19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Attila889
    nekem még az autobahn pálya kéne.....de az is sok hsz...alul a kereső meg nem hozza ki :S
  • Attila889
    amúgy az melyik map? :P
  • Attila889
    hát már jó XD
  • w77d
    de jó
  • Attila889
    nem jó a link....
  • Attila889
    bocs szépen....nemtok írni :D
  • Attila889
    oké köszönöm széepn :)
  • [HUN]FaTaL
    Mindkiller: A C5-t nem akarod megcsinálni sofőrrel, belső nézettel és átlátszó üvegekkel, festésekkel?:)
  • Mindkillers
    Úgy tudom "kitt" még nincs,legfeljebb majd csinálunk.Csak még sok autóval "tartozunk" a népnek :D
  • Mindkillers
    Hykao!!! Írnunk kellene egy kibővített FAQ-t,mert sok az alapvető kérdés,amire természetesen nem tudhat mindenki választ,főleg azok akik újak,csak már unalmasak.Ha gondolod szivesen segítek!

@Attila889:Itt egyenlőre megtalálsz mindent,tedd be a kedvenceid közé...

http://kromster.gigacities.net/files.html
  • 12346
    wr2 managernek hívják a dolgot, és most hiába is keresem, hogy belinkeljem, egyszerűen nem találom...:c
  • 12346
    nincs olyan, hogy lükverc
  • w77d
    nem tudjátok, hogy valaki megcsinálta esetleg már KITT-et a játékhoz? én szivesen nyomulnék egy kicsit vele is :)
  • Attila889
    bocsi srácok de betudjátok tenni azt a progit amivel a pályákat lehet betenni?Mert nagyon sok hsz-van már és visszalapozni ahoz húúúhh :)
  • tomi890125
    amugy a játékban van még elsőkerekes autó a citroen c5ön kívül? mert az elsőkerekes autók nagyon jól fordulnak lükvercből és ez tetszik :D
  • tomi890125
    kösz szépen!!!!! :D
    amugy csináltam biztonsági mentéseket csak ezt kifelejtettem :S na de így már tuti mert imádom a camaro és a dodge hangját kösz!! :)
  • Mindkillers
    De gyökér ez a linkelő izé... Betette elé hogy sg.hu (önimádó)

Nah akkor mégegyszer:

Motoren2
  • Mindkillers
    Uninstall előtt érdemes mentést csinálni az ilyen dolgokból DVD-re,amúgy meg ha egy az egyben kiírod DVD-re a játékot friss install után,meg egy másik DVD-re később az uninstall előtt közvetlenül csak az összegyűjtött AddOnokat,akkor legközelebb csak felmásolod a gépre a két DVD-t egy könyvtárba és kész már meg is van minden és megy is a játék.Nekem legalábbis már kétszer működött így a dolog amíg nem vettem nagy winyót.

És akkor itt a link,kiteszem ide,hátha másnak is kellenek a hangok,ez az egész Motoren2 mappa hangokat tartalmazza.

Motoren2
  • Mindkillers
    Oké,reggel ha minden jól megy felteszem őket és dobom majd a linket pm-ben.
  • [HUN]FaTaL
    WOW király:) Amúgy leszedtem a GSXet csak az kavart meg hogy nem legalul volt a listában ahogy időrendben lenni szokott:)
  • tomi890125
    de nem csak a camaro-é kéne mert most nézem a mitsubishinek sincs hangja :S szal megköszönném ha a te összes hangodat feltöltenéd :) kösz
  • tomi890125
    hát nem megy szólok becsomagolva feltöltenéd? :D azt megköszönném :)
  • Mindkillers
    Az a probléma hogy több addon autó is az "m_ms_165.wav" és az "m_ap_165.wav" (camaro hang) és más a játékban alapból benne nem lévő hangokat használnak.Ezeket valahonnan össze kell szedni,ha nem megy szólj,becsomagolva feltöltöm a hwrmt-re neked.
  • Mindkillers
    Kedves kisbarátom! Te még nem írtál el soha semmit sem? Visszanézzük itt a fórumban,hogy kinek van több helyesírási hibája?
  • tomi890125
    nem tudja valaki miért nincs hang 1 2 kocsinál? :(
    pl dodge, camaro
    most raktam ujra a WR2-t előtte volt hang:S
  • Yoda001
    "befelyeződött",egyébként faja
  • Mindkillers
    És végre az azóta eltünt autó overview után készült egy addon pálya overview!

http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?t=3201
  • Mindkillers
    Befelyeződött az MBWR-ből ismert NEVADA track konvertálása WR2-höz,új objektumokkal és éjszakai móddal!

http://www.games.reveur.de/de/wr2/addons/verschiedenes/16/

Az alatta lévő Bugfixet is töltsétek le
  • Pepsi Twist
    sztem nincs... de ha multizol akkor lehet free runozni is hogy elhagyod a pályát :D
  • hklk
    Hello,

megpróbáltam végigolvasni a fórumot, sok kérdésre választ is kaptam (új Octavia autók a demobol a wr2be importálása, nagyobb forgalom stb.) viszont erre sehol nem találok választ:

-Van arra mód, hogy multiban legyen forgalom?
    -Van arra mód, hogy multiban is legyen joyride (forgalommal)?

Ez a két kérdésem lenne. Köszönöm!
  • Gibor
    tölsd le a trabimat... azzal nemfogsz száguldozni.
  • Mindkillers
    A GTA-s utcai samara dff-jét nem lehet megnyitni,de ezt utána írtam is... :(

@ Harly:A bogár is természetesen olyan lesz mint amilyennek lennie kell (pl a lada sem megy 150-nél többet nitro és lejtő nélkül)

@Fatal:Nem tudom,már 13 an letöltötték és még egy commentet is kapott:

nowhereman3 2008-01-03 11:49 #101
    Great car, good handling.Go on like this.

Greetz

Nowhere

• Harly18
    Alakul :D De relémen nem 300 lesz a végsebessége...Jó lenne végre egy kocsi, amivel lehet lassan közlekedni és csak a pályán vezetgetni...A túl gyors kocsikkal lehetetlen... :(
  • Daffchy
    Köszi szépen.
    Máris megpróbálom!
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a camaro az utolsó a letöltések között:( Miért?
  • Gibor
    megmondjam a megoldást? De majd csak MSN-en amugy látjátok még jó hogy van olyanis ai érti a 3dsmax-ot.
  • [HUN]FaTaL
    A GTA-s utcai samarat amit 1-2 hónapja linkeltem azt megcsinálod majd?:)
    Nagyon köszi az eddigi autókat is.

Szerdán kötik a netet úgyhogy megint leszek legnagyobb szomorúságotokra
  • kemszi2
    octávia talán volt is ha jól emléxem....de lehet csak vmivel keverem...
  • w77d
    Tudjátok mit látnák még szívesen a játékban? egy magyar rendőrautót (akár egy mostani Octáviát, vagy régebbi F Astrát) :D
    De akkor a villogót is meg kéne csinálni C11 szintre valahogy:)
  • Mindkillers
    Tesztmenet.Az a baj hogy hiában van benne szélvédő,a játékban nem jelenik meg,egyenlőre ezért nincs kész,a megoldást keresem.