19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#19504 jól hangzik :D -
#19503 Sziasztok látom lelőtték a games.reveur.de weblapot. Terveim szerint csinálok egy telegram platformot ahová felteszem a régi összegyűjtögetett modjaimat körülbelül 30-40GBnyi adatom van remélhetőleg lesz közte 1-2 finomság :) -
#19502 Van még pár újdonság amiről nem volt kép feltöltve, a Hayabusa kiscsaj is ilyen. Legalább olyan jó mint a Skyrim SE lovaskocsi mod, de több mint 1 lóerő :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2024.03.01. 01:01:09 -
#19501 jaja, de az autók nagyrészét Gran Turismo 1 óta csak foltozgatták, így azokban nem volt :D -
#19500 Szép volt már Gran Turismo 3, és 2001-es játék? Ügyesek nagyon, nem gondoltam volna így nézett ki. És látom a GT6-ban már belsőnézet is volt.
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2024.02.25. 18:05:57 -
#19499 csak a sedan van benne, GT6 ban is :-/ -
#19498 Az Alfa Romeo 156 is benne van Gran Turismoban? Van pár 3D modell ami nem túl részletes de nagyon jól eltalált munka. Wangan Midnight meg Initial D játékok tele vannak szép pályákkal. Mindet kinyitottam volna hogy áttegyem :D
-
#19497 Tényleg szépek, ezt a wagont egy japán srác modellezte, ez sem Gran Turismo verzió. De látom azt is kinyitották már. Jól jött volna ez annó :)
-
#19496 a jó öreg Gran Turismo 4 :D
túl rég nem zanozáztam, de kezdek kedvet kapni hogy összedobjam a sedant és a wagont modellben is, ne csak élőben :)
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.02.24. 17:13:04 -
#19495 Megvan valakinek a modell, lehet ráírok DA-n, talán átküldi.A kereklámpásból is van letölthető nálunk 2-3 verzió. Enyém J2-ből utcai, és kiadta egy srác a WRC eredetit is rali belsőnézettel :)
-
#19494 hmm, kereklámpás kombi esetleg ? :D -
#19493 Tudtommal minden Subaru elkészült és letölthető, kivéve a Subaru WRX STi 22B Wagon. De az is kész, csak belsőnézet nincs kidolgozva.
-
#19492 A Subaru is elkészült ? :D -
Nem állt le az élet karácsony után, sőt azóta már az ajándékozások is megvoltak, még fénykép is készül: grat Norbinak, ez tényleg egy jól sikerül beállítás :) A japán autópályánál ha minden igaz lesz korhű autópálya kitáblázás és alagút biztonsági felszerelés mint náluk szokás. Még nincs évforduló csak a fórumunk 20 éves, kimondani is vicces: 18 és fél éves a játékunk XD Kalandra fel! Ideje emelni a szintet a multiline Wangan Midnight japán autópálya moddal °-°
-
#19490 Tesztelés sikerült: gyönyörűen fut a játék 3.2-es pendriveről is. Vagyis a játék is meg a tesztpálya is mind a penndrive-ről bármelyik gépen egyből tesztelhető :) Már csak pár simítás és kész!
-
#19489 Hegyi utak és szerpentines pályák közül ez a Colin McRae Japan 4-es pálya talán a legtechnikásabb, persze Okaru még keskenyebb, Lehet kellene készíteni hozzá izom Gamer PC-hez modokat ha már egész olcsón lehet kapni erősebb gépeket is: Ilyen játék mod még talán nem is volt. Lehet készítek majd egy tesztet teljesen sűrű erdővel borítva, a mostani gépem játszva viszi az ilyeneket :)
-
#19488 Kálmán volt aki a Honda CBR 1000RR modellt kicsomagolta OBJ fileből és minden játékot megnyitott. A Honda Civic EK9 Sedan ~ Need for Speed Undergroundból is bekerült a játékunkba végül. Szóval ő egy 1:18 Honda CBR-t kap majd, már egyeztettem vele. UK rally pálya és sok más varázslat fűződik a nevéhez.
Boldog Karácsonyt Dj Saman!! :)
-
#19487 A játék nem volt soha német, de a németek is csak azért zárták be épp most, nem egy éve az oldalt, mert nem volt reklámbevétel más munkáján. No komment, szívjanak petrezselymet... :D De ami a HWRMT karácsonyt, csapatkarácsonyt illeti, a csapat és a játék is él, sőt ha minden igaz mi még olyat fejlesztünk amit a gyártó sem tudott, akkor nagyon is.
És az első ajándékozott Norbee™, ő készített tutorial-okat a játékhoz Z-Modelerhez és egyéb programokhoz na meg megvolt a telefonszáma. Egy épp frissen megjelent Fiat Abarth131 Premium lesz a 3D-s valódi vas amit "elnyert", a többiek is jelentkezhetnek ha erre járnak, vidékieknek is elküldjük ha kell, mert a HWRMT alapítói csapat-karácsony mindenkinek jár. Boldog Karácsonyt mindenkinek ^-^
És egy kis nosztalgia, GTA autó konvertálás WR2-be Tutorial by Norbee™
._.
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2023.12.24. 01:59:00 -
TomAss75 #19486 Boldog Karácsonyt Kívánok!
Sajnos tavaly megszűnt a games.reveur.de oldal ezzel vége egy korszaknak, így még nagyobb öröm hogy van még aki foglalkozik ezzel a játékkal mégpedig profi minőségben. Ezt a pályádat is simán ki lehetne adni hivatalos DLC-ként is. A forgalom autóit is japánosra szabod, vagy meghagyod a standard WG2 autókat? -
#19485 Idei karácsonyon kicsit más lesz, csak a HWRMT alapítók kapnak, de ők igazi ajándékot. De készül már a Wangan Midnight mod V2 tökéletesített kiadása is ki nem fagyó és nem akadó gigaforgalommal Japán főváros bevezető gyorsforgalmi útjain. A 2024-es év is tartogat újat, és persze Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2023.12.23. 04:31:07 -
#19484 Lehet nem mi vagyunk a legnagyobb InitialD drift-játék PC -re, és a leghíresebb Wangan Midnight adaptáció, de ha minden igaz: forgalommal és autó sérülésben, meg a forgalomautók nem szellemszerű atjárhatósága miatt az egyetlen realisztikus japán modolható játék maradtunk 2023-ra is. Idei karácsonyozás más lesz. Kiadok egy autópályát mindenképp, de csak poén kedvéért. De lesz idén rendes ajándékozás is 3D-ben, reméljük működik még a telefonszám... :)
-
#19483 Még mindig ilyen Lamborghini Gallardo-t keresek 1:18 méretben, a WR2-es tesztautók AutoArt kiadásban tényleg gyönyörűek. És ha játék modolas és autógyűjtemény: tényleg számít mivel tesztelsz. A hegyi drift utakat mindig Honda Civic EG6-al meg Silvia s15 el próbáltam, na meg a Lambok, eddig egy modellem van egy Fiat 131 Abarth , ez volt az egyik kocsi amit HWRMT csapattal áttettünk. Így jó PC autós játékot modolni, hogy a gyűjteményt magad készíted és a modellek élőben életre keltik a szobád hangulatát :D Karácsonyra mindenképp elkészítem a reklámtáblákat az autópálya szélén, néztem eredetiben és tényleg nagyon jól érzékeltetik a száguldást ezek az apró részletek ^^
-
#19482 Ha játék és vezetési élmény zenére az autópályán: mi tudjuk már hozni ezt a szintet, csúcsforgalommal, előzéssel, minden részletével. Jó ez a zenés videó: belső nézetből vezetés zenére, hát végül is ez volt a cél és megvalósult minden részlete fagyás nélkül, órákon át előzhetsz... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2023.09.08. 20:44:11 -
#19481 Az első nagy terhelési teszt a japán csúcsforgalommal, vonatokkal, repülőkkel és legmagasabb felbontással, minden csúcsra volt járatva. Eredmény: fagyás nincs és olyan stabil a WR2 játék hogy hiába a túlterhelés, mindössze 33 °C-fokos volt a proci, mintha békeidő lenne :) Biztosan lehet még kihozni belőle sokat, programozó lennék már csak poénból is tennék bele aktív tükröket és éjszakai világítást. Ami viszont több mint tesztverzió: olyan brutál stabil mintha gyári fejlesztés lenne ^ ^ Igyekszem a részletekkel is, táblák meg vilamosok kellenek még felüljárókra. De erre nem gondoltam hogy nem simán verem a Synetik fejlesztői bagázst, de még gyári minőségben is teszem majd mindezt. Ez azért hungarikum :D
-
JonasSandor #19480 Az tök jó. -
#19479 Valaki árul egyet, valami erősítétt extreme hűtőrendszerű. A fejlesztés miatt nem haladja meg a 60 °C-ot a kártya játék közben sem. Batárnagy darab..
-
#19478 GeForce RTX 2080 Ti , de valami erősített hűtőbordarendszerrel a hátoldalán. Majdnem 10 centi vastag. Gigabyte fejlesztői gamer kártya :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2023.08.22. 11:52:21 -
JonasSandor #19477 Ez milyen kari? -
#19476 Sikerült egy igazi gamer fejlesztői gépet beszerezni, még az új videókártyát be kell üzemelni a felvételekhez, és optimalizálni a kártyához. Kicsit késni fog a feltöltés, de ha már sikerült a legnehezebb rész: legalább tele kosárral jön a "Mikulás", és nem szakadt zokniba kerül a lejárt szavatosságú csokoládé... :D Köszi a megértéseteket!! ^^
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2023.08.21. 00:38:39 -
#19475 Sikerült megoldani a túlterhelés tesztet!!! A fonadékos autópálya modot Wangan Midnight japán fonódó autópálya forgalommal: egy óránál is többet lehet autókázni fagyás nélkül ami már gyári fejlesztési eredmény házilag :) Kiadás kivételesen augusztus 20-án lesz, Szent István napi forgalom és japán stílusú expressway fejlesztés, csak Magyarországon!! Vicces de még ez is sikerült némi logikai típusú fonadékszerkezet kapcsolódási könnyítéssel ^-^
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2023.08.19. 16:09:09 -
#19474 Boldog új évet mindenkinek és bár ünnepek előtt nem jutott idő a WR2-őre, 2023-ban már lesz idő a már majdnem kész japán forgalmas, full traffic-os, Wangan Midnight mod befejezésére is. És mi fejlődött? Működnek a jelzőlámpák, forgalmasak a keresztező hidak és felüljárók is, működik a repülőtér áthajtó, a vonatok, a városszéli metró és a Shinkansen bulltrain gyorsvasút. Egy amivel elmaradásom van az a Fuji vulkán a háttérben, minden mást sikerült a programban elérnem, ez az egyetlen ami fejlesztésre vár :) Ez már a v0.9 tesztpálya mindenképp meglesz, ha esetleg valakit érdekel ilyen fejlesztés és editor felismerési játék a játékban: kellene valaki aki dörzsöltebb a németeknél, mert ha én a rajz tanári diplomámmal kenterbe vertem egy fél programozói gárdát, akkor ebből biztosan többet is ki lehet még hozni. Egy szóval ha félkész játékok és Hobbit filmes játékgyártók, akkor tényleg van még benne bőven potenciál. Autópálya modban még mindig 10 év az előny, Asseto Corsa-ban sebezhetetlen a forgalom, nincs damage file és az aluljáróban is esik az eső, vagyis lehet csak a fejlesztők közt de maradt a 10 éves különbség. Üdv mindenkinek és várunk jelentkezőket, még DJ Saman talán rávehető, ő volt a Colin McRae ralli pályák megnyitója is, lehet megint sikerül megfűzni egy kis fejlesztői agymunkára így az új esztendőben.
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2023.01.03. 23:04:44 -
TomAss75 #19473 Sziasztok!
Úgy néz ki idén is hozott a Jézuska a fa alá egy kis WR2-őt. Megjelent a Steam-en a játék World Racing 2 Champion Edition címmel. Tulajdonképpen egy kis ráncfelvarrott verzió ahol a képfelbontásokat hozzászabták a modern monitorokhoz és fut a modern Windowsokon. Egyéb változás, hogy a játék elvesztette a licensz jogokat ezért az eredeti autók mind fantázia neveken futnak benne. Most tesztelgetem hogy a régi addon-ok futnak e rajta rendesen. Nos úgy néz ki, hogy az autók igen (szerintem a többi is fog pl. pályák mert a játék könyvtárszerkezete nem változott).
Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Utoljára szerkesztette: TomAss75, 2022.12.20. 01:36:13 -
#19472 Karácsony körül mindig eszembe jut a WR2, ilyenkor volt a sok ajándék megosztás a nagy oldalakon. Egy Bosozoku Toyota Hiace drift-editcar menettulajdonsággal, Akina Oblivion természet tuninggal. Hát kivételesen nekem valóban van mit kiadni, és nem is azért az mert visszatartottam, sokkal inkább az eltelt idő sok újítása miatt már megvalósíthatóak a giga japán-autópálya modok és a full komplex minden sávot használó japánforgalmas tervek is. Látom Assetto Corsa játékban már van alagútban szakadó eső, szellemforgalom az autópályán átjárható ellenfelekkel és traffic verdákkal és fél-éjszakai mod, egyszóval sehol nincs a fejlődés 10 év alatt. Nálunk minden megoldott így még mindig van hová elérhetetlennek lenni a többiek előtt. Mikor 10 év is kevés a WR2 ultrakomplex játék beéréseére.. :)
-
#19471 Még csak év eleje van de már beelőztem eddigi minden évet fejlesztésben. Megtaláltam a gigaobiektum beolvasási lehetőség kulcsát, aztán tettem bele Shinkansen japán gyorsvonatokat, és végül a Fuji hegyet és a háttér hegyvidékeket és városkép beállítási lehetőséget is megfejtettem már januárban. Hát ez a vírus bezártság elég hasznos is lehet, lényegében a Need for Speed játékok és a Colin McRae és Richard Burns Rally és minden hasonló játékban használt díszletek is betehetők már így nem csak a pályák és a kocsik. És még csak 2021 február van. Hát ez van: az idei év már nyerő, reméljük a "profik" is megrázzák magukat. Vagy valaki megrázza őket mert a punnyadás az maga a csőd vaze... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.02.18. 13:30:34 -
#19470 Ez kemény: egy időben 240 fő felett volt az oldal nézettsége, mint a régi szép időkben :D Ha van sörhasú nosztalgiázás és naprakész fejlesztés közti nacionalizmus, akkor mi magyarok vagyis székelyek nem vagyunk rossz helyen. Mert aki minden szokását cserélgeti: nekik az esti film, a sutyiban cigizés és a 10 utáni bebaszás marad. Tisztelet a kivételnek, és itt nem a füvesekre célzok épp... XD Bár az is nagy szó hogy félrészegen valaki eltalál sugárban hányva a vécéfedélig. Abban a versenyben viszont sokkal nagyobb a konkurencia, inkább ide hányja a tehetségét ha teheti... :D
-
#19469 Na ez egész ügyes videó: havas hegyi utak driftelés a Mátrában Subaruval. A légifelvétel is penge lett. Kicsit lezúzták a végére de bátran ment a srác, Ilyet itthon nem láttam. Gratula!! :)
-
#19468 Megosztottam pár dolgot Wangan Midnight fejlesztésekről külföldi fórumon és egész jó nézettséget generált. Sokszor 100 fölé ugrik a mutató. Ha csak a fele is igaz már akkor is megérte... :D
-
Úgy tűnik megint megfejtettem valamit amitől hitelesebb és gazdagabb lehet a játék mint előtte. Tudok már betenni háttérbe hegyeket, havasokat, városképet, Fuji vulkánt, bármit. De komolyan: mi van ha én dolgozom a programozó cégnél és egy valakit kirúgnak. Tényleg lenne még Synetic gamer cég és sikeres is talán :) -
#19466 Mit lehet még kihozni WR2-ből? Ha van olyan hogy buta a programozó: akkor is meg lehet kerülni a szabályokat. Így lett kilométeres hosszú bulltrain-viadukt a játékban... :D Mindig bosszantott ha megszabják meddig lehet elmenni, jó csődbe is mentek mint játékgyártók, de ez így nagyon penge. Volt egy nagyon hosszú S-kanyar pont a két pálya illesztésénél, mindig zavart a nagy pusztaság. De a betett tárgyak nem jelentek meg időben. Na tessék: megoldottam a problémát. Akár egy zsúfolt Tokiyoi vagy Osakai városnegyedet is be tudok tenni és megjelenik időben. És hogyan? Nem titok XD Nem buták a németek, csak nincs fantáziájuk. Teljes hidakat meg alagutakat is be lehet tenni ha valaki egy kicsit ötletes. Több kilométeres shinkansen viadukt, kamionok, zónázó vasutak meg bármi.
-
Nem terveztem modellvásárlást, sőt: nem is számítottam rá hogy összefutok egyáltalán egy ilyen modellel. Teljesen azonos formára a WR2 DVD-borítóján szereplő Nardo W12-vel. Ez aztán nem semmi történet, elindultam hazafele és utána jutott eszembe hogy neodímium mágnest kell vegyek egy makettező szakboltban a Hősök terén. Mondom fenébe is, leszállok a buszról és átmegyek a Ferenciek terét keresztező aluljáróján, és mibe botlottam? Hát egy modellboltba :D És milyen ritka darab, egy igazi Nardo de ez már kereklámpás ám, eredetibb mint a WR2-es 3D modell, mert ennek a hátsó lápája Ferrari 360 stílusú. Le a kalappal a HongKong-i cég előtt, mondanom sem kell hogy már nem gyártják és már mást sem nagyon, pedig ez ultra részletes. Valódi gumikerékkel amin még mintázat is van és a belsőtér is kidolgozott, a keresztmerevítők, a lengéscsillapítók és a VW logók, minden pontos. Végül nem mentem vissza a neodímium mágnesekért, de ez nem semmi fogás: ha volt tökéletes modell optimális áron akkor ha le is csúsztam róla 2010-ben, most pont az a sárga verzió van meg ami az eredeti. Érdemes volt "eltévedni" újév után... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.20. 19:48:39