19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
manyadam #8716 nekem fraps alat nem szaggatot a játék.de lehet hogy valamit bekell állítani a frapson és kész...de többet nem tudok segíteni sorry -
#8715 Ne használj frapsot. -
#8714 Srácok ha Fraps-ot elindítom játék alatt beszaggat mint állat..menüben is.. mitől lehet ez,és lehet valahogy orvosolni?:( -
#8713 maradjunk a kettő között valahol. -
#8712 pontosabban utcai arcade:D -
#8711 Ez nem rally hanem utcai szim. -
#8710 Szerintem nem felesleges rallye autót tenni a játékba. Van egy olyan lehetőség is az editcarban h "rallye". Lehet h azért mert az eredeti játékban is volt rallye autó és vannak ilyen autóknak való pályák is?
Ettől függetlenül ha mókolni akarod a gépet, akkor írsz egy e-mailt annak a tagnak aki konvertolta-mert az emailje viszont benne van a readme-ben. -
#8709 Rally-t mért felesleges konvertálni amúgy? -
#8708 sima 205 lesz nem t16, rallyt nem konvertolok mert felesleges.
a vfts pedig pont azért van lekódolva hogy ne piszkáld -
ficko14 #8707 nem tudja valaki hogy mi a vfts editcar kódja mert szeretném egy kicsit szerkesztgetni
a readmekbe nincs benne
előre is köszi -
ficko14 #8706 Nem tud valaki vmit arról hogy a 205 t16 konvertálása hol jár mert múltkor láttam hogy egy srác megkérte vmelyikőtöket hogy csinálja meg.
Ja és szeretnélek megkérni titeket arra hogy egy kicsit több rallyautót konvertáljatok át.
Előre is kösz!!! -
#8705 theborggaming.planet-multiplayer.de de asszem valaki csinált közülünk is www.hwrmt.extra.hu -
ficko14 #8704 valaki nem tudna adni egy olyan linket ahol van fent egy szépen kidolgozott bmw e30
előre is kösz -
#8703 Nah beraktam,nagyon állat! A hang is bejövős,grat a géphez:) -
#8702 válasz arra... -
#8701 fenn van hwrmt-n a letöltések közt -
#8700 ja:) bocs multkor meg úgy értelmeztem h kell (#8513) -
#8699 Ehhez tudtok adni egy letöltés linket?ez tetszik:) -
Gibor #8698 Én már kb 5x leírtam. -
#8697 nem kell szóköz a kapcsos zárójelek közé -
#8696 -
#8695 najó nem b*szom szét a fórumot majd akinek ez megy az beteszi a képet... -
#8694 [ img ]http://www.hwrmt.extra.hu/datas/users/9/scrshot0053.jpg[/img ] -
#8693 és itt a másik régen igért lada is
[ img ]http://www.hwrmt.extra.hu/datas/users/9/scrshot0053.jpg[ /img ] -
#8692 Szép darab!! -
#8691 rossz a képlinkem és ráadásul rosszat linkeltem vel:)
láma vagyok
-
#8690 Isten éltessen!!! -
#8689 Niva Cop
[ img ]http://www.mm2x.com/images/files/opelastragtc_1_lower.jpg[ /img ]
hwrmt-n fennvan az új autóm -
#8688 üdvözLÉGY -
#8687 aloha;) -
#8686 hali:) -
#8685 -
#8684 Egy másik Astraból tákoltam belsőt neki nem lett a legjobb de használható:D Ha nagyon rázoomolsz akkor egy-két helyen kilátszik az aszfalt de nem volt kedvem szarakodni vele:D -
#8683 jaa... akkor jogos. erről eddig nem tettetek említést:)
Sötétített üveg rulZ
én a PTcruiserrel jártam így.. ill annak én töröltem ki a belsejét, mert túl sok pöttyből állt. -
#8682 Sok sikert hozzá de szólok hogy nincsen belseje egyiknek sem:D -
#8681 Nem értem mi bajotok van az astrákkal nekem aránylag tettszenek... Persze ha f astra lenne jobban teccene. Majd átnyomom a többit én szivesen. -
#8680 Kérdeztem hogy melyik legyen, azt mondtad az öt ajtós... Mindet nem csinálom meg mert rondák. -
manyadam #8679 látom az astrákon folyik a vita.. amit fatal csinált G astrát az meg egyrejobban teccik:)de komolyan szerintem azis jó lett ezt nem nyalásból írom de nekem megfelel jó lehetne jobbis de szerintem baba.:D
azé énis elbírnám képzelni ezeket aastrákat is a wr2be:Dde inkább befogom..XD -
#8678 Válasz ment és nincs mit:) -
#8677 irtam privit és KÖSZÖNÖM !!!