World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert azokat nemtalálom 😞
--TÉK--
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
lehet leszedni a NASCAR verdát
Már régóta viszket a hátam ettöl a gémtõl😊
Majd megyek ám énis multizni! Amugy ott lehet Add-on kocsikkal menni?
Aki pedig autót vagy bármi máshoz linket kér: KATT A BANNERKÉPRE, MAJD A MEGNYÍLÓ OLDALON LE KELL TÖLTENI A WR2-HÖZ TARTOZÓ .XLS FÁJLT (AMI HETENTE FRISSÜL...), ÉS ABBAN PEDIG CSAK KI KELL KERESNI A KÍVÁNT AUTÓT, MÓDOT, MATRICÁT, PECCSET, STB...
más:tök vicces hogyha hátulról mész be az autómosóba, akkor koszos lesz a kocsid ?D
BMW 325 iX Rallye Car :)
meg ez a kamion is nagyonjó 😊
van már nascar autó is 😊
jah és parkólóház drifteltünk egy elsõkerekes autóval 😄
Forza.
hamachi szerver:
-név : SG-WR2
-jelszó: sg.hu
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
PLS SEGÍTSETEK:
HOL LEHET MEGVENNI A WORLD RACING 2-t?????? 10 ezer alatt van sztem ugyhogy VALAKI PLS ADJON 1 LINKET AHOL MEGLEHET RENDELNI. MR NAGYON KELLENE, PLS SEGÍTSETEK! <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
pl. most ? 😄
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
van nekem WR2m de nincs kedvem szétcseszni a gépem a Sfekkel.
így megvártam még elküldik nekem 😊
de ha már nincs multi akkor majd csinálok 😊