World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
én 307-est keresek😊
407-es van wr1 hez 😊

[HUN]FaTaL
Citroen Xsara modell sehol sem fellelhetõ a neten (nem wrc bár az is megtenné)? 😞 Esetleg egy Peugeot 407?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Vista alatt csinálja csak (tapasztalat)

Mindkillers
Köszi szépen,lejött és tökéletesen mûködik!A swift is készül csak a textúrák még kérdésesek.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

SimaSuna
olvassá vissza bameg -.-
Zsolti9014
remélem hogy ez az lesz 😄

Hajrá Magyarország!

hol találom az autobahn linkjét?<#nemtudom><#help>
Mindkillers
Köszi! 3.2 kbit/s el jön.Egyszer úgyis lejön!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Zsolti9014
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.btmon.com/Games/Other/zmodeler2_v2.0.8_cd_key.rar.torrent.html

talán ez segít. csak hát nem nagyon seedelik

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jól is tetted, azért van a fórum 😄
tudom hogy nem leszólás volt

Hajrá Magyarország!

Mindkillers
de ez a Richard Burns Rallys verzió,vagy amit a Zsolti 9014 linkelt?

maxban van 😄D

(#6851)

Mindkillers
jelen pillanatban .sgc Nekem vagy 3ds-ben,vagy lwo-ban vagy max ban kellene.

w77d
neszórakozz, semmi probléma nem történt 😊
nem is leszólni akartalak, csak gondoltam hamár benézek pontosítok 😄

mien formátumba kéne neked ?

Mindkillers
Az a szitu a swift-tel,hogy a zmodeler2 megnyitná,ha regisztrált verzió lenne.A regisztrálás 53$ ba kerülne.A nem regisztrált verzió tudja,de nem hajlandó improtálni. Cracket nem találok sehol...

Valakinek valami 5let?

feltudsz maeste jönni MSN-re? mert már csak a coll van hátra, a modellbe tettem egy kisseb extrát a beltérbe 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Zsolti9014
nekem az 1-ben volt ilyen, de ott nem minden számmal csinálta ezt.
lehet hogy az mp3 nem mindegy hogy milyen (kbps, khz)
de egyébként nem tudom, ez amit írtam csak találgatás, fogalmam sincs.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
tudom, az stb. arra vonatkozott. a lámpa csak egy példa volt. láttam már Corsát is, meg Astrát is közelrõl 😄

egyébként itt egy kép (gondolom photoshoppal készült) és az új Corsa megjelenése elõtt készült. Ez viszont hasonlít arra modellre.

Mégegyszer bocs az elírásért!

És bocs az OFFért is.

Hajrá Magyarország!

kemszi2
multi mostansáG?
hogyan lehet konvertálni kocsikat ? 😄

3DS hez nagyjából értek, csak nemtom hogy exportáljam wr2-es formátumba :S

van rá vmi leírás ? 😊

jah, és NFSC:bõl hogy szedted ki ? 😮

Mindkillers
Ronda? Akkor majd teszünk bele fagyit <#eplus2>

Mindkillers
A Hachi hogyáll délután óta? Nézegettem amit átküldtél,szép részletes modell lesz. <#taps>

w77d
saját zenét hogy kell berakni? én bepakoltam pár mp3-at a mymusic könyvtárba, elindítom a játékban, de nagyon gyorsan játsza le és ezért olyan hupikék törpikésen csipog minden zene 😊
ezzel lehet valamit csinálni??

ronda az a tölcsér :S

Mindkillers
De már mióta... <#finom>

A Charger nem érdeekl senkit? Csak én szeretem ennyire? <#szomoru1><#rinya><#rinya><#wilting><#sniffles><#nyes>

<#worship>

[HUN]FaTaL

[HUN]FaTaL

w77d
nem csak a lámpa más, az egész külseje (nekem D corsám van, jó lenne, ha úgy nézne ki mint az 😄)

Smicy2
<#wow1><#worship><#worship><#worship><#wink>

Charade GTti

És nemsokára Mindkillersel megcsináljuk Akinát... és az Initial D bõl a verdékat is...

Zsolti9014
<#worship>

Hajrá Magyarország!

tdu Toyota
ha le töltök egy pályát ahoz hogy elinduljon muszály 1.3.3versionak lennie???

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

nekiesek a suzukinak....

tdu Toyota
valaki tud toyota avensist csinálni? nagyon meg köszönném

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Pepsi Twist
!LOÁL!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nagyon Szépen Köszönöm!!!!! Bocs hogy ennyit Zaklattal titeket ezzel...de a Readme-böl nem jöttem rá mert nincs Angol tudásom...
Attila889
beteszed ahova tetted a játékot pl: C/Program files/Playlogic/WR2
Aztán megnyitod a WR2 managert és ott lesz hogy autobahn...(mármint nálam ott volt).Kattints rá alatta bejönnek a pályarésezek,és utána ott fent a save changere rámész és eggyenként elmentegeted a pálya részeit.

SimaSuna
érthetõen le van írva...
mit nem lehet rajta megérteni..
Esetleg csak az összes mappát amit kitömörítettem bamásolgatom a Játék megfelelö Mappáiba??? Vagy kell mást is csinálni? Segítsen valaki Légyszives!!!
Attila889
olvass vissza 1-2 oldalt és megtudod 😊
Még képek is bevannak szúrva 😊

Attila889
readme

Nah a jelszóra még rájöttem...😊 De az elözöbe segíthetnétek!!!
Huhh...és még látom Kód is kell.:S Esetleg azt valaki?
Az angol tudásom elég gyenge annyit felfogtam hogy kell a WR2 managger...ha valakit megkérhetnék hogy segítsen berakni az Autobahn-t annak Nagyon hálás lennék...
Zsolti9014
különben tudom, hogy a Corsa külsejében több eltérés is van ehhez képest, pl. elsõ lámpa, stb.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
tulajdonképpen én is arra gondoltam, csak mivel corsa volt odaírva, azt másoltam ide.<#idiota>

Hajrá Magyarország!

Raho

VW Jetta II 1,8T