World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
köcce😊
.: mobilize.hu :.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azért egy biztonsági mentést mindenki csináljon a 3 eredeti file-ról elõtte.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Én csak jót akatam.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
http://worldracing.uw.hu/WORLD.RACING.2.V1.0.ENG.NOCD.ZIP
Ezért nem jó, mert eddig is ezt csináltuk. De azért köszi!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
erre gondoltam vele
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ua van mint eddig...
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Mount the WR2.MDS CD-Image in DAEMON Tools v4.
* Physically disable all IDE CD/DVD-ROM drives.
* Play the Game!
A crack alatt azt értitek hogy nem kell hozzá cd-kép,meg meghajtólehúzgálás mert nem keresi a gyári cd-t???
Mert ha igen akkor nekem olyanom van hozzá már vagy egy hónapja.
Az a neve hogy world.racing.2.v1.0.eng.nocd
Úgyhogy szerintem magyarosítással nem megy.
Nah,ha valakinek kell akkor majd felteszem az oldalamra és belinkelem ide!
sajna tom, hogy a legtöbb (l/j)úzernek árkád kell:/ szinte már alig marad vmi jó.
lehet, hogy a konzolosok nem tudnak banánnal autókázni használható fizika mellett, de ami elõtt mi ülünk, az nem kifejezetten egy konzol..😊 genyák pc-re finomíthattak volna picit😊
remélem rá fogok érezni a témára. wr1-ben pl landcruiserrel órákon át el tudunk bóklászni, megmászunk mindent amit lehet, és amihez épp kedvünk van. aztán ha már fölmásztunk, élvezkedünk a panorámában^^ vagy csak krujzolgatunk erre-arra vmi szimpi autóval. utoljára ilyen jókat még modemes korszakban játszottam az 1nsane-el😊
(a WR-t sok konzolos azért nem szerette, mert nehéz volt nekik...mert nem kifejezetten árkád volt...)
Amúgy ha minden opciót szimulátorosra állítunk akkor a nem KARRIER módban egy cseppnyivel még realisztikusabb, mint a WR volt, plusz törés és motor, váltó, fék, kerekek, stb. külön sérülnek...(karrier módban persze nincs SZIM lehetõség)
Az ARCADE PLUS-t alapból ki kell kapcsolni, mert az összkerekessé tesz minden autót...stb.)
Ja, és a legújabb peccs kötelezõ, sok árkád-sim bugot javítottak benne.
A játék igazi ereje a moddolhatóságában rejlik. Az addonok szim módban sokkal realisztikusabbak, mint a gyári autók, a belsõnézet is használható, stb.
Hatalmas fíling pl. a havas itália mód + 100% szim mód + valami realisztikus addon + Snyder forgalom addonja.
flatout 2-t se lestem még meg, de az is hasonló gagyulásnak tûnt. ezek szerint tényleg:/ pedig ezek messze a legzsírabb autós játékok lehetnének, ha...
kár, hogy nincs sok kultúr cumó autókázós kategóriában.
szingliben az AI erõsen csal, van kecsöp, csakugy mint az NFS-ben, viszont ebben a játékban viszonylag ritkán kaptam ki az utolso 50 méteren ... ez van, ma ez megy minden (árkád!) autos játékban - ld. még ocsmány AI-s Flatout2 😞
és igen, butitgatták a játékot, és igen, mindenkinek szánták, mert gondolom pénzt is szeretnének keresni 😊) ennek ellentmond, h csomo országban - pl amerika!! - meg sem jelent ... bedig biztos több pénzt hozott volna, mint amennyit egy sztárforsz bevezetése vagy szim mod elhagyása jelentett 😉
Forza.
tényleg, jól gondolázom, hogy pl jobbra-balra nézelõdés nincs is?
Egyserüen begolyózott nálam a játék!
Elindítom és nem jön ki semmi,marad ien fekete betöltõ kép!
Üres fekete,és ctrl alt del-el kilépek és megjelent ien kis ablak olyan névvel hogy photo gallery és nem enged jáccani!
PLs segítsetek mi lenne a megoldás!
Már újraraktam a gamet de semmi!
Én nekem sima a WR 2 semmi traffic addon nics fent!
Most raktam újra a gamet és csak a magyarosítás és a patch van fent meg persze kocsik!!
:S
na mind1!
😄
Lehet neked egy másfajta WR2-d van?! 😊
Az alapjátékban tetülassú a forgalom, már-már zavaróan. Ezen változtatott Recruit Snyder a forgalom addonjában, hogy legalább a sportosabb forgalmi autók haladjanak gyorsabban...de azért nem esett túlzásba, és még a Snyder féle forgalom addonban sem okoz gondot utolérni a forgalom bármely autóját...
w77d! a program linkje a #4143 hozzászólásban van!
Cappy! Nem a forgalommal van a baj. Az egy dolog hogy 400LE az autó,csak számít hogy milyen nehéz,hány mp-re álítottad a 0-100 -ra gyorsulást,és a legfontosabb a NYOMATÉK!!! Vagyis hogy hány Nm nyomatékot adtál a kocsinak,és hogy mennyi a max fordulatszám.Ezekkel variálj,aztán majd rájössz az összefüggésekre.
Hé! Amúgy senki nem szokott multizni????
Igen még nem nagyon megy a képfltöltés de majd megtanulom! 😊
Ha versenyzel se múlt, se jövő, se problémák ....csak te és az autód...élj a mának, s Száguldj Halálos Iramban!