World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vviikkttoorr
PLS segítsetek ezzel a progival kapcsolatban!
Kiválasztom a .car-t és akkor?
valami passwordot kér
!
:S
Lécci segítsetek!

[HUN]FaTaL
magyarországon nem kapható

http://goo.gl/gd6Zi5

torque12
hali! hol a legolcsobb eredeti WR2? mi a bolt cime?

DJ Skyline
mennyi jó Porsche és BMW van a játékhoz!<#buck>

DJ Skyline
jaj <#worship>

Mindkillers
Aha ja értem.Azthittem te csináltad a shotot... Akkor nagyon ráérnek <#mf1>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

hykao
A csajra gondolsz? Nyilván hozzá lett modellezve a kasztnihoz a móka kedvéért.
Mindkillers
Tényleg LOL! De ezt hogyan sikerült összehozni?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
A progi egy Krom nevû srác alkotása.

itt a link: Editcar

Látod Hykao,direkt az eredeti linket adtam meg,nem az én oldalamét. <#smile>

Vviikkttoorr
De nekem nemennyen egy busz 260 al bazé 😄DDDDDDD
Én csak tovább akarom pörgetni a motort!
Olyan progit hol szereztél ahol lehet állítani a kocsik adatait?
Olyan nekem is kéne!
😛

arty
hejj, ha kapna egy viper racing szintû irányitást/fizikát ... 😉

Forza.

Ombika
Ezzel a progival barmelyik vasat meg lehet piszkalni?
Hol tudom letolteni ezt?

12346
lál, ez jó😊

hykao
Lol, alakul Martin Leps Viperje, de némi gond akadt a motorral... 😊

Mindkillers
Cappy! pedig jól megy a vas! :

De akkor csak neked csinázok olyat hogy menetteljesítmény marad,csak tovább forog a gép 😊

[HUN]FaTaL
innen csak hykaonak meg djcomnak van meg (legálisan), az országban nem lesz kapható

[HUN]FaTaL
talán tekerd az aljára... tudod középsõ görgõ az egeren vagy a lefele nyíl a billentyûzeten

Vviikkttoorr
Kösz!
Te gondolom olyat küldenél hogy 3 mp alatt 100-on van a busz!
Én csak azt szeretném hogy ne csak 1700 ig lehessen pörgetni!!!
De 1400 fölött már csak lassan egyessével gyorsul!

Videe
<#nevetes1><#taps>

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

w77d
Ja és csak hogy megnyugodjo lelkecskéd nem is warezra gondoltam, hanem hogy esetleg van e vkinek eladható példánya, vag véletlenül nem-e szándékoznak vmikor behozni pár példányt! Csókoltatlak

w77d
Vérnyomásod rendbe van? Képzeld a kurva kibaszott FAQ-t elolvastam és csak az internetes rendelést hozza fel Németországból. PONT ezért kérdeztem rá szépen illedelmesen, hogy van e más módja, vagy nincs! Azt meg, hogy mindenki megrendelte, sztem te sem gondolod komolyan....

[HUN]FaTaL
Kurva rohadt kibaszott FAQ-t miért nem lehet olvasni? Mindenki megrendelte, héber nyelvû a szoftver.

w77d
Szevasztok! Az összes itt érdekelt emberkéhez szól a kérdés, amiért nem megkövezni szíveskedjék! Mindenki külföldrõl rendelte meg a játékot vagy van ennek egyébb módja is? Privátban várnám a válaszokat!
További tisztelettel és oadfigyeléssel: w77d

12346
mi az, hogy nem illeszkedik a pályához?😊) van rajta aszfalt, az autók meg szépen gurulnak rajta. egyéb problem?^^

Mindkillers
Például:

Mindkillers
Szerintem is az átlag utcai autók érdekesebbek mint az autócsodák,és bár nem illeszkedik egyik pályához sem,mégis jó lenne valami keleti hulladékvasakat is látni a játékban,Pl. Lada,persze 1200-es kereklámpás meg ilyenek. vagy nem?...

Mindkillers
Cappy! Ha adsz email címet küldök neked a Volvo Buszhoz olyan Editcar.car fájlt,hogy eldobod az agyad utána, hogy egy kb 18000 kg -os busszal hogy lehet menni lapon (keresztbe) Széttuningolt motorral <#mf1><#mf1>

Vviikkttoorr
jó tudom!
De akkor minek van beskálázva?
még piros közelébe se lehet huzatni!
Szal elgyorsulni lehetetlenség a kicsikémmel!
😄
1-be 25-el megy
2-be 35-el megy
3-ba 45-el megy
4-be 60 al megy
LOL
😄
és kb így megy tovább!

DJ Bee18
a buszokat általában nem szokás 6000-ig pörgetni 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

12346
na jó, ez igaz, bele lehet kötni ebbe is😊 viszont becsülendõ, hogy olyan autókat hegeszt, amik nagy valószínûséggel elõferdülnek az utcán is. ha hqtm-ék, vagy leps is ilyeneket csinálna tucatszámra a 10532. bmw helyett, akkor lehet, hogy belekötnék én is^^ így viszont örülök, hogy vki ezekkel is foglalkozik, elfogadható minõségben.

hykao
Hát azért még hozzátenném, hogy némelyik belsõnézet eléggé alacsony textúrázottságú... 😞
12346
ez meg pl engem iszonyatosan hidegen hagy. ha kihagyná a belsõnézetet, az lenne a zavaró^^ de azokra egy rossz szót nem lehet mondani, így a kéz hiánya elhanyagolható bibi😊

hykao
Engem csak egy dolog zavar Gangster munkáiban, de az eléggé nagyon. Szándékosan kihagyja a kezeket...
OrioN the S
CRX !!444 Juhéjj <#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

[HUN]FaTaL
hm zsír thx😊

Vviikkttoorr
na leteszteltem a 4 új járgányt!
A busz nagyon nem teccet mert csak ien 1600-as fordulatig lehetett pörgetni és alig ment!!!
Az a 130-as végsebesség nem tom mit takar de nemhiszem hogy elérné így!
😄

Vviikkttoorr
Köszi szépen!
Én is gyanítottam hogy rosszat töltöttem le!
De akkor itt a WR 2 topicba miért lehet WR 1-hez letölteni A4-et? (audi)

12346
ahogy nézegettem, készülget még pár jóság😊

Volkswagen Jetta II
Volkswagen Scirocco II
Volkswagen Vento
Volkswagen Polo (86C)
Volkswagen Passat Variant (B5.5)
Audi 80 (B4)
Audi A4 (B5)
Mercedes 190E

ezeket meg köszi^^

Mindkillers
Helló Cappy! Akkor te egy MBWR (WR1) -hez készített autót töltöttél le. Olvasd el a "F.A.Q.-t vagy itt lentebb a #4086 számú hozzászólást a megoldáshoz,vagy figyelj oda hogy WR2-höz tölts le autót legközelebb.<#vigyor2>

Vviikkttoorr
heó4 Azt szeretném megkérdenzi hogy letöltöttem egy autót pl és a rar-ba van egy olyan hogy WR Edit Cars mappa és azon belil egy edit file!
Azt hova kell rakni??
Mert nincs olyan WR edit cars mappa a játék mappájába!
Csiánáltam,akkor se ment!!
PLS help!

hykao
hykao
Mindkillers
szinte minden este 9 körül szoktunk multizni. (Andor,Roby,Tihi) a játék neve "power cars racing"

OrioN the S
rég volt már az 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Raho
Nem szoktatok már egyáltalán multizni?

VW Jetta II 1,8T

ngcsnet
Megpróbáltam feltenni 1.3.3-as patch-t, és ezt írja ki a telepítõ:
1628: Failed to complete installation

Tudja valaki mi lehet az oka? Elõre is köszi

autoszimulator
ehhez szintén gratulálni tudok csak... az ilyen felfogáshoz... Akkor szenved az addonnal órákat, napokat.. és a végén mikor kész kitesz pár képet a netre, hogy a jónép folyassa rá a nyálát, és odairja h PRIVATE.. hát akko jáccon vele kussban, és ne képeket mutogasson, már ha így megéri neki.. Aki meg valamit feltesz a netre, az ezzel vállalja hogy az el fog terjedni. Mert ez kikerülhetetlen még a játékok, filmek terén is, nemhogy ilyen kisebb konvertek, addonok esetében.. Most az hogy letöltöm és tegyük fel csinálok nekik egy gyüjtõoldalt, ahova feltöltöm, hogy ne kelljen ezer meg egy regisztrációt tenni egy addonért, akkor már azonnal reklamálni kell, holott ettõl még a copyright megmarad a benne levõ TXT-ben... nah mind1 csak mondom hátha erre van vkinek ésszerû magyarázata 😄

.: mobilize.hu :.