19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7671 A Skodri és az IFA nem készült még el tökéletesen.Közben Norbee talált a garázsban egy jó állapotú 1971 Buick GSX-et,amelyet le is lehet már tölteni a HWRMT oldalról!
HWRMT -
#7670 Igen közben rájöttem,hogy rosszul írtam,de úgy voltam vele hogy a blablablát úgysem olvassa el senki,csak a linket látják meg -
#7669 A Landstrasse is afc11ből konvertált pálya de attól még nagyon jó:) -
#7668 Szerintem keress egy 1.3.1-ről 1.3.3 Update-et,és update-elj,majd crackelj! -
#7667 Nos legjobb tudásom szerint a crack csak 1.3.3 verzióhoz van... -
Daffchy #7666 megtaláltam 1.3.1 -
#7665 Az exe fájlra jobb gombbal rámész és szerintem ott kiírja a verziószámot...De ez csak tipp :( -
Daffchy #7664 azt hol tudom megnézni hogy milyen verzió? -
#7663 Akkor jó, mert azt hittem, hogy csak én várom ennyire....:) -
#7662 nem, én is nagyon várom :) -
#7661 És a Bogarat se felejtsük ki a várva várt verdák közül.... :) Bár lehet csak én várom :) -
Gibor #7660 türelem. -
#7659 mikor készül már el a skoda és az ifa? :) -
#7658 jajaja -
#7657 B.U.É.K. -
#7656 A Landstrasse,amit belinkeltem lentebb. GYK a letöltött pálya readme-jében bennevan,még mielőtt valakinek nem menne,megint tisztelet a kivételnek,mivel csak V1 mappa van,a V1 mappát meghagyva másolni kell azt ugyanoda V2 és V3 névre való átnevezéssel hogy a végén ugyanaz a mappa legyen 3X csak V1,V2,V3 néven.
Ja és a RaceDat-hoz van update is,egy oldallal később,lentebb.Ez azoknak szól akik nem olvasták végig a topicot :)
http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?t=2997&postdays=0&postorder=asc&start=75&sid=f71433e654b028f641e4c5fdab91d2fb -
#7655 Milyen verziójú a játékod? 1.1.1 vagy 1.3.3 vagy 1.3.4? -
Daffchy #7654 Sziasztok! Eddig játszom a játékon rendszeresen csak kellet a hely és letöröltem a "DVD"-t a gépröl (szóval nem tudom Daemon-ba berakni) és felraktam a No Cd Crack-et elindítom a játékot bejön hogy New Game vagy Load Game rányomok Load-ra belép de utánna nem tudok semmit csinálni...zene is megy tovább...de neme enged semmit...segítsen már valaki légyszives!!! Előre is nagyon Köszi!!! -
#7653 nincs mit :) -
odp #7652 aham.müködik köszike -
#7651 nah jó?? -
odp #7650 Hát remélem hogy jolesz mert mar idegesit -
#7649 patch és ami a crack mappába van mindent másolj ki és jó lesz :) -
odp #7648 Hali.Azért irok mert valamiert a jatek nemindul!:S
Nemtudjatok milehet a baja mert elinditom és nemtörténi semmi.
Ha valaki tudja miert van ez leirhatna a problemat eshogy mitkell meg felrakni hozza.
Elöre is köszönöm. -
Szabi1991 #7647 sztem a Landstrasse.. -
#7646 ez melyik map ha szabad kérdeznem? :) -
Szabi1991 #7645 én gtasa hoz "megalkottam" bámblebít, kell link ? :D
meg van barrikád is (Saleen rendőrautó..)
[URL=http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=12930]Chevrolet (Saleen) Camaro "Bumblebee"[/URL]
2007 Saleen S281 (Barricade) -
#7644 (Majdnem) Transformers verda
A Transformers című filmből ismerős lehet az új Camaro,próbáltam pont olyanra megcsinálni,de sajnos technikai okok miatt csíkok nincsenek rajta...
HWRMT -
#7643 uhh ez állat pálya!!! és jobulást -
#7642 Nem tudodm újdonságot mutatok e nektek,de AudiMaster szerintem fantasztikus AddOn pályájának (Landstrasse) letölthető már a Beta-verziója! Szerintem ez az eddigi (nem MBWR/C11-ből konvertált) legnagyszerűbb addon pálya lesz,már a beta is meggyőző,ráadásul akkora hogy eltévedtem rajta...
Keressétek meg a fórumban lentebb a linket!
http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?t=2997&postdays=0&postorder=asc&start=60
-
Gibor #7641 Rájöttem vlamire kedves segítőkész kolégák....
Aki segít a kattingatós pézkeresési programunkban, hogy növeljük a pénzünket ugykell kattintani hogy rákattintasz a hirdetésre és a hirdetésen belül is vlahiva kell kattintani mert a google ugy nézi hogy van oldal megjelenítés és kattintás és ha csak ránézel azt csak oldal megjelenítésnek nézi és az kb 0.00000000001 dolcsit hoz kb :D -
#7640 De azt tudod hogy nem csak a testcenter2-t kellett letöltened,hanem ott a Synetic fórumon ahová a link mutat asszem néhány hozzászólással később ott van egy patch is hozzá,ami neked kell?! -
leipsig #7639 köszi már megoldottam ! bentvolt a testcenter 2 rosszul ! köszi igazad volt! mostmár megy -
#7638 First Christmas gift... (Toyota MR2 SW 20)
...Azaz az első karácsonyi ajándék.Eredetileg a Japanese Packba készült,de hamarabb kiadásra kerül csak nektek,csak a HWRMT-n,és csak most.
HWRMT -
#7637 nem mind1ik G power fejlesztésü :P -
#7636 Akkor ezt most nem értem.A játék főkönyvtárába a megfelelő helyekre (AddOns/Sceneries,Sceneries,Racedat,stb könyvtárakba,ahogyan kell) tettél már be addon pályát?Akkor most van addon pályád a játékba berakva vagy nincs? -
leipsig #7635 az az érdekes hogy nincs egyetlen egy addon pálya se bent ! -
leipsig #7634 nem !
ő az ! -
#7633 honnan tod? szinte mindeggyik BMW-nek ugyan ilyen a kilométer órája... -
#7632 gondolom ő e :)