19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7391 kösz -
#7390 jah xD -
#7389 wr1 nem 2 -
#7388 kezdte pls, amúgy nem gáz:) -
#7387 és ez melyk pálya amit elsőnek mutat????? -
#7386 bocsi -
#7385 Ő kezte! (mosom kezeim) Egyébként lehet törölni! -
#7384 . -
Gibor #7383 hát végülis jah... lehetne mert őszintén ez nem Chat :D -
#7382 ezeket nem lehetne priviben? -
#7381 kösz -
#7380 jah oké jó munkát -
#7379 most nem... munkaba vagyok! -
#7378 jah nem jösz még egyet most???? -
#7377 nm, bár elég rövidke volt... -
#7376 kösz a játékot:) jó volt -
#7375 MP be vagyokmár -
#7374 én jöhetek most is akár -
#7373 mondjuk pepsi meg mindkillers meg még valaki ha akkar -
#7372 nem jön valaki neten? -
#7371 nyaralni? esetleg telelni :P -
#7370 Miért ilyen halott itt minden? Biztos mindenki nyaralni ment... -
#7369 Na az király :D Már nagyon várom :P -
#7368 ausztráliához mikor lesz forgalom??? -
#7367 A HWRMT oldalon az utóbbi időben több visszajelzést kaptunk hogy nem érkezik meg a regisztrációt aktiváló email.Ezért mindenkit megkérnénk hogy nézze meg a SPAM mappát is a postafiókjában,hátha ott landolt az email.Ha nem akkor sincs vész,mostantól néhány napon belül (ha a felhasználó nem tudja) aktiváljuk a regisztrációt,így minden nap érdemes visszanézni,hátha már aktív.
Köszönjük. -
#7366 nem jön valaki interneten???? -
#7365 a volvo bus fasza, de az ikraus :)) 2esbe 300al :DDDDDD -
#7364 Vmi ilyesmi motorra celoztam bele es mehet a multi! Nagyon brutal,mikor kerul kozkezre? :) -
WanWan #7363 Szerintem meg úgy lehetne még ezt a rendszámot megoldani, hogy nem raktok rá számokat, hanem azt, hogy HWRMT - és ide a készítő nevének kezdőbetűjét (vagy ahonnan tudni, hogy ő csinálta) rakjátok, például:
Mindkillers -é HWRMT - M
Giboré modnuk a HWRMT - G
a többit majd kitaláljátok! -
#7362 Bocsi,elrontottam :(
Lazításképpen akit érdekel az nézze meg az Ikarus busz HEMI motoros tesztkörét,valamint a HEMI Volvo busz néhány körét...
Ikarus 250 Z in Autobahn
Hemi Volvo Bus Testdrive -
#7361 [IMG]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xrr5Ekm2GkM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xrr5Ekm2GkM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/IMG] -
#7360 Hát már így utólag nem ,mert ha mindenkinek másképp van meg a kocsi akkor nem lehet vele multizni...
Viszont jó hogy látlak,még lógok neked egy bogárral,és most hogy megoldódott a gond ami miatt nem tudtam elkészíteni,már tudok neked bogarat építeni,és neki is fogok mostanában! -
Gibor #7359 Újregek harca... :D -
#7358 pepsi szerintem én normálisan kérdeztem,de hát ha valaki ekkora répa mint te!! És kösz WanWan
u.i. : tanulj modort pepsi nem vagyok a kispajtásod! -
#7357 Ez a Passat nagyon jó lett, csak kár, hogy az alap eléggé átmaszkírozott Passat volt.....Esetleg nem tudsz egy VW jelet tenni az elejére? Úgy pofásabb lenne szerintem... -
#7356 mondjuk H az ország jele..a többi meg befér 6 betü/szám kombinációba :) -
#7355 Szinek és formák támadása!
Helló Mindenki!Nem alszunk téli álmot,ennek ékes bizonyítékaként máris kidobunk újabb 2 autót,nem is akármilyen festéssel.Egy 2 tónusú középen nonfiguratív átmenetű fényezéssel megáldott Passat,és egy kaméleon effektlakk (flip-flop) fényezésű Toyota Supra RZ került most terítékre.Regisztrált felhasználóink már tölthetik is le a gépeket. Az autókhoz jó szórakozást kíván a HWRMT!
Hungarian World Racing Modders Team -
#7354 Az 5 betű 1 szám belefér a szabványba,csak hogy ha mondjuk elkezdjük hogy HWRMT-1,2,3,4,stb akkor a 10.-et hogy oldjuk meg? Sehogy Ezért lett így. -
Gibor #7353 faja lett... majd a texturát átküldheted.. és innentől én a verdáimra ráis dobom... :D
Amugymeg a szabvány az 3betü-3szám -
#7352 sajna magyarországon 4betü 2szám vagy 5betü 1számnak kell lennie (tudomásom szerint) :)