19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Willi Betz
    Evo 3 van éppen tegnap láttam.
  • manyadam
    ja meg asszem evo3is van benne de nem tuti.már csak a suzukik hiányoznak ne kérdezétekhogy hogy jött ez ide de csak leírtam..D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    ;D
  • 12346
    gyáá télleg.. pedig még olvastam is:c
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell 3dsmax a lámpázáshoz csak mtkit2. Nem nehéz lámpázni csak nagyon pepecs munka:)
  • Willi Betz
    Akkor ezzel lehetnek gondok nekem:D Mert azt se tudom mi fán terem a 3ds max:)
  • [HUN]FaTaL
    Konvertálni nem kell csak belámpázni, esetleg koszolódást törést megcsinálni (utóbbi kettőt nem tudom hogy kell)
  • Willi Betz
    A bálnát hogyan tudnám áttenni,és persze igényesen kéne:D Van erről valami leírás,vagy pedig konvertálgatni kell?
  • [HUN]FaTaL
    válaszoltam fickonak is olvass csak vissza:)
  • 12346
    no ja. pedig ficko még kultúráltan is érdeklődött, csak most kissé benézte..:) nem vágom miért nem inkább arra reagáltak. biztos jó móka ez a betűfight greggel
  • Mindkillers
    Az Evo VII-est már régebben megcsináltam,X-es is van,de szerintem a többit is megcsinálta már valaki,ha más nem a WR1 (MBWR)-be.Keress rá a Borgon. Ha csak WR1-hez találod meg,könnyen át tudod rakni a WR2-be.Ha nem megy szólj bárki segít.Ugyanez a helyzet a nagy bálna mercivel is,ha wr1-hez van akkor no perc alatt be lehet rakni a 2-be,persze ha igényesen kell akkor kicsit több idő.
  • Willi Betz
    Jó neked
  • [HUN]FaTaL
    válaszoltam normálisan a hszedre nem értem mit pattogsz senki nem írt neked semmit
  • [HUN]FaTaL
    mindent csinálj aranyra
  • manyadam
    de amúgy énis akartam írni hogy te ficko14 benézted a kommentet mert kb így a greget oltogassák:Dde nem szóltam semmit..
  • manyadam
    öcsém mi lessz itt:D ez kb olyan "kitudja húzni jobban a másikat"topic:DXDmindezek mellet én nem vezek részt benne..:Dtitudjátok
  • 12346
    te csúnyán benézted a hsz számot. greget osztják, nem téged:/ az meg hogy cigány vagy, kb kit érdekel?^^
  • manyadam
    nyugi már fiúk BÉKE BÉKE PEACE:D
  • Dj Tommy
    A 8726-os hszemre tud vki válaszolni?
  • 12346
    én még nem találkoztam vele. 1-ben a 300c után ez volt a másik kedvenc^^ csak az idióta hangja miatt nem tologattam inkább annyira:/
  • [HUN]FaTaL
    evo4 is van ha jól emlékszem meg evo8
  • manyadam
    jaja evo10 meg evo7 már van(nekem bent is van gameba) szóval már csak a többi kéne:Pjó nem szóltam:D

• [HUN]FaTaL
    Úgy tudom, hogy nem, de azért nézz körül borgon a wr2 szekcióban és a fórumban is()
  • Pepsi Twist
    hehe (ez engem is érdekelne)
  • Willi Betz
    Ugy néz ki,nem kapok választ a #8767-re
  • greg benz
    Újonc..lol! Azért,mert nem baszom itt a rezet 'nyóccáz éve mint te? szánalmas kis dobókocka...
  • [HUN]FaTaL
    szerintem akinek vissza kéne vennie magából az egyedül te vagy, idejöttél újoncként itt ugatsz mint valami szerencsétlen aki kínjában nem tudja mit csináljon:DD szerintem el is húzhatsz innen akár:)
  • greg benz
    Igen? Szerintem aki segget nyalat másokkal az nem én vagyok..és nem én beszélek lenéző stílusban,plusz nem én vagyok elszállva magamtól úgy,hogy az utcán is 10 centivel a föld felett lebegek azért mert tudok autót konvertálni WR2-be juppíTe meg úgy véded a kis haverodat mint valami kis homohomohomo
  • Gibor
    sztem aki sokat képzel magáról az tevagy mert elvárja hogy valaki a seggét nyalva autókat csináljon a játékba... szvsz... ha nem tetszik hogy nincs mindig időnk autót csinálni akkor keress másik menedéket...
  • Willi Betz
    Ez a dög elérhető wr2-be?
  • greg benz
    Kérj érte pénzt,a lőtéri kutya nem fog ilyenért fizetni neked te lamakicsit sokat képzelsz magadról ember,vegyél vissza...
  • [HUN]FaTaL
    evo 8,9 már van
  • [HUN]FaTaL
    1 óra? elgurult a gyógyszered ember? szted egy óra konvertolni egy autót? örülj hogy ingyen csinálok autókat te szerencsétlen, de lehet hogy ilyen szövegek után kétszer is meggondolom hogy elérhetővé teszem e őket...
  • Pepsi Twist
    alap :D
  • Gibor
    mire?

"Prostitúció előnyhöz juttatása"

erre tényleg xD
  • Pepsi Twist
    én sosem tanultam és lásd én is vittem valamire :D
  • Pepsi Twist
    hehe semmi de no off
  • ficko14
    szasztok
    vki nem tudna konvertálni egy evo VI és egy evo VII,VIII vagy IX est.
    EVO VI
    http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=585
    EVO VIII
    http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=3316

ELŐRE IS KÖSZ
  • Gibor
    Én legalább fogom valamire vinni az életben....
  • manyadam
    ez az pepsi nyomjunk egy kis poént a fekete felhők közé:D:D:DXD zsír.veled mizu amúgy?