World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Lehuzogatás ügyben meg: meg kell venni, és nem kell lehuzogatni onnantól! (bár a lemezellenõrzés+felpörgés sem túl vidám dolog... 😄)
Amúgy két haverom év eleje óta Németországban melózik. Ha stabilan kint maradnak még egy darabig, akkor megpróbálhatok hozatni velük néhány példány WR2-t vagy pedig ha megyek ki hozzájuk valamikor nyáron - vagy akörül - akkor esetleg hozhatok be párat magam is! Csak találjátok ki, hogy hány példány kell összesen, és a lóvét amikor megyek ki, elõtte kérem elõre! (mer' faszom fogja saját lóvéból megvenni, azt utána meg hajkurászni az emberkéket egyesével, hogy vegyék át, meg fizessék ki...)
http://goo.gl/gd6Zi5
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Lehet hogy láma kérdés, de hogyan rakom be az autókat, hogy mûködjenek is? Köszsönöm a választ elõre is!
nemakaromujraraknimertsokaddonvanfent.... 😄
Forza.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Pedig nekem tökéletesen állnak a kerekek a trabi alatt...
Töltsd le mégegyszer máshonnan hátha megoldódik.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
köcce!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kb ezekrõl a helyekrõl.
A tegnapi Alpok multi tesztelés mókáról készült videóösszeállításhoz: KATT IDE (jobb minõségû) vagy IDE (rosszabb minõségû)
A modellek nagy része más keze munkája,csak szabadon letölthetõ a forrás amibõl jónéhány konvertálás és méretbeállítás stb. után lehet autót faragni amit beolvas a mesh toolkit.Utána szine,világítása stb.,majd 4 kerék kell alá,egy editcar,egy driver,és végül esetleg a belsõnézet.Tehát én csak egy meglévõ alapanyagot gyúrok addig,hogy az a mi szeretett játékuknkban mûködjön tehát bárki más is meg tudja csinálni <#lookaround>#lookaround>
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
(addon autókat ne rakj bele, ne variáljunk azokkal most feleslegesen)
A név legyen mondjuk "ALPS beta testing", hogy egyértelmû legyen. (ha csinálsz jelszót, ne felejtsd el megmondani 😄)
Elvileg 4 lehetõség van:
1:elküldöm neked is az editcarokat (kb. 7db 35 kb-os file)
2:addon-ok nélkül próbáljuk ki
3:nem én indítom a szervert,de a módosított addon-ok miatt nem tudunk néhányan játszani
4:nem én indítom a szervert és addon-ok nélkül tudunk mi is játszani
Modellezés ügyben szerintem jobban jársz, ha a SYNETIC fórumán vagy a The_Borg-on próbálkozol! Ott biztos több segítõ akad! (fõleg, ha képeket is mellékelsz)
Kész van a smart.Mesh toolkitben így néz ki:
DE! A játékban csak a karosszéria egy darabja jelenik meg,a négy kerék és a driver... Semmi több...
A Mesh toolkitben elmentettem már milliószor mindent... A .mox-ot,a.cob-ot,a .mtl,még a .lsf-et is,és semmi. Mesh toolkitben megvan minden alkatrésze,a játékban meg nincs.
Van aki tud segíteni? Eddig minden más verdám mûködik csak ez nem amivel a legtöbbet kínlódtam.