World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Ja bocs
így a helyes a link:Integrale

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Elkészült a Lancia Delta HF Integrale!(Ha valakit érdekel)

Így kezdõdött...

Aztán...

És végül...

És itt a linkje:

Lancia Delta HF Integrale

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

hykao
A fizika nem lett jobb a WR2-ben sem, sõt ezúttal már csak FREERIDE-ban lehet szimulátorosabb beállításokkal menni. Karrier módban csak árkád.
Mindkillers
Hali. A Krom által készített Mesh Toolkit 2.1.7 nevû progit.

Mesh Tool Kit 2.1.7

w77d
Hali! milyen programot használsz a fények alakításához?

Mindkillers
Truck Driver 001! Privi!

Mindkillers
Alakul az audi S8,(ha valakit érdekel)és egy kis fényjátékkal kisérletezgetek alá...

Ja és készül Kemszy-nek a Lancia Delta HF Integrale is..

a cobra 11 nitro a wr2 enginéjét használja? elhangzott a topicjában, viszont nekem az volt a benyomásom hogy totál wr1. ezt a részt még crack hiányában nem sikerült kipróbálnom. mindenesetre az elsõ rész is nagyon szép volt és nagyon jók voltak a pályák, kicsit jobb fizikával és több szép autómodellel az is csúcs játék lett volna. lehet ebben a részben már megoldották

kemszi2
ahamm megnéztem.jó nagy ez az autópálya <#eplus2>Bár gondolom ha megy neki az autópálya majd megcsinálja a többit is
hykao
Igen. A térképeket már belinkeltem ott a játék topikjában.
kemszi2
hmmm...akkor ott 3 pálya van 1 autópálya/1város/+1 sima országút?
arty
külön volt - sajnos.

Forza.

kemszi2
jó mind2 az esti olasz is érdelek de az autobahn-t jobban várom.tényleg a afc11-ben az összes pálya 1 területnek számított vagy a város külön volt választva?mert ha 1 akkor elég nagy terület kapnánk a játékba
w77d
Hali! Eddig el tudtam indítani a gamet úgy, hogy lehúztam a cd olvasóm, most nem. Miért lehet ez?

Raho
Autobahn a WR2-ben.😊 Várható volt, én kiváncsi vagyok rá.

VW Jetta II 1,8T

hykao
Érdemes Krom oldalán elolvasni a híreket: KATT
Truck Driver001
Értem.És letudnád írni,hogy hogy tudom megváltoztatni az elérési utat?😄
Többet nem fárasztalak ígérem!😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

fenegyerek1
Amikor ment a játék ugyanúgy csináltam,mint a leirtakban.Most meg a cdkey-re hivatkozik és elküld az a....ba!

autoszimulator
holnap este akkor leszek a rendes gépemnél 😄

.: mobilize.hu :.

Truck Driver001
Átlöknéd a te mds fájlodat msn-enen?Hátha nekem azt betudja mountolni!

Truck Driver001
És te azelött hogy indítottad el?Lehet nekem úgy menne!😄

autoszimulator
nem értelek titeket... játékot feltelepít... restartol.. IDE kábel kihuz a cd dvd meghajtokbol... gépet megint elindit... mini image mount daemonba... indit játékot... serial a FAQ-ból... jáccik... nálam ennyi a folyamat

fenegyerek1
Elég sokat játszottam vele,sok kiegészités van rá.A formázás tönkretette sajnos.

fenegyerek1
Akkor már ketten vagyunk!

Truck Driver001
Neked is a cdkey-re panaszkodik?Énis épp most formáztam,ígyse megy!😄

fenegyerek1
Engem is meg tudnál "dobni" egy müködõ játékkal? Formáztam a gépem és most sehogyan nem akar elindulni.<#szomoru1>

Mindkillers
ja,a mini image nem mindig jó,crack normális meg nem is volt,nem is lesz 😞

Mindkillers
Helló! Te merre laksz? kiírom a cd képet meg a daemon tools-omat neked dvd-re és elpostázom.ennyi.

Truck Driver001
Jajj!De a játék ígyse megy!De legalább betudom rakni a démonba!😄
Szal nekem még else indult..

autoszimulator
leszedtem a gémkopiwörld-rõl egy mini image-t,ami tartalmaz egy 39kb-os mds-t,és egy 3mb-ás mdf fájlt.Ha egy könyvtárba van a játékal a 3mb mdf,akkor a mind2 féle mds betudom mountolni

ennyi a dolgod eccer má sikerült megint fog 😄

Truck Driver001
Hiába indítgatom ha nem megy!😄

autoszimulator
õõõ

nem nagyon tudom ajánlani az elérési ut változtatását, mivel akkor minden mdf fájl áthelyezéskor ujra kell irni az mds-t.. jobb ha egy mappában vannak és ugy inditgatod... vagy daemonban létrehozol egy plusz meghajtot, amibe beteszed ezt az mds-t, és nem veszed ki utána soha😄

Truck Driver001
És azt hogy tudom megcsinálni?😄

autoszimulator
jha igen.. ez egy alap dolog h mds-mdf, vagy cue-bin ezeknek egy mappában kell lenni, vagy ha nem, akkor a "kisebbik" fájlba bele kell turni, átírni benne az elérési utat.

Truck Driver001
Félreértettél.Ezzel én tisztába is vgyok.Nos akkor elmondom kicsit érthetõbben!😄.Van nekem ügye a mdf fájlom,ahogy teis mondtad a játékot tartalmazó fájl.Va a mellé ügye 40kb-os mds,amit bekéne mountulni,de nem megy.Így leszedtem a gémkopiwörld-rõl egy mini image-t,ami tartalmaz egy 39kb-os mds-t,és egy 3mb-ás mdf fájlt.Ha egy könyvtárba van a játékal a 3mb mdf,akkor a mind2 féle mds betudom mountolni.Így már vili?😄D

autoszimulator
mds fájl az csak az emulálok által értelmezett segédfájl, az mdf (mindig ez a nagy), ez a valódi cd-kép melyben az adatok, fájok vannak... Olyan mint a cue-bin páros... a cue a bin fájl elérési utját, és cd-kép típusát tárolja...

ui.: amint lesz vista driver by nvidia én is multizok majd.. csak xp-t töröltem 😄DD

Truck Driver001
Értem.Mais elment egy napom a hogy eltudjam indítani.Eredménytelenül.Közel járok már ahoz,hogy föladjam.Minden lehetséges módon már megpróbáltam.Hihetetlen komolyan mondom.Kár hogy nincs hozzá egy nyomorult crack.Viszont még így utolsó próbálkozásként annyit kérhetek tõled,hogy elárulod te hogy indítottad el?Ha sorba letudnád írni a lépéseket hogy mit csináljak,az nagyon jólenne.Ezen felül egy kérdésem is lenne!😄Miért nem tudom bemountolni rendesen az mds fájlt?Nem bírja beolvasni egyszerûen se a démon,se az alkohol.De viszont akkor megy,ha van mellete egy 3mb mdf fájl.Szóval ha tudnál segíteni,vagy bárki más,annak nagyon megköszönném.Peace!

raho a cummomat elküldted?
me jönnék én is!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

kemszi2
benne vagyok.rám számírthattok
Mindkillers
Na helló mindenki! Holnap estefelé Multi-party??? MSN en tali aztán go!

Touareg
Az új A8 as nak a linkjét leírná valaki?

Zetorg
nekem ez a 4. alaplapom, amivel megy lehúzás nélkül.szerencsés vagyok <#vigyor2>

12346
szvsz nem para. néha elfelejtem, hogy visszadugtam az írót, és mikor játszanék, mammog. legközelebb, ha épp úgy adódik, hogy ki is van rántva az író, és játszanék is, megy faszán.

Truck Driver001
Az elsõ újraindításnál amit a játék kért,ott még nem húztam le.Telepítsem újra a játékot,és próbáljam meg úgy?O_o

12346
ugye elõször csak azt csináltad, hogy író/olvasó lehúz, aztán próba😊
mer így nekem megy. nem kellett mit tom én milyen hide izé, meg egyebek. bár valszeg ezek is hw függõk.

Truck Driver001
Pontosan!A démonba benvan nyomva az Emulations-nál az all options on-ra!De még ígyse megy!Sehogyse fogadja el a CD-keyt!😞

jó filét használsz?

mds / mdf
daemon tools 4.0 /4.03at??

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Truck Driver001
Nemigaz ez a szar starforce!Sehogyse tudom elindítani a gémet!!Mármindent megcsináltam,6féle képpen kipróbáltam már hogy mennyen,de nem!Állandóan a cd kulcsra hivatkozik!Esküszöm szétverem a gépet!😄Egy napig szenvedtem ezzel a szarral.És én még játszani akartam..lol!

Truck Driver001
Hali emberek.Vlki megtudná mondani,miért nem tudom bemountulni az mds fájlt?:S