19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9229 Köszönöm a válaszaidat Norbee, már be is másoltam azt az ausztrál Fordot és nyugodtabb vagyok :D és a nagy lázas keresés közben találtam 7 eddig ismeretlent is Lambo Porsch Toyota Avensis meg Ford ralli itt >>> http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=793148 <<< :) Hülyék ezek a spanyolok legalábbis rengeteg illegáli konverzációjuk van de azért bírom a búrájukat. Éjjel átépítettem egy két dolgot megint WR-ben így sokkal esztétikusabb lett. Aki ismeri a nevadai pályát: tudja hogy konvertálásnál telerakták útakadályokkal. Belógnak a fák és a vadászgépek és verseny közben a láthatatlan texturákról elpattan a járgány és kurva bosszantó mert láthatatlan. Meguntam és megcsináltam: tettem helyette tujákat. Aztán Noris ringben a gumifalak meg a lelátók igen penetránsak voltak: helyette tettem villogókat, az Italiai pályán megnyitottam a lezárt autópálya sávot így kényelmesen el lehet mellette tépni akár 190-el is verseny közben meg landstrasszeban a légcsavarkombájnos idiótaságot is igazi kombájnra cseréltem a repülő kombájnt meg duplafedeles túristagépre XD Landstrassen mindig ködös németalföldi időjárást kicseréltem szép napos ausztrálra és Alpokat is mert nagyon szar a téli időjárás XD kurvajó: még napokat is lehet változtatni de legjobb ausztrál nap és bárányfelhős naplementés így az osztrákok is sokkal vidámabb élményt nyújrtanak. A Nevadai F14-es amiről hiányzott a textúra mert lefelejtették most már nem hullafehér így Nevadában most minden tökély XD Már csak a pollishRoodson kellene egy benzinkutat fabrikálni. Azt nem tudjátok hogyan kell?? Maiamiban a kikötőben gagyi volt a hajókürt. Mintha beragadt volna másodpercenként oittyiogott eggyet: szerkesztettem olyat amilyet élőben is el tudok képzelni természetesen hosszan szól mert ködkürt és visszhang van a végén. Nem használja ki 100%át a játék de hihetőbb mint a régi volt. Közben talátam ezt >>> http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=793148&page=5 <<< Lamborghini SV és VT szerintem illegális konverzáció de nagyon szépek és jól mennek. Norbee receptjével megcsináltam a hangjukat is mert nemtomm mért: nekem nem ismerte föl őket és a belső nézetük kompatibilis Pedro Boticas Lamborghini Countach-ához a pedró hangja meg jó ezekhez így volt nagy öröm és boldogság :D Már vagy 30 kocsinak találtam kompatibilis belső nézetet még a HWRMT-s Passatnak is. De minthogy nem nyúltam bele a lezárt részekbe szerintem ez nem bűn. Egy mappával több van benne azt annyi :D Már csak a Snyder trafikot kellene meggányolnom. Tudja valaki hogyan lehet trafic recepteket csatolni és írni??? Jó lenne azt is minőségibbre faragni és akkor nyugodtan alhatnék éjjel ahogy mindenki más XDD -
#9228 Hali sorban válaszolok a kérdésekre:)
9224: Szildramor Ausztrál Ford Falcon XB itt tudod leszedni: http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/car/single/374/
9225:opelfan Igen a Nivát én csináltam többek közt. Az 1200es zsiga ami a neten kering nem az enyém, hanem mindkiller műve. Van nekem belsőnézetes szépmodelles zsigulim, csak nem érett még meg h kiadjam. A baj az, hogy most nem hajlandó indulni a gépemen a wr2, de teszünk ellene:)
ha valakinek van kedve keressen meg msnen és küldök autókat szivesen. beta tesztre:)
9226:Szildramor Van egyik másikhoz belsőnézet, de nem mindhez. Majd csinálok:)
9227:Szildramor Találhatunk megoldást a jobbkormányos problémára is.
köszi a kérdéseket -
#9227 Köszi Norbee a hangkorrekciós irományt: működik végre XD kár hogy nem lehet belemászni teljesen. Egy csomó kocsinál angol kormányos lett a belső nézetem. Amcsi járgány jobbkormánnyal . . . . végülis mért ne :D -
#9226 ".... Esetleg belsőnézetes verziód nincs ezekből?" >> ez a kérdés bennem is felvetődött már. A HWRMT kocsiai jók és jól mennek de max gányolni tudtam hozzájuk belső nézetet.
-
#9225 Köszi a választ még ma este megnézem ezt!
Hülyeséget nem akarok kérdezni de ugye Te csináltál már autót a wr2-höz? Konkrétan Nivára vagy 1200-es Ladára gondolok. Esetleg belsőnézetes verziód nincs ezekből?
-
#9224 Halihó!!! Találtam egy kocsit amivel még eddig nem találkoztam sehól, pedig nekem is vannak olyanok amik senkinek nincsenek meg de zavar hogy ez pont hiányzik >>> http://tiberio-san.deviantart.com/art/nemtommi-wr2-93876431 <<< És ha HWRMT tag is van köztetek: néha feljöhetnétek az oldalatokra :D HWRMT VW Passat Nevadai bemutató itt >>> http://www.flickr.com/photos/27681589@N03/show/with/2733179847/ <<< -
#9223 Bárhol le tudod tölteni, ahol van net... :P
...és, hogy honnan? Pl. innen: KATT vagy innen: KATT -
Bence00111 #9222 Valaki tudja, hogy hol lehet letölteni a wr1-ből az alpesi pályát?????? -
Bence00111 #9221 Helló Norbee! nem tudsz egy jó oldlt ahonnan le lehet tölteni pályákat? -
#9220 WR_editcar.exe progival megnyitod, (ha nincs lezárva akkor tudod folytatni.)és ott a második fül (appearance, megjelenítés) és baloldalt, kicsit lejjebb (sound, hangok) ott vannak a hangtulajdonságok. ahol látsz zárójelben Pl.: (m_ms_**)-t azok a hangminták, tehát a filok nevei, amikre hivatkozik az autó. A *-ok számokat takarnak. Nézd meg milyen szám van odaírva mellé, és hogy szerepel-e ilyen számú .wav file a motoren2 mappádban. Ha nincs írd át itt egy másik autóról koppintva a hangot.
Ha le van zárva írj egy e-mailt a készítőnek, és kérd h küldje el a wav fileokat. -
Bence00111 #9219 hol lehet jó pályákat letölteni?? -
#9218 http://www.games.reveur.de/en/worldracing2/addons/
itt többet találtam -
#9217 Rezs, hol tudom ezt megnézni? Mert nyitottam már meg ezeket és kerestem is de valószínű nem vettem észre. -
Bence00111 #9216 találtam egyet:http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=10257&goto=nextnewest -
Bence00111 #9215 Helló!!!
Nem tudja walaki megadni azt a címet ahonnan le lehet tölteni a plusz kocsikat?
-
#9214 az új Swift is nagyon király lenne :), bár mondjuk tök mindegy melyik csak legyen belseje is :), nem tudom Ti hogy vagytok vele de nekem sokkal jobban bejönnek az ilyen utcai autók mint a szupersportkocsik :D. -
WanWan #9213 Sziasztok, rég voltam fönn, és már elfelejtettem, hogy honnan lehetne megszerezni azt a listát, amin az összes addon kocsi fönnt van -
#9212 Passatról is!:) -
#9211 én is a passat TDI-t támogatom :D -
danyr #9210 jaja inkább Vw Touran-ra
teszek is be képeket róla. -
#9209 No Passat TDi-re ráizgulhat valaki:D -
danyr #9208 Sziasztok!
Találtam pár (*.max) modellt amik jól mutatnának a játékban =)
Ha valakinek lenne kedve berakni valamelyiket a játékba kérem jelezzen nekem pr-ban és elküldöm neki a max fájlt. És persze textúrőázva vannak mind.
(Suzuki Swift new, Vw Touran , Vw Passat TDi , stb.. ) -
Fix10 #9207 asztakarom mekérdezni az arab driftet honnan lehet leszedni és hogy lehet belerakni visszaolvastam de nemsokat találtam róla elöre is kösz -
luckyboi #9206 Jaj, bocsi, uaz a probléma, mint 9204-ben! :D -
luckyboi #9205 Hi!
Másodjára raktam fel a game-t , és nem igazán akar elindulni úgy ahogy eddig. A menüben az új profile választásnál máris gond van, nem reagál semmilyen gombra, vagy ha options-ben mászkál(nék)ok akkor nem aktivál menüpontokat, ha belelépek valamilyen opcióba akkor onnan nem lép ki. Mondhatnám azt is, hogy megfagy, de közben meg a választó nyilak villognak pl, vagy a rendszámtáblát vihetem jobbra balra, de acceptálni nem tudom. csak alt+F4-re lép ki. Mi lehet a gond, vbki találkozott már ezzel ? -
#9204 SZiasztok! Most tettem fel a játékot és van olyan gondom hogy beraktam 1 mentést és nem tudom enterrel aktiválni. És ha uj profilt akarnék csinálni,akkor pedig a rendbenig le sem tudom vinni a nyilakkal meg az enterre se reagál,olyan mintha el lenne csúszva valami! :S PLS ha valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond akkor megköszönném! :) -
#9203 Nem valószínű, hogy a játékoddal van a probléma. Az editcar.car fileban(ha nem zárolt) nézd meg, hogy azokra a hangfileokra hivatkozik-e amik ott szerepelnek. -
#9202 Egyelőre nem tudom mi van... ugyanígy feltettem én is és az autók telepítője ugyanazt írja... lehet, hogy a tört verzió jó az eredeti meg nem? :D -
#9201 d:\wr2 -
#9200 Meghallgattam a Motoren2 mappában a hangokat, nem az a hang van pontosabban nem is játszik le szerintem semmiféle hangot. Az M6-ossal kísérletezek az a hang amit lejátszottam a Motoren2 mappában az tényleg az M6-os hangja... Gondolom minden kocsinál van valami közös hang mint a váltás hangja és azt hallom. A 645-ös BMW-nek van hangja, kipróbáltam, hogy a hangfájlokat átnevezem az M6-os fájljaira. Így se szólalt meg. Nyilvánvaló, hogy nem találja a hangfájlokat, de a kérdés az hogy hol keresheti???
Te hová telepítetted a játékot?
Félek újra kell majd tennem az egészet a javasolt helyre. -
#9199 Hallgasd meg a wav fájlt és nézd meg hogy ugyanazt hallod e a játékban. -
#9198 Tök friss a win de win után tettem fel a játékot, akkor a kernelben nincs benne a game bejegyzése vagy mi lehet?! De végülis tök lényegtelen... Én rar-ral tömörítettem ki az exe-ket, csak ugye nem tudtam, hogy valamit rosszul másoltam-e be és ezért nincs normális hangja a kocsinak vagy mert ilyen alapból és kész, de ezt még most se tudom :).
-
#9197 A legtöbb installeres verda cska felajánlja a program files mappát. Átírod, ahova tetted a játékot és berakja a helyére. Ha nem ilyen hanem tényleg közli hogy telepítsd újra, akkor total commanderben alt+f9 az exe fájlon kicsomagolja a cuccokat, majd bepakolod a helyére és minden működik. A wr2addon.exe-vel semmit nem kell csinálni, az telepítené a kocsit, ha nem húztad volna újra a wint miután telepítetted a játékot :) -
#9196 Sziasztok! Mostanában vettem meg a progit és az addon kocsikat pakolgatom bele. Van egy olyan gondom, hogy a telepítős autók mint pl Lotus Esprit, BMW M6, vagy a 997-es Carrera valahogy túl "csendesek" játék közben. A telepítéssel kapcsolatban általában annyi instrukciót látok hogy futtassam az exe fájlt. A helyzet az, hogy én nem a programfiles-ba telepítettem a gémet hanem egy másik meghajtóra, amikor elindítom egy ilyen autónak az exe fájlját akkor egyszerűen megnézi, hogy ott van-e a Programfiles-ba (gondolom itt keresi)a Wr2, ha nincs ott akkor ki se csomagolja, azt javasolja telepítsem újra a játékot... (ezt nagyon eszes megoldásnak tartom de) megoldottam... viszont amikor manuálisan bemásolom a játék addon könyvtárába a kocsi mappáját (a hangokat ott is hagyom illetve a Motoren2-be is bemásolom), akkor valamelyiknek lesz hangja valamelyiknek nem pl. a telepítős Aston DB7-nek van hangja rendesen pedig ugyanúgy másolok be mindent.
Ha másik normál bemásolgatós-kicsomagolós autót teszek be annak van rendesen hangja.
Valaki tud megoldást rá? Vagy itt szó sincs hibáról csak tényleg ilyen halk a kocsi? Általában van az ilyen kocsikhoz egy wr2addon.exe fájl, ezzel mit kell csinálni? Mert ezzel nem indul a játék.
Köszi a válaszokat előre is! -
miky92 #9195 Egy kis segítség kellene a wr 2 manager használatához.
Előre is köszi. -
MeTaL #9194 na már kettő is van, abrakadabra, csiribucsiribá. ugye három a magyar igazság, ugyhogy a harmadikat kérdezd meg harry pottertől :D na jó befejeztem a viccelgetést :) -
#9193 abrakadabra:D
nincs varázslat, de még szkript se meg semmi, annyit fordul és kész -
#9192 Kössz,Jó gyerek vagy!!! -
MeTaL #9191 De, én tudok! Csiri-búú-csiri-báá!!! -
#9190 Sziasztok!!!!Valaki nem tud valami varázslatot arra,hogy a cocpit nézetben a kormány nagyobb fokban forduljon???Előre is kötyi!!