19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • [HUN]FaTaL
    nem lehet konvertálni mert locked, zmodeler nem engedi impotálni:( nincs rá valami módszer?:)
  • [HUN]FaTaL
    kurvajó ez a map, teli van buszmegállókkal lehet rajta buszozni:)

ha lesz időm konvertálok egy DesignX N1-et, BKV meg Volán skinnel a GTAból:D
  • Szabi1991
  • [HUN]FaTaL
    [WR2|CONV|REL|BETA] Cobra 11 Nitro - City
  • Pepsi Twist
    oké de ez nem nagy cucc csak motorikusan van kicsit tunolva azt csá :D
  • Rezs
    Nálunk gyári ignis van, de ha készítek tuning ignist(szerintem fogok) akkor majd igényt tartok a hangra vagy akár képekre is.
  • Pepsi Twist
    nekem is van ignises cimbim :D Proexx dobbal felszerelkezve és ikercsöves rendszerrel :D 220as végsebességgel :D
  • Rezs
    Ez a régi stift -ill. subaru justy- azért is várom h kijöjjön, mert akkor suzukit csinálok belőle. (ha valakinek van kedve emaileket irogatni angolul az megpróbálhatja elérni ezt a srácot)
    Pepsi Twist- Ignises cimbim van az ő kedvéért kezdtem neki, ő ad majd texturát hangot stb. azért köszi
    the borg forum-'96 subaru justy
  • manyadam
    és a ignis mikorra lessz kész kb ?mert már nagyon rá vagyok indulva..:)lessz több suzuki is?:P és a swiftről tudnál valami képet bedobni?tudom hogy nem te csinálod de azé ha tucc képet akkor szívesen megnézném..:D:Dkösz előreis..písz
  • [HUN]FaTaL
    Köszönöm szépen, keress majd meg MSN-n:) Esetleg hangot is tudok felvenni, bár ahhoz valami eszköz kéne ami nem mp3 lejátszó:D Meg fényképet is tudok küldeni textúrának:)
  • Pepsi Twist
    ignishez tudo szerezni hangot lehet ha érdekel (viszont az a baj hogy csak rossz minőségben tudom felvenni a hangot)
  • kemszi2
    jók!
  • Rezs
    Az Ignis így áll.

És készül egy zsiguli is:)

citroen-ről pedig beszélhetünk, de csak később:)
  • Rezs
    Én csak ignist csinálok most. Valaki emlegetett egy 2.gen swift-et de úgy néz ki nem lesz belőle semmi. E-mailt kell írni a tagnak h küldje át és meg kellene csinálni oltós a swift is csípjuk:)
  • manyadam
    most akkor kéászül a World racing 2 höz Suzuki?ha igen akkor az nagyon jóóó...áá az király...mégtöbb suzuki még több opel:D:D:Pbéke
  • [HUN]FaTaL
    Ja meg textúra:D
  • [HUN]FaTaL
    Egy Citroen XSARA-t nincs kedved lemodellezni nekem?:) Csak a 3ds fájl kéne, a többit a játékba megcsinálnám. :)
  • MeTaL
    ja az jó lenne.
  • Rezs
    de köszi a segítséget, elég valószínű h wr2be ezt nem fogom tudni betenni de sebaj készül egy suzuki ignis ha valakit ez érdekel, aztv nem akarom ennyire részletzesen megcsinálni
  • Rezs
    nemtudom... nálam most (kerékkel együtt) 75000faces 85000vertices ebből nemtudom meik a polygon, de az biztos, hogy ezek a számok még nőni fognak.
  • hykao #8969
    A WR2 azt hiszem akár 400000 poligonnal is megbirkózik, viszont a konvertáló progi a szűk keresztmetszet. Ha komolyabban akarsz foglalkozni a témával fordulj pontos adatért Kromhoz vagy írj be (a megfelelő helyre) nyugodtan a Synetic fórumára, pontosabb választ fogsz kapni.
    Az is lehet, hogy a konvertáló progi README-jében fel van tüntetve, hogy hány poligonos modellel tud megbirkózni.
    Amennyire emlékszem Krom 911-ese pl. 70000 poligonból állt, a kerekek pedig egyenként 25000-ből.
  • [HUN]FaTaL
    64 ezer a limit ha jól emlékszem.
  • Rezs
    sziasztok foglalkozik még valaki autó konvertálással? Nálam nem működik most a játék, de ha jó esz befejezek egy pár autót. nem tudja valaki véletlenül, hogy hány polygont engedélyez ez a játék? Emlékszem, hogy van limit, de nem tudom mennyi.
  • [HUN]FaTaL
    Ha sikerült valami faszát összehozni, akkor oszd meg velünk is egy feltöltés formájában pls. Köszi:)
  • 12346
    DAM_BRAKE_HEAT
    műxik a dolog. legalábbis már nem száll el a fék. a többi meg még játszós.
  • 12346
    okker, köszi. otthon rálesek, aztán meglátjuk mi történik.
  • Drift Elek
    ezér a felelős a DAM_TEMP_BRAKE (asszem) de van egy olyan hiba hogy néha nem tom miért nem alkalmazza azt amit te beírtál és a régi törést használja ezzel és is szívtam egy párszor :(
  • 12346
    igen, azzal képben vagyok, köszi:) próbálkoztam is, már amennyi időm volt most:/ mondjuk leginkább azért lestem bele, hogy a fék ne száljon el az első fékezés után a real damage modban. gondoltam a DAM_CRASH_BRAKE lesz a felelős, de ugyanúgy szar^^ mind1, sztem idővel elszórakozom vele:)
  • Drift Elek
    12346 meg lehet csinálni!

menj be a wr2 könyvtárába és ott találsz egy TXT-t
    azt nyisd meg és írd át a számokat

Sok szerencsét! :)
  • laco777
    Hali! Most szereztem meg a játékot és az a gondom lenne, hogy ha olyan autót rakok bele amihez van cockpit, akkor az nem jelenik meg. Hogy lehetne megcsinálni, hogy azokkal is tudjak menni? Vagy van vmilyen cockpit mod?
  • 12346
    nagyon vad lett ez a pálya:) mostanában ezen próbálok reccsenés nélkül végigsuhanni 1-1 hosszabb utcán, több-kevesebb sikerrel^^

egyébként tegnap pont grid után kezdtem megint picit ebben randalírozni, és az jutott eszembe, hogy nem lehet valahogy finomhangolni, hogy ne csak az elemek, és egyebek fáradjanak el hamar, hanem a kaszni is könnyebben gyűrödjön? gridben ez tetszik igencsak. hamár az irányitás szokhatatlanul szar:/
  • manyadam
    te nagy pöcsXD ezt bóknak szántam....:D píííííííísz
  • manyadam
    arty béke nekedis én se sértegettelek légyszíves te se tedd mert nagyon rosszul esik..:(XD de béke van..
  • arty
    najo... nem akarsz megérteni :D

akkor igy mondom: manyadam egy kis pöcs, alap h nem segitettél egy baromnak, totál nem érdemes rá a fajtája
  • Pepsi Twist
  • manyadam
    amúgy vass17:nem a gíbor vett fel hanem én őt:D:Dde megbántam de attól békevan:D:DXD:XD
  • manyadam
    na jó téged leszarlak gíborka egy fos vagy azt kész...annyira nem érdekelsz..viszont az annál inkább hogy tudtok e nekem egy olyna progit mondani ami a 8949üzenetembe olvasható..megköszönném békesség..nekedis gíbor:)
  • vass17
    tanulság: ne vegyél fel minden ismeretlent Msn-en:D Ha ugyis a tiltás lesz, akkor megspórolsz magadnak egy-két kattintást:)
  • Gibor
    És milyen Giborkád? szerintem kis takony vagy hogy így nevezz...
  • Gibor
    nem. Én sem küldtem el senkit a tudod hova mikor azt láttam hogy elérhető aztán mégse válaszolt... és miért? mert volt doga hogy nem válaszolt esetleg nem ült a gép előtt stb....