World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

90 valahány %-nál befejezettnek irta a gép...de nem lehetett kitömöríteni? Esetleg egy másik Link??? Nagyon megköszönném...
Kis Palik vagytok!😄 Még letöltés alatt van a pálya azért nem ovlastam még el....Köszi az Infót!😉 Még annyitmondjatok meg hogy valami progi kellesz hozzá?
jah egy jó kis rallymód kéne 😊)

w77d
az a corsa tulajdonképpen astra <#idiota>

SimaSuna
README.TXT elolvas..megért..cselexik..kipróbál..örül..
Valaki segítene, hogy lehet berakni az Autobahn pályát. Elõre is Köszi!!!
Smicy2
"1. ez raliautó (ez nem nagy gond)"

Suzukiba nekem csak az kéne wr2 -höz<#ravasz1><#vigyor3>

Charade GTti

Zsolti9014
ITT találtam egy másik Suzukit, ami a Richard Burns Rallyhoz készült.

Itt két probléma merül fel (legalábbis szerintem):
1. ez raliautó (ez nem nagy gond)
2. nem tudom, hogy ez hasznosítható-e más játékhoz.

Hajrá Magyarország!

Mindkillers
Nos tudom hogy már van Dodge Charger a játékban,hiszen az az autó lenne az,amiért inkább eladnám a házam,csak legyen inkább olyanom.Épp ezért kirángattam a Need For Speed Carbonból,mert van rajta egy nagy feltöltõ.

Dodge Charger R/T + charger = SUPERCHARGER! <#eplus2>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Zsolti9014
Köszönöm mindenkinek aki a suzukival foglalkozott.
Remélem, a végén azért valamelyikõtök majd sikerrel jár, és összejön egy wr1/wr2-es kocsi.

Addig is hogy csináljak valamit én is, megpróbálok valahonnan keresni egy lowpoly modellt.

Hajrá Magyarország!

<#taps>

CSUNI TUDNÁTOK CSÍNÁLNI 1 iKARUS Z-28-AT,SKODA OCTAVI COMBIT,VW SIROCCO,VW T4 TRANSPORTERT
KÖSZI

Smicy2
<#wow1><#banplz><#taps>

Charade GTti

pFF.. 😄 nagyon ráértek
lol én meg már 1 órája azzal szenvedek hogy egy kocsira tegyek egy villogot, és kimentsem sa ba -.-"

Mindkillers
Hmm... Ez van ha az ember egy kicsit unatkozik vasárnap délután...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
ÚÚÚhhh kicsit szétesett a textúra... <#csodalk><#conf><#fejvakaras>

jöttök game?

fura ez a "mentõ" <#idiota>

Ma este Hachiroku.. initial D-s.. változat...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

amúgy wr2-es járgányokat hogy lehet 3dsmaxban megnyitni ?

www.webforditas.hu 😄D

kemszi2
hja de ez szebb😊meg van belsõnézet is.bár ahogy nézem tdu konvert,abból azért jobb lett volna más autó is😊pl skyline nagyon jó benne meg még sorolhatnám
Raho
Azt meg találtam, keresek egy ilyen webes fordítot.😊

VW Jetta II 1,8T

Mindkillers
Én még nem találkoztam ilyen leírással.De a Borg-on találhatót fordítsd le webes fordítóval,javítsd ki a fordító ragozási hibáit és kész.Majd add ki mondjuk "Hogyan konvertáljunk GTA jármûveket WR2-be By Raho" címmel. 😊

Raho
Kérdés: nem írt még valaki magyar leírást hogy lehet a gta-ból át konvertálni autót, mert engem érdekelne hogy ne keljen másokat fárasztanom hogy csinálja meg.

VW Jetta II 1,8T

Smicy2
Hmmm egy Rally modot vki bevállalna? 😄

pl.: WRC, S2000, S1600.... ?

Charade GTti

Mindkillers
Most nézem az oldalon ahonnan le lehet tölteni,azt írják + textures.de csak 2 bmp van a rarban...

igen... a texturákat megoldom mert csak a garázsból kell kiálnom 😄 és fényképezni... a lényeg hogy mit lehet kezdeni azzal a rohadt polykkal hogy azért mégse legyen annyi... bár beltérbõl meg egykét helyrõl biztos összekaparom...

Mindkillers
Ja ezt a Suzukit mondtad msn-en???

Mindkillers
Helló! Megnéztem a suzukit!

1. probléma:nincsenek meg a textúrák.
2. probléma:hihetetlenül pontos és szép modell,kb 150.000 polygonból áll... A Mesh Tool-Kit és a játék viszont csak a max 65.000 polygonos dolgokat hajlandó kezelni.

Megpróbáltam a Low poly verzióból eltávolítani 63.000 polygont,de még úgy is sok az MTKit-nek...

Valaki jön egy körre? kisseb driftelgetések alpokban vagfy vlami hasonló...

jah, texturák nincsenek hozzá ? :S

Megpróbálnám elkészíteni az MBWR Demójába levõ A osztályos mercit.
Ha tudtok róla, h. már csináltak ilyet lécci jelezzétek.
Bord -on, xml -ben nem találtam ilyet.
Elõre is köszi!

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Zsolti9014
És ha valakit érdekel, autómodellek (talán) ugyanettõl a készítõtõl ITT találhatóak.

Volkswagen Passat
Renault Megane
Honda Acura
Audi Q7
BMW M3
Opel Corsa
Renault Clio
Audi TT R
amborghini Murcielago
Ferrari F430
Ford Mustang GTR

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
értem, köszönöm hogy vetted rá a fáradságot.
és mondom, végülis ha wr1-hez készülne az is tökéletes lenne

Hajrá Magyarország!

én a suzukit letöltöttem de majd vlamikor kiálok a garázsból texturát készíteni mert tex az nincs....

Zsolti9014
Hello!

Végülis a suzukiból lesz valami?
Nekem az is megfelelne, ha valaki adna egy leírást, hogy hogyan tudom megcsinálni.
A World Racing 1-hez is jó, sõt ahhoz jobb is lenne, mert az szebben fut a gépemen sokkal.

Köszönöm

Hajrá Magyarország!

új autó, csak kár hogy alapból is bennevan a játékban <#idiota>

w77d
valakinek egy megkímélt enzo? <#idiota>

kemszi2
még ezt se láttam sose eddig:
kemszi2
itt van rx-7nem csak az xls-t kell megnézni a borg-on is át kell olvansni a downloads listát.mert néha nem egyezik a 2
fenegyerek1
Meg tudná valaki adni nekem az Ausztrál pályának a kicsomagolásához a kódot? Köszönöm elöre is!

kemszi:
Én nem tudtam, h. van másik. Nincs benne abba a nagy kocsiadatbázisba, meg tõletek se hallottam róla.
Én csak szabi üzenetét olvastam, amire az volt a válasz, h. nem jó nek az rx8?
gondoltam megcsinálom, úgy is unatkoztam. De ha adsz egy linket a másikról, akkor megnézem azt is, mert kiváncsi vagyok, h. jobb-e mind az enyém.

Amúgy meg elkészítetem az 1.1-es verziót is, amiben már mûködik a kocsi minden lámpája (kivéve a rendszemtáblának a lámpáit.
Itt hozzá a link:
1997 Mazda RX-7 1.1

Kezdõ vagyok, nem tudom mit kéne még csinálnom (eddig csináltam: autó konvertálása + a lámpák). Mondjátok, ha kéne vmit még csinálni, jó, mert ez az elsõ kocsim. 😄

Amúgy meg szedjétek, nézzétek meg, vessétek össze a másikkal, azt írjatok róla véleményt (meg, h. mit kéne még rajta javítani, meg továbbfejleszteni, persze csak ha kéne! 😄)

Egyébként pedig jóéjszakát

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Mindkillers
A hangot az editcarral tudod variálni.A motoren2 mappában vannak a hangok.

Motor sound file = Motor hangfájl
Sample rate = Hangszín (Minél nagyobb a szám annál mélyebb a hang)
Engine volume = Motor hangerõ
Engine (m_ms_**) = motor hangminta (m_ms_**)
Exhaust ID (m_ap_**) = kipufogó hangminta (m_ap_**)
Sauggeraeusch (m_saug_**) = Motorfékhang (m_saug_**)
Lastgeraeusch (m_last_**) = Motorhang magas fordulaton (m_last_**)

valaki tudna válaszolni? :S
Pepsi Twist
mp lounge elindítod internet és kész

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

aha

Pacal17
Leszecc minden kocsit ami kell ráész hogy connect kiválasztpod a szervert ahola többiek vannak és kész? 😄

Pacal17
Akkor hogy mûködik ez az egész? Van vmi leirás róla?