19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
vass17 #7231 nem tudjátok, hogy Ferrari F40 van a játékban? Vagy valahol, valaki már csinálja? -
Gibor #7230 juuj... nem... fent a benner alatt nagy betükkel HWRMT... oda lesz természetesen... mivel HWRMT realase szal ottlesz :D -
#7229 erre az oldalra teszed fel?? -
dodo1014 #7228 bocs elbasztam a beszurast :D ez lett volna -
dodo1014 #7227 hali latam a WR1 heze [A:http://www.srbpower.com/images/chargespeed/honda/civic-eg/image01.jpg]ijen[/A]hondat de a 2 hoz nem talalok segitene valaki?? -
Gibor #7226 Swiftet majd én összedobom mert ugyis én készítem a texturákat :D ha Mindkilersnek nem gond persze... ja és egy jó hír full hi-poly modell :) -
#7225 Fakarus? xD -
#7224 Swift? xD -
#7223 Képzeld! Kész az Avensis! De úgy gondoltam csak holnap töltöm fel a HWRMT oldalunkra... -
#7222 xD -
Gibor #7221 Mindkillers helyébe én már gondolkodnék az öngyilkosságon... -
#7220 nem gond már megoldotam mikor lesz kész az avensis? -
#7219 Nem mert oda nagyon komoly törésmodell kellene. -
#7218 Bocsi most láttam. -
#7217 crashtime is? te crashtimeba/nitroba nem konvertálsz? :) -
#7216 lécci gyere fel msnre sürgős -
#7215 Csuklós nem lesz,mert a WR2 nem tudja kezelni a csuklós járműveket,csak a Cobra 11 Nitro és a Crashtime :( -
Gibor #7214 A lámpának érdekes texturái vannak :S de ralyta vagyok hogy keressek normális lámpa texturát. -
Szabi1991 #7213 lesz TDU-s belsőnézet is ? :D
amúgy, fekete az index ? :O -
#7212 ikarus buszok? csuklos is van? :D -
#7211 :) -
#7210 @Héeder: a járművek kovertálása itt tart: (Építési sorrend)
Toyota Avensis 95%
Toyota MR2 20%
Lada Samara 5%
Ikarus Buszok 30%
Lada 1200 Kombi 20%
Dodge Ram 50%
Smart 50%
@rmx rider: Rajta leszek a kattogós diesel hangon! -
#7209 Na erről van itt nagyba-szó! Ez igen! -
Gibor #7208 "Erre csörög a dió... arra meg a mogyoró"
-
rmx rider #7207 "(Nem akarlak sűrgetni csak mihamarabb szeretném letölteni)" :D:D
Egy D4D-nek is lehet nagyonszép hangja ha pörgetik ;)
Pl. az addon e46 M3-aknak nagyon irritáló hangjaik vannak, az f430-é sem olyan mint az eredeti.
Az a jó kattogós dízel viszont jó lenne az avensishez ;) -
#7206 még sehogy sem áll jóformán... -
Héeder #7205 MINDKILLER az Ikarus kb mikorral lesz kész?
(Nem akarlak sűrgetni csak mihamarabb szeretném letölteni)
Ha netalántán nem venném észre hogy kész van akkor majd szólj!
kösz szépen -
#7204 @Toyoyta:Az avensisben nem akar mozogni a driver keze kanyarodás közben.Úgyhogy erről ennyit.Belső nézetben sem,úgyhogy ott nem látsz kezet,az a biztos.A mutatók (a kilóméteróra és a fordulatszámmérő) működnek rendesen.Még csinálok rá világítást és lassan kész.
@rmx rider:Legyen jó hangja?Egy széria D4D-nek? Kösz. -
#7203 -
WanWan #7202 Bocs, télleg a jóindulat vezérelt, de ez most nem jött össze, kicsit talán fáradt is voltam, meg mostanában eléggé szétszórt vagyok...XD
Mégegyszer bocs -
Gibor #7201 samara? tudtommal HWRMT-ről letölthető... -
#7200 jó lesz -
rmx rider #7199 Avensisnél legyen jó a hang!!!! :I a legfontosabb :)
úgyis mindig motorháztető nézetbe megyek mert kormánnyal játszom és azzal rossz külsőnézetbe, belsőbe meg idegesító hogy a kormány nem úgy és annyit fordul ahogy az enyém.. magától ellenkormányoz meg ilyen f@$zságok :( -
#7198 Várom az avensist és a samarát is. köszi mindenki nevében a király modokat:) a régebbi autóidhoz is csinálsz belső nézetet? -
#7197 Lassan de biztosan készül a belső nézet az Avensishez!
@Gibor:Ezt akartam mondani MSN-en,hogy rájöttem hogy hogyan kell belsőnézetet csinálni és hogyan tudjuk a mutatókat a legegszerűbben pozicionálni!!! -
#7196 Szívesen. :) -
#7195 nem gond:) -
#7194 Bocsi Toyota nem a te hozzászólásodra akartam válaszolni
-
#7193 Drága kedves WanWan! "Néhány beállítás nem elérhető"...
Nézd meg mégegyszer a képet :D -
#7192 nah ez jó lesz:)