19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • MeTaL
    na már csak az a kérdés hogy hogy hová kell telepiteni a cuccokat hozzá?
  • MeTaL
    na megtaláltam..
  • MeTaL
    valaki adhatna linket a havas modhoz meg a polish roadhoz mert amit fatal másolt be linket az nem mükszik már ...
  • MeTaL
    szevasztok, bocs srácok, de lemaradtam az eseményekről :) vki megtudja mondani, hogy honnan tudom letölteni azt a jeges modot?
  • Gibor
    király... de látom a reggeli feles megvolt....
  • kemszi2
    parapapapááááá imlovenit
    reméljük a legjobbakat:)még idén megcsinálom :D
  • Gibor
    öhhhm öhhm.... azt nem szeretni kellene... :D hanem beis kellene mert az oldalt szeretném nemsokára elindítani.
  • kemszi2
    ismét fel kéne varázsolnom ajátékot a gépemre.mert van 1 70%-os 3000gt amit be szeretnék fejezni....
  • [HUN]FaTaL
    Vki multi?:)
  • tomi890125
    már megvan :)
  • tomi890125
    ez a mod megvan nekem is csak nemtudom hova másolni valaki elárulja pls :)
  • [HUN]FaTaL
    Na leteszteltem ezt a DamageModot (5.et használtam) és nekem nagyon bejön:))

Szegény Nissan 350Z:( Nincs váltó, és nincs FÉK! Nem is tudtam hogy van olyan a játékban hogy elszáll a teljes fékrendszer és csak kézifék meg motorfék van:))

Itt egy kép, már nem tudtam menni semerre:D

Kép
  • w77d
    én meg nem tudok mit csinálni, egyszerűen minden előzmény nélkül cseszik elindulni a gém! újrarakni meg most nincs kedvem!
  • [HUN]FaTaL
    én még mindig nem próbáltam ki, na majd holnap:)
  • 12346
    azóta lezúztam már pár autót ezzel a moddal..x) végre normálisnak mondható érzékenységgel bírnak a vasak:) multiban is meg fogom lesni vmikor.
  • [HUN]FaTaL
    még mindig itt az alkalom:D másszál fel msnre
  • w77d
    bocs, ezt meg későn néztem meg XD
  • 12346
    ?????????????????????????????????????
    egyebet inkább nem mondok:c pedig...
  • [HUN]FaTaL
    ok, de legalább most gyere fel mert mindjárt lépek
  • w77d
    bocsi, csak neten tdu-ztunk a spanokkal :)
  • iceman1986
    na akkor most felnézek a hwrmt-re :) régen voltam

nem ám nyugi :)))
  • Gibor
    igen szerkesztem.. de ez nem html... ez website engine itt ha beírok vlamit akkror engem-is elirányít... stb stb... hidd el nekem hogy nincs... ismerem ezt...
  • Yoda001
    mi az hogy nincs? csak egy script +1 üres oldal kell,vagy admin nincs? valaki csak szerkeszti az oldalt :D
  • Gibor
    itt nincs ilyen...
  • Yoda001
    meglepetést? arra ott van a másik html,php,meg még tökömtudjami,pl van egy login oldal,ha 10 mp-n belül nem lép be az "admin",jelen esetbe te,akkor átirányitja a másik üres oldalra ahol le van irva miért nemmegy,vagy vmi
  • Gibor
    de elösször beírtam hogy nem lesz az oldal... arra fel nézeette midnenki... de lese szarom ha ien bunkó vlaki hát legyen... de azt még elvárja hogy autókat csináljunk meg mindent...
  • Szabi1991
    ha azt írod be hogy ne nézze meg senki, azzal csak azt éred el hogy 6 an megnézik..

nemtom min lepödsz meg :D
  • Gibor
    mert nemlehet... amugymeg azért mret szeretnék MINDENKINEK meglepetést okozni nagyon sok mindennel... de látom rátokse bízhatok.
  • Yoda001
    Szerintem pont azért regisztrálnának az oldalra,mert szeretnének valamit elérni,miért baj ha 6-an is olvassák? Miért nem csinálsz egy külön html-t ahova a látogatók jutnak,és esetleg leis lenne írva h mi van...
  • Gibor
    Bár azért rendes tőletek hogy ezt most beírtam már a guestek most 6fő olvassa a weblapot... csakhát nem lát semmit...
  • Gibor
    Mivel látom törölve lett az üzenetem... ezért most megpróbálom nyugodtan gfelhívni a türelmetlen emberek figylemét hogy megoldottam hogy véletlenülse tudjanak az oldalra menni... szal buktátok... amig nem fejezem be addig neis látogassátok mert ufyse fogtok semmit meglátni... és áruljjátok el nekem legyetekolyszivesek mér kell az emberrel ezt csinálni?????????????? mert szivességből csináljuk a verdéákat INGYEN... stb... mellete annyit kérünk egyszer hogy az oldalt haggyátok békén 1-2 napig... erre mindennap vagy 4-5 reget kell kitörölnöm mert regisztrálnak stb stb... szóval legyetekolyszivesek télleg békén hagyni mert a végén az lesz hogy leszarom és ugyhagyon és nem lesz oldal...
  • [HUN]FaTaL
    be is lépsz MSNre?:) e-mail küldéssel nincs kedvem szarozni:D
  • [HUN]FaTaL
    mindkiller linkelte az oldalt borgon lehet hogy onnan nyomulnak bár írta hogy Under Construction.
  • w77d
    a profilomban meglesheted, de ha arra a mail címre elküldöd, az is jó :)
  • [HUN]FaTaL
    Adj MSN-t, átküldöm.
  • w77d
    valaki elküldené az original damage fájlokat, amik ténylegesen a játékban voltak?? a modhoz járó originalokkal sem jó! esetleg ötlet, hogy miért lehet?? nem reagál semmit, csak szimpla fekete képernyő!
  • arty
    :DD

thx
  • w77d
    no felraktam ezt a damage modot és valahogy elszarta a játékot! elindítom és nem kapok mást, csak fekete képernyőt! és ha vissza rakom a packban mellékelt original fájlokat, akkor is csak fekete képernyő :(
  • [HUN]FaTaL
    szerintem igen. amikor valakinek havas itália volt akkor multiban neki azt töltötte be és összevissza csúszkált:D
  • 12346
    sanszos. mivel 2, alaphelyzetben is meglévő txt-t ír felül, amiben valszeg ezen tulajdonságok értékei figyelnek.