19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Pepsi Twist
    tök hassolnó a konfigunk :D
  • [HUN]FaTaL
    ja de gondolom 16x AA-val fogja meg, az meg tök felesleges...
  • w77d
    mondjuk 2005-ös nincs :)
    2006-os van
  • [HUN]FaTaL
    2005-ös játék ami megfogja (mert ez a game 2005-ös)? Egyet mondj:D
  • [HUN]FaTaL
    hát 1280ban a 4xaa-t highon már nem bírja de egyébként nem pattog. de jön vissza a sapphire x1300-am, meglepő de az gyorsabb (alap órajelen nem, viszont jobban tuningolható)

apropó nincs valakinek egy ajándék 6600GT-je?
  • 12346
    6600-al biztos nem pattog:) az 5200 egy halom pitypang volt már akkor is, mikor kijött:c sajna én is gazdája voltam egynek.
  • w77d
    mééé, van ami simán megfogja :D
  • [HUN]FaTaL
    már msn-n válaszoltam:o)
  • [HUN]FaTaL
    hülye:D 8800gtx-en lol:D
  • w77d
    sajnos ebben nem tudok hozzászólni, hogy hol gyorsabb, mivel xp-vel nem próbáltam viszont vista alatt is kegyetlenül hasít nálam :D
  • Attila889
    szóval akkor pl. az autók ugráltak meg ilyenek nem? :P
    Amúgy 6600-assal nem pattognak az autók ugye?
    Mert nekem GEFX5200-nál pattog :S
  • [HUN]FaTaL
    Nekem csak Vista alatt csinálta, XP alatt tökéletesen működött. De ezekszerint akkor XP-n is előfordul:(
  • tomi890125
    ez nem igaz!
    nekem xp-m van sp2 és 1 zenét nekem is gyorsítva játszott le a játék alatt de azt töröltem a listából nem tudtam rá más megoldást
    szal ez nem csak a vistánál van
  • [HUN]FaTaL
    Álmodban:D Lassabb:) Minden játék lassabb azonos hardveren. Bár ATi kártyákon nem vészes a különbség de nekem -20fps-em volt 6600on:( Nem tudom hogy az új kártyákkal mi a helyzet de mások is panaszkodnak hogy vistan lassabb.
  • Attila889
    de Vista-n a játék is gyorsabb nem? :)
  • [HUN]FaTaL
    Vista bug. Mymusic mappába kell tenni, XP-n működik Vistan gyorsítva játsza le sajnos én is próbáltam:( Mondjuk már visszatértem az XP-hez :)
  • w77d
    nem tudjátok hogy lehet zenét berakni a játékba úgy hogy normálisan játsza le? én akármit berakok azt gyorsítva játsza!
  • Attila889
    hol küldöd át? :D
    Legfeljebb MSN-en ha tudunk dumálni...de ezt pirivibe inkább :)
  • [HUN]FaTaL
    mindjárt átküldöm a fájlokat aztán másold be:)
  • Attila889
    azt csináltam és nekem nem jó :D
    Tiszta röhejes :)
  • [HUN]FaTaL
    tedd oda az australien.str -t. És aztán az italien.slt-ről csinálj egy másolatot australien.slt névre ennyi
  • Attila889
    de Traffic/Street-s be kell tenni ugye?Én úgy emlékszem rá.....mert én az ALPS trafficját oda tettem és jó volt...ezt oda tettem és nem müködik.Pedig úgy csináltam ahogy te mondtad :)
  • tomi890125
    nem működik :S
    rámegyek hogy importálás oké utána .car mentés és nem lesz kocsi nem lesz látható
  • Attila889
    óóó köszi a tanácsot :)
  • [HUN]FaTaL
    jah csak állóképként néztem, tehát az első kockát:D futófényt sajna nem lehet:( Amúgy nekem nem tetszik hogy mustang lett a kitt:) Dehát valami újítás kellett:D
  • Szabi1991
    a futófényre gondolok a végén :p
  • [HUN]FaTaL
    Lehet. Kék is lehet az index is:D Olyan lámpát csinálsz amilyet akarsz.
  • Szabi1991
    lehet csinálni ien piros lámpát elöre ? :)

• [HUN]FaTaL
    Nah én megcsináltam. Fogod az Italien.slt-t és csinálsz róla egy Australien.slt-t és evvel működik. Az egyiptomival nekem valamiért nem működött.
  • Attila889
    örülök hogy nem vagyok egyedül.....akkor márcsak a másik fájlt kéne megkeresni.Most nagyon ránszántam magam a keresésre...de eddig semmit se találtam az slt fájlról :S
  • [HUN]FaTaL
    El van írva mert autobah.slt hanem australien.slt
    És nekem ha átneveztem egy slt fájlt erre, akkor szétfagyott pályatöltéskor. Autobahn.slt létező fájlom pedig volt:D Nekem is csak az str van meg :(
  • Attila889
    én erre az slt-s fájl hiányra csak idézni tudom amit írt a srác :)
    "Szerkeszt: tettem azt. Lent meg tudod találni a kapcsolatot. Hogy szereld be azt, másold a fájlt a Traffic/Streets-dossziédba a WR2 egyszerűen miközben jegyzéket működtetsz. Hogy érd el, hogy a forgalom működjön, neked szintén szükséged van egy SLT fájlra. Másolj egy létező SLT fájlt éppen és kereszteld át azt Autobahn.sltnak. A fájlt szigorú útkereszteződéshibák miatt most frissítették."
  • Attila889
    nincs...csak az Australian.str.Mert nekem csak azt töltötte le :S
  • tomi890125
    ezt a progit a hwrmtről lehet kapni? mi a neve?
  • w77d
    valaki nem tudna egy jó kis tuning kipufogó hangot csinálni a játékhoz??
    amolyan igazi utcai dupla dtm, vagány morgós hang kéne :)
  • Mindkillers
    Nem tudom nekem megy.Mert ugye lenni kell egy australien.slt,és egy australien.str fájlnak.Meg van mind a kettő?

@tomi890125: Azt tudom javasolni hogy indítsd el az editcart,és add meg a jobb oldalon a WR2 fülnél a WR" adatbank elérési utat (WR2.ds path)ami ugye a ...//World Racing 2/Frontend mappában van,és akkor beadja a gyári autók editcar-ját is. Pl a 190-ezt használja:
  • tomi890125
    ehez az autohoz keresek motorhangot pls akinek megvan szóljon
    Mercedes e190 cup dtm
    mappa neve a kocsinak E190_DTM
  • Pepsi Twist
    mindent és akkor csak bemásolod és kész felvanm téve a gamma
  • tomi890125
    az addons/autos
    és és a motoren2 mappán kívül még melyik mappát érdemes kimenteni a játékból?
  • Pepsi Twist
    :D