19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7913 vajon multiban is működik ez a damage mod? (pl ha mindenkinél fentvan) -
#7912 hjah:/ -
#7911 fasza:) Mostmár csak egy oldalnézet mod kéne de sajnos az nem lesz sztem:( -
#7910 gyáá, és most nézem, hogy a felfüggesztésnek is annyi. átment hintába. egy nagyobb borulás után meg kuka^^
sztem ezzel a moddal jobban fog már tetszeni nekem ez a játék is:) -
#7909 5-össel tolom, de ez így gecijó tud lenni:D egy picit erősebb landolás egy kisebb ugrató után, és hullik az eleje. zsír^^ -
#7908 eddig az utolsó 2 volt meg:) a 6.-ik tényleg extrém. az felejtős is. az 5-ös meg nagyon jó az eddigihez képest, de lehetne még durvább. félek, hogy ez a legjobb..:) bár így is sokkal jobbnak tűnik eddig, mint a gyári érzékenység. -
#7907 Okés majd írd le melyik a legjobb a 6ból:) -
tesztelni fogom^^ -
#7905 nm -
#7904 KÖFI! -
#7903 belinkeltem az újracsomizott verziót:) -
#7902 borgon a wr2-es letöltések közt is ott figyel, de itt a topik link^^
link -
#7901 DamageMod -
#7900 okay akkor majd valamikor más :D -
#7899 BORG fórum 2.-3. oldalon van, én most megnemkeresem a linket mégegyszer bocsi:D -
#7898 hinnye lehet én vok vak de fullra nem találom ezt a realistic damage-t :D valaki adna 1 linket? (direct download link kéne)
Köfi! -
#7897 Nekem Winrar 3.7 kinyomta. Ha adsz egy msn-t újracsomizom és átküldöm. -
#7896 Hm mindjárt megnézem. -
#7895 a cuccban 6 "fokozat" van. a hatodik lehet, hogy tényleg kapásból tk^^ de érdekelne:/ -
Gibor #7894 máshol még nem... de a megujjulás után akarom elterjeszteni... -
#7893 Nem próbáltam mert ahogy olvastam a topicot borgon egy kocc 30al és totalcar:D -
#7892 Nem biztos hogy SG-zik aki nézi:) Vagy más hol nem publikoltátok az oldalt? -
Gibor #7891 phüüüü... mostis nézik 2-en ksözönöm szépen... zárom a gecibe ahát afaszom kivan a türelmetlen csicskákkal... -
#7890 sziasztok,azt szeretém kérdezni,ha bemásolok egy pályát a játékba,azt hova rakja?(arab driftes rész)mert nemtalálom.Pedig mindent bemásoltam és igysincs meg!Választ előre is köszönöm! -
#7889 jut eszembe... nektek azt a real damage modot sikerült már úgy lekapni, hogy azt ki is lehessen csomagolni? állandóan mammog, hogy hibás csomagolt fájl a jelszó beírása után:c -
#7888 naív vagy:))) ha meglepit akarsz, akkor zárás, vagy nem publikálsz morzsákat míg kész nem lesz:) -
Gibor #7887 És legyetekolyszivesek mig nincs kész az HWRMT addig nem piszkálni mert az én munkámat lassítjátok addig... mert láttam hogy mik mennek ott... figyelek mindent... ha meglátom hogy még 1 vlaki meglátogatja akkor bezárom addig mig nem lesz kész teljesen... ezt nemhiszem le direkt beírtam hogy nem lesz HWRMT oldal 1-2 napig... erre már nézem hogy a mai napom megtekintették az odlalt 54-szer (külön IPről)... értsétek meg szeretnénk meglepetést okozni több részben... ehez a ti segítségetek is kellene... ami nemmás mint nem látogatni az oldalt míg kész nincs. -
#7886 flém on:c -
#7885 ház 250FT és letöltöd netről :D -
balika666 #7884 Ez már rosszul kezdődik. Hol lehet megvenni? Egy olyan 5000 ft szánok e nemes célra. Gondolom nincs több 5000-nél? vagy rosszul tudom? -
#7883 -
Gibor #7882 megveszed a játékot. -
balika666 #7881 Ha elmondjátok, hogy lehet multizni én is megyek szivesen -
#7880 A szerveren kell beállítani az addon cuccokat. Hát amikor régen játszottam akkor néha mászkáltunk néha versenyeztünk:) -
iceman1986 #7879 ti mit szoktatok tolni multiban? én még csak most kezdtem el játszani a gémmel de érdekelne az online dolog. amúgy ott működnek az addon cuccok nem? -
#7878 gabona körök :) -
#7877 Ha vége a vizsgaidőszaknak tolhatnánk egy kicsit multiban:) Tőlem mehet mászkálás és verseny is:) -
#7876 hát ja. azért ezt nem tolják fél napokat multiban olyan sokan, mint 1-2 fps-t. -
#7875 de kemény racer-ben ezen a pályán szoktam próbálgatni az autókat.
szal már van wr-be is^^ -
iceman1986 #7874 az lehetséges hogy multiplayernél jó esetben 1 serverre tudok felcsatlakozni? (mivel max 1 van :) )