19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • mreni
    Sziasztok.
    Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban.
    1.Miért van az hogy a forgalomban az autók össze-vissza pattognak az úton?
    2.Beraktam a pályákat(Alpes,Australia,Autobahn)és csak az autobahn-on van forgalom ott is elég furcsák az autók.Nem húzódnak le mint pl miami-ban.
    Előre is köszi.
  • Szildramor
    Mad Max Special Interceptor Last V8 for World Racing 2 by Mindkiller >>> www.hwrmt.extra.hu/

• Szildramor
    VW Passat tuned by Mindkiller>>> http://www.hwrmt.extra.hu/

• Szildramor
    VW Passat tuned by Mindkiller>>> http://www.hwrmt.extra.hu/

• Szildramor
    a cobra 11 chrash time pályát vajon lehetne konvertálni wr2-be?? kibaszott jó terep csak uncsi a játék :)
  • hykao #9344
    2 rugó itthon, vedd meg...
  • Szildramor
    furcsa, hogy ennek ellenére fenn van még. Valaki szórakozik az idegeitekkel :)
  • Daffchy
    Ahonnan szedtem hozzászólásba szintén írják hogy nem fagy meg de nem reagál semmire a játék...szóval nem csak nekem van ilyen problémám.:S
  • Daffchy
    Megpróbáltam így is...de ugyan az történik...belépek és utánna se OK-ézni se Visszalépni nem tudok......:(
    Valaki nem tud egyet ahol normális verzió van és Seedelik is?:(
  • Daffchy
    Köszönöm szépen a segítséget!;)
  • kemszi2
    kicsit
  • Szildramor
    naaa ezttőccsétrelkle
  • Szildramor
    3. próbálkozás
  • Pepsi Twist
    lol? kicsit elburjánzott ez a tápig
  • Szildramor
  • Szildramor
    Alfamánia a köbön :)
  • Szildramor
    ~_~ Daffchy: ne teljeset telepítsd először. Mikoe felkínálja hogy demó mittomén és teljes akkor a mittoménmit válszad. Késöbb lehet teljeset is feltenni ha már elindult. Sok szerencsét!
  • Szildramor
    genius az bittos jóbb a logitech meg már minőség.
  • rs1989
    hnap vissza viszem ezt
  • 12346
    x. szvsz jobban jártál volna egy szintén 14-15 rugós logitech force ex kormánnyal (+ 2 év gar.).
    [ő is árul ilyet^^]
  • Daffchy
    Sziasztok! Segítsen már valaki légyszives!!! Felraktam a játékot meg Carask-elem, elindítom elfogadom hogy angol legyen utánna rálépek Új Karakterre és onnan vége...bármit nyomok nem reagál...nem fagy meg mert a rendszámot tudom változtatni de se leokézni se visszalépni nem tudok....Régen sokat toltam a játékot de akkor nem votl semmi bajom vele....:(
  • Bence00111
    Helló!!

Hogyan és mivel lehet komvertálni egy autót a mbwr-ből a world racing 2-be?
  • rs1989
    most néztem meg a vezérlőpult/játékvezérlő és lehet tesztelni a kormányt. Van egy ilyen kis négyzet és annak a közepén áll a célkereszt. Nyomok egy kis gázt akkor szépen beáll, ugyan ez a féknél is. Viszony ha elkezdem terekni a kormányt akkor oda megy ahova tekertem de nem marad ott hanem jobbra balra fogyamatosan elmozog, és nem áll meg. Játékokba is ezt csinálja
  • Willi Betz
    Hát rezgős a kormány gondolom én.
  • rs1989
    megvan. nem log..meg nem gen..hanem speedlink vagy mi. 15 volt a media markt-ba. De valami nem stimmel. Ha kanyarodok jobbra vagy balra akkor remeg az egész, és nem csak ebbe a játékba :S faszom kivan
  • Szildramor
    Köszönet Norbee-nak a sok segítségért az alfa színmodoláshoz és a kerék alfásításához
  • Szildramor
    logitech vagy genius??? bár a logitechel jobban jársz de a geniussal sem jársz rosszul :)
  • Szildramor
    gyúrcsánykormányt?
  • rs1989
    holnap megveszem a kormányt, de várom már!!!
  • Szildramor
    kicsit túlzásba vittem, de olyan jóóóó :)
  • Szildramor
  • Szildramor
    Kormánynézetes niva byREZS letölthető itt >>> http://www.hwrmt.extra.hu/index.php <<<

• Szildramor
    Szép vasárnapot mindenkinek :)
  • Szildramor
    Colortuning >>> mtKit2 Alfa 156-os valósághű színnel
  • Szildramor
    Letölthető itt >>> http://www.hwrmt.extra.hu/index.php <<<
  • Szildramor
    Norbe!? mivel lehetne Alfa emblémát tenni a felnire. Hiányzik onnan nagyon és úgy megcsinálnám. lehet olyat, hogy kivágom más kocsiról és rábiggyesztem? ( photoshopos logika :) )
  • Szildramor
    a béka nemtom hogy került oda :D
  • Szildramor
    kurvajó a gyorsulása ennek a Nivanak bazz. Olyen érzete van szinte mint egy széttuningolt Brabusnak XDDDD isteni a belső nézet: ezer köszönet
  • Rezs
    WR_EditCar nevű progival.
    Amennyiben ez nem egy a játékban alapból benne levő autó, és nincs zárolva az editcar.car fileja.
    Megnyitod az editcar.car file-ját, majd felül wheels fül, és baloldalt a legfölső adat.
  • Szildramor
    Na sikerült a végleges szín kikeverése. Bitang bonyolult mert a játék fényviszonyai nem egyeznek a mtkit2 által használt fényefektekkel de sikerült. Tesztelésre a NStadt-ot ajánlom mert ott mások a fénybeállítások. A többinél olyan augusztusi déli vakító: nem látszanak az igazi szinek de NStdatdt az bevált. Bírálatot kérek az alfarajongóktól ha van olyan eredeti színhez hasonló-e :) >> http://tiberio-san.deviantart.com/art/elso-probalkozas-mtkit2-94308763 <<