19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7713 nekem még az autobahn pálya kéne.....de az is sok hsz...alul a kereső meg nem hozza ki :S -
#7712 amúgy az melyik map? :P -
#7711 hát már jó XD -
#7710 de jó -
#7709 nem jó a link.... -
#7708 bocs szépen....nemtok írni :D -
#7707 oké köszönöm széepn :) -
#7706 Mindkiller: A C5-t nem akarod megcsinálni sofőrrel, belső nézettel és átlátszó üvegekkel, festésekkel?:) -
#7705 Úgy tudom "kitt" még nincs,legfeljebb majd csinálunk.Csak még sok autóval "tartozunk" a népnek :D -
#7704 Hykao!!! Írnunk kellene egy kibővített FAQ-t,mert sok az alapvető kérdés,amire természetesen nem tudhat mindenki választ,főleg azok akik újak,csak már unalmasak.Ha gondolod szivesen segítek!
@Attila889:Itt egyenlőre megtalálsz mindent,tedd be a kedvenceid közé...
http://kromster.gigacities.net/files.html -
#7703 wr2 managernek hívják a dolgot, és most hiába is keresem, hogy belinkeljem, egyszerűen nem találom...:c -
#7702 nincs olyan, hogy lükverc -
#7701 nem tudjátok, hogy valaki megcsinálta esetleg már KITT-et a játékhoz? én szivesen nyomulnék egy kicsit vele is :) -
#7700 bocsi srácok de betudjátok tenni azt a progit amivel a pályákat lehet betenni?Mert nagyon sok hsz-van már és visszalapozni ahoz húúúhh :) -
#7697 amugy a játékban van még elsőkerekes autó a citroen c5ön kívül? mert az elsőkerekes autók nagyon jól fordulnak lükvercből és ez tetszik :D -
#7696 kösz szépen!!!!! :D
amugy csináltam biztonsági mentéseket csak ezt kifelejtettem :S na de így már tuti mert imádom a camaro és a dodge hangját kösz!! :) -
#7695 De gyökér ez a linkelő izé... Betette elé hogy sg.hu (önimádó)
Nah akkor mégegyszer:
Motoren2 -
#7694 Uninstall előtt érdemes mentést csinálni az ilyen dolgokból DVD-re,amúgy meg ha egy az egyben kiírod DVD-re a játékot friss install után,meg egy másik DVD-re később az uninstall előtt közvetlenül csak az összegyűjtött AddOnokat,akkor legközelebb csak felmásolod a gépre a két DVD-t egy könyvtárba és kész már meg is van minden és megy is a játék.Nekem legalábbis már kétszer működött így a dolog amíg nem vettem nagy winyót.
És akkor itt a link,kiteszem ide,hátha másnak is kellenek a hangok,ez az egész Motoren2 mappa hangokat tartalmazza.
Motoren2 -
#7693 Oké,reggel ha minden jól megy felteszem őket és dobom majd a linket pm-ben. -
#7692 WOW király:) Amúgy leszedtem a GSXet csak az kavart meg hogy nem legalul volt a listában ahogy időrendben lenni szokott:) -
#7691 de nem csak a camaro-é kéne mert most nézem a mitsubishinek sincs hangja :S szal megköszönném ha a te összes hangodat feltöltenéd :) kösz -
#7690 hát nem megy szólok becsomagolva feltöltenéd? :D azt megköszönném :) -
#7689 Az a probléma hogy több addon autó is az "m_ms_165.wav" és az "m_ap_165.wav" (camaro hang) és más a játékban alapból benne nem lévő hangokat használnak.Ezeket valahonnan össze kell szedni,ha nem megy szólj,becsomagolva feltöltöm a hwrmt-re neked. -
#7688 Kedves kisbarátom! Te még nem írtál el soha semmit sem? Visszanézzük itt a fórumban,hogy kinek van több helyesírási hibája? -
#7687 nem tudja valaki miért nincs hang 1 2 kocsinál? :(
pl dodge, camaro
most raktam ujra a WR2-t előtte volt hang:S -
#7686 "befelyeződött",egyébként faja -
#7685 És végre az azóta eltünt autó overview után készült egy addon pálya overview!
http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?t=3201 -
#7684 Befelyeződött az MBWR-ből ismert NEVADA track konvertálása WR2-höz,új objektumokkal és éjszakai móddal!
http://www.games.reveur.de/de/wr2/addons/verschiedenes/16/
Az alatta lévő Bugfixet is töltsétek le -
#7683 sztem nincs... de ha multizol akkor lehet free runozni is hogy elhagyod a pályát :D -
hklk #7682 Hello,
megpróbáltam végigolvasni a fórumot, sok kérdésre választ is kaptam (új Octavia autók a demobol a wr2be importálása, nagyobb forgalom stb.) viszont erre sehol nem találok választ:
-Van arra mód, hogy multiban legyen forgalom?
-Van arra mód, hogy multiban is legyen joyride (forgalommal)?
Ez a két kérdésem lenne. Köszönöm! -
Gibor #7681 tölsd le a trabimat... azzal nemfogsz száguldozni. -
#7680 A GTA-s utcai samara dff-jét nem lehet megnyitni,de ezt utána írtam is... :(
@ Harly:A bogár is természetesen olyan lesz mint amilyennek lennie kell (pl a lada sem megy 150-nél többet nitro és lejtő nélkül)
@Fatal:Nem tudom,már 13 an letöltötték és még egy commentet is kapott:
nowhereman3 2008-01-03 11:49 #101
Great car, good handling.Go on like this.
Greetz
Nowhere
-
#7679 Alakul :D De relémen nem 300 lesz a végsebessége...Jó lenne végre egy kocsi, amivel lehet lassan közlekedni és csak a pályán vezetgetni...A túl gyors kocsikkal lehetetlen... :( -
Daffchy #7678 Köszi szépen.
Máris megpróbálom! -
#7677 Nekem a camaro az utolsó a letöltések között:( Miért? -
Gibor #7676 megmondjam a megoldást? De majd csak MSN-en amugy látjátok még jó hogy van olyanis ai érti a 3dsmax-ot. -
#7675 A GTA-s utcai samarat amit 1-2 hónapja linkeltem azt megcsinálod majd?:)
Nagyon köszi az eddigi autókat is.
Szerdán kötik a netet úgyhogy megint leszek legnagyobb szomorúságotokra -
#7674 octávia talán volt is ha jól emléxem....de lehet csak vmivel keverem... -
#7673 Tudjátok mit látnák még szívesen a játékban? egy magyar rendőrautót (akár egy mostani Octáviát, vagy régebbi F Astrát) :D
De akkor a villogót is meg kéne csinálni C11 szintre valahogy:) -
#7672 Tesztmenet.Az a baj hogy hiában van benne szélvédő,a játékban nem jelenik meg,egyenlőre ezért nincs kész,a megoldást keresem.