19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9149 Ez aza Merci amit találtam:
kép1
kép2
Mondjuk kipufogót rossz oldalra tették,deee ettől eltekintve fasza. -
#9148 tegnap szedtem le a képeid után, az az érdekes hogy csak ez a pálya nemakar "előjönni" -
#9147 Őő szedd le a legújabb Racer-t
RSC fórumon megtalálod. -
#9146 hát nem tudom, nekem az le van szedve, de egyszerűen nem akar megjelenni pálya választós menünél... milehet a gond? :\ sry az offért.. -
#9145 Ha kell valami írj és küldöm:) -
#9144 Ment is. -
#9143 hát átdobhatod,és este ránézek,csak akkor még össze kell szednem pár programot hozzá. -
#9142 Akkor átküldjem neked és csinálsz belőle valamit? Illetve megnézed mit lehet vele kezdeni? -
#9141 Polish road stage 2 -
#9140 megmondod pls, hogy a Raceres képeket melyik pályán készítetted? sehol nem találom.. (ha lehet majd nevet is mondj, könnyebb lesz googleban is, meg hivatalos oldalon keresni) -
#9139 ha a texturék megvannak akkor igazából már lehet is kezdeni a konvertálást -
#9138 Őő találtam egy Merci modell-t,csak igazából nem tudom mi kéne hozzá,hogy működjön is.
3ds max fájl és hozzá texturák. -
#9137 Próbálkoztam már trackmaniaból de nem tlaáltam semmi ami megnyitná a gbxet és így lehetetlen a convert. -
DjVktr #9136 Sziasztok!
Megint felhozom a Peugeot 205-ös témát, ha nem gond..
Találtam pár modellt itt. Esetleg ezek közül valamelyiket? -
#9135 na nysat megtaláltam racer topikban, mostmár a pályákat is sikerült normálisan berakni, nem rossz a játék, nem is tudtam hogy van ilyen, ami élvezetes is -
Gibor #9134 Olyan nincs hogy nem lehet egy modellt megszerezni, van egy gyönyörü programom ami kiszed minden modellt bármilyen játékból, de én persze konvertálni már nem akarok WR2 höz mert "egyéb más dolog ami fontosabb" van perpillanat. -
#9133 Pályákhoz a wr2man kell. De ez még mindig a Racerből van és nem a WR2ből. Bár ha jól látom ez a lengyel pálya ami elérhető a wrhez is, igaz csak béta állapotban van. -
#9132 amúgy a pályát meg a nysa-t honnan szedted? én beraktam 2 pályát, egyiket sem tudom választani, viszont autóknál nincs probléma :o -
#9131 Pedig a lenne az elég egyértelmű hogy konvertálni kéne:D -
#9130 -
#9129 "Ezek Racer-be valóak,de WR2-be is jó lenne szerintem." nekem ebből az jött le, hogy valamiből kivannak konvertálva, sry :\ -
#9128 Ottvan a hozzászólásban és én is írtam hogy a Racerben. Nem tudtok olvasni?:D -
#9127 ez engem is érdekelne :\ -
#9126 ez melyik gammába van? :D -
#9125 Nem igazán értettem mit írsz, azt hittem ez a baj:D -
#9124 hehe nem arra értettem,hogy kicsivel és y-al van írva:D -
#9123 ja bocsi:D tehát Mindkiller, Kemszi és Gibor konvertáltak még:) -
#9122 kemszy az egy nímand -
#9121 Mindkiller, kemszy, gibor konvertáltak még rajtam kívül -
#9120 neeem:) egyébként ezen felbuzdulva a racer topikba most kiszórtam pár igényesebb járgányt. az itt említetteken kívül a jaguar pl még nagyon ott van. -
#9119 Értem, keresgéltem kicsit, persze a Colinokba tudtak csinálni, a WR 2-höz nem, amikor elolvastam azt a témát az elejétél, akkor láttam, hogy valaki még rajtad kivül is foglalkozott konvertálással, nem tudod esetleg azt, hogy kiaz és még csinálja-e? -
#9118 Eddig csak NFS4ből konvertáltam, meg egyet a GTA:SAból. -
#9117 ja jó azt hittem a képek alapján mondtad hogy jó:D -
#9116 Amúgy milyen játékokból tudsz konvertálni?
Mert nekem meg van a Ford Racing 3 és abba bent van :) -
#9115 nem mondod-.- szted miben próbáltam ki?:P -
#9114 Ez a Racerből van:D -
#9113 ezek iszonyat jók lettek 00
bezzeg mikor naponta lestem a fórumot, semmi se történt, most meg történt ez-az^^ -
#9112 Nem találtam én sem csak NFS4hez, de csak lowpolyt és az gusztustalan:/ -
#9111 Én keresetem már sok helyen, de nem találtam
Remélem nem sokára, megoldoik a Puma hiány -
#9110 Nem,mert nincsen szerintem.
Átkéne konvertálni,ahhoz meg én nem értek.