19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9069 Majdnem. San andreashoz zmodeler2, gtavchez zmodeler1 kell. -
#9068 válasz erre :) -
#9067 Majdnem ugyanaz. A San Andreasból származó autókhoz kell a Zmodeler 2-es (nem trial) verziója. -
manyadam #9066 konvertálással lenne kapcsolatban egy kérdés.a GTA san andreas és a vice city ből a konvertálást azt ugyna ugy kell mind a 2ttőben?mondjuk a vc ben van egy opel azt átkonvertáljuk wr2be és a san andreasban is van mondjuk egy suzuki és azt ugyan úgy kell átkonvertálni?ugyna az a menet?remélem érthetően írtam:)előre is kössz a válaszokat -
#9065 Akkor jó:) -
#9064 olyat én is láttam már :D csak úgy elsuhant mellettem valami Skoda rally :D olyan 180 környékén :D (50es táblánál) -
#9063 persze hogy nem egyszer kell forgalomban menniük,és ilyenkor a kresz szerint kell közlekedniük.volt már rá pléda hogy a rendőrök meg is állították őket emiatt -
Szabi1991 #9062 ennek van:
és ha jól olvastam, akkor ezt kérték hogy konvertáld át :p -
#9061 WRC autóknak van rendszáma?:D -
Szabi1991 #9060 van rendszáma, szal forgalomba is mehet, tehát tuti működik az irányjelző :D -
#9059 Ha rally autót csinálok akkor az index az működjön rajta? Mert szerintem rally autón olyan nincsen:D (de nem értek hozzá) -
#9058 Nah bedöglött az egyik vinyóm:/ 500k-val másolok róla:D Úgyhogy két nap míg lementi, addig biztos, hogy jegelve. -
#9057 A pözsó fontosabb -
#9056 Jólvan meglátom mit tehetek, bár készülni kéne a keddi vizsgámra:D -
#9055 Nemtom mért ellenzed ennyire a Rally autó konvertálást:P Az egy dolog,hogy szerinted nem belevaló,de sokan szívesen tolnánk vele:( max te nem rakod be magadnak:D Amúgy,ha lancia delta rally van,akkor szerintem pug205 is simán lehetne... -
#9054 Igaz.
Felkúszol egy kicsit MSNre?:) -
#9053 3ds-ben hamar ki lehet venni:) -
#9052 Leírás nincsen, nehéznek nem mondanám inkább szarakodós-pepecselősnek. -
#9051 Attól még a belseje bukócsövezett marad:D -
#9050 és ha leveszed a skint? :) -
DjVktr #9049 Hát sajnos igen, elég gagyik..
Amúgy nincs valahol valami leírás hogy hogy kell konvertálni? Nehéz "meló"? Gondolkozok rajta hogy megpróbáljam, bár nem tudom hogy mennyi szabad időm lesz mostanában. -
#9048 Hát Rally autót nem igazán akarok, a másik kettő meg elég lowpoly:( -
DjVktr #9047 A képek:
Az elő modell:
A második:
A harmadik:
-
#9046 Igen ezt próbáltam, de locked. -
#9045 most gyorsan körbelestem, és későbbi gta-hoz jobb modell van. legalábbis messziről úgy fest^^ ehune.
egyébként érdemes szétnézni az oldalon. sok kultúr modell akad. -
#9044 Amikor megjelent a Nitro valaki rebesgette (talán Hykao) hogy készül a 3. rész. Nincs erről valami info? -
#9043 Képet tudsz linkelni?:) Én csak egyet próbáltam az az SA-hoz van. -
DjVktr #9042 Peugeot 205-ről van szó? Az engem is nagyon érdekelne.. Sajnos nem értek a konvertáláshoz. Nem tudom melyik modellből lehet konvertálni, illetve hogy te milyeket próbáltad, de itt van még egy két:
Peugeot 205 1
Peugeot 205 2
Peugeot 205 3
Ha esetleg ebből megpróbálnád valamelyiket még nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm -
#9041 Ha valaki végigvitte a játékot, akkor légyszíves írjon.
Előre is köszi ;) -
#9040 ezt tegnap próbáltam épp. zsír:) azt leszámítva, hogy nem hullik szét. viszont nem egy aszfaltszaggató, és nem lett randa. -
#9039 3-as Golf -
MeTaL #9038 készül már a suzuki? -
#9037 Hekker kerestetik -
#9036 Én nem tom hogy kell :/ -
#9035 Akkó lecophatnaknem lehet feltörni? -
#9034 Nem tom megcsinálni a 205öst mert zárolva van a modell:/ -
#9033 csak konvertál -
#9032 Asszem konvertál is,tényleg jól nyomja:) -
#9031 Vkinek nincs kedve csapatni ma este vagy a heten? -
manyadam #9030 nemtudjátok e hogy ez a Mario_13 nevű forma konvertál e,vagy modellez?mert rohadtul jók az autói...:Pés a többi srácnak is alap..:D