19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Gibor
    kérj meg egy ismerősödet kinek az van hogy a belsejét részletesen meg a lámpákat meg mindent fényképezzen le (persze ha lehet ne 300x300-as felbontásban :)) és akkor én megcsinálom...
  • manyadam
    az az igazság hogy van csak a régi swift szóval azt kiszerettem volna próbálni a virtuális világban is de most kptam a hírt fataltól hogy külföldiek csinálák.ezért tök happy minden de azért az új swiftet is megjáratnám a wr2ben:)
  • Daneee
    Ha ennyire kell egy swift vegyél egyet, már nem olyan drága, és még nagyobb élmény lesz:D
  • manyadam
    ja rendben akkor bocs a kellemetlenségekért...
  • manyadam
    mert én eddig azt hittem hogy a régi swift csücsül koszosan a garázsban:)
  • Attila889
    életemben nem hallottam arról a kocsiról :D
    É n inkább egy Fiat Packnak nagyon örülnék :)
  • Gibor
    sztem elég egyértelmá ha nekem van egy Új Swift modellem akkor valószínűleg nem a régi swiftet szeretném lemosni hogy legyen textúra... bár lese akarom mosni...
  • Dj Tommy
    Igen-igen,Ford Puma-t szeretnék.
    Ha valaki ráérne,megtudná csinálni?
  • manyadam
    Most ezt nem értem.Azt írtad hogy van neked az új swift ről modelled.ugye?vagy félre értettem?mert én az új swiftre gondoltam hogy azt lemodellezni vagy ahoz kell egy élethű másais?Mert gondolom nektek a régi suzuki swiftetek van vagy rosszul gondolom?kérlek adj egy kis felvilágosítást:)
  • Gibor
    Időbe? hát olyan 1-2óra max... ha lenne textúra akkro olyan 30perc mire le UWVmap-olom és utána beméretezem beteszem játékba és az extra szolgáltatásokat is beteszem (kerék + sofőr) és beállítom hogy mit tud a verda és kész...
  • manyadam
    jaj ne haragudj gíbor ez neked ment csak elfeledtem rámenni a (válasz erre)gombra.de máskor odafigyelek jobban..
  • manyadam
    rendben köszönöm szépen a válaszod a kérdéseimere és köszönöm hogy nem szarod le a fejemet.rendes ez a world racing 2 csapat magyar képviselői (ezzel rátok céloztam). viszont lenne egy kérdésem.Mennyi időbe telne elkészíteni az új swift et a wr2be?mert azért annak is nagyon örülném ha jelenleg nincs más.megértésedet előreis köszönöm
  • Gibor
    Na szóval bőven egyben válaszolok a kérdésekre.

1.Nem kell hogy fusson a Colin McRae dirt a gépeden hogy WR2-be betehessem :D De modellem űj swiftről van csak a mi seiftünk koszos egy picit és luta vagyok letakarítani és textúrát készíteni.

2. Én nem szarom le senki fejét

3.Referer ID az hogyha vlami ismerősöd szólt akkor az ő nevét beírod oda. (kilehet hagyni)

4. Pepsi Max: ha nagyon kedveled a kisautókat akkor a kedvedért összedobok egy Suzuki Capuccino-t, mondjuk az pálya gép mert 600ccm3 és turbós motor, Japánban K kategória.
  • manyadam
    adhatok tippekte;):P:D:D:D
  • manyadam
    ja értem.én még konvertálni sem tudok szóval ti az én szemembőlnézve mesterek vagytok:)szóval... de jólenne ha tudnám:)mind 2ttőts akkor nem szekálnálak titeket sem hogy (így a suzuki meg úgy a suzuki):D:D
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy nem sokára befejezem az ASTRAT, hogy az utána lévő autóm mi lesz azt még nem tudom:)
  • kemszi2
    maradjunk annyiban hogy tudom kezelni a programot.
    mostanában nem nagyon van kedvem autót csinálgatni.van 1 3000gt félkészen még mindig.csak be kéne állítgatni
  • Attila889
    nemtom...Én mindig is rajongtam a kisautókért...biztos hogy valami kisautót csinálnék meg..mondjuk a szép elejü 207-es Peugeotot...vagy pedig a Fiat Panda-t utcai változatban és 100HP-sben...no meg 4X4-sben,meg persze az 500-as Fiatot alapban meg Abarthosan :D
  • manyadam
    és te kemszi2 mijet?:P:D vagy te modellezel?
  • manyadam
    na de akkor most mijen autót fogsz konvertálni a közeljövőben?:):):)
  • Attila889
    mi az a Referer ID? :D
  • kemszi2
    nem az a 3dmark XD ez modellező program
  • Attila889
    nah már az rosszul kezdődik hogy 3d studio max.....az a grafikai program amit a videókártyák tesztelésére használunk nem? :D
    Nah jó haggyuk XD
    Sztem választom inkább a 18 Wos-t mert abba egyszerü Skinezni meg kamiont csinálni csak lusta vok a progit leszedni :D
  • kemszi2
    de nem csudázni mert én írtam
  • kemszi2
    a konvertálás leírása,onnan tól kezdve hogy a modell meg van 3d studio maxban
  • Attila889
    de bevallom őszintén hogyha lehet skínezni a játékban...(amit kétlek)és ha valaki elmagyarázná hogyan kell akkor nagyon szívesen csinálnék festéseket kívánságra...de mivel nem értek hozzá meg gondolom jópáran nem is értenek itt hozzá ezért én setom megcsinálni :)
  • Attila889
    hát igen...egy angol tudás se árt neki meg egy kis számitógéptudás :D
    Bár bevallom őszintén amióta sg-zek egyre többet tanulok,de ez nem mentség...hisz a módolást még a mai napig nem tanultam meg...és ami a hwrmt-n van hááát...nemtom...az az autókészités? XD
  • Attila889
    én semilyen.....mivel nem is értek hozzá XD
    de sztem ezt inkább priviben beszéljük meg...ne offoljunk itt :)
  • manyadam
    na jó akkor képtelen leszek várni:D:D és most amúgy mijen modellen dolgozol?
  • kemszi2
    hwrmt-. van 1 tutorial.(bár azért 1 alaptudás nem árt hozzá)
  • Attila889
    marhára nem :D
    Életemben nem módoltam játékokat.....de nagyon szeretném egyszer kipróbálni,csak baromira nem értek hozzá :)
    Hiszen jó dolog ez....én mások munkáját mndig megdícsértem és mindig vártam a következő anyagát mert tudtam hogy az is jó lesz.....
  • manyadam
    fatal most nem érrá gibor meg leszarja a fejem:D:D:Dmost érted ebben a körben én estem ki:S de ha szerzem egy suzuki modelt a san andreasból és átdoom neked akkor azt te megtudod oldani?:P
  • Attila889
    én nemtudok benne segíteni...Csak konvertálásban tudok de azt is úgy hogy megkérdezed Fatalt vagy Gibort XD
    Vagy aki ért még hozzá :P XD
  • manyadam
    íí bocsi hogy nem mentem a "válasz erre" gombra:S:Ssorry
  • manyadam
    de nem jó nekem a colin mert nem vinné a gépem:(de meg amúgy nem tudom modellezni setetleg ha segítenél...:P
  • Attila889
    ehh...megértelek,de ott a Colin Mcrae Rally Dirt abban van újj Suzuki wift....de akkor is legyél türelmes!Vagy ha nem bírod ki készitsd el te magad XD
    Erre nemtudok mit mondani :)
  • kemszi2
    pont ezért nincs ebben sem.mivel már gibor említettte nincs modell
  • manyadam
    hát de azé jó lenne mert egy játékot nem ismerek amiben benne lenne a régi suzuki swift meg a opel astra classic II.vagy ha tudcc akkor írd már le:P:D
  • Attila889
    Ne legyél már türelmetlen...ha Gibor megcsinálja akkor megcsinálja,ha meg nem akkor nem...ne sírjon már a szád!
    Nehogy nekem itt halj meg Suzuki meg Opel nélkül :D
  • manyadam
    mikro lessz már suzuki swift?suzuki meg opel minden mennyiségben forever