19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7873 www.txpro.tk.pl vagy theborggaming.planet-multiplayer.de (forum) -
iceman1986 #7872 valaki nagyon ráér :DDD -
#7871 ezt a pályát hol tudom letölteni? :D
Ez keeeeeeeeell :P :D -
#7870 Leteszteltem a Polish Roads 2006 AddOn pályát... Addig nem is volt baj míg a benzinkutat meg nem találtam.Ugyan tankolni nem tudtam,ezért mérgemben jól összefirkáltam az aszfaltot...
-
balika666 #7869 A HWRMT-ről jut eszembe. Írtátok, hogy lesz Skoda + IFA. Lesz az, vagy nem? jó lenne... -
#7868 micsoda viták vannak itt:) -
Gibor #7867 a tagoknak lehetséges hogy ujra bekell regisztrálniuk... ez még nem biztos. -
Gibor #7866 HWRMT nem lesz elérhető egykét napig... teljes frissítés... a letöltéseket visszahelyzem. -
#7865 én nem erre a játékra értettem :) -
#7864 Milyen 10ezer? 2ezer nyamvadt ft kb ez a játék külföldön, ha rendeled is max 3-4ezer. -
#7863 te se vagy valami huuude idős... :) -
#7862 jah és a fiatalsághoz még annyit hogy addig élvezem az életet amíg lehet ;) :) -
#7861 én lopok igen bevallom.
de én inkább azt az 5-10ezer ft-ot másra költöm és nem játékra...(ezalatt ne drog és piát érts) hanem barátok,barátnő,család
és igen fiatal vagyok de azt már most tudom hogy játékra nem költenék 1 árva forintot sem
és már most lopnak :) -
#7860 Néhány autóhoz (addon) van cockpit mert az addon lehetőségét meghagyták, illetve hykao adott ki 7 gyári autóhoz cockpitot az mbwr-ből, de ennyi a többihez nincs. -
balika666 #7859 Na megint én vagyok. Most kezdtem el ezzel a játékkal játszani és még szerintem sokat fogok kérdezgetni. Na most az a helyzet, hogy van már cockpit mod? mert én láttam erre utáló jeleket. Itt 1 kép: http://screenshots.playwhat.com/files/tdk/synetic/wracing2/Screenshots/wracing2_1.jpg és itt 1 videó: http://www.youtube.com/watch?v=gJmn1lZQJ1w -
balika666 #7858 Na most már jól müxik minden. Csak amíg betölt kell várni 4-5 percet. Ez mitől lehet? -
#7857 fiatal vagy még. remélem egyszer felnősz, és amit csinálsz, tőled is lopják -
#7856 jézusom no warez háháháh -
iceman1986 #7855 kösz a segítséget, miután leírtam én is megtaláltam :)
ui: nem mondtam h nem akarom megvenni az origi gémet :) -
#7854 Eredeti játék ahhoz kell, hogy legyen majd 3. rész is bazz...mert ugye, ha senki sem fizetne érte, mindenki csak letöltené, akkor miért/miből/stb. akarnának 3. részt csinálni?
Képmutatás vagy sem, de ha már egyszer valaki warezolni akar, akkor oldja meg magának, és ne már az ingyen gesztenyét is más kaparja ki az illetőnek bazz...
Mellesleg a játék már olyan olcsó, hogy tényleg pofátlanság nem megvenni eredetiben, főleg, hogy a mai napig ennyi rajongói újdonság érkezik hozzá... -
#7853 játék főkönyvtára -> MP Lounge 2.exe
nem kell eredeti, van lan -
iceman1986 #7852 meg tudnátok mondani hol van a játékban multiplayer? online játékhoz eredeti gém kell? lan van bent? kösz a segítséget! -
#7851 vágom sajna:/ -
Gibor #7850 ha ugyvesszük megférhet... engem egyáltalán nem zavar semmi warez dolog... de majd meglátod vlaki ír be vlamit azt lehet a modik nem nagyon kedvelik... -
#7849 amit használok az eredeti progikhoz is. de magát a jogvédett cuccost nem tom onnan lehalászni. jogilag ez lehet, hogy para lenne, de szvsz a gcw elfér még itt. bár az egész "no warez"-t kurva nagy képmutatásnak tartom:/ -
Gibor #7848 sztem eléggé az mivel crackek vannak ott... -
#7847 :/ a gcw-t még nem nevezném wareznek. -
Gibor #7846 WWW.NOWAREZ.HU
itt találsz érdekességeket. -
#7845 WWW.GAMECOPYWORLD.COM
itt találsz hozzá mentést -
balika666 #7844 na most már megy!! nincsenek valakinek hozzá mentések? -
balika666 #7843 ok! köszi! megpróbálom... -
#7842 többször próbáld meg elindítani amit akarsz
nekem alandstrassenel írja ki ugyanezt és mikor sokszor egymásután próbálom elindítani 1szer beadja és elindul -
balika666 #7841 Hello! segítsetek! Sikerül elíndítani. Kiválasztom a pályát, meg a kocsit indítani akarom és ezt írja: Load operation failed -
#7840 írtam privit:) -
leipsig #7839 komolyan ! nemérdekel ? -
#7838 -
#7837 -
leipsig #7836 de van ! érdekel ? -
#7835 igen - igen, a proci kicsit más :D -
#7834 a proci ha jól látom más