19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#8801 Evo 3 van éppen tegnap láttam. -
manyadam #8800 ja meg asszem evo3is van benne de nem tuti.már csak a suzukik hiányoznak ne kérdezétekhogy hogy jött ez ide de csak leírtam..D:D:D -
#8799 ;D -
#8798 gyáá télleg.. pedig még olvastam is:c -
#8797 Nem kell 3dsmax a lámpázáshoz csak mtkit2. Nem nehéz lámpázni csak nagyon pepecs munka:) -
#8796 Akkor ezzel lehetnek gondok nekem:D Mert azt se tudom mi fán terem a 3ds max:) -
#8795 Konvertálni nem kell csak belámpázni, esetleg koszolódást törést megcsinálni (utóbbi kettőt nem tudom hogy kell) -
#8794 A bálnát hogyan tudnám áttenni,és persze igényesen kéne:D Van erről valami leírás,vagy pedig konvertálgatni kell? -
#8793 válaszoltam fickonak is olvass csak vissza:) -
#8792 no ja. pedig ficko még kultúráltan is érdeklődött, csak most kissé benézte..:) nem vágom miért nem inkább arra reagáltak. biztos jó móka ez a betűfight greggel -
#8791 Az Evo VII-est már régebben megcsináltam,X-es is van,de szerintem a többit is megcsinálta már valaki,ha más nem a WR1 (MBWR)-be.Keress rá a Borgon. Ha csak WR1-hez találod meg,könnyen át tudod rakni a WR2-be.Ha nem megy szólj bárki segít.Ugyanez a helyzet a nagy bálna mercivel is,ha wr1-hez van akkor no perc alatt be lehet rakni a 2-be,persze ha igényesen kell akkor kicsit több idő. -
#8790 Jó neked -
#8789 válaszoltam normálisan a hszedre nem értem mit pattogsz senki nem írt neked semmit -
#8788 mindent csinálj aranyra -
manyadam #8787 de amúgy énis akartam írni hogy te ficko14 benézted a kommentet mert kb így a greget oltogassák:Dde nem szóltam semmit.. -
manyadam #8786 öcsém mi lessz itt:D ez kb olyan "kitudja húzni jobban a másikat"topic:DXDmindezek mellet én nem vezek részt benne..:Dtitudjátok -
#8785 te csúnyán benézted a hsz számot. greget osztják, nem téged:/ az meg hogy cigány vagy, kb kit érdekel?^^ -
manyadam #8784 nyugi már fiúk BÉKE BÉKE PEACE:D -
#8782 A 8726-os hszemre tud vki válaszolni? -
#8780 én még nem találkoztam vele. 1-ben a 300c után ez volt a másik kedvenc^^ csak az idióta hangja miatt nem tologattam inkább annyira:/ -
#8778 evo4 is van ha jól emlékszem meg evo8 -
manyadam #8777 jaja evo10 meg evo7 már van(nekem bent is van gameba) szóval már csak a többi kéne:Pjó nem szóltam:D
-
#8776 Úgy tudom, hogy nem, de azért nézz körül borgon a wr2 szekcióban és a fórumban is() -
#8775 hehe (ez engem is érdekelne) -
#8774 Ugy néz ki,nem kapok választ a #8767-re -
#8771 Újonc..lol! Azért,mert nem baszom itt a rezet 'nyóccáz éve mint te? szánalmas kis dobókocka... -
#8770 szerintem akinek vissza kéne vennie magából az egyedül te vagy, idejöttél újoncként itt ugatsz mint valami szerencsétlen aki kínjában nem tudja mit csináljon:DD szerintem el is húzhatsz innen akár:) -
#8769 Igen? Szerintem aki segget nyalat másokkal az nem én vagyok..és nem én beszélek lenéző stílusban,plusz nem én vagyok elszállva magamtól úgy,hogy az utcán is 10 centivel a föld felett lebegek azért mert tudok autót konvertálni WR2-be juppíTe meg úgy véded a kis haverodat mint valami kis homohomohomo -
Gibor #8768 sztem aki sokat képzel magáról az tevagy mert elvárja hogy valaki a seggét nyalva autókat csináljon a játékba... szvsz... ha nem tetszik hogy nincs mindig időnk autót csinálni akkor keress másik menedéket... -
#8767 Ez a dög elérhető wr2-be?
-
#8766 Kérj érte pénzt,a lőtéri kutya nem fog ilyenért fizetni neked te lamakicsit sokat képzelsz magadról ember,vegyél vissza... -
#8765 evo 8,9 már van -
#8764 1 óra? elgurult a gyógyszered ember? szted egy óra konvertolni egy autót? örülj hogy ingyen csinálok autókat te szerencsétlen, de lehet hogy ilyen szövegek után kétszer is meggondolom hogy elérhetővé teszem e őket... -
#8763 alap :D -
Gibor #8762 mire?
"Prostitúció előnyhöz juttatása"
erre tényleg xD -
#8761 én sosem tanultam és lásd én is vittem valamire :D -
#8760 hehe semmi de no off -
ficko14 #8759 szasztok
vki nem tudna konvertálni egy evo VI és egy evo VII,VIII vagy IX est.
EVO VI
http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=585
EVO VIII
http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=3316
ELŐRE IS KÖSZ -
Gibor #8758 Én legalább fogom valamire vinni az életben.... -
manyadam #8757 ez az pepsi nyomjunk egy kis poént a fekete felhők közé:D:D:DXD zsír.veled mizu amúgy?