19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#8869 Köszi! -
manyadam #8868 az autóükat egy Addons-->autos nevű mappába kell belerakni és a játék képernyő elején (még a menü előtt)ezeket ő felszámolja és érzékeli..a belső nézet az meg vele jár az autóval de nem mindnek van sajnos az alapok nak alapból nincsen..remélem tudtam segíteni.. -
#8867 Helló!A belső nézetet hogy lehet előhívni?És a betett autók miért nem jelennek meg?A válaszokat előre is köszönöm! -
#8866 lehet a nitróra :) -
Szabi1991 #8865 nitro.. -
#8864 edit.car-ról -
#8863 milyen teljesítménytuningról beszél? -
#8862 sztem én is megfogom venni -
#8861 ez így korrekt ár. de a parasztvakítós szöveg a hátulján kicsit durva:) -
#8860 és pont ma 6-ig melozok, nem érek oda zárásig :(
kötelező vétel!
kösz az infot! -
#8859 Na ennyit igazán megér, még a megjelenés után 2 évvel is! :) -
#8858 bocs galaxisnet :D -
#8857 GALAXISN-netnél 1990Ft-s áron megvehető :) -
#8856 Itt a mentésem:
http://www4.zippyshare.com/v/65330046/file.html
Megnézzné valaki,hogy mi a gond vele?
Sajna én nem jövők rá, hogy mi a gondja, mert nem enged a 47%-os versenyre :( -
#8855 Nincs vista crack külön bazze ugyanaz a crack kell mint XP-n... -
#8854 nah jó ezekre inkább no comment én nem offolok....Mellesleg overlocker: Van Vista crack....sőtt még a Halo 2-höz is van XP crack!Csak nyisd ki a csipádat! -
#8853 Te vagy hülye mert életedben nem láttál még vistat csak fikázol:) -
#8852 Leszedtema patchet majd ha megjelenik hamarosan itthon és megvettem majd jelzem megy e -
#8851 Sima crackelt exevel megy Vistan. Ha pedig a starforceos lehuzogatóst használod akkor starforce driver update kell a synetic oldalán fent van. Maga a játék simán megy vistan csak a starforce miatt voltak gondok. -
#8850 Vista Crack?? olyan nincs is te fasz! Inkább fogtad volna bea szád -
#8849 van rá mód jah....mégpedig ez: Hülye vagy hogy Vistára váltottál!!! XD
Egéybként nézz utána a gamecopy-n hátha van Vista crack vagy valami :) -
#8848 Egy kérdés a gyári World Racing 2 elvben nm megy Vistan de van rá mod hogy menjen?? Please Help! -
#8847 Stalin-nak a Yamaha-jat akarom feltörni mivel nem adja meg a kódok és 50ccm-es 5-6 LE-s ATV-t akarok csinálni :) -
#8846 Nem vágjátok hogy hogyan tudnék feltörni 1 editcart? csak saját célokra kéne... -
#8845 no lool in. "Vásárolj magadnak gyorsabb autókat, és a rengeteg tuning lehetőséget
kihasználva növeld tovább teljesítményüket, és tedd egyedivé megjelenésüket. " -
#8844 cool games kategóriát ír, azok meg kb 2ezer ft-ok -
#8843 Nem tartom valószínűnek. -
#8842 heh végre, gondolom 10król fog indulni mint a játékok:D:D -
#8841 Na ezt is megértük. Megjelenik itthon is: KATT (le kell görgetni...) -
manyadam #8840 mikro lessz már suzuki?már mióta azt várom am van valami új pálya a wr2höz?mert ha van akkor írjátok már le honnan lehet letölteni...ja meg ha van valami wr2es linketek akor annak is örülnék amiben persze vannak addonsok kössz leőreis -
#8839 ezekszerint... -
#8838 meghalt a fórum? semmi ujdonság? :) -
manyadam #8837 jaja énis várom már kb olyan 2hónapja:Dde remélem már hamarosan lessz... -
#8836 Készül Subaru Justy (ugyanaz mint a régi swift), egy külföldi srác csinálja. -
#8835 esetleg valaki egy Suzuki Swift-et? egy GLS-t? :P -
#8834 yo. több, mint 4 év után kaptam büntipöttyöt je. és rögtön 2-t is. -
#8833 akkor nem tudom:( talán majd jön hykao ő jobban tudja, mert én sosem vittem végig a gamét csak freerideoltam:) -
#8832 Köxi,hogy segítesz!
amit eddig lehetett versenyeket megcsináltam,mint aranyra,és nem tudom mi a hiba most akkor, mert tényleg meg vannak csinálva azok a versenyek,amiket beadott -
#8831 Leszedtem az mtkit-et,hogy megtudjam csinálni a bálnát magamnak,de azt se tudom hova nyúljak -
#8830 ejjj vigyázzatok mert kaptok ilyen kis sárga felkiáltójeleket amik mellesleg jól is néznek ki itt a nevem mellett :P :D