19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Szabi1991 #8516 ha eseteg beírnád hogy mien gépet szeretnél :D
bár asszem Ford Puma-t :D -
#8515 Én ma kezdtem el játszani a WR2-vel,réggen is akartam,csak bnizonyos korlátai voltak,de ez már megoldott
Látom jó páran csinálnak kocsikat a játékhoz,esetleg,ha én kérnék egy autót,azt valaki megtudná csinálni
Köszi a választ előre is -
Gibor #8514 Hi!
Mai nap elkészítettem következő autómat... eléggé klasszikus már... hát nem mai darab... egyetlen probléma vele hogy a motorjához képest milyen teljesítménye van.
Jó szórakozást kíván a HWRMT csapata. -
Gibor #8513 [ img ] nél spac-t teszel csak simén [_img_] most alul vonással jeleztem hogy mi a hiba... -
manyadam #8512 vagány lett a níva :) -
#8511 Tessék!
-
#8510 nem müxik a képlink:(
értem én hogy "img" meg "/img "de mi HAJCSA? -
#8509 [ img ]http://www.hwrmt.extra.hu/datas/users/9/niva_wr2.jpg[ /img ]
hwrmt-röl tölthető -
manyadam #8508 viszont ha kellenek fotók az autóról én szívesen segítek:)mert nekem is van suzukim.csak akkor vegyél fel msn-en és átudom dobni a cuccost.noss mi válasz? -
Gibor #8507 HWRMT-n letölthető HUNwr2FAN Bugatti-ja.
-
manyadam #8506 na az zsír de mosást válalok:D -
#8505 pedig van.a brogon is fent van -
Gibor #8504 én stock R34-est nem találtam sehol. -
#8503 De szép lett:) -
#8502 Már van R34 pedig. -
Gibor #8501 Letölthető következő autóm:
Nissan Skyline GTR R34
Ez az autó most sok extrát tartalmaz.
Remélem tetszeni fog. -
Gibor #8500 Majd ha lemossák szüleim egyszer az autót akkor csinálok textúrát és beteszem a játékba. -
manyadam #8499 oksz.na akkor milessz ? csinálsz suzukit vagy nem?megköszöném ha yess lenne:D -
Gibor #8498 igen azzal álítom be de nem nagyon szoktam azokkal szarakodni... de a ma esti autómban eléggé csuszogattam a csuszikát és elég jó lett... nemsokára letölthető -
#8497 PEdig van progi aminel van csuszka es lehet ezt -azt! :) -
manyadam #8496 XD mijen modell kell?mibőL?de az uj swiftet sem tudod megcsinálni? -
Gibor #8495 adjál modellt csak új swift modellem van de nincs textúra a miénk meg kicsit sáros... -
manyadam #8494 na kapok választ a kérdésemre?mizu a suzukival örülném ha megcsinálnád:)esetleg ha tudok segíteni.. -
Gibor #8493 random... nem nagyon lehet a játékban ezzel játszadozni... meg néha 1-2 verdánál a futómű beállításaival csinálok valamit meg a kerekekkel de nagoyn nem játszadozok vele... -
#8492 Probalsz vmi ertelmes fizikat is adni neki vagy random? -
manyadam #8491 az az álmom na meg a opel de majd azt megdumálom fatallal:D -
manyadam #8490 és a suzuki azzal mil essz?ill subaru ?azt már alig várom pedig:)suzuki swift 1.3mas persze a régi:D:D -
Gibor #8489 listám nincs... nézelődök nézelődök azt ha látok valami faja verdát megcsinálom... -
manyadam #8488 ez full jó lett.kiváló munka:)mijen autókat fogsz még csinálmni a közel jövőben?kaphatok egy listát?:P -
Gibor #8487 MazdaSpeed 3 letölthető
-
manyadam #8486 úhh azta amúgy valójában nem vaklójábanXDXDszory és az ionteligens is inteligens:D -
manyadam #8485 már megoldottam a nevadát -
manyadam #8484 meg ezt a nevada pályát honnan szedjem le mert leszetem de nem akarja kicsomagolni kér kódot berakom a readmiben találhatót de akkor sem:Shelp -
manyadam #8483 az fajin:)akkor megnézem :D és tudnál nekem olyan inteligens traffick módot adni amiben vaklójában ionteligensek?mert én leszdtem eggyet de simán belémjönnek sőtt még elis túrnakXD -
#8482 cheatland és ott leírja a dolgokat! -
#8481 Ugyanolyan mint a WR1ben:) Nem rossz:) Grafja is pont olyan mint a WR1ben:) -
manyadam #8480 és a nevada az mijen ? jó a grafikája?szép nagy? -
#8479 igen a wr1es alps pálya, sőt át van már konvertálva az Australia meg a Nevada is. A japán is megoldható lenne ha megcsinálná valaki, de eddig még nem tette senki. Pedig a Japán se lenne rossz meg ha jól emlékszem volt egy City nevű nekem az is tetszett. -
manyadam #8478 igy már így mindenkinek. a wr2 ben a alps pálya az a wr1ben van benne?én úgytudom és akkor az is megoldható lenne hogy a wr1ből a japán pályát át konvertálni a wr2be? -
manyadam #8477 aztánb írj ha működik :)