19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
manyadam #9029 már megint kezdődik a balhé..:D:D:Dén nem szólok bele de mindezek feletbéke mindenkinek..:)egyébként már várom az autóidat fatal:D:Pmeg mindenki másnak is:)király lessz -
#9028 Nem lehet mindenki olyan kibaszott okos,mint te -
#9027 Lol egy képről nem látod hogy a sofőr nincs a helyén vagy éppen az editcar egy fos. Látom még mindig abban a hitben élsz hogy 1-2 óra egy convert -
#9026 hát a képen nem éppen félkésznek tűnik,publikálhatná má -
#9025 hát a WR2 is elég lényeges:D -
#9024 a WIP a lényeg a mi esetünkben :P -
#9023 [WR2|CONV|WIP] -
#9022 bassszad már meg:@&@@
itt,ez a jó link -
#9021 faszom,rossz link:SS
-
#9020 140-es komment -
#9019 Sziasztok!
Találtam egy marha jó E30as bmw-t WR2-be,elvileg TXpro team-ből Mario_13 csinálta...de a fórumban ahol volt,egy darab letöltési linket nem találtam,meg máshol sem valaki segítsen:(
-
#9018 Mindjárt kipróbálom de ez lehetséges amit mondasz. Így viszont baromság lenne csuklós buszt csinálni. -
#9017 Semmi különös nem "húzza maga után", hanem a driver 3d objektuma van megcsinálva lakókocsinak. A kormány tekerésével azonos irányba "kanyarodik" a lakókocsi is.
Tehát ha álló helyzetben rángatod a kormányt, akkor "csóválja" a lakókocsit:D
Szerintem. De majd valaki kijavít, aki ki is tudja próbálni a játékban. -
#9016 valahogy találd ki hogy csinálta a tag és akkor csinálhatsz csuklós puszt -
#9015 LOL ez mekkora poén, köszi:D -
#9014 khm... -
#9013 Szerintem valamelyik játékkal kevered, mert ebben utánfutó nincsen egyik autóhoz sem, legalábbis a 600 addon kocsi között ami nekem megvan:D -
#9012 Este ha otthon leszek át tudom küldeni. Hát a teherautókat szívesen kiszedném, mert pl. az olasz mapon amikor tolja el a keskeny utcában a másik autót az nem valami jó:) -
#9011 akkor ez megint egy olyan téma, ami engem érdekel csak:) snyder modjában meg van jópár nem oda illő autó emlékeim szerint.
tényleg... vhol megtalálható még az a mod? mert sztem, ha meg is volt anno, már rég iktatva lett. -
#9010 valahogy meglehet kérdezz meg valami szakit mert pár emberkének már sikerült -
#9009 Csak kéne hozzá hang:D -
#9008 Nem csuklóst, az is van de azt nem tudom hogy lehetne megcsinálni, úgyhogy simát:) -
#9007 csuklóst? mert láttam 1 verdát amin utánfutó van... pontosabban lakókocsi :D -
#9006 kevésbé érdekes, ott van snyder modja és az jó:)
#9004: nem moddolok most semmit, mert alig wr2zök:) de előfordulhat hogy csinálok egy IKARUS buszt;D -
#9005 traffic modok hogy-hogy nem készülnek újabban? nehéz?:) vagy csak kevésbé tartják érdekesnek a dolgot. -
manyadam #9004 már tényleg csak a japán pálya kéne a wr1ből azt 100%lenne a project:Dmeg jólenne még pár egyéni pálya is meg sok minden más..:)autókkal hogy áltok srácok? -
#9003 El nem tudtam képzelni:) -
Szabi1991 #9002 Teljesen Értelmetlen Komment
akkor szokták beírni, amikor kerek a hozzászólás szám pl. #9000 :)) -
#9001 mit jelent az ami a "spoiler"-ben van? -
Szabi1991 #9000 komolyan írtam..
régebben olvastam angol SA modding topikban, meg Dj.Skyline is írta MSN-en (GTA:SA topik Házigazdája + 3d modder :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TÉK!!!!44 -
#8999 De jó cserélgethetem a textúrát aszerint hogy melyikkel szeretnék menni mert az editcar zárolva van:( Na mindegy beszélek majd tomwinnel:) -
#8998 Kipróbáltam ezt a pályát,elég jól ellehet mászkálni benne:D
-
#8997 lol most nézem ezt a buszt már megcsinálták a játékba cska a textúrát kell megcsinálnom:) -
#8996 gondolom szivattál én hülye meg elhittem:DD
kitöröltem az utolsó 3 sort másik hex editoral de ugyanúgy locked -
#8995 A Scenarios/NStadt/V1 mappáról csinálj másoltatot V2 és V3 néven is. -
#8994 Letöltöttem ezt a Nitro City-t,deee nem indul el. Kiír valami hibát a játék. Mit lehet tenni ez ellen? WR2 managerel tettem be! -
#8993 Menteni hagyja, de nem lehet törölni hexa kódot, csak átírni. De mire?:D Az utolsó 3 sor csupa 0 (sőt még több is). -
#8992 Na erről sem hallottam még!
fatal: Lehet h egy trial verzióval nyomulsz és azért nem hagyja menteni? -
#8991 törölni nem enged ez a szar csak átírni, de az utolsó 3 sor az csupa 0 -
Szabi1991 #8990 hexeditoral megnyitod, utsó 3 sort törlöd, elmented, örülsz ;)