19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#8756 lol te tanulsz? xD -
#8755 De egyébként elmondom mégegyszer,ha tudnám megcsinálnám magamnak,sosem voltam az a könyörgős/kuncsorgós típus,mivel utálom ha valamiért könyörögni kell -
#8754 Nem szídtam senkit szóval nemtudom mégis miről beszélsz... -
Gibor #8753 Az hogy mi INGYEN csinálunk a ti kedvetekért kocsikat meg mindent, az nem jelenti azt hogy a másikat szidni kell mert nincs ideje megcsinálni. Már énis 2-3 hete nem tudok semmit csinálni mert tanulnom is kell... -
manyadam #8752 osztom fatal szövegét .énis kértem tőle kocsit (Opel Astra)énis rinyáltam de nem ennyit és nem követelőztem.és mire véltem magam?jövök ki gamből és küldik az opelt..sokidőben telt de megérte várni szóval megvan.és azóta is zzal róvom miami uccáit:pmeg persze mással is de azzal inkább...:Dszóval ennyi.fatal megcsinálja de csak idővel de hidd el kész lessz..én már csak tudom:D:D BÉKE MINDENKINEK -
#8751 Megkértelek,te meg csak hitegetsz ezzel a ha lesz időm/kedvem megcsinálni szöveggel... Nekem meg szerinted kiváltság téged ba*ogatni ezzel? Már rég megcsináltam volna magamnak,ha tudnám hogyan kell,elhiheted hogy a f*om nem kuncsorogna itt! Egyébként nem tudom mért olyan baromi nagy kérés,kb 1 órás "munkáról" van szó,már rég elfelejthettük volna egymást... Egyébként ahogy láttam nem csak engem érdekelne a típus,szóval mégcsak nem is feleslegesen dolgoznál -
#8750 ok akkor soha, csinálok akkor másik kocsit
te azthiszed hogy nekem kiváltság hogy neked autót csináljak? csináld meg akkor magadnak és kész -
#8749 = soha -
#8748 Majd ha lesz időm/kedvem megcsinálni. -
#8747 mikor kapok Peugeot-ot? -
#8746 hatost én nem használom mert szar, ötöst használom törésmodell nem a legjobb de nem tudom hogy kell wr2est csinálni:( -
#8745 wr1 style damage model mondtam:)
#8743:
Én csináltam, arty nem csinált vele semmit:D -
#8744 (ez szingle sajna, de gépnek is adott astrát - szabad verseny)
real damage modot nézegettem vele, 6-oson sajnos nem lehet közlekedni tönkremegy a rajtnál, az 5-ös meg nem sérül rendesen, nekem durább kéne -
#8743 Höhö rá sem lehet ismerni,sokkal jobb lett -
#8742 Akkor marad a helyén:D -
#8741 Csak progi nincs hozzá ami importálja:D -
#8740 Gran Turismo 4-ben most nem tudom,hogy van-e Astra,de van sok más jó autó. Nekem meg van Gran Turismo 4-em. -
#8739 lol kár hogy a gran turismo 2 ocsmány grafjú mert tud importolni a zmodeler belőle és kurvasok autó volt benne -
#8738 hmm nah fel fogom rakni és megnézem tud e valamelyik zmodeler crashdayt importálni egyáltalán -
#8737 de felrakom aztán meglesem -
#8736 gyárilag van benne -
#8735 tudsz adni linket? -
#8734 crashday-ban volt g-s astra ,ha jól emélxem és egész jól nézett ki..... -
#8733 Imádom :D:D:D xD XD x)
-
#8732 nincs mit:) az eleje jó, a hátulja csúnya:) voltatok multizni és nem szóltatok?:( -
#8731 így okés, megy :)
szvsz amugy nem is csunya, picit mintha össze lenne nyomodva, de amugy rendben van! köszönöm még1x!
-
#8730 thx, megoldom :) -
#8729 jaigen, rosszul lett betömörítve:
addons/autos/opel_astra_g mappába tedd de ha adsz egy msn-t átküldöm a javított zipet. -
#8728 megnéztem az astrát .... deeee.... vmi nem ok :) sem a menüben, sem a játékban nem látszik a modell - láthatatlan :( probáltam ugyis, h bemásoltam simán a zip teljes tartalmá a wr2 dirbe és probáltam csinálni neki egy astra könyvtárat is, mert minden kocsi külön alkönyvtárban van, gondoltam, hátha ez a gond. sajnos nem :(
ötlet? -
#8727 igen bocsi elnéztem valamit :) már regeltem is! -
#8726 Remélem valaki tud segíteni,mert most megakadtam a játékban. :(
46%-knál járok minden versenyt megcsináltam eddig,amit beadod+10 arany kupám van,de még így se enged tovább,mert a köv verseny beadásához 47%kell,ez a 300Sl Classic 1.
Aki tud, légyszi segítsen.
Köxi! -
manyadam #8725 énsem tudok róla hogy HWRMT-n kellene meghívó.max regizni kell azt tölthecc minden mennyiségben:P:D -
Gibor #8724 Ha most HWRMT-re gondolsz akkor oda nem kell meghívó. -
#8723 Sziasztok!
Sajnos az utobbi jópár honapban nem votlam részese a wr2 scene-nek és most hogy feltévedtem látom jópár addon jelent meg :) Gondolok én főleg hwrmt-re. esetleg valaki me gtudna hívn a rendszerbe? :)
köszönöm -
Ez sztem egész szép modell,nem akarja valaki átrakni WR2-be?:) -
#8721 lol ezekről jól lemaradtam:D -
#8720 Milyen éjszaka? Van egy pár mapnak éjszakai verziója: Italy in snow, autobahn, nevada -
#8719 az éjszaka pályáról nem tudtok semmit,vagy megállt a projekt? -
#8718 FPS mérésre van kismillió dolog minek az a szar fraps? Ha felvenni kell akkor passz:S Általában csak az erősebb hardver segít. -
#8717 Te aztán segítőkész ember vagy bzmeg