19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9109 próbáltad már WR2be? ^^ -
#9108 Találtam kettő ilyet:
Nysa(Eszméletlen nagy fílinge van,meg a hangja is jó nagyon):D
Tatra 613
A kontroll lámpák felgyulladnak,ha pl tempósan megyek be a kanyarba.
Ezek Racer-be valóak,de WR2-be is jó lenne szerintem. -
manyadam #9107 mindenhol körül néztél már?de amúgy én sem tudok róla..:Shogy lenne:(de ha találok akkor szólok azt vírulva leszünk:D:D:DXD amúgy nem rossz lenne ha lenne.. -
manyadam #9106 az editcart én nem szoktam használni..:S szóval bocs ebben nemtudok segíteni..:S és amúgy már újra raktad a gamet?vagy maceráns lenne?..mert úgy lehet hogy megoldódna a problémád..:) -
#9105 Ez a baj sajnos és senkit sem ismerek, aki tudna esetleg csinálni nekem .
Pedig jó lenne -
Drift Elek #9104
az editcart a gyári verdákhoz is lehet használni és ha igen akkor hogy? mert nem tom hogy kell betölteni mert nincs car file
a választ előre is köszi!
:)
-
#9103 Puma nincsen hozzá azt hiszem, legalábbis én nem tudok róla. -
#9102 Szerintem is simán megér 2000ft, ha járok olyan helyen, ahol árulják a WR2-t is, akkor én is megveszem, addig marad az "ingyen" verzió.
Nézegettem a http://theborggaming.planet-multiplayer.de oldalt, jó sok cucc van a játékhoz, leszedtem néhány autót és egy pályát hozzá, de sajna egy autót nem találok sehol sem, a kocsi neve Ford Puma .
Ha valaki tudja, honnét lehetne leszedni a WR2-höz, az légyszi írja meg :)
Köszi!!!
-
manyadam #9101 rallykat bírod nagyon?jobban mint a streetet? -
#9100 hát lassan csak meg kell rendelnerm a játékot:)
-
#9099 :DD höölye -
manyadam #9098 a ragd kérlek szépen az a rakd..:D:DXD :D:D:D nem kell ezzel szívatni falusi vagyok:D:DXD písz -
#9097 több oldalon is fent van.én is megfogom venni,majd ha lesz kedvem vele megint játszani.de egyenlőre nem nagyon játszok semmivel -
Drift Elek #9096 2000??????????? csak? ha megtalálom tényleg megveszem! :D
am nem tom már hol találtam valami torrent oldalon mikor lejött és is nagyot néztem -
#9095 Inkább vedd meg. 2 rugó szvsz nem sok a játékért, és akkor nincs több szívás...aki ennyit sajnál kiadni rá, az megérdemli, hogy szívjon a különböző letöltött verziókkal... -
#9094 hol találtok ilyen előre telepített, meg egyéb sufni rilízeket? sose botlottam még ilyenekbe:) mellesleg, ha minden igaz, akkor a cife verzió kell neked. egyébként meg 2 ropi boltban:)
manyadam: mi az a "ragd"?:P -
Drift Elek #9093 akkor asszem megvan a gond
én egy feltelepített verziót töltöttem le és akkor azért nem engedi :(
na nembaj letöltök egy normálisat hátha úgy jó lessz -
#9092 Nekem annak idején az addon pályákat nem engedte a wr2. Akkor mondták hogy néhány patchelt, crackelt verzió nem engedi valamiért az addon cuccokat.
Én akkor azt a tanácsot kaptam, hogy újratelepít, és aztán egy másik crack-el, és patchel próbálkozzak. Nekem bejött. -
manyadam #9091 idement volna:):P sorry.. -
manyadam #9090 vagy van egy végső megoldás..ragd újra a játékot és utána csinálj egy Addons mappát a játék főkönyvtárában és addons belül csinálj egy autos mappát és oda ragd be a verdát..először próbáld 1el aztán ha minde oké akkor meg nyomhatod bele a többit is..na ez a tuti..ha így sem menne akkor pedig nemtudom..:Sde próbát megér ha gondolod.. -
Drift Elek #9089 hát köszi mindenkinek a segítséget de még így sem működik :( -
#9088 köszi átjött
wr2manager csak a pályákhoz kell a kocsikhoz semmi köze -
manyadam #9087 szóval szerintem a wr2 managerrel ne foglakozz mert annak semmi köze a kocsikhoz csak kiírja a nevüket azt ennyi..de ha tévedem akkor szóljatok rám:D:Dna písz -
manyadam #9086 szóval..igen elnézésedet kérem igen úgyvan hogy Addons->autos->(és ide rakod a megfelelő autód pl:Opel_Corsa)nevű mappát és utána megkell hogy jelenlyen a játékban..ha van motoren2 mappád azt a motoren2 mappába rakod(az az autó hangja;)és szerintme sőt nagyon ajánlom hogy inkább manuálisan ragd be az autókat a játékba mert én nem nagyon bízok abban hogy ő oda rakaj ahová kell..:S de ezt teljesen rádbízom..a WR2managernél meg én úgy tudom hogy nem kell X et rakni semmihez ott csak írja a verdákat szóval ha így menne akkor örültem hogy tudtam segíteni..:)bármi problémád akad csak szólj:)BÉKE -
karakara #9085 hát privátban elküldem, remélem elment.... -
Drift Elek #9084 sajnos az új profil sem használ :( de azért kössz az ötletet :) -
karakara #9083 ok MSN-en átküldhetem
-
#9082 Modellem van csak időm nincs konvertálni a sok autót amit kértek. :) De az editcart átküldhenéd.
#9081 csinálj új profilt hátha megoldja -
Drift Elek #9081 hát a telepíteni kell akkor a wr2 mappába berakom és az elintézi magának
meg is szoktam nézni hogy oda rakta-e ahova kell
ha pedig másolgatni kell akkor addons->autos (lehet hogy az a baj hogy nincs olyan mappa hogy cars?) és bemásolom am mellesleg a pályákat beveszi meg nem tom hogy a wr2 managerben az autókhoz is kell e keresztet tenni mert nálam nem lehet
mellesleg meg a az editcart a gyári verdákhoz is lehet használni és ha igen akkor hogy? mert nem tom hogy kell betölteni mert nincs car file
a választ előre is köszi
manyadam neked is köszönöm a választ :) -
karakara #9080 megtudná nekem valaki mondani, hogy skoda feliciát fog e valaki csinállni vagy konvertállni WR2-őbe mert az editcart az én már megcsinálltam hozzá...csak nincs hozzá autó... -
manyadam #9079 előszöris írd le hogy hogyan csináltad...amúgy Addons->cars->(auto)... -
Drift Elek #9078 tudtok nekem segíteni?
nem tom berakni az autókat mindent úgy csinálok ahogy kell (vagy mégsem)
és elindítom a wr2 managert az autók bent vannak de mikor a gamét bekapcsolom abban már nincsenek! szerintetek mi a problem?
előre is köszi! :) -
#9077 ki kell próbálni itt is, de még mindig a vinyót menti így nem tudom:/ megpróbálom majd a ladaval:D -
#9076 ez se rossz megoldás. asszem a mappa név érdekelne legkevésbé^^ csak legyen vmi odaillő autó benne:)
egyébként az imént az nfs4 jutott eszembe. abban annyi volt a traffic "mod", hogy egy bármilyen letölthető autót bekoppintottam egy traffic helyére, és kész. max kiszedtem a belteret, és az ápgrédeket. csak azt nem tudtam megoldani, hogy több autó rohangáljon:/ -
#9075 Hacsak nem megtartod a mappa neveket és úgy cserélgeted a modellt. Dehát az hogynézmár ki teherautó mappájába mondjuk egy VW:D -
#9074 "...mert a street fájlokat is át kell írni:("
hű télleg... akkor sztem ez nem nekem lesz kitalálva. nem van idő semmi se:c -
#9073 Hát ja nem valami jó de azért jobb mint az alap:/ Engem a kamion idegesít mert szarok, letolják a többi autót ne mtud bekanyarodni a keskeny olasz utcákon. Az a baj hogy a traffic moddoláshoz nem értek mert a street fájlokat is át kell írni:( -
#9072 meglestem a snyder féle pakkot. mindenesetre köszönöm még1x:D asszem meg kéne tanulnom ezzel foglalkozni:)) iszonyú. angol taxi, merci truck racing-es kamion bel-air cabrio-val, meg gagyivá tuningolt slk, vagy mi ugyanazon aszfalton...:c nem hiszem, hogy nem talált volna földközelibb autókat:/ -
manyadam #9071 előszöris köszönöm a válaszokat az előző kérdésemre..:)másodszor láttam a borgon egy turial konverte forumot csak utána ki x eltem az ablakot és most meg már sehol sem találom..:Svalaki be linkelné nekem ha megtalálja vagy ha ráakad véletlenül?előre is köszi a választ mindekitől..:) -
#9070 Van minden:) Index,fék,tolatólámpa:) minden kell:P