19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#8989 nem lehet konvertálni mert locked, zmodeler nem engedi impotálni:( nincs rá valami módszer?:) -
#8988 kurvajó ez a map, teli van buszmegállókkal lehet rajta buszozni:)
ha lesz időm konvertálok egy DesignX N1-et, BKV meg Volán skinnel a GTAból:D -
Szabi1991 #8987 -
#8986 [WR2|CONV|REL|BETA] Cobra 11 Nitro - City -
#8985 oké de ez nem nagy cucc csak motorikusan van kicsit tunolva azt csá :D -
#8984 Nálunk gyári ignis van, de ha készítek tuning ignist(szerintem fogok) akkor majd igényt tartok a hangra vagy akár képekre is. -
#8983 nekem is van ignises cimbim :D Proexx dobbal felszerelkezve és ikercsöves rendszerrel :D 220as végsebességgel :D -
#8982 Ez a régi stift -ill. subaru justy- azért is várom h kijöjjön, mert akkor suzukit csinálok belőle. (ha valakinek van kedve emaileket irogatni angolul az megpróbálhatja elérni ezt a srácot)
Pepsi Twist- Ignises cimbim van az ő kedvéért kezdtem neki, ő ad majd texturát hangot stb. azért köszi
the borg forum-'96 subaru justy
-
manyadam #8981 és a ignis mikorra lessz kész kb ?mert már nagyon rá vagyok indulva..:)lessz több suzuki is?:P és a swiftről tudnál valami képet bedobni?tudom hogy nem te csinálod de azé ha tucc képet akkor szívesen megnézném..:D:Dkösz előreis..písz -
#8980 Köszönöm szépen, keress majd meg MSN-n:) Esetleg hangot is tudok felvenni, bár ahhoz valami eszköz kéne ami nem mp3 lejátszó:D Meg fényképet is tudok küldeni textúrának:) -
#8979 ignishez tudo szerezni hangot lehet ha érdekel (viszont az a baj hogy csak rossz minőségben tudom felvenni a hangot) -
#8978 jók! -
#8977 Az Ignis így áll.
És készül egy zsiguli is:)
citroen-ről pedig beszélhetünk, de csak később:) -
#8976 Én csak ignist csinálok most. Valaki emlegetett egy 2.gen swift-et de úgy néz ki nem lesz belőle semmi. E-mailt kell írni a tagnak h küldje át és meg kellene csinálni oltós a swift is csípjuk:) -
manyadam #8975 most akkor kéászül a World racing 2 höz Suzuki?ha igen akkor az nagyon jóóó...áá az király...mégtöbb suzuki még több opel:D:D:Pbéke -
#8974 Ja meg textúra:D -
#8973 Egy Citroen XSARA-t nincs kedved lemodellezni nekem?:) Csak a 3ds fájl kéne, a többit a játékba megcsinálnám. :) -
MeTaL #8972 ja az jó lenne. -
#8971 de köszi a segítséget, elég valószínű h wr2be ezt nem fogom tudni betenni de sebaj készül egy suzuki ignis ha valakit ez érdekel, aztv nem akarom ennyire részletzesen megcsinálni -
#8970 nemtudom... nálam most (kerékkel együtt) 75000faces 85000vertices ebből nemtudom meik a polygon, de az biztos, hogy ezek a számok még nőni fognak. -
#8969 A WR2 azt hiszem akár 400000 poligonnal is megbirkózik, viszont a konvertáló progi a szűk keresztmetszet. Ha komolyabban akarsz foglalkozni a témával fordulj pontos adatért Kromhoz vagy írj be (a megfelelő helyre) nyugodtan a Synetic fórumára, pontosabb választ fogsz kapni.
Az is lehet, hogy a konvertáló progi README-jében fel van tüntetve, hogy hány poligonos modellel tud megbirkózni.
Amennyire emlékszem Krom 911-ese pl. 70000 poligonból állt, a kerekek pedig egyenként 25000-ből. -
#8968 64 ezer a limit ha jól emlékszem. -
#8967 sziasztok foglalkozik még valaki autó konvertálással? Nálam nem működik most a játék, de ha jó esz befejezek egy pár autót. nem tudja valaki véletlenül, hogy hány polygont engedélyez ez a játék? Emlékszem, hogy van limit, de nem tudom mennyi. -
#8966 Ha sikerült valami faszát összehozni, akkor oszd meg velünk is egy feltöltés formájában pls. Köszi:) -
#8965 DAM_BRAKE_HEAT
műxik a dolog. legalábbis már nem száll el a fék. a többi meg még játszós. -
#8964 okker, köszi. otthon rálesek, aztán meglátjuk mi történik. -
Drift Elek #8963 ezér a felelős a DAM_TEMP_BRAKE (asszem) de van egy olyan hiba hogy néha nem tom miért nem alkalmazza azt amit te beírtál és a régi törést használja ezzel és is szívtam egy párszor :( -
#8962 igen, azzal képben vagyok, köszi:) próbálkoztam is, már amennyi időm volt most:/ mondjuk leginkább azért lestem bele, hogy a fék ne száljon el az első fékezés után a real damage modban. gondoltam a DAM_CRASH_BRAKE lesz a felelős, de ugyanúgy szar^^ mind1, sztem idővel elszórakozom vele:) -
Drift Elek #8961 12346 meg lehet csinálni!
menj be a wr2 könyvtárába és ott találsz egy TXT-t
azt nyisd meg és írd át a számokat
Sok szerencsét! :) -
laco777 #8960 Hali! Most szereztem meg a játékot és az a gondom lenne, hogy ha olyan autót rakok bele amihez van cockpit, akkor az nem jelenik meg. Hogy lehetne megcsinálni, hogy azokkal is tudjak menni? Vagy van vmilyen cockpit mod? -
#8959 nagyon vad lett ez a pálya:) mostanában ezen próbálok reccsenés nélkül végigsuhanni 1-1 hosszabb utcán, több-kevesebb sikerrel^^
egyébként tegnap pont grid után kezdtem megint picit ebben randalírozni, és az jutott eszembe, hogy nem lehet valahogy finomhangolni, hogy ne csak az elemek, és egyebek fáradjanak el hamar, hanem a kaszni is könnyebben gyűrödjön? gridben ez tetszik igencsak. hamár az irányitás szokhatatlanul szar:/ -
manyadam #8958 te nagy pöcsXD ezt bóknak szántam....:D píííííííísz -
manyadam #8957 arty béke nekedis én se sértegettelek légyszíves te se tedd mert nagyon rosszul esik..:(XD de béke van.. -
#8956 najo... nem akarsz megérteni :D
akkor igy mondom: manyadam egy kis pöcs, alap h nem segitettél egy baromnak, totál nem érdemes rá a fajtája -
#8955 -
manyadam #8954 amúgy vass17:nem a gíbor vett fel hanem én őt:D:Dde megbántam de attól békevan:D:DXD:XD -
manyadam #8953 na jó téged leszarlak gíborka egy fos vagy azt kész...annyira nem érdekelsz..viszont az annál inkább hogy tudtok e nekem egy olyna progit mondani ami a 8949üzenetembe olvasható..megköszönném békesség..nekedis gíbor:) -
vass17 #8952 tanulság: ne vegyél fel minden ismeretlent Msn-en:D Ha ugyis a tiltás lesz, akkor megspórolsz magadnak egy-két kattintást:) -
Gibor #8951 És milyen Giborkád? szerintem kis takony vagy hogy így nevezz... -
Gibor #8950 nem. Én sem küldtem el senkit a tudod hova mikor azt láttam hogy elérhető aztán mégse válaszolt... és miért? mert volt doga hogy nem válaszolt esetleg nem ült a gép előtt stb....