World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy itt van suna linkje is 😊

Mindkillers
van...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Pepsi Twist
7esbe indulok vele és akkor is kipörög a kerék mint állat egész olyan 450ig 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mindkillers
World of the World Racing2
...Ha ajánlhatom szerény oldalamat,ahol mindent megtalálsz,és minden linkelve ven...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

<#idiota>

w77d
sziasztok! Az autópályához tudtok egy linket adni? nagyon köszönöm!
Jah és milyen progival kell pályát berakni a játékba?

Mindkillers

Pepsi Twist
én az MW-s BMW-nek a motorját megpiszkáltam kicsit és viszi a 600-at 😄 nitróval 800-at 😄 (35e LE, 60eNM)

Mindkillers
Nagyon jók a képek! <#eljen> Örülök hogy tetszenek a gépek! <#integet2>

Pepsi Twist
dehogy...

Pacal17
Mivel hallom hogy van normális crack, ezért megy fel a gém 😊 Multi Hamacsival van?

kemszi2
de amúgy minek még 1 rx7-es hiszen már van 1.vagy az nem jó?

durva a 350Z meg a BMW, a Rx7 ben kár hogy nincs index 😞

nah akkor RX-7,BMW M3 (Most Wanted),és Nissan 350Z szerver megy 😊)

Gabor1990
Fasza lett az RX-7

kemszi2
én szívesen
Raho
megyek,

VW Jetta II 1,8T

Mindkillers
Ma nagyon sok idõm,így elkészítettem a Nissan 350 Z GT-t.Igazi driftautósra faragtam,néha nem árt elvenni a gáz,nem kell állni rajta.Autópályán a legjobb ellenfele az általam konvertált Most wanted BMW! (BMW M3 Most Wanted Edition)Próbáljátok,hajszoljátok!!! Esetleg valaki multiban kipróbálja velem?

Nissan 350 Z GT

Raho
20perc és részemrõl mehet,

VW Jetta II 1,8T

"Bocsi amúgy, hogy raktam be egy RX-7 nevû fõmappát a rar-ba"
Akarom mondani, hogy nem raktam be ilyen mappát 😄

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Bocsi amúgy, hogy raktam be egy RX-7 nevû fõmappát a rar-ba, ezért ha kicsomagolás után késõbb tudni akarod, h. mi az, akkor nem árt ha csinálsz az AddOns -nak és a readme -nek mondjuk egy Mazda RX-7 nevû mappát

Egy kép a kocsiról:

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Gabor1990
Valaki egy multit?

Kedvem támadt, h. csináljak valami hasznosat és érdekeset, és Szabinak megcsináltam, a Mazda RX7 -et a WR1 -bõl. (Nemtom, h. milyen lett, most csináltam ilyet elõször a FAQ alapján, hát Cocpit az nincs benne, de az az eredetiben sem volt.)
Majd eldöntitek, h. milyen. De óvatosan a kritikával, mert most csináltam elõszor ilyet 😄

1997 Mazda RX-7

SimaSuna
jóképe
e46ok hoz
A bmw m3 (csl stb. ) hogy tudom lecserélni a motorhangot? Annyira el van szúrva a magas fordulatszám..nem motoren-esek.

kemszi2
ha már repülés volt a téma.alt+tab után:
SimaSuna
HUN SG szerver indul..
BMW M5 police #6739
SimaSuna
szedje le mindenki..
SimaSuna
multi?
Mindkillers
OK OB

tuningolt 350Z ?
vmi jó kis drift beállitásokkal ? 😄

(meg ha készvan a corolla akkor kiadhatod😊

Mindkillers
Na akkor ha már se bogár,se kamion,sesemmi,akkor mondj egy autót a "drift csomagból" Te,hogy mi legyen a következõ...

SimaSuna
(Y) zsírostészta 😄
a kocsi nemtetszik, viszont szépen megvan csinálva 😊

Mindkillers
@Szabi!Az a baj,hogy ha megcsinálom 5 gagngosra,akkor aki nem tölti le mégegyszer az nrm tud multizni,mert eltérõ lesz az editcar....

Nos tetszik a Superbee? <#vigyor3>

RX7 helyett RX8 nem jó? Amúgy ha figyeltél volna és nézted volna a képeket rendesen amiket beszúrtam,akkor láttad volna hogy pont a sodrós pack autóik készülnek el nemsokára!!! <#nezze>

@Suna: VFTS Lada is van tervben,csak olyan sok alkatrészbõl áll,hogy elvesztettem a fonalat.Ja meg van lökõ nélküli 3 ajtós tuning 1200-es is!

a legfurább járgány 😄

Test Center 😄

SimaSuna
melyik pálya?

<#hehe>

arty
multiban nyilak ???? cheater! 😉

Forza.

<#vigyor3>

SimaSuna
vagy 1 VFTS lada..meg a GTR2be is 😄