World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
mind1, honnan huzod ki: a lényeg h a széles szalagkábel ne kösse össze a gépet a cd/dvdrommal 😊

Forza.

passatgt
nekem 4.0 deamon van és csak a cd meghajtó van lehúzva,a dvd nincs mégis megy😊

Attila56
Tehát ne a DVD író hátuljából hozzam ki hanem az alaplapból???Vagy mi? 😄
A többit értem amúgy....és mind2 verzió megvan 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

arty
figy, ez nem fájlnév 😊 fájlnév áll egy névbõl + kiterjesztésbõl:
pl: wr2.mdf vagy itl-wr2.mdf, azaz anév és a kiterjesztés között pont van.

azért kell ez, h kiderüljön, melyik verzio van meg neked a játékbol. ezexerint sajnos egy hiányos változat.

ha játszani szeretnél ezt kell tenned:

1.) MDS fájl letöltése
2.) csomagold ki ezt az mds fájlt és tedd az mdf kiterjesztésû file mellé
3.) nevezd át a meglévõ MDF kiterjesztésû fájlodat a következõre: itw-wr2.mdf
4.) azaz végén lesz egy itw-wr2.mdf és egy itw-wr2.mds fájlod egymás mellett
5.) daemon tools 4.08 -ba az MDS fájlt(!) bemountolod, cd/dvd meghajtod addigra le lesz huzva az alaplapodrol és máris játszhatsz.... 😊

Forza.

Casseus
mds-re szükséged lesz ha játszani akarsz, szal keresd meg neten valahol

ha te azt tudnád...^^

Attila56
De értem amit mondasz...a fjálnév neve WR2 MDF 😄
Erre a fájlnévre gondolsz??Mármint hogy hogyvan elnevezve vagy ezt nem értem..a többit már érteném 😊 😄
Figy én már évek óta szeretnék ezzel játszani.Szánjatok meg léccike azzal hogy segítetek.Kérlek benneteket.Ti vagytok az SG királyai,bennetek mindig bízok 😊 és nem szeretnék csalódást 😞

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

arty
valami nálad összekeveredett... ÉN probáltam NEKI segiteni, de feleslegesen szántam rá az idõmet, sajnos a fájlnév ideiratása tul nagy falat volt...

...nem is strapálnám magam tovább, sok sikert Attila56! :-)

Forza.

Attila56
És MDS nincs.És az SFCLONE verziót szedtem le.

Attila56
WR2 mdf

autoszimulator
Ok hogy nem teljesen érthetõ amit válaszolt, de kapásból leanyázni? Örülj hogy leglább probál segíteni... <#ejnye1><#zavart2>

.: mobilize.hu :.

"mi a fájlok neve? (mdf, mds)"

erre Te mit feleltél?
"egy MDF fájl van csak.Verzió nevét nemtom."

ergo az mds hiánycikk..

mds bemountol..ha dvd lehúzásal megy akor jó..ha nem akko copi..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

arty
olvasni tudsz?
na, probáljuk meg... a kedvedért beidézem mit kérdeztem:
"mi a fájlok neve? (mdf, mds)"

erre Te mit feleltél?
"egy MDF fájl van csak.Verzió nevét nemtom."

szal még1x, valami betegség hátráltat abban h értelmezd, amit olvasol vagy csak sz*rsz az egészre? mert akkor nem strapálom magam, gondolhatod mennyire érdekel h egy vadidegennek fut-e a wr2 vagy sem ...

Forza.

mikor milyen kedvem van..

szeretem a (valódi) változatosságot...
sose tudtam 1 logónál maradni..
megnéztem a Mad Max-et olyan logó..
dukes of hazzard- olyan logó..
bmws stb van vagy 50 kreált logóm..de keresem(csinálom majd) az igazit..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

kemszi2
milyen gyakran cseréled a logód?😄<#vigyor3>
akkor az mds hiánycikk

Attila56
egy MDF fájl van csak.Verzió nevét nemtom.
A hiba üzenet: sokáig tölt,és a CD keyre panaszkodik...vagy mire

Én speciel nem is DAEMON-t használtam, mert a FAQ-sem azt írta. MSN-en segítek, ha tudok. Nálam lehúzás nélkül megy, és nagyjából a FAQ alapján csináltam.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Aha, de ha tudsz azért felvehetsz MSN-en. És ha majd jó lesz a géped, akkor multizunk.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

lenne kedvem (fõleg h most megnéztema 2Fast2Real illegal streetRacing-et)
csak sajna elszállt az alaplapomon 1 kondi...

Ha lehet, vegyetek fel MSN-en és, ha ráértek, akkor multizhatunk. Címem: [email protected] Ha kell hamachi az van és csináltam egy hálózatot WR2-höz. Hálózat neve: WR 2 (fontos h a WR után szóközt is írj!!!) Hálózat jelszava: nitró Szeretnék multizni ma, ha ti is ráértek és, ha van hozzá kedvetek.

arty
mi a fájlok neve? (mdf, mds)
mi a hibaüzenet?

Forza.

Attila56
De nem megy úgy......sehogy se akar elindulni.Én a FAQ-t használom hogy elinditsam...És levan húzva,Daemon 4.08 van és mégse akar elindulni.Vagy azt kéne bemntluni ami a CD-n van fájl???Mármint az a 3 GB-s MDF fájl? 😄 😄

arty
az a leirás régi

image bemountol daemon 4.08-ba, cd/dvd lehuz, játszik

ha igy megy, akkor megprobálhatod sfnightmare-el windows alol letiltani a cd/dvd mehjatodat, de a siker kétséges

Forza.

Attila56
Annál a kiiktatósnál nem értem a lényeget.SFNightmare - ennél a proginál.Mit iktassa ki??Írja le valaki.Mert a FAQ-szerint még kell azon a 3-an kívül.PLEASE HELP!!!!

Leszedtem, föltettem a legújabb patchet meg a magyarítást. Elindítottam. Majd talán késõ délután vagy este fele elkezdem tolni. Akkor már kormánnyal, meg majd szedem hozzá a cuccokat. Multi is jó lenne. Van hamachim, ha kell. De sajnos csak késõ délután vagy este, meg késõ este érek rá, mert tanulnom kell.

arty
az a gond a wr2-vel, h a legagresszivebb sf3 van rajta, az armed assaulton pedig a már szeliditett 4.x 😊 igy nem fog lehuzás nélkül menni, amig a daemon scsi alapu emun fut... (ill de, az én alaplapom ide vezérlõjét nem ismeri, igy talán az egyre ujabb lapokét sem fogja ismerni és elindul majd mindenkinek lehuzás nélkül)

Forza.

Mindkillers
hoppá... egy / jelet kihagytam.

golf 1 twin jet vs golf v gti

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Akkor én bátorkodtam egy 3 versenybõl álló próbaküldetést összeállítani.
A verseny lényege hogy a Golf I Twin Jet-tel kell versenyezni egy Golf V GTi ellen 3 különbözõ pályán.Csak ha elsõ vagy akkor kapod meg a következõ pályát.Elég könnyû küldetés,mindenkinek menni fog. A file-t csak be kell tenni az addons/missions könyvtárba az ML mercis küldetés mellé ami a WR2 managerrel együtt van.A WR2 managerrel el kell menteni a saját profilod és a "golf 1 twin jet vs golf v gti" kipipálásával a küldetést. A játék indítása után a karrier módban balra lapozva lesz megtalálható a küldetés.Jó játékot!

golf 1 twin jet vs golf v gti küldetés

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

autoszimulator
Majd jönnek arra is az addon-ok 😊

.: mobilize.hu :.

holnap megyek kicserélni a vga-m..ha adnak holnap csere karit akkor felõllem napestig mehet a game wr2vel..

hykao
Az igazság az, hogy egy addon pálya összedobása bizony nem is olyan egyszerû feladat! Legalábbis, hogy értelme is legyen... Ugyanis az eredeti pályák rendesen feladják a leckét. Hatalmas tér, változatos terep minden pályán. Igazából nem is igen hinném, hogy olyan nagy szükség lenne addon pályára. Nehéz megunni a pályákat, annyiféle útvonal van rajtuk. A karrier módban kb. a lehetséges útvonalak fele kerül terítékre, de freeride és multi versenyeken kipróbálható mind. A másik pedig, hogy nem csak betonos útszakaszok vannak. Jó ideje nyomom a TDU bétát, és hát komoly játék, de egy idõ után unalmas a táj, mégha hatalmas is a bejárható tér, de a WR2 változatos helyszínei és versenyei után kissé egyhangú a hawaii betonúthálózat és a WR2-höz képest jóval szegényesebb forgalom... 😊
kemszi2
már addon pályák nagyon hiányoznak...legalább az 1bõl átlehetne konvertálni...
a havas olasz pályát még nem próbáltam,bár biztos nem lehet rossz.(nekem a wr1-bõl is az alpok volt kedvenc tájam)
hykao
Sebaj, a játék frankó lesz pár hónap múlva is, akkor még olcsóbb lesz, és még több addon lesz hozzá. (remélhetõleg addon pályák és saját küldetés hegyek 😄)
hykao
Hát majd rájössz mi az a "normális kocsikázás"...gondolom nincs se jogsid, se vezetési tapasztalatod... pont az ajó a havas Itália addonban, hogy a tájhoz igazodik a fizika is...
Armed assaultot is megoldották hogy menjen pedig ahhoz sincsen törés és az is straforceos...le kellene húzni imagebe legfrissebb blindwriteal (6.0.0.18) dameon 4,08al beemulálva talán menne.Kérdés kivállalja be hogy megpróbálja megy e.Végülis ö sem járna rosszul legalább nem kopik az eredeti dvd.Tárhelyet tudok alá adni torrentre is ki tudom rakni aszfalt+végtelen

pont az a jó benne hogy csuszik 😊
és nehezebb pályán(sávban) tartani 😄

nemtom kinek mibaja vele..
elég kevés az olyan játék amibe ennyi addon cucc van..
az 1el sokáig gaméztam..
szabad közlekedés..majdnem TDU hatás..
(gondolom a verda nem tuningolható..) kit érdekel..engem nem..ígyis úgyis összetöröm a mutatványokkal..
ha nem lenne ennyire szûkös az államkasszám..sztem megvenném..
de most a gépre teszek el minden fillért..

Vviikkttoorr
nekem pl azért nemt eccik mert ide-oda csúszkál a pálya!
És nem lehet normálisan kocsikázni benne! 😄D

Attila56
Nah már megnyílt 😄

Attila56
Én Mozilla Firefoxot használok,de sima internet explorerel sem nyilik meg.Nemtom miért 😞

Mindkillers
Étem. Elvileg ha lesz addon track akkor az felteszi magát,a manager pedig beírja a két fájlba a változást,és ezek után lehet csak használni majd õket...

Akkor viszon én csinálok saját versenyt és kipróbálom a lehetõségeket!

Ha sikerül valami jót csinálni akkor majd felteszem valahová és belinkelem,az csak egy kis .mis kiterjesztésû file ami az addons/missions könyvtárba való.

hykao
Azért kíváncsi lennék, hogy akinek nem tetszik, annak miért nem tetszik... 😊
sziasztok!
Csak egy tipp azoknak, akiknek nem tetszik a havas Itália mód, a lemezen rajta vannak a pályák, így visszaállíthatod az eredetit.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

hykao
Nálam megynílik a FAQ
Attila56
Jah igen.Bocsi nem használtam a válasz gombot :S 😞
AKár.Pedig 5000 hozzák ide használtan.Nah mind1.FAQ-T miért nem nyitja meg? 😞
A lap nem jelentíthetõ meg

hykao
Ha tõlem kérdezted, akkor a válaszom: nem.
Attila56
3000-4000-5000 Ft? 😄

Attila56
És te nem adod el? 😄

hykao
Polizei Golf by Mor!tz

...ezzel már háromra bõvült a zsaruk autóparkja... 😊
hykao
Már volt linkelve egy párszor. Én a Spielegrotte.de oldalról rendeltem újonnan anno, oda nem kell bankkártya, elég volt elõre elutalni a pénzt, és küldték, azonban mára már az AMAZON.DE a legjobb választás, ott már 10 eurótól kezdõdnek az árak. És nekem ne mondja senki, hogy nem szállítanak Magyarországra, merthogy a világ minden tájára szállítanak, csak a postaköltség változik.