19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7631 melyik Bömös lesz? -
#7630 hmmm...BMW powa!!!!4 :Dd -
#7629 Sokat sejtet...
-
#7628 Az a baj,hogy valamelyik Addon pályád rosszul van telepítve,vagy bemásolva,ezért nem indul el a program,nekem az általam készített félig kész és hiányos pályák miatt csinálta ezt.Gondolkozz el azon hogy melyik pálya telepítése után kezdte ezt és azt a pályát töröld ki/tedd be újra! -
Daffchy #7627 Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!:) -
leipsig #7626 sziasztok !
lenne egy kis problémám.
wr2 manager amikor inditom kidob egy error-t hogy: Read beyond end of file
és ennyi nemtudok semmit csinálni csak kilépni.
van ötlete valakinek mi lehet?
köszi! (Kellemes karácsonyt mindenkinek!)
-
#7625 Boldog karácsonyt mindenkinek -
#7624 Boldog Karit :P -
#7623 Kellemes Ünnepeket! :) -
#7622 jajaja BOLDOG KARÁCSONYT :D -
Gibor #7621 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7620 Huh, köszi szépen! Nem volt egyszerű ezt angolul továbbítanom, de szerencsére megértette a srác! Köszi! :) -
#7619 Drága kedves WR2-t játszó barátaim!(Tisztelet a kivételnek)
HA ÚJ ADDON PÁLYÁT TESZEL A JÁTÉKBA MINDEN ESETBEN A WR2 MANAGER NEVŰ PROGRAMOT EL KELL INDÍTANI ÉS AZ ADDON PÁLYÁKAT KI KELL JELÖLNI ÚJRA,MAJD A PROFILNÉV KIPIPÁLÁSA (BAL FELSŐ SAROK) UTÁN A "SAVE ALL CHANGES" GOMBOT MEG KELL NYOMNI!!! CSAK EZUTÁN FOG A PÁLYA A JÁTÉKBAN MEGJELENNI!!!
A MÁSIK DOLOG:MULTIZÁSNÁL HA VALAKINEK NINCS MEG VALAMELYIK ADDON AUTÓJA ÉS GYORSAN LETÖLTI,ÉS BE IS TESZI A JÁTÉKBA AKKOR AZ "MP_LOUNGE"-BŐL KI KELL LÉPNIE ÉS ÚJRA KELL INDÍTANIA AZT,MERT CSAK AKKOR FOGJA TUDNI HASZNÁLNI A FRISSEN BERAKOTT ADDON AUTÓT.
Egyebet nem tudok elmondani,kérem kapcsolja ki... (Szalacsi) -
#7618 Helló Hykao! Köszi a képlink javítást!
Én írtam hogy találtam megoldást a mutatók egyszerű pozícionálására!Annyi a lényeg,hogy az MTkit-ben a materialok közül kiválasztod azt amelyik a műszerfal óraegységét is tartalmazza.Ezután egy "Null" értékű fényforrást bepozícionálsz halálpontosan a km órára.Ezután az editcarban az X Y Z pozíciókat bevésed a megfelelő helyre (Cockpit/speedo)és utána a fordulatszámmérővel és a kormánnyal is ugyanez a helyzet.Tehát az MTkit-et használod a pozícionáláshoz :)
A scale (osztás) értéke minél nagyobb,annál lassabban mászik a mutató,így lehet összehangolni a valós sebességértéket és fordulatszámot a mutatók által mutatott értékkel.A km órához viszonylag kis érték kell (15-25) a fordulatszámmérőhöz nagy érték (2000-2500) szokott kelleni.A start angle (alaphelyzet) a mutató alaphelyzetét adja meg ha 0 akkor a mutató balra vízszintesen áll,általában -60 -45 körül szokott lenni. A size (méret) pedig a mutató hossza mm-ben.Olvastam hogy régebben foglalkoztál vele Te is,ezért ez a rövid leírás inkább a többieknek szól akiket érdekel,és eddig ezeket nem kisérletezték még ki.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!! -
#7617 jólvan, akkor nem vagyok hülyébb az átlagnál :D -
#7616 Én ha jól emlékszem valahol 15-16 körül írtam be a Synetic fórumra, hogy mi a rák van... :))) -
#7615 Én a harmadikat elbuktam, azt hittem hogy ennyi :D -
#7614 Ne izgulj, én is beszoptam anno meg még gondolom sokan mások! :) -
#7613 neee, énmeg napok óta szarakodok itt vele :D akkor csak simán veszítenem kell és vége? Tök hülyének érzem magam :D -
#7612 Végtelen! :))) Addig tart, ameddig továbbjutsz. :) -
#7611 meg tudná nekem valaki mondani ebből még hány futam lesz? Mert rohadt unalmas már mindig ugyanaz a pálya...
-
#7610 Aham! Hát mikről maradok én le... :) Mindenesetre helyrehoztam a képet a hozzászólásban. :) -
#7609 #7599
Amúgy én sem látom játékban -
#7608 Ha jól emlékszem valamelyikőtök írta, hogy van valami megoldás a mutatók pontos beállítására, anélkül, hogy 1000x ki-be kéne lépni. Pont ma kérdezte tőlem egy német srác, hogy én, hogy csináltam anno, de én bizony ki-be léptem 1000x, mire belőttem nagyjából egy-egy belsőnézet mutatóit. Ráadásul eredeti játékkal, ami ugye a lemezellenőrzés miatt még időigényesebb volt. :)
Szóval mi a trükk? :) -
#7607 Arab pálya? :O -
#7606 de a HWRM-elre érdemes regelni mert nagyon szép modelleket csinálnak a srácok(Pl: Gibor,Hyko)stb......és én tisztelem ezeket a munkákat szóval szerintem te is regelj be mert oda télleg megéri :) -
Gibor #7605 te tudod... ahogy gondolod.... ha neked nemér meg egy reget... amugy a pár modelt helyesbíteném tzucatra mert már olyan 20 autónk fent van. és még sokminden, de most ezeket te nem láthatod mert nem vagy bejelentkezve, na mind1.... a reklám kattintásokat köszönjük szépen. -
#7604 utálok regelni :D a google hirdetéseket igyis végigkattingattam, de nem akarok 127 helyre beregelni pár modellért ... gondolj bele, h milyen lenne, ha mindenhova, ahonnan leszedhetsz vmit, regelni kéne.
kösz nem. -
dodo1014 #7603 hello lenne egy hülye kérdésem be tettem az arab pályát de a játékba nemtalálom előre is kössz -
#7602 van krekk, úgyhogy simán indul... -
#7601 hali!
ez is starforce os?vagy indul simán?
van olyan jó mint az előző?:)
köszi!! -
Szabi1991 #7600 ez nem drift, inkább Manji -.-
(je a videókátyám számát tékeltem xD) -
#7599 Salem Aljkum vag mifene.Gondolom sokan láttátok már az idióta arabokat a youtube-on vagy más videómegosztón ahogy lapolják a fehér összkerekes verdákat elhagyatott utakon a sivatagban vagy a legnagyobb forgalomban a város közepén.Ezt a feelinget varázsolta SevrouK a WR2-be "Arab drift map mod" néven,és letölthető a Borgon!
Arab Drift Map Mod
-
#7598 bezony reggelj -
#7597 nem nagy cucc regelni, én már régóta regelve vagyok :) -
Gibor #7596 hátmiért nem regelsz? -
#7595 biztos ez is szép, nagy kár h regelni kell nálatok :( -
Gibor #7594 kombi trabi igen... -
#7593 az már megszokott, meg már régóta van :) -
Gibor #7592 a trabi nemaz? :(