World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
A többit értem amúgy....és mind2 verzió megvan 😊
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
pl: wr2.mdf vagy itl-wr2.mdf, azaz anév és a kiterjesztés között pont van.
azért kell ez, h kiderüljön, melyik verzio van meg neked a játékbol. ezexerint sajnos egy hiányos változat.
ha játszani szeretnél ezt kell tenned:
1.) MDS fájl letöltése
2.) csomagold ki ezt az mds fájlt és tedd az mdf kiterjesztésû file mellé
3.) nevezd át a meglévõ MDF kiterjesztésû fájlodat a következõre: itw-wr2.mdf
4.) azaz végén lesz egy itw-wr2.mdf és egy itw-wr2.mds fájlod egymás mellett
5.) daemon tools 4.08 -ba az MDS fájlt(!) bemountolod, cd/dvd meghajtod addigra le lesz huzva az alaplapodrol és máris játszhatsz.... 😊
Forza.
Erre a fájlnévre gondolsz??Mármint hogy hogyvan elnevezve vagy ezt nem értem..a többit már érteném 😊 😄
Figy én már évek óta szeretnék ezzel játszani.Szánjatok meg léccike azzal hogy segítetek.Kérlek benneteket.Ti vagytok az SG királyai,bennetek mindig bízok 😊 és nem szeretnék csalódást 😞
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
...nem is strapálnám magam tovább, sok sikert Attila56! :-)
Forza.
.: mobilize.hu :.
erre Te mit feleltél?
"egy MDF fájl van csak.Verzió nevét nemtom."
ergo az mds hiánycikk..
mds bemountol..ha dvd lehúzásal megy akor jó..ha nem akko copi..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
na, probáljuk meg... a kedvedért beidézem mit kérdeztem:
"mi a fájlok neve? (mdf, mds)"
erre Te mit feleltél?
"egy MDF fájl van csak.Verzió nevét nemtom."
szal még1x, valami betegség hátráltat abban h értelmezd, amit olvasol vagy csak sz*rsz az egészre? mert akkor nem strapálom magam, gondolhatod mennyire érdekel h egy vadidegennek fut-e a wr2 vagy sem ...
Forza.
szeretem a (valódi) változatosságot...
sose tudtam 1 logónál maradni..
megnéztem a Mad Max-et olyan logó..
dukes of hazzard- olyan logó..
bmws stb van vagy 50 kreált logóm..de keresem(csinálom majd) az igazit..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A hiba üzenet: sokáig tölt,és a CD keyre panaszkodik...vagy mire
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
csak sajna elszállt az alaplapomon 1 kondi...
image bemountol daemon 4.08-ba, cd/dvd lehuz, játszik
ha igy megy, akkor megprobálhatod sfnightmare-el windows alol letiltani a cd/dvd mehjatodat, de a siker kétséges
Forza.
Forza.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
A verseny lényege hogy a Golf I Twin Jet-tel kell versenyezni egy Golf V GTi ellen 3 különbözõ pályán.Csak ha elsõ vagy akkor kapod meg a következõ pályát.Elég könnyû küldetés,mindenkinek menni fog. A file-t csak be kell tenni az addons/missions könyvtárba az ML mercis küldetés mellé ami a WR2 managerrel együtt van.A WR2 managerrel el kell menteni a saját profilod és a "golf 1 twin jet vs golf v gti" kipipálásával a küldetést. A játék indítása után a karrier módban balra lapozva lesz megtalálható a küldetés.Jó játékot!
golf 1 twin jet vs golf v gti küldetés
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
a havas olasz pályát még nem próbáltam,bár biztos nem lehet rossz.(nekem a wr1-bõl is az alpok volt kedvenc tájam)
és nehezebb pályán(sávban) tartani 😄
elég kevés az olyan játék amibe ennyi addon cucc van..
az 1el sokáig gaméztam..
szabad közlekedés..majdnem TDU hatás..
(gondolom a verda nem tuningolható..) kit érdekel..engem nem..ígyis úgyis összetöröm a mutatványokkal..
ha nem lenne ennyire szûkös az államkasszám..sztem megvenném..
de most a gépre teszek el minden fillért..
És nem lehet normálisan kocsikázni benne! 😄D
Akkor viszon én csinálok saját versenyt és kipróbálom a lehetõségeket!
Ha sikerül valami jót csinálni akkor majd felteszem valahová és belinkelem,az csak egy kis .mis kiterjesztésû file ami az addons/missions könyvtárba való.
Csak egy tipp azoknak, akiknek nem tetszik a havas Itália mód, a lemezen rajta vannak a pályák, így visszaállíthatod az eredetit.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
AKár.Pedig 5000 hozzák ide használtan.Nah mind1.FAQ-T miért nem nyitja meg? 😞
A lap nem jelentíthetõ meg