19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • tdu Toyota
    kösz
  • tdu Toyota
    jah xD
  • [HUN]FaTaL
    wr1 nem 2
  • [HUN]FaTaL
    kezdte pls, amúgy nem gáz:)
  • tdu Toyota
    és ez melyk pálya amit elsőnek mutat?????
  • tdu Toyota
    bocsi
  • Pepsi Twist
    Ő kezte! (mosom kezeim) Egyébként lehet törölni!
  • Yoda001
    .
  • Gibor
    hát végülis jah... lehetne mert őszintén ez nem Chat :D
  • [HUN]FaTaL
    ezeket nem lehetne priviben?
  • Pepsi Twist
    kösz
  • tdu Toyota
    jah oké jó munkát
  • Pepsi Twist
    most nem... munkaba vagyok!
  • tdu Toyota
    jah nem jösz még egyet most????
  • Pepsi Twist
    nm, bár elég rövidke volt...
  • tdu Toyota
    kösz a játékot:) jó volt
  • Pepsi Twist
    MP be vagyokmár
  • Pepsi Twist
    én jöhetek most is akár
  • tdu Toyota
    mondjuk pepsi meg mindkillers meg még valaki ha akkar
  • tdu Toyota
    nem jön valaki neten?
  • Pepsi Twist
    nyaralni? esetleg telelni :P
  • Mindkillers
    Miért ilyen halott itt minden? Biztos mindenki nyaralni ment...
  • Harly18
    Na az király :D Már nagyon várom :P
  • tdu Toyota
    ausztráliához mikor lesz forgalom???
  • Mindkillers
    A HWRMT oldalon az utóbbi időben több visszajelzést kaptunk hogy nem érkezik meg a regisztrációt aktiváló email.Ezért mindenkit megkérnénk hogy nézze meg a SPAM mappát is a postafiókjában,hátha ott landolt az email.Ha nem akkor sincs vész,mostantól néhány napon belül (ha a felhasználó nem tudja) aktiváljuk a regisztrációt,így minden nap érdemes visszanézni,hátha már aktív.

Köszönjük.
  • tdu Toyota
    nem jön valaki interneten????
  • Yoda001
    a volvo bus fasza, de az ikraus :)) 2esbe 300al :DDDDDD
  • Ombika
    Vmi ilyesmi motorra celoztam bele es mehet a multi! Nagyon brutal,mikor kerul kozkezre? :)
  • WanWan
    Szerintem meg úgy lehetne még ezt a rendszámot megoldani, hogy nem raktok rá számokat, hanem azt, hogy HWRMT - és ide a készítő nevének kezdőbetűjét (vagy ahonnan tudni, hogy ő csinálta) rakjátok, például:
    Mindkillers -é HWRMT - M
    Giboré modnuk a HWRMT - G
    a többit majd kitaláljátok!
  • Mindkillers
    Bocsi,elrontottam :(

Lazításképpen akit érdekel az nézze meg az Ikarus busz HEMI motoros tesztkörét,valamint a HEMI Volvo busz néhány körét...

Ikarus 250 Z in Autobahn

Hemi Volvo Bus Testdrive
  • Mindkillers
    [IMG]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xrr5Ekm2GkM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xrr5Ekm2GkM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/IMG]
  • Mindkillers
    Hát már így utólag nem ,mert ha mindenkinek másképp van meg a kocsi akkor nem lehet vele multizni...

Viszont jó hogy látlak,még lógok neked egy bogárral,és most hogy megoldódott a gond ami miatt nem tudtam elkészíteni,már tudok neked bogarat építeni,és neki is fogok mostanában!
  • Gibor
    Újregek harca... :D
  • mckexi
    pepsi szerintem én normálisan kérdeztem,de hát ha valaki ekkora répa mint te!! És kösz WanWan

u.i. : tanulj modort pepsi nem vagyok a kispajtásod!
  • Harly18
    Ez a Passat nagyon jó lett, csak kár, hogy az alap eléggé átmaszkírozott Passat volt.....Esetleg nem tudsz egy VW jelet tenni az elejére? Úgy pofásabb lenne szerintem...
  • SimaSuna #7356
    mondjuk H az ország jele..a többi meg befér 6 betü/szám kombinációba :)
  • Mindkillers
    Szinek és formák támadása!

Helló Mindenki!Nem alszunk téli álmot,ennek ékes bizonyítékaként máris kidobunk újabb 2 autót,nem is akármilyen festéssel.Egy 2 tónusú középen nonfiguratív átmenetű fényezéssel megáldott Passat,és egy kaméleon effektlakk (flip-flop) fényezésű Toyota Supra RZ került most terítékre.Regisztrált felhasználóink már tölthetik is le a gépeket. Az autókhoz jó szórakozást kíván a HWRMT!

Hungarian World Racing Modders Team
  • Mindkillers
    Az 5 betű 1 szám belefér a szabványba,csak hogy ha mondjuk elkezdjük hogy HWRMT-1,2,3,4,stb akkor a 10.-et hogy oldjuk meg? Sehogy Ezért lett így.
  • Gibor
    faja lett... majd a texturát átküldheted.. és innentől én a verdáimra ráis dobom... :D

Amugymeg a szabvány az 3betü-3szám
  • SimaSuna #7352
    sajna magyarországon 4betü 2szám vagy 5betü 1számnak kell lennie (tudomásom szerint) :)