19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#8596 és mondjuk kereket honnan tudok szerezni meg ilyenek?
Az EditCar fájl az a WR2-ben van vagy pdig majd a Zafirának a fájlja lesz? -
#8595 te konvertálásban tudsz segíteni nekem? -
manyadam #8594 opel 4ever and suzuki 4ever:)ha tudok mit segíteni akkor szívesen segítem de konvertlni sme tudok se modellezniXD:Dszóval de ha mondjuk valami másban..:D -
danyr #8593 nekem már sikerült kivenni kocsit, simán átmásolod a ct-ből a wr2-be a kocsi mappáját:
- először kell neki egy EditCar fájl
- másodszor meg kerék és menni fog
-
#8592 márcsak akkor az a kérdésem hogy hogyan tudom kivenni a gammából a Zafirát? :D
És melyik az meg stb...? :D -
#8591 igen azt én is nézegettem...de én csak olyat találtam ami rar-os volt...és az nekem sok idő egy 1024-es nettel mert maximum 40 KB/s-el jön le...egyébként nagyon szépen köszönöm :) -
Gibor #8590 TESSÉK bocsesz még 1 perc sem volt... amúgy kis logika... keresel olyankor egy torrentet és csak az mds fájlját töltöd le. -
#8589 hát ha eltudnád örök hálám lenne...meg ha elmagyaráznád hogyan kell kiszedni a kocsit belőle akkor örömmel segítenék...sőtt én igazából a WR2-ben skínezni szeretnék :) -
Gibor #8588 uhh... elküldjem... 1perc maximum és a gépemen van... -
#8587 hááát én a Crash Time-al küszködök mert nincsen meg az MDS fájlja.... :S -
Gibor #8586 ha megvan egyszerűen másold ki... ha nincs akkor kicsit hosszabb folyamat. -
#8585 de elösször kikéne venni a Cobra11 Crash Time-ból nem? -
Gibor #8584 hátha vlaki átküldi nekem azta zafirát akkro átalakítom original-ba. -
#8583 Gibor,Kemszi: Teljesen igazatok van,bocsi a lámulásért :S
Danyr: jó ötlet...még taxi Zafira is van...bár az eléggé hülyén festene a WR2-ben...de szerintem nem lenne rossz ötlet...a belső nézetről tudok képeket mutatni és úgy meglehet csinálni...de sztem megint zagyvaságokat beszélek :D -
Gibor #8582 idp az kell bőven hogy igényes modell legyen... de ha akarnék tudnék Swiftet csinálni régit is mert van blueprintem... de nemsok kedvem van ígyis bőven eléga saját verdákat legyártani... -
danyr #8581 A Zafirára van egy ötletem:
a Cobra 11: Crash Time-ban van egy Opel Zafira azt átlehetne rakni a wr2-be + egy jelvény csere és kész, még taxi is lesz a wr2-be :) -
#8580 hogy le modellezünk 1 kocsit ahoz blueprint kellnem fénykép.meg kva sok idő -
#8579 jó,jó sorry...este van..egyébként tudom hogy konvertálni tudsz csak,csak ugyebár ott van még Gibor hátha ő is elolvassa...egyébként sorry,csak télleg este van már :)
Jó lenne ha a Zafirát áttudnád konvertálni mondjuk egy 1.8-as 16V-s 125 LE-s motorral :)
Örök hálám lenne az :) -
#8578 Zafira asszem van nfs4hez majd megnézem. Hányszor mondjam hogy hiába fotózgatsz attól én még nem fogok tudni modellezni de akkor most kiírom nagy betűkkel
NEM TUDOK MODELLEZNI CSAK KONVERTÁLNI -
#8577 jut eszembe neked milyen évjáratu a Swift?Nővéremnek 97-es van...ha neked 2000 feletti az úgy jó...de ha érdekel akkor lehetne egy 97-es Suzuki model is a gammába :) -
#8576 és ha elmegyek a szomszéd városba a Fiat kereskedőbe és lefotozom eltudod késziteni nekem? :D
Vagy mondjuk esetleg Opel Zafirát?Mert nekünk van Zafiránk és eltudnám fogadni a gambe OPC-sen meg simában is :P -
#8575 fiát=fiat csak fáradt vagyok:D -
#8574 500-as fiát: nincs modell, Pandat tudok csinálni csak nem akarok mert ronda, Línea: nincs modell -
#8573 de az 500-as fiát(az új)meg a Panda meg a Sedici,meg a Fiat új változata az a sedan(nem jut eszembe a neve)azok még nincsenek meg :D -
manyadam #8572 király;)bírlak man:)bírom az egész csapatot:Dbéke veletek -
manyadam #8571 XD:D:D -
Gibor #8570 szombaton..... hmm szerintem hétfőre meglesz... -
manyadam #8569 XD okszigén akkor majd dobom a fotókat szombaton azt majd készlesz egyszer:D:D na mentem további szép napot.béke -
#8568 nyugalom a hosszú élet titka -
Gibor #8567 na várjál... attól hogy adsz fotókat nem fogok egész nap a gép előtt ülni... -
manyadam #8566 hát has elmagyarázd hogy hogyan kell...:Dmegoldhatom:D sárga suzuki swift(új swift):D:Dde akkor ha megcsinálom a fotókat akkor már aznap kenhetem vele olaszország útjait?:D -
Gibor #8565 Fotók kellenek.... de én azt hittem hogy polygon csökkentésben szeretnél segíteni xd -
manyadam #8564 őő akkor most mi is legyen?kellenek a fotók vagy nem?te tudod ha kell a segítség akkor szólj -
Gibor #8563 hogy ne legyen 64ezer nél több polygon? nem akarok bunkó lenni de azt inkább én elrendezem. -
#8562 64000 polygon a limit azt hiszem -
#8561 Stilo és Punto mk1 be van tervezve:) -
manyadam #8560 szombatra kész lesznek a fotók :)akkor az egsz autóról meg mindent részletesen?akár én aztis megoldom neked -
manyadam #8559 hát remélem énis és akkor majd komunikálunk msnen:) -
Gibor #8558 majd felveszelek a mai nap folyamán.... amúgy remélem máködni fog a modell és nem lesz polygon szám túlcsordulás mert ennek a swiftnek kb a motorháztető ál annyi poly-ból mint egy átlagos autó modell-ben összesen. -
manyadam #8557 oké.megteszem msned van esetleg?mert akkor ott megtudnánk beszélni mindent és áttudnám küldeni a fotókat:)msn címem:[email protected]