19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7833 tök hassolnó a konfigunk :D -
#7832 ja de gondolom 16x AA-val fogja meg, az meg tök felesleges... -
#7831 mondjuk 2005-ös nincs :)
2006-os van -
#7830 2005-ös játék ami megfogja (mert ez a game 2005-ös)? Egyet mondj:D -
#7829 hát 1280ban a 4xaa-t highon már nem bírja de egyébként nem pattog. de jön vissza a sapphire x1300-am, meglepő de az gyorsabb (alap órajelen nem, viszont jobban tuningolható)
apropó nincs valakinek egy ajándék 6600GT-je? -
#7828 6600-al biztos nem pattog:) az 5200 egy halom pitypang volt már akkor is, mikor kijött:c sajna én is gazdája voltam egynek. -
#7827 mééé, van ami simán megfogja :D -
#7826 már msn-n válaszoltam:o) -
#7825 hülye:D 8800gtx-en lol:D -
#7824 sajnos ebben nem tudok hozzászólni, hogy hol gyorsabb, mivel xp-vel nem próbáltam viszont vista alatt is kegyetlenül hasít nálam :D -
#7823 szóval akkor pl. az autók ugráltak meg ilyenek nem? :P
Amúgy 6600-assal nem pattognak az autók ugye?
Mert nekem GEFX5200-nál pattog :S -
#7822 Nekem csak Vista alatt csinálta, XP alatt tökéletesen működött. De ezekszerint akkor XP-n is előfordul:( -
#7821 ez nem igaz!
nekem xp-m van sp2 és 1 zenét nekem is gyorsítva játszott le a játék alatt de azt töröltem a listából nem tudtam rá más megoldást
szal ez nem csak a vistánál van -
#7820 Álmodban:D Lassabb:) Minden játék lassabb azonos hardveren. Bár ATi kártyákon nem vészes a különbség de nekem -20fps-em volt 6600on:( Nem tudom hogy az új kártyákkal mi a helyzet de mások is panaszkodnak hogy vistan lassabb. -
#7819 de Vista-n a játék is gyorsabb nem? :) -
#7818 Vista bug. Mymusic mappába kell tenni, XP-n működik Vistan gyorsítva játsza le sajnos én is próbáltam:( Mondjuk már visszatértem az XP-hez :) -
#7817 nem tudjátok hogy lehet zenét berakni a játékba úgy hogy normálisan játsza le? én akármit berakok azt gyorsítva játsza! -
#7816 hol küldöd át? :D
Legfeljebb MSN-en ha tudunk dumálni...de ezt pirivibe inkább :) -
#7815 mindjárt átküldöm a fájlokat aztán másold be:) -
#7814 azt csináltam és nekem nem jó :D
Tiszta röhejes :) -
#7813 tedd oda az australien.str -t. És aztán az italien.slt-ről csinálj egy másolatot australien.slt névre ennyi -
#7812 de Traffic/Street-s be kell tenni ugye?Én úgy emlékszem rá.....mert én az ALPS trafficját oda tettem és jó volt...ezt oda tettem és nem müködik.Pedig úgy csináltam ahogy te mondtad :) -
#7811 nem működik :S
rámegyek hogy importálás oké utána .car mentés és nem lesz kocsi nem lesz látható -
#7810 óóó köszi a tanácsot :) -
#7809 jah csak állóképként néztem, tehát az első kockát:D futófényt sajna nem lehet:( Amúgy nekem nem tetszik hogy mustang lett a kitt:) Dehát valami újítás kellett:D -
Szabi1991 #7808 a futófényre gondolok a végén :p -
#7807 Lehet. Kék is lehet az index is:D Olyan lámpát csinálsz amilyet akarsz. -
Szabi1991 #7806 lehet csinálni ien piros lámpát elöre ? :)
-
#7805 Nah én megcsináltam. Fogod az Italien.slt-t és csinálsz róla egy Australien.slt-t és evvel működik. Az egyiptomival nekem valamiért nem működött. -
#7804 örülök hogy nem vagyok egyedül.....akkor márcsak a másik fájlt kéne megkeresni.Most nagyon ránszántam magam a keresésre...de eddig semmit se találtam az slt fájlról :S -
#7803 El van írva mert autobah.slt hanem australien.slt
És nekem ha átneveztem egy slt fájlt erre, akkor szétfagyott pályatöltéskor. Autobahn.slt létező fájlom pedig volt:D Nekem is csak az str van meg :( -
#7802 én erre az slt-s fájl hiányra csak idézni tudom amit írt a srác :)
"Szerkeszt: tettem azt. Lent meg tudod találni a kapcsolatot. Hogy szereld be azt, másold a fájlt a Traffic/Streets-dossziédba a WR2 egyszerűen miközben jegyzéket működtetsz. Hogy érd el, hogy a forgalom működjön, neked szintén szükséged van egy SLT fájlra. Másolj egy létező SLT fájlt éppen és kereszteld át azt Autobahn.sltnak. A fájlt szigorú útkereszteződéshibák miatt most frissítették." -
#7801 nincs...csak az Australian.str.Mert nekem csak azt töltötte le :S -
#7800 ezt a progit a hwrmtről lehet kapni? mi a neve? -
#7799 valaki nem tudna egy jó kis tuning kipufogó hangot csinálni a játékhoz??
amolyan igazi utcai dupla dtm, vagány morgós hang kéne :) -
#7798 Nem tudom nekem megy.Mert ugye lenni kell egy australien.slt,és egy australien.str fájlnak.Meg van mind a kettő?
@tomi890125: Azt tudom javasolni hogy indítsd el az editcart,és add meg a jobb oldalon a WR2 fülnél a WR" adatbank elérési utat (WR2.ds path)ami ugye a ...//World Racing 2/Frontend mappában van,és akkor beadja a gyári autók editcar-ját is. Pl a 190-ezt használja:
-
#7797 ehez az autohoz keresek motorhangot pls akinek megvan szóljon
Mercedes e190 cup dtm
mappa neve a kocsinak E190_DTM -
#7796 mindent és akkor csak bemásolod és kész felvanm téve a gamma -
#7795 az addons/autos
és és a motoren2 mappán kívül még melyik mappát érdemes kimenteni a játékból? -
#7794 :D