World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzukiba nekem csak az kéne wr2 -höz<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor3>#vigyor3>
Charade GTti
Itt két probléma merül fel (legalábbis szerintem):
1. ez raliautó (ez nem nagy gond)
2. nem tudom, hogy ez hasznosítható-e más játékhoz.
Hajrá Magyarország!
Dodge Charger R/T + charger = SUPERCHARGER! <#eplus2>#eplus2>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Remélem, a végén azért valamelyikõtök majd sikerrel jár, és összejön egy wr1/wr2-es kocsi.
Addig is hogy csináljak valamit én is, megpróbálok valahonnan keresni egy lowpoly modellt.
Hajrá Magyarország!
KÖSZI

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
VW Jetta II 1,8T
1. probléma:nincsenek meg a textúrák.
2. probléma:hihetetlenül pontos és szép modell,kb 150.000 polygonból áll... A Mesh Tool-Kit és a játék viszont csak a max 65.000 polygonos dolgokat hajlandó kezelni.
Megpróbáltam a Low poly verzióból eltávolítani 63.000 polygont,de még úgy is sok az MTKit-nek...
Ha tudtok róla, h. már csináltak ilyet lécci jelezzétek.
Bord -on, xml -ben nem találtam ilyet.
Elõre is köszi!
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Volkswagen Passat
Renault Megane
Honda Acura
Audi Q7
BMW M3
Opel Corsa
Renault Clio
Audi TT R
amborghini Murcielago
Ferrari F430
Ford Mustang GTR
Hajrá Magyarország!
és mondom, végülis ha wr1-hez készülne az is tökéletes lenne
Hajrá Magyarország!
Végülis a suzukiból lesz valami?
Nekem az is megfelelne, ha valaki adna egy leírást, hogy hogyan tudom megcsinálni.
A World Racing 1-hez is jó, sõt ahhoz jobb is lenne, mert az szebben fut a gépemen sokkal.
Köszönöm
Hajrá Magyarország!
Én nem tudtam, h. van másik. Nincs benne abba a nagy kocsiadatbázisba, meg tõletek se hallottam róla.
Én csak szabi üzenetét olvastam, amire az volt a válasz, h. nem jó nek az rx8?
gondoltam megcsinálom, úgy is unatkoztam. De ha adsz egy linket a másikról, akkor megnézem azt is, mert kiváncsi vagyok, h. jobb-e mind az enyém.
Amúgy meg elkészítetem az 1.1-es verziót is, amiben már mûködik a kocsi minden lámpája (kivéve a rendszemtáblának a lámpáit.
Itt hozzá a link:
1997 Mazda RX-7 1.1
Kezdõ vagyok, nem tudom mit kéne még csinálnom (eddig csináltam: autó konvertálása + a lámpák). Mondjátok, ha kéne vmit még csinálni, jó, mert ez az elsõ kocsim. 😄
Amúgy meg szedjétek, nézzétek meg, vessétek össze a másikkal, azt írjatok róla véleményt (meg, h. mit kéne még rajta javítani, meg továbbfejleszteni, persze csak ha kéne! 😄)
Egyébként pedig jóéjszakát
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Motor sound file = Motor hangfájl
Sample rate = Hangszín (Minél nagyobb a szám annál mélyebb a hang)
Engine volume = Motor hangerõ
Engine (m_ms_**) = motor hangminta (m_ms_**)
Exhaust ID (m_ap_**) = kipufogó hangminta (m_ap_**)
Sauggeraeusch (m_saug_**) = Motorfékhang (m_saug_**)
Lastgeraeusch (m_last_**) = Motorhang magas fordulaton (m_last_**)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.