19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
manyadam #8949 tom nem ide tartozik de nemtudtok olyan progit ami megnyissa a CDI fájlt?előre is thx -
manyadam #8948 Pontosan Gíborkám csak tutdod nem voltam jó passzban és az msned csak dobált össze vissza..és gondoltam szórakozol velem..de ezekszerint nem végülis azé jogosvolt mert tényleg azt hittem hogy velem geciskecc..de jó akkor nem ezért elnézésedet kérem..noss kapok választ..? -
#8947 értelek -
Gibor #8946 Velem? még a cégén én leszek leosztva mert a gyerek ír nekem aztán meg 2percen belül elküld a ku.... amúgy azért írtam ide mert WR2 vel kapcsolatban akart valamit... -
#8945 lol mennyi baj van veled fiam :P -
Gibor #8944 Látom nemérted... elkezdtem játszani... amikor kiléptem ekkor jött fel az ablak amit írt nekem, és már nem volt bejelentkezve, mellette az első üzenete 13:21 az utolsó meg 13:22, én meg olyan 13:26 25 kor léptem ki... és aki nem tudja megvárni azt az 5percet az hagyon engem békén. -
#8943 ironizáltam :)
ilyennek segiteni? meg ne őrüljünk már ... ezekszerint senki ismeretlennek nem kell válaszolni 1 orán belül, tökéletes szűrő a sok parasztra! -
Gibor #8942 Hogyan? mire megláttam addigra rég kilépett... meg ezek után még segítettem volna szerinted? -
#8941 végül azért segitettél neki?
:D -
Gibor #8940 Az igen... valami manyadam elkezd nekem írogatni MSN-en én pont játszok kilpek erre látom utolsó üzenete: SZO*D LE A FAS*OMAT TE KIS GE*I...
hmmm... kcisit szebben is beszélhetne mert innen meglehet látni hogy mekkora egy........ és ilyet ír vagyis így kezdi:
(13:21) manyadam: cs
(13:21) manyadam: ráérsz?
(13:22) manyadam: akkor jó
(13:22) manyadam: nafigymár
király nemis válaszolok mert rohadtul nem látom MSN t meg nem hallom de ő tudja hogy ráérek... -
#8939 hehe -
#8938 Azt kapott:) -
#8937 irta!!!44
egy jó linket kért... :D -
#8936 De milyen link kell? Mert azt nem írtad. -
sathame #8935 hát ezzel nem megyek túl sokra... -
#8934 jónak tűnik!az éjszakai módrol nem tudtok valami? -
#8933 Krom egy isten. -
#8932 Jól néz ki, köszi:) A havas itáliára kéne ez:) -
#8931 Havazás mod: KATT (nem textúra, hanem hóesés) -
#8930 Jó link! -
sathame #8929 tudnál nekem küldeni egy jó linket??? -
#8928 Vedd meg vagy keress normális törést. -
#8927 Ez autó függő, csak én rosszul tömörítettem be az astrat. De ha nem látszik az autó csak a kerék (vagy az se) akkor rossz a mappa név, amiben van. Meg kell nézni az autó fájljait és ha pl. opel_vectra_c.mox a fájlnév akkor az addons/autos/opel_vectra_c könyvtárba kell másolni, mert ha más a könyvtár neve akkor nem találja a játék. -
sathame #8926 magyarul vegyem meg??? -
#8925 Ott a segítség a #8857-es hozzászólásban... -
sathame #8924 helló akinek megvan ez a játék és nme eredeti az legyen szíves segítsen!
miután feltelepítettem a gamet és játszani akarok vele akkkor kiír valami olyat h kódot kér -
#8923 nyami:
-
manyadam #8922 hűha ott az a gond mert nekem is voltak ijen autóim de ott szerintem valami pl:OpelAstra(ez nem láccik) Opel_Astra(így már igen) nekem_ ijen jeleket kellet rakni közéjük és akkor mentek de ezt fatal jobban eltudja neked magyarázni szerintem mert én is tőle tudom..de amit én írtam szeintem azis érthető volt..de remélem tudtam segíteni..BÉKE -
#8921 Visszatérve a nem észleli az autókat problémára..érdekes dolgot vettem észre.. a játék elején ugye kiírja,hogy hány berakott autót lát,meg végigfut azoknak a neve gyorsan... A szám stimmel,és látom a típusokat amiket beraktam, DE nem látszanak...nos,ilyenkor mi a helyzet? -
#8920 TDU-n gondolkoztam énis, ugyis alig játszottam még vele pedig jónak tűnik... csakhát ma is inkáb mentem wr2vel 2 orát, TDU-hoz tul sok idő kell :) -
#8919 Ha lesz egy kis pénzem akkor megveszem:)) De most egeret kell cserélnem mert beszart:( TDU-t is megvettem, TMU-t is, ez sem hiányozhat a "gyűjteményből":) -
#8918 Hú ezt mióta vártam már köszi:) -
#8917 Hmm..értem,köszi:)
De egyébként ez hogy lehet?mert tök ugyanolyan az egyik letöltött autó mint a másik,ugyanúgy rakom be,aztán mégis az egyik műkszik a másik meg nem:) -
#8916 Ez a baj... A Krom féle WR2 manager kell, főleg pályák berakásához...
Itt a legújabb, 0.3e verzió:KATT -
#8915 hm? simán be szoktam másolgatni a mappákat -
#8914 Krom féle manager progi? -
#8913 Sziasztok!
Megint egy kérdés: Csomó autót,és egy pályát tettem már be a játékba,azt is pontosan tudom hogyan kell berakni,de valahogy mégsem stimmel minden..
Egy csomó autót amit beraktam nem találok a játékban ( vagyis úgymond nincs benne),plusz a második pályát amit betettem (ugyanúgy mint az elsőt,ami működik) szintén nem látom...
mi lehet az oka? -
#8912 Na, végre megvettem a WR2-t :)
Egy darab, 2.2gb-os setup.exe van a lemezen, install, v1.4.3ALL verziot telepiti és már játszhatsz is, nem kell pecselni. Nemhogy Starforce nem kerül a gépünkre, de sima cd ellenőrzés sincs, igy telepités után el lehet tenni a gyári korongot biztonságba!
Eszméletlen korrekt a kiadás 1999ft, szép borító(semmi EVM meg hasonlo randa logók), 26 oldalas magyar kézikönyv, nincs védelem... aki sok-sok órát játszott és ennyit sem szán a készítöknek köszönetképpen, az forduljon magába(és -fel).
-
#8911 huh na erre már régen vártam -
#8910 Újabb addon pálya (a város az MBWR-ből): KATT