ezekrõl tudok. Patchek

sovatalevi
Halljatok,nekem kellene az a patch amit akkor kell felrakni,mikor Mediumba telepítem a játékot..elõre is koszi 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Privi ment ha minden igaz.

Oké, szívesen elbíbelõdöm az editcar-al ha elküldöd a gépet vagy a letölthetõség címét.

Odaírtam Dj Samant is készítõnek.
Az A-Team GMC-re most fogok engedélyt kérni. Az editcart kéne megcsinálni, meg pár kisebbb módosítást. Esetleg csinálhatnál neki editcart, mert a Corolláét jól megcsináltad. Ha érdekel esetleg akkor szólj. 😊

Jó lett a kis Fiesta. Én már nagyon várom az A-Team GMC-t és Norbee felnijeit is. Más: légyszi a HWRMT-n UK Roads és Loch Rannoch Roads-nál DJ Saman-t is tüntessétek fel készitõként. Köszönöm!

Ez nem ugyan az a szélesítés mint ami az enyémen van 😊
De egy ilyet is össze lehetne dobni.
Konkrétan ez az ami nekem van:

Csak nem nagyon van olyan kép (legalábbis én nem találtam) amin ez a szélesítés van, és látható lenne a kerék helyzete.

Rezs

Ilyet csinálhatok majd belõle? 😊

Rezs
Jól néz ki a Fiesta😊 A hátsó kerék direkt áll ennyire bent?

Miért nem saját célra kell csak....
144 a vége😊 Nem sok de jó vele menni😊
Tudsz küldeni priviben egy nyitott editcart? köszi.
Bence grat jó lett a Fiesta!
Ford Fiesta Mk2

2 nap alatt raktam össze, szóval lehet, hogy vannak hibái, ha találtok valamit írjátok meg priviben vagy mailben. 😊
Letöltés-HWRMT

A kért módosításokat elvégeztem a felniken és az autón is. (Az autó króm részeinél a no textures-t választottam ki, mert az eredeti textúrával túl sötét a króm árnyalata.) Valóban ütõsebb lett a krómozás, és a matt feketével remek kontrasztot ad a felnin! Az engedélykérés bajos lesz mert a readme-ben nincs elérhetõsége, a games.reveur.de-n meg nem vagyok regisztrálva. Köszi a tippeket!

Szerintem kérj rá engedélyt, és akkor ki lehetne adni, mert tényleg jól néz ki. Esetleg még a felni fekete részérõl szedd le a csillogást.

Szerintem szebb így, de nem tudom kinek-hogy. 😊

Más:
Fiat is back!

<#vigyor>

Rezs
Zsír lett!
A krómra tegyél több reflection-t kb.150-ig felhúzhatod, úgy szép lesz.

Sziasztok!
Csináltam egy kis átalakítást.
Pischti mostanában egész jó kocsikat csinálgat a games-reveur.de -n, egyik ilyen személyes kedvencem az Opel GT-je. Sajna õ nyitott fura békaszem reflektorral készítette a járgányt, ami megtöri a szép alakját ennek az európai mini corvette-nek. Másik probléma vele, hogy az editcar-al nem foglalkozik, egy sztenderd 400kmh-at használ minden autójához, de nem védi jelszóval, így szabadon variálható.
Nos én bezártam a lámpát és csináltam egy editcar-t ami sztem olyan eredeti közeli "gumi tigrises" (nem egy brutál sportgép).

Pischti eredetije:
[/url][/img]
Átalakított:
[/url][/img]

A módosításhoz nem kértem ki az engedéjét, így csak szigorúan "magán" célra tölthetõek a módosított file-ok innen, ha vkit érdekel:
http://data.hu/get/4265754/Opel_GT_70.rar

Az eredeti autó szükséges hozzá amit a games-reveur.de-rõl tölthettek le!

ameikkel elörébb vagy mint kocsi csinálásban azt folytasd 😊
mind1 h kadett vagy b corsa 😄 mind 2 jo de nem kell most törölnöd a B t mert jo az csak mondtam h jobban hasonlit már az A ra
Rezs
Én azt hittem h B corsát szeretnél csinálni.(?)

a KÁDETT SE ROSSZ ez már jobban hasonlit az A corsara
Rezs
Kádett😊

kösz norbee 😄
Rezs
Ezzel a motor dologgal azért vitatkoznék...😊 A modelt elõkészítem aztán majd beállítgatjátok az editcart meg belsõnézetet mert azzal semmi kedvem szívni.

Rezs
sima opel felni (csak kicsit aránytalanul széles), a kocsival jött texturázni kell mert nincsenek lukai

csak belsö nézet kell bele és ennyi 😄
ez a modell tökéletes 😄
B corsa is jo ugy is ugyan az a motor van benne mint az A corsaba
Milyen felni ez?

Rezs
3ajtóspm van csak:

Rezs
Ha a B corsára gondolsz ahhoz van modelem. Megnézem használható-e.

norbee ha megkérhetlek csinálnál egy opel corsa a 1992est? kérlek szépen 😄