World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
nforceos alaplapokon általában megye még yasu sem kell...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
nemtom mennyi $-em lesz nyárra mert hát ugye egyelõre hardverre sincs pénz:S mondjuk hardvernél az a baj hogy az egész gépet ki kell cserélni a vincsiken kívül mert én nem fogok már AGP-s videókártyát venni...

hykao
Hát ha a würzburgi MediaMarktokban vagy Tescókban is annyi lesz az ára, mint az Amazon.de oldalon, akkor kb. 3-4e Ft.
R0sc0
hmmm mennyibe fájna nekem forintba?

Szasza20
4.08 as Deamonnal telepítve + YASU és megy!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Az érdekes mert yasu nem straforcera van hanem securomra..

Szasza20
Azt hittem le kell még húzni a kábelt! De megy anélkül is csak kellett a YASU kis progi! YEEE....

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

hykao
Hát igen, a 9200-es kártyán sajna már nem sok új játékkal fogsz játszani!
Lehuzogatás ügyben meg: meg kell venni, és nem kell lehuzogatni onnantól! (bár a lemezellenõrzés+felpörgés sem túl vidám dolog... 😄)

Amúgy két haverom év eleje óta Németországban melózik. Ha stabilan kint maradnak még egy darabig, akkor megpróbálhatok hozatni velük néhány példány WR2-t vagy pedig ha megyek ki hozzájuk valamikor nyáron - vagy akörül - akkor esetleg hozhatok be párat magam is! Csak találjátok ki, hogy hány példány kell összesen, és a lóvét amikor megyek ki, elõtte kérem elõre! (mer' faszom fogja saját lóvéból megvenni, azt utána meg hajkurászni az emberkéket egyesével, hogy vegyék át, meg fizessék ki...)
[HUN]FaTaL
zsír😊 kurva lehúzkodás😞 mind1 asszem visszateszem a gamét😊 annyi addon jött már ki mióta játszottam vele mint állat😄 kár hogy ratyi a konfigom😞 de legalább elindul nem úgy min a cobra11 mégha lowgrafon is😄

SZilaJMaGGoT
Jah akkor jó...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

hykao
A mai MOLOTOV GARÁZS menü: ГАЗ-23 ("KGB Volga")
Szasza20
Tudom , csak a 14. oldalon voltam amikor írtam és nem látta a friss hozzászólásokat!

hykao
Igen.
SZilaJMaGGoT
Pffff.... Pontos a te hozzászólásod elõtti hozzászólásban van leírva hogy hova kell másolni... úristen....<#wilting>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Szasza20
na megnézem megy-e így! És a Motoren 2 es könyvtárat azt meg a fõkönyvtárba rakjam?

Szasza20
Hi all!
Lehet hogy láma kérdés, de hogyan rakom be az autókat, hogy mûködjenek is? Köszsönöm a választ elõre is!

hykao
addons/autos könyvtárba!
kemszi2
ezt kikell próbálnom!!!!!!!!!!!!!!!!!ááááááááá
arty
simán bemész freeride-ba és kiválasztod? \autos\ konyvtárba kell tenni? 😄

nemakaromujraraknimertsokaddonvanfent.... 😄

Forza.

Mindkillers
Nálam is...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

nálam rendben van RT a Lada

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

arty
betettem a Ladát, de játékban nem tudok vele menni 😞

nektek ok? mi lehet nálam??? 😞

Forza.

Mindkillers
Helló! Ha még nincs meg akkor töltsd le Krom oldaláról az "Editcar" nevû programot és azzal tudsz valamit variáni a helyzeten a következõ módon:a "Wheels" fülnél a positioning résznél az elsõ 2 vízszintesen számokkal állítható érték (Tread,mm) határozza meg a kerekek egymástóli távolságát.De ezzel sajnos azt tudod csak állítani,hogy ha kissebbre veszed akkor legalább az egyik oldalon nem ér bele a sárvédõbe.
Pedig nekem tökéletesen állnak a kerekek a trabi alatt...
Töltsd le mégegyszer máshonnan hátha megoldódik.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Itt. Elindítás FAQ
w77d
Sziasztok! Fölraktam a trabantot ami ide volt belinkelve, de el van csúszva mind a négy kerék balra. Bal oldalt majdnem hozzáérnek a sárvédõhöz jobb oldalt meg be lehetne ülni a kerékjárati ívbe az esõ elõl! Lehet ezt orvosolni valahogy?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

rakhatom fel a gamét
köcce!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Valaki tud 1-2 oldalt ahonnan a wr2-t le lehet tölteni? Aki tud az írja le a címeket ! Köszi!!!
hykao
Ha tudsz oldalakat akkor légyszi írd le nekem.
esetleg ha szépen kéred, mert hykao nem szereti ha warez téma megy..

Írj konkrét oldalt ahonnan meglehet rendelni vagy ftp-rõl le lehet tölteni!!!!!!!!!!
bolt polcáról..neten megrendelés, torrent oldal ftp oldal..havertól..anyutól húsvétra.
kb ezekrõl a helyekrõl.

Hello!!! valki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni a game-t ????
[HUN]FaTaL
húú megathx😊

hykao
Krom kiadta az újabb 0.2-es WR2manager progit! Ezzel már mûködik rendesen nálam a pályaválasztás az ALPOK pályái esetében FREERIDE versenyeknél is!!!

A tegnapi Alpok multi tesztelés mókáról készült videóösszeállításhoz: KATT IDE (jobb minõségû) vagy IDE (rosszabb minõségû)
Mindkillers
Köszi szépen,de azért nem kell túlzásba esni <#vigyor2>
A modellek nagy része más keze munkája,csak szabadon letölthetõ a forrás amibõl jónéhány konvertálás és méretbeállítás stb. után lehet autót faragni amit beolvas a mesh toolkit.Utána szine,világítása stb.,majd 4 kerék kell alá,egy editcar,egy driver,és végül esetleg a belsõnézet.Tehát én csak egy meglévõ alapanyagot gyúrok addig,hogy az a mi szeretett játékuknkban mûködjön tehát bárki más is meg tudja csinálni <#lookaround>

<#email><#taps><#taps><#worship>Csak igy tovább Mind Killer!

Mindkillers
Rendben! Ha rájövök mi a probléma a smart-tal akkor bele merek fogni egy xsara-ba is!

[HUN]FaTaL
majd ha lesz egy kis idõd válaszolj nekem pls😊

hykao
Ha olvasnád is néha a topikot, nem csak írnál, akkor tudnád...
Attila56
van Alpok pálya?Vagy a WR1-bõl konfiguráljátok át? 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Mindkillers
Oké,úgy lesz!

hykao
Ok, tõlem indíthatsz! 😊
(addon autókat ne rakj bele, ne variáljunk azokkal most feleslegesen)

A név legyen mondjuk "ALPS beta testing", hogy egyértelmû legyen. (ha csinálsz jelszót, ne felejtsd el megmondani 😄)
Mindkillers
Majd én indítok,mert már kitapasztaltam,hogy milyen beállítások (max ping,resetdelay stb.) mellet tud bárki csatlakozni a játékhoz.A külsõ chat szobában majd megbeszéljük a játék nevét és egyéb részleteket.Viszont az addon autókkal az a baj,hogy a mi addonjaink "szét vannak faragva" (tuningolva. jópár embernek akikkel szoktunk játszani megvannak a módosított editcarok,mert msn-en átküldözgettem nekik.
Elvileg 4 lehetõség van:

1:elküldöm neked is az editcarokat (kb. 7db 35 kb-os file)
2:addon-ok nélkül próbáljuk ki
3:nem én indítom a szervert,de a módosított addon-ok miatt nem tudunk néhányan játszani
4:nem én indítom a szervert és addon-ok nélkül tudunk mi is játszani

hykao
Amazon.de
Hol tudom megvenni a játékot? Egy darab magyar helyen nem találtam meg, tipp?
hykao
Ok, hétkor! Te indítasz vagy én indítasak szervert?

Modellezés ügyben szerintem jobban jársz, ha a SYNETIC fórumán vagy a The_Borg-on próbálkozol! Ott biztos több segítõ akad! (fõleg, ha képeket is mellékelsz)
Mindkillers
HATALMAS problémám van!
Kész van a smart.Mesh toolkitben így néz ki:

DE! A játékban csak a karosszéria egy darabja jelenik meg,a négy kerék és a driver... Semmi több...
A Mesh toolkitben elmentettem már milliószor mindent... A .mox-ot,a.cob-ot,a .mtl,még a .lsf-et is,és semmi. Mesh toolkitben megvan minden alkatrésze,a játékban meg nincs.

Van aki tud segíteni? Eddig minden más verdám mûködik csak ez nem amivel a legtöbbet kínlódtam.

Mindkillers
Ma este 7 -tõl?