World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
lecsípem a game-t újra aztán nyomhatunk multit ,mint a régi szép idõkben ^^.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

[HUN]FaTaL
lehet hogy pont a belsõnézet miatt BETA, reménykedjünk...

http://goo.gl/gd6Zi5

12346
meg azt hesszeltem, hogy no belsõnézet. így meg duplán esélytelen😞

[HUN]FaTaL
zsír😊 csak már sok lesz a bmwkbõl😞

Vviikkttoorr
Mikor multizunk már?
:S

12346
vad. pont tegnap kaptam le ezt a bömöst a mafiához. ott über lett. a megszokott mûszerfalvilágítás, és irányjelzõ kontroll lámpa mellett, világít a piros felkiáltójel is az óránál, ha fékelek😊 teccõs.

hykao
1. Kézifék
2. Mielõtt bedobnád a kanyarba a kocsit vedd vissza a gázt egy pillanatra
3. A menüben kapcsold ki az ARCADE PLUSZ funkciót (ettõl összkerekes lesz az összes kocsi)
hiba
nincs valami cheat a gamehoz, keptelen vagyok egyket slidelolos versenyben helytallni, mindig keves pontom lesz es az nem eleg, hgoy elsõkent erek celba csuszka pontok is kellenek 😞

hykao
arty
na, ezt nem látom 😞 dobj privibe egy msn cimet lécc 😊

Forza.

Mindkillers
Toyota Supra
Audi S8 !
Fiat Ducato 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Vviikkttoorr
Valakinek megvan a Mercedes CLK 320 cdi PACK?
Ha igen pls msn-en keressen fel mert már töröltök rapidshare-en és nem tudom letölteni pedig az volt a kedvenc kocsim! 😛

kemszi2
ja még1x kösz a tegnap esti sergítséget mindenkinek aki segített😊
kemszi2
kajak volt nagyon😄lol
Toyota Supra?
Audi A4 - A6?
Ford Transit?

amúgy <#eljen>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Mindkillers
Próbálkozok további autók konvertálásával,már valalmennyire kész vannak,tesztelgetem õket,de még messze vannak a tökéletestõl...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers

Sziasztok!Köszönöm a mai játékot is mindenkinek!

Néhány kép:

Vviikkttoorr
Csak engem nem mindig enged be ien WR 2 serverekre! 😞

Vviikkttoorr
Én is felvettelek 😄

szasztok!
én jövök amint elindítom ezt..
a WR1ben sokat gaméztam...így ezt sem hagynám ki....

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

[HUN]FaTaL
felvettelek téged is😄

autoszimulator
én nem

.: mobilize.hu :.

arty
én is 😄

Forza.

[HUN]FaTaL
én is

Tibor
én is

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

kemszi2
én is felvettelek
Zetorg
felvettelek 😊

Mindkillers

Mindkillers
igen ez még nem a legjobb de siettem vele,így is megelõztek a Borg Gaming-on..

Más:Már legalább 4 en szoktunk multizni de még jó lenne ha többen lennénk,ezért aki szeretne multizni vegyen fel msn-en hogy tudjunk konzultálni...

Néhány kép a mai játékból:

Zetorg
nekem teccik, csak rövid a harmadik 😊

Mindkillers
Rendben,köszönöm a felvilágosítást!

hykao
<-ezt a taget rakd be a topikcím elé, hogy lehessen tudni mirõl van szó.
Mindkillers
Az elõzõ szmájli persze nem nektek szól <#smile>

Mindkillers
Már csak azért is,felraktam oda is!<#gunyos1>

Mindkillers
Látom!<#shakehead>
De az az utcai Seat,ez meg pályagép...

Mindkillers

hykao
Közben TheBorg fórumon Stalin is megérkezett az AFC11:N féle SEATtal. 😊
Mindkillers

Na helló!

Ahogy igértem feltöltöttem az elsõ (át)alakításomat,ami nem más mint egy Seat Leon WTCC.Várom az építõ kritikákat <#kacsint>

Seat Leon WTCC

hykao
np
Raho
Elnézést, most láttam elõszõr nekem még új és gondoltam linkelem.<#szomoru1>

VW Jetta II 1,8T

hykao
#4286 😊
Raho
Mindkillers

Pedig én mindent megtettem hogy 19 -es legyen...<#rinya>

autoszimulator
az 19es felni? 😮
innen kinéz vagy 16osnak 😄

.: mobilize.hu :.

hykao
Gondolom amint kész lesz...
Mindkillers

Helló mindenki! A cobra 11 nitro-ból kiszedtem egy autót,és "kicsit" átalakítottam,meg csináltam neki editcar file-t. Ez lett a Seat Leon "WTCC",szélesebb és feszes futómûvel,OZ Racing stílusú 19 colos felnikkel (a Peugeot 206 Gti alól húztam ki),brutális ültetéssel,és egy WTCC -hez méltó teljesítményû motorral és összkerékhajtással.
Raho és Roby már tegnap este kipróbálta multizás közben.
Holnap feltöltöm valahová,és ha nem gond beszúrom ide a linket,hogy ha kell valakinek akkor le tudja tölteni.

Addig is egy kép róla ízelítõnek:

Vviikkttoorr
És ezeket mikor lehet letölteni?

hykao
Na akkor evezzünk más vizekre. Victor Ding legújabb - még nem befejezett - munkája:
Harly18
Értem, köszi! Olvastam itt, hogy miért lett ez így, ami érthetõ is. Megnézem az oldalt, remélem megtalálom. Tudom nem lehet vezetni, de ha már elérhetõ.... 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hykao
Van letölthetõ változat, de az nem tartalmazza az összes eddig elkészült autót. A dolog nem a pénzrõl szól... Amúgy a bogár lehet, hogy benne van a bárki számára letölthetõ verzióban, meg kell nézni. (de miért érdekel annyira? vezetni nem lehet - ez forgalom addon)

A bannerképre kattintva elérheted a letölthetõ változatot.