19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • manyadam
    De attól lefotózhatod nem lessz semmi baja..a saját autód nem fog pattogni,,,na písz
  • Szildramor
    sajna akkor pattognak a kocsik :)
  • [HUN]FaTaL
    élsimítást tegyél már a játékra:D
  • Szildramor
    Lambprghini Countach színtuning és belső nézet :D

• Szildramor
    annak bizony nagyon fogok örülni mert már kezdek ráunni arra ami van XDDD
  • csabóbp
    ha találok vmilyen oldalt akkor azonnal kiirom ide oks?:D
  • Szildramor
    rengeteg házi konvertálású van, de azokat nem publikálják. Ha találsz új oldalt: szólj nekünk is :)
  • csabóbp
    köszi de eddig onne szeddtem le őket és még kellenének :d eddig 371-nél vagyok :S:Sés állitolag ezer vmennyi van hozzá :D
  • Szildramor
    Nevadában V1 mappa lenne az éjszakai. Ha egyből nem dob be éjszakait akkor Esc ki és újra belépsz. Ha ezt 3 szor vagy négyszer megcsinálod és nincs éjszakai akkor szedd le innen újra >> http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/scenario/single/18/ << a régit meg dobd ki. Legegyesrűbb őróba, ha csak a V1 mappát hagyod Nevadában.
  • Bence00111
    DE ez így egyszerűbb. Rögtön az autó menübe visz.http://www.games.reveur.de/en/worldracing2/addons/fans/cars/
  • Bence00111
    Helló csabóbp! Itt egy cím http://www.games.reveur.de/en/worldracing2/addons/
  • csabóbp
    honna lehet jó autókat leszeddni irjátok már meg a cimeket lécci !!!
  • Bence00111
    Letöltöttem de nem volt sötét Nevedában!
  • Szildramor
    ezzel a kocsival mennyé :) Pedro Boticas fejlesztés: motorháznézetben egész jól látni az utat http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/car/single/688/
  • Bence00111
    Hogyan lehet nevadán menni éjjel?
  • Szildramor
    Nevada éjjel. Jó kis pálya az is :)
  • Bence00111
    Helló. Szildamor melyik pálya az ami a képen van?
  • Szildramor
    és ott már nem lehet segíteni? dekár. Ugy elbasztam volna rá egy kis időt . . . wr1-es ferrárit próbálom áttenni de ... :) pattog az a gányolmány. Sok idő a modell helyreállítása?
  • Gibor
    ha egyik oldalt kijjebb van a másik oldalt beljebb akkor javíthatatlan mert a modell van elcsúszva...
  • Szildramor
    ha új edit.car filet szeretnék csinálni egy wr1-es kocsinak mit kell beállítani? Van valahól tutorial?
  • Szildramor
    CLK GTR Roadster

• Szildramor
    ja: nem csak egy kerék: az alvázon teljesen balra csúszott.. Jobb oldalon sok a hely bal oldalon meg picit belelóg. tettem neki egy kis kórhű reflexfényt mert teljesen elnyelte a napsugarakat és nem látszott a formája. Pedig szép :)
  • Szildramor
    Kedves Gibor: légyszi ha van időd: tedd helyre ezt a kereket. Én rajzos vagyok: megelégszem azzal is hogy helyreaplikálom a színvilágát fotózáshoz. Nem baj hogy kódoltátok csak legyen a helyén a kerék :)
  • Gibor
    upsz... akkor te vagy a kivétel :) :) nah mind1...
  • [HUN]FaTaL
    tévedsz, mert engem elfelejtettél erről tájékoztatni így az editcarjaim nincsenek lejelszavazva:D
  • Gibor
    igen HWRMT minden autónak ugyanazt a jelszót adtuk meg... de azt nem fogom odaadni...
  • Szildramor
    szerintem kódolta talán . . . . jó lenne beszélni vele hogy legalább tudjam mért nem mükszik
  • Szildramor
    sajna nem enged be :( lehet hogy valamit rosszul csinálok de nem reagál rá sajna pedig már annyira a szívemhez nőtt
  • [HUN]FaTaL
    editcarban kell a kerék pozícióját állítani
  • Szildramor
    Aszfaltrajz :)

• Szildramor
    ^_^ Norbee? Mindkillerrel tartjátok még a kapcsolatot? Mer a medmexes kocsi kerekeit helyre szeretném tenni mert bal oldalon a textúrába lógnak. Azt hogy lehet megnyitni??? Annyira száp és jó lenne tökéletes lenne. Vajon megengedné hogy csináljak egy 2.0-át??

~_~ Csabó: a Jaguárra gondolsz? mert azt nem lehet de a többinél mellette a text filebenn benne vannak a kódok is. Olvasd el ki készítette a kocsit: azért van a jelszó :D
  • kemszi2
    olvass is ne csak ész nélkül tölts lefele
  • Rezs
    ilyet se csinálok... :)
  • csabóbp
    Sziasztok !!! hogyan lehet betenni az autókat a játékba??? leszeddtem egy csomo autót és mikor az auto mappába akarok kicsomagolni akkor azt irja ki h jelszót kér ezt hogyan lehet megoldani??? lécci segtsetek !!!!!
  • Szildramor
    hát ez gyönyörű :)
  • Rezs

Így?
  • Bence00111
    Egy Niva Pick-up ot ábrázolna.
  • Bence00111
  • Szildramor
    autópályához itt az forgalom újítás, de csak akkor jó ha az ember nem lépi át a 100 km\órát utána rádhúzzák a kormányt >> http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=12132&highlight=autobahn+traffic << landstrasse az kurvajó de attópályára nem jó az inteligent traffic de próbáld meg max tartsd be a sebességhetárt :)
  • kemszi2
    első kérdésedre a válasz a lapj alján...
    2. alpokhoz/ausztráliához külön van letölthető forgalom,az autópályához meg lehet van vmi forgalom javítás.de sztem ez olyan marad