19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bence00111 #18424 Hát nem Zm1 :) De vannak benne olyan dolgok, amik sajnos hiányoznak Zmod-ból. -
#18423 Jó ez a parancds úgy működik ahogy az elvárható, de a kijelöléssel sem vagyok kibékülve... nem annyira 1értelmű progi mint amiket én használok. -
Bence00111 #18422 Rotate? -
#18421 Hát nekem sehogyan sem megy ez a lightwave modellezés. Összevissza gyurmázta a karjait ezzel a twist-el, úgyhogy nem fog forogni:) -
#18420 Teszel képet a vista cruiserről? csípem az öreg kombikat. -
TomAss75 #18419 Lightwave-vel működik a dolog a leírtak szerint. Így csináltam sofőrt az Olds Vista Cruiser-be is. Ebbe a Chrysler 300C sofőrcsaját a kormányával raktam bele és neki a kormánya hullott szét (pedig nem is szerkesztettem bele, csak a pozícióját változtattam meg-ilyet már máskor is csináltam és akkor nem volt semmi baj), de miután megcsináltam a leírt módon, jó lett. -
#18418 Szia! Bocs h nem válaszoltam teljesen el voltam havazva hétvégén is:)
Én annakidején amikor a télapó-autót csináltam akkor akartam kövér drivert csinálni ugyanezzel a technikával(ill zmodelerben mozgattam a kezeket, de a 01-ből indultam ott is ki.) Aztán mindig széthullott a sofőr, így maradt sovány.
Ja és küldtem privit is:) -
TomAss75 #18417 Norbee! Megoldottam a forgó kezek-kormányok problémáját. Gondolkodtam azon amit írtál és valóban igazad volt, a probléma az, hogy a dr01_1 dr01_2 dr01_3 teljesen megegyező kell legyen. Nem lehet külön szerkeszteni őket, hanem a dr01_1-ből kell elmenteni a 2 és 3-at. Tehát megvan a két blues testvér dr01_1 -ben, ezt szerkeszted lightwawe-ben. Kijelölöd (select polys) a sofőr (Elwood) két alkarját és a kormányt (ha van) majd a twist-el elforgatod balra-jobbra és ezeket mented el dr01_2 dr01_3 ként. Nálam így már hibátlanul vezetnek a srácok! -
TomAss75 #18416 Nagyon király, alig várom hogy kipróbáljam! Pár napja megnéztem a Blues Brothers-t hogy kissé ráhangoljam magam.:) -
kép lemaradt -
#18414 Én arra tippelek, hogy megváltozik a polygonok száma, vagy a sorszámuk (amit a damagenál vagy a cob szerkesztésnél látunk) lehet h ezekkel a számokkal dolgozik a wr2. Köszi most marad így:) egy két finomítás és készen van.
Elkészült a hipoly belső is. -
TomAss75 #18413 Sajna az enyémnek sem mozog a keze. Nem bírok rájönni, hogy ha belepiszkálok a driver figurába akkor utána miért nem mozog a keze. A te blues fivéreid úgy látom jobbak-karakteresebbek mint az enyéim. A napszemüvegük nálam 3D objekt nem textura. Ha gondolod a napszemcsit elkuldöm külön lwo objekt-ként és akkor azt ráteheted ha gondolod (bár így is jól néznek ki). -
Köszi csináltam én is:)
A tiednek mozognak a karjai? az enyém fix. -
TomAss75 #18411 Bocs a kép lemaradt:
[IMG][/IMG] -
TomAss75 #18410 Norbee! Csináltam a Bluesmobile-hoz sofőröket. Igen nyers a kidolgozás még sok igazítani való van rajtuk, de ha érdekel elküldöm neked, hogy a kocsiba tudd illeszteni őket.
-
Bence00111 #18409 Ki kéne már adni :D Küldd majd át a véglegeset, és felrakom HWRMT-re. :) -
TomAss75 #18408 Igen igen! Ez nagyon állat lesz! Várom, szuper! -
#18407 Még 1 kis finomhangolás + driver és kész a monaco rendőr+bluesmobile. Úgy néz ki h kerül egy hipoly belső is:) -
-
#18405 WR2_PC.exe-n jobbegér - tulajdonságok - kompatibilitás - és állítsd winxp sp2-re esetleg win nt-re. A videóra válaszolók az nt-t ajánlják, nálam 7 alatt fut xpsp2 kompatibilitással.(Nekem "1.4.3.All" verzióú WR2-m van. -
#18404 hali tudna valaki segíteni ugyan ez a problémám mint ebbe a videóba a gyereknek: http://www.youtube.com/watch?v=8Pn8dMXXw6o valaki magyarul leírná hogy mit kell csinálni hogy jó legyen? :)
-
#18403 Láttátok a 442 combit nagyon állat :) -
#18402 A TomWin féle X3 2.5i megvan valakinek? -
Peti439 #18401 Valaki tudna csinálni smartot meg egy hó mobilt? Mert csak trafficban van úgy meg fehér az egész. -
Horvathdani95 #18400 Köszi a segítséget, igy sikerült. :) -
TomAss75 #18399 Nekem a Lightwave akkor írta ki ezt a háromszöges dumát ha a flip-el tükröztem az autót, pedig szerintem ilyenkor is csak háromszögek vannak benne. :( Próbáld meg hogy beolvasod az lwo-dat DeepExploration-nal és ezzel elmented ugyancsak lwo-ként. Ilyenkor a DeepEx általában rendet rak és utána az lwo-dat már importálhatod az MTkit-be. Egy próbát megér hátha. -
Horvathdani95 #18398 Azt írja ki az MTkit, hogy csak háromszöget ismer fel. mit csináljak a betűkkel hogy háromszögekből álljanak?? Sűrgős lenne :)
-
Horvathdani95 #18397 Jajj mellesleg a kocsimon van írás és a mtkit nem fogadja el mit csináljak? -
Horvathdani95 #18396 Hali! van egy kocsim lwo-ban csak nem tom hogy kell átkonvertálni vissza mox-ba valaki tudna segíteni?
-
TomAss75 #18395 Talán az Editcar-Futómű-Oldalirányú dőlés mértéke (kanyarban). Nem igazán vágom mire gondolsz pontosan, de ezt kipróbálhatod.
Szerintem 1 egész fölött kevésbé, alatta jobban dől a kasztni kanyarodásnál. -
Peti439 #18394 Hülyén kérdeztem. Hogy kellene meg csinálnom hogy ne dőljön a kocsi? -
Peti439 #18393 Megvan. Már csak az kellene hogy ha fordulok akkor eldől a kocsi. Mit kell ahhoz állítanom? -
#18392 Height compensation az eredeti szöveg, nemtudom, hogy a magyarban mi van. Suspension(talán futómű) részben keresd. -
Peti439 #18391 Nekem magyar és ott melyik? Ha a súlyát viszem lejeb akkor ülteti? -
#18390 Etitcar.car file-t kell szerkeszteni a WReditCar progival abban pedig a ride height-et kell növelni. +1 egység = 1mm ültetés -
Peti439 #18389 A kocsit hogy tudnám lejeb vinni? -
Peti439 #18388 Nissan Fairlady 240 Z -
#18387 Na abból nekem sem sikerült. Melyik nissan az? hátha van alternatív megoldás -
Peti439 #18386 Need For Speed: The Run a játék neve. -
#18385 Először is az a kérdés, hogy milyen játékban van. Egyébként én inkább betenni szoktam a játékba a kivételben Bence a penge:)
Ha kivehető a játékból és megnyitható valamiféle modeler-progiban (zmod max lightwave stb.), akkor már betehető a játékba aránylag egyszerűen:)