19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
sztanko15 #9189 Hellosztok, segítséget szeretnék kérni mert amikor beteszem a játékba az új autókat nem működnek, a WR2 managerben viszont ottvannak,:S -
#9188 Úgylátszik hogy több hangot is sikerül egyszerre működésbe hozni a Bass moduleal, de ez majd a hétvége folyamán kiderül:D -
#9187 kicsit tör mádzsár? -
miky92 #9186 de azt a wr2 managerrel kell beteni csak azt nem használni. -
Gibor #9185 sztem ugyanúgy ahogy a többit, amúgy olvass vissza. -
miky92 #9184 valaki nem tudja hogy lehet a wr2 be az arab drift mapot berakni?Előre is köszi! -
#9183 Így van de nem köthetem ki hogy kapcsolják ki:) Nekem ki van kapcsolva, de rengetegen használják bekapcsolva. -
#9182 jaértem :) (akinek UAC be marad kapcsolva, meg is érdemli :D ) -
#9181 A Vista miatt muszáj az init a helyérepakolni nem fogok uac ablakokat dobálni. -
#9180 jajj, csak telepitőt egy 2 megás proginak neeee :)) -
#9179 Na a busznak van már nyitás és zárás hangja is:D -
#9178 Hát a több hangot egyszerre, nem igazán sikerül megoldani. Próbáltam DirectX-el de akkor nem működnek a hangok, csak, ha aktív az ablak, az meg ugye nem igazán opció mivel akkor játék közben nincs hang:D
Hozzáadtam még az elakadásjelzőt mert elfelejtettem, és lényegében működik és nem eszi a procit. Csinálok normális felületet, beállítópanelt, angol és magyar nyelvet (később bővíthető ha esetleg valaki igényt tart rá) és telepítőt. Ha valakit érdekel akkor jelezze mert felrakom majd a netre.
Apropó, nincs kedvem újratelepíteni a wr-t a sok addon miatt, nem tudja valaki melyik registry kulcsban tárolja a telepített játék útvonalát? -
#9177 Ja egyelőre csak kormánnyal fog működni, később megoldom billre is az már ha mindenigaz egyszerűbb lesz:) -
#9176 Nah mivel ez kvázi egy fos és darálja a procit + nehézkes a config egy user számára ezért elkezdtem írni a saját progimat ami nem darálja a procit, több hangot is le tud egyszerre játszani (pl. busz ajtajának a zárása és motorhang), valamint könnyű a konfigja is. Két kép :)
A kinézet is és a program is erősen alfa állapotú, így még letölteni sem lehet, egyelőre 3 hang működik de a sziréna folyamatosan megy és nem kikapcsolható, valamint hiányoznak az index hangok is később folytatom, ha lesz hozzá energiám:D -
Szabi1991 #9175 van bill, gémpad, és kormány :DD -
#9174 jaja két kontrollernek kell lennie.egy bill-re nem lehet beállítani sajnos -
#9173 csak 2 billentyűzet kell hozzá vagy egy kormány stb -
Szabi1991 #9172 köszi :)
régebben sokat játszottam vele, kihúzott DVD olvasóval -.-"
és most végre meg is veszem :D
(1.799 az 576 nál..) -
#9171 van -
Szabi1991 #9170 van a játékban osztott képernyő mód ? :D
(szal hogy 1 gépről, 2-en lehessen játszani 1x-re :) -
#9169 Nem a gamét moddolja hanem egy külön progi ami joystick (vagy bill) gombjaira a hangokat lejátsza, tehát ha nem wrezel és fut akkor is megy. Ez nem probléma, elindítom a wr-rel együtt. Kb 25 percet configoltam az ini fájlt mire sikerült belőni a gombokat, ami viszont probléma hogy ha fut ez a kis progi akkor 50%on darálja a procit és így eléggé akad a wr :( -
#9168 neh, ez kemény:D otthon meglesős. ha lenne oldalra nézés, + talán esetleg 1-2 kontroll-lámpa (max index) is villogna, hibátlan lenne a játék^^ -
#9167 igen
(amikor megvettem, leirtam mindent részletesen :P ) -
#9166 WR2|MOD|BETA|BlinkerSound v1.0 beta
Hát erre kiváncsi vagyok:) -
#9165 Starforce nélkül érkezett a boltba? :O -
#9164 1990ft a bolti verzio és az install után nem kér cd-t ... -
#9163 Crackhez: gamecopyworld.com
Addonokhoz pedig wr2 manager kell keresd ki googleval:)
A kocsikhoz nem kell semmi.
Autók: HWRMT BORG -
Héeder #9162 Hellosztok
Elnézést hogy nem olvastam vissza de az lenne a kérésem hogy megadná azt a linket ahol az a crack van amelyikkel addonokat is tudnák berakni!
Előre is THX. -
#9161 ott se jobb sokkal sajnos,azzal nyitottam először -
#9160 Lehet,hogy Maxban nem lenne ilyen katyvasz. Én nem értek hozzá ezért kérdem. -
Gibor #9159 Zmodeller. -
#9158 xD lol xD -
#9157 Na ez szép darab:S
Max-al nyitottad meg? -
#9156 fuhhh..hallod a helyzet nem túl rózsás.valami iszonyatosan össze vannak keverdve a dolgok.
-
#9155 Textúrákban tudok segíteni,ha kell. Lámpa vagy hasonlók. -
#9154 ok.a pufót helyre lehet rakni engem inkább zavar pl. így a képről a hátső szélvédő "illeszkedése",meg a lámpák texturái.de ezt csak így a képről mondom.majd kielemezem amint sikerült megnyitnom:) -
#9153 Ez nem az! Ez GTA-ból lett konvertálva illetve abba lett csinálva. -
#9152 akkor így:
-
#9151 Békákat látok:D -
#9150 izé a kettő nem ugyanaz?
ezzel