19580
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • sacko98
    Elkészült a Lada Revolution, 4 Vinyllel ebből egy eredeti, a többi az én művem.
    Koszolódik, karcolódik, a belső nézete szerintem gyönyörű, első autónak nem rossz.
    LETÖLTÉS
    Köszönet: Bence00111, Norbee, Lada Racing Club.

• Rezs
    Nekem nagyon bejön szériában is, bár lehet h beledobálnám a c6os motorját (nem citroen) meg futóművét:)
    Kiváncsi volnék a gyári sor6oson milyen lenne a csippelés::)
  • Rezs
    Szerinted is jobb egy chevrolé tico matiz lanos mi? Nekem is azok a kedvenc autóim:) egy jó vw lupo... XD
  • sacko98
    Köszi a bíztatást, de ízlések és pofonok, nekem bejön enyhe chiptuninggal :D
  • Lovver2010
    Ez az amerikai autó elég gáz ilyen kár időt pazarolni ingyen se kéne:)
  • sacko98
    Chevrolet Bel Air Nomad megérkezett Robin'7t4-től a belső nem elég megnyerő, de a kocsi igen :D
    A kulisszák mögött:

• sacko98
    Norbee megcsináltam belsőt de még félig van kész 1 kép ízelítőnek :D
  • sacko98
    Találtam 1 Opel Omega A-t, szép modell, motorral együtt 94ezer poly, akinek kell, itt megtalálható.
  • Bence00111
    Valamelyik mappa írásvédett szerintem. Nézd meg a Frontend mappát, hátha az.
  • SuSu1992
    Sziasztok!
    tegnap letöltöttem a wolrd racing 2-t most telepítettem, elakartam indítani, és errort ír.. "internal error when accessing one of the application's libraries. Contact your customer support. Error code 1314."
    mi lehet vajon a probléma oka??
    segítségeteket előre is köszönöm!
  • sacko98
    Köszi szépen Norbee
  • Rezs

Íme LWO-ban.
    És a tex BMP-ben.
    Volt kedvem pöcsölni vele:) aztán szép legyen a belsőXD
  • sacko98
    2 skinem van, de az egyik nem működik, valaki tudna segíteni saját kreálmány Coca Colás Skin, egy kis ízelítő :)
  • sacko98
    Sziasztok, Norbi vagy valaki tudna nekem a Revolutionba egy ehez hasonló kormányt csinálni, előre is köszönök mindent, hogy hozzájárultok a belső nézetéhez a Revonak :D
  • Frenklin737
    Van Hozzá Opel Astra F?
  • Rezs

A matrica is lrc-s
    Jól néz ki csak így tovább!
  • sacko98
    Norbee a Revolutionnal megint ekezdtem foglalkozni, kapott egy texet meg egy új felnit, ami szerintem túl vékony rá :)

• sacko98
    Nem egy már nem létező orosz GTA-s fórumról.
  • Rezs
    Engem érdekel:) Honnan van? LRC-ből sikerült kiépíteni?
  • sacko98
    Ha valakit érdekel itt egy Lada Revolution nem akarom annyira kiadni, meg megcsinálni, de ha valakinek kell priviben odaadhatom :)

• Rezs
    küldd majd át a textúrát és készítek új felületet hozzá, ha gondolod. Egyébként a TexturesPC/Vinyls mappába betettem a kaszni template-jét. Ha simán oda berajzolod akkor az is látható lesz, ekkor az eredeti matricát kell átlátszóvá tenni, és a kasznira ráhívni az új textúrát.
  • TomAss75
    Köszi a választ, próbálkozom vele, de úgy látom ez meghaladja a képességeimet. A Zmodeler-hez egyáltalán nem értek, a Lightwave-ben még nem jöttem rá a dolog nyitjára.
  • Rezs
    Én Zmodelerben szoktam texturázni, olyan mint a modellezés( move scale rotate parancsok kellenek hozzá) Ahoz, hogy működjön a dolog az egyik ablakot UVmapper-re kell állítani, kijelölni a face-eket, és surface... mapping... assignUV és katt a face-ekre. Itt előhozza az objektumot a UVmapper ablakban alatta a texturával. A texturán mozgatva a pontokat változik a kép.

még2:
    Zmodeler2
    LightWave
  • TomAss75
    El tudnátok mondani néhány szóval hogyan és milyen programmal tudnék texturázni?
    Konkrétan a police monaco matricáinak a méretén-helyén változtattam a lightwave-ben, de így már rosszul rakja rá a képet tartalmazó ptx-et.
    Tunátok erre megoldást?
  • Rezs

Feltettük a Monacokat HWRMT-re.
    Jó játékot!
  • TomAss75
    Vagány!
  • Rezs
    Fúdezsír:)
  • Bence00111
  • TomAss75
    Nem ismerek más kijelölést, én is polygononként jelölgetem ki. Sajna sokkal jobban a Lightwav-et sem ismerem.
  • Rezs
    Abban reménykedtem, h lehet torzítani mint a soft selection-el vagy valami ehhez hasonló gyurmázó paranccsal. Valamint ez a pöcsölős kijelölés nekem nem igazán fekszik. Valami polygon mindig kimarad, mert ez "camera based selection". De végül én is erre a végeredményre jutottam.
    Tudsz valami gumikeretes kijelölésről? Én csak arra használom a lightwave-et, hogy az eredetileg is külön alkatrészeket elnevezgessem, hogy a játék damageparts-ként értse.
  • TomAss75
    A Vista Cruiser nem az enyém a games.reveur.de-ről töltöttem le, csak nem volt hozá sofőr. Amúgy pöpecül megcsinálták a törésmodelljét is.

A driver modell kezeit és könyök fölé kb a felkar alsó harmadáig kell kijelölni, és a twistel kb 25-30 fokot lehet forgatni és akkor általában nem gyűri össze a karokat. Fontos hogy mindíg a 3D-s nézeten forgass úgy hogy a kormány veled szemben álljon tök föggőlegesen (így állítsd be a 3D képet)kiválasztod a twist parancsot visszahúzod a kulzort a belőtt 3D képre a kormány középpontjához és forgatod.

Valahogy így szoktam, persze nem mindíg jön össze, ha vmi nem stimmel undo, változtatok a kezzek kijelölésén aztán újrapróbálom. Marha pepecs munka, ráadásul nem olyan nagy baj ha a kezek nem mozognak. :)
  • Bence00111
    Hát nem Zm1 :) De vannak benne olyan dolgok, amik sajnos hiányoznak Zmod-ból.
  • Rezs
    Jó ez a parancds úgy működik ahogy az elvárható, de a kijelöléssel sem vagyok kibékülve... nem annyira 1értelmű progi mint amiket én használok.
  • Bence00111
    Rotate?
  • Rezs
    Hát nekem sehogyan sem megy ez a lightwave modellezés. Összevissza gyurmázta a karjait ezzel a twist-el, úgyhogy nem fog forogni:)
  • Rezs
    Teszel képet a vista cruiserről? csípem az öreg kombikat.
  • TomAss75
    Lightwave-vel működik a dolog a leírtak szerint. Így csináltam sofőrt az Olds Vista Cruiser-be is. Ebbe a Chrysler 300C sofőrcsaját a kormányával raktam bele és neki a kormánya hullott szét (pedig nem is szerkesztettem bele, csak a pozícióját változtattam meg-ilyet már máskor is csináltam és akkor nem volt semmi baj), de miután megcsináltam a leírt módon, jó lett.
  • Rezs
    Szia! Bocs h nem válaszoltam teljesen el voltam havazva hétvégén is:)

Én annakidején amikor a télapó-autót csináltam akkor akartam kövér drivert csinálni ugyanezzel a technikával(ill zmodelerben mozgattam a kezeket, de a 01-ből indultam ott is ki.) Aztán mindig széthullott a sofőr, így maradt sovány.
    Ja és küldtem privit is:)
  • TomAss75
    Norbee! Megoldottam a forgó kezek-kormányok problémáját. Gondolkodtam azon amit írtál és valóban igazad volt, a probléma az, hogy a dr01_1 dr01_2 dr01_3 teljesen megegyező kell legyen. Nem lehet külön szerkeszteni őket, hanem a dr01_1-ből kell elmenteni a 2 és 3-at. Tehát megvan a két blues testvér dr01_1 -ben, ezt szerkeszted lightwawe-ben. Kijelölöd (select polys) a sofőr (Elwood) két alkarját és a kormányt (ha van) majd a twist-el elforgatod balra-jobbra és ezeket mented el dr01_2 dr01_3 ként. Nálam így már hibátlanul vezetnek a srácok!
  • TomAss75
    Nagyon király, alig várom hogy kipróbáljam! Pár napja megnéztem a Blues Brothers-t hogy kissé ráhangoljam magam.:)