19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    te gyerek: látom borászatiba jársz : na én azt már kijártam és végzős vagyok fősulin. Nem kérek tiszteletet de azért ne szálj el magadtól. Nem hozzád intéztem a kérdést hanem ahoz: aki nem csak beszólni jár ide fel hanem tud is és letett már valamit az asztalra pár minőségi belsőnézetes kocsival amit a WR2-be megcsinált és egyetemre jár. A címzett még mindig Norbee. Ha nem válaszol: rád nem vagyok kiváncsi.
  • greg benz
    Nem tudom milyen anyagot használsz,de megadhatnád a dealer-ed elérhetőségét...
  • Szildramor
    tutorial kellene. ha tudtok - írjatok plíz ( wr1 -> wr2 be )
  • Szildramor
    Inkább segítenél convertálni, mint itt kioktatsz: mindenki jobban járna vele. De a tutprialgyártás kishazánkban nem divat. Azért köszi mégegyszer Norbee-nak hogy egy picit is komolyan vett. mtKit2 is jól használható. Norbee: ha tudsz még ilyen wr1 - wr2 be átconvertálós tutorialt az nagyon jó lenne. Van egy Lamborghini terepjáró WR-ben és azt meg szeretném csinálni persze nem hivatalosan meg semmi körítés de az nagyon szép gép.
  • kemszi2
    nem de akik itt vagyunk ismerjük a játékot mint a tenyerünket,nekünk már nem újdonság semmi,még a hőlégbalon sem
  • Szildramor
    Kihalt? :) ez túlzás bár szépen fogalmazol de ez költői túlzás. Én csak annyit mondtam hogy nem aktívak az emberek. Egy kúrva hőlégballonnal már sikerült is felpezsdítenem az életet mellékesen a wartburgos és a hőlégballonos kép szerintem nem ől meg egy topicot sem a táncoló adolf az már tényleg sok volt. Azért bocsánatot kérek XDDDD Spanyol oldalról szereztem ami persze nem magyarázat a HŐLÉGBALLONOKRAAAA Van egy éjszakai mod is lámpaefekt éjjeli pályákra. Ha azt bvevágom: kihal a topic menten?
  • csabóbp
    XD
  • greg benz
    Attól,hogy hőlégballonokat meg wareszokat raksz be,nem lesz jobb a topic,csak feljebb kerül... Valószínűleg,ha "kihalt" a topic az nem ok nélkül történt,nem kell erőltetni..ha valaki akar valamit írni/kérdezni a játékkal kapcsolatban,az úgyis megtalálja a fórumot majd,és megteszi..viszont ha hőlégballonokat meg wareszeket lát majd,azt hiszi eltévedt:)
  • [HUN]FaTaL
    Ne baszd már össze a topicot, köx.
  • Szildramor
    a Wartburgosat is neki küldtem egyébként csak nem írtam oda :)
  • Szildramor
    nem én vagyok túl aktív hanem ti vagytok igencsak passzívak. Rezs az egyedüli aki a kérdésekre felel. Többiek csak beszólni járnak fel. Norbee nélkül halott lenne az oldal mert pepsi-tviszt-maxék nem fogják feldobni. És az a kép akkor is olyan mint WR Alpok map free cam modban :P
  • kemszi2
    jól van akkor,de megértettük már az elején hogy imádod
  • Szildramor
    Olyan mint alpok pálya :) Imádom a WR-t : pont az ilyenek miatt
  • Rezs
    Ezek hogy jönnek ide?
  • Szildramor
  • Szildramor
    már kiismertem úgy is mtKit2-őt. Jó kis progi: bítom a németeket a saját játékuk szinesítéséhez adnak ki progit :) további jó pezsgést kedves pepsi tvist-max :P
  • Attila889
    hééé ember jólvagy?Áljál már le
  • Szildramor
  • Szildramor
  • Szildramor
  • Szildramor
  • [HUN]FaTaL
    A bolt polcáról, de a gyári autók közül egynek sincs belső nézete.
  • sovatalevi
    honnan szerezhetnem meg a teljes verziot?
  • sovatalevi
    nekem csak a demo van meg ....abban nincs belulnezet??
  • [HUN]FaTaL
    úristen mi a fasz lett ezzel a topikkal :/
  • Szildramor
  • Szildramor
    Szőke nisszáni? És micsinálnál vele?
  • csabóbp
    csaó nekem kéne a szürke nissan eltudnád küldeni emailben ha adok cimet?
  • torque12
    hát ez lol
  • Szildramor
    ......................
  • Szildramor
    http://www.games.reveur.de/index.php?site=wr2&cat=list&dl=cA&nav=3&lang=en&sort=date&ascDesc=DESC&start=0&limit=15
    http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=35
    http://www.tsgs.eu/en/downloads/addons.php?game=World%20Racing%202
    http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=793148&page=5
  • Szildramor
    Mait kapok érte? :)
  • csabóbp
    lécci küld el azt a3 cimet
  • Szildramor
    lécciii lapozz bele a társalgásainkba: találsz közte ezt is :D de ha nem találnál egyet sem: beccavamat rája küldök 3 linket
  • csabóbp
    sziasztok lécci küldjetek olyan cimeket ahonna lehet leszeddni autók vagy autókat lécci ([email protected]) léccciiii
  • Szildramor
  • Szildramor
    Norbee??? a Buick-nak lesz maég belső nézet. Igaz hogy abba nem ígértél anno de annyira gyönyörű. Editcarral át tudod tenni a kormánynézetet bal oldalra? Az is elég lenne bár nem kórhű a belső nézetem de a hang az mindenért kárpótól :)
  • Szildramor
    ok
  • Gibor
    Lehetne segíteni... de most akkor úgymond az egészet elölről kellene kezdeni... nem is az én munkám, nem foglalkozom vele :) meg nincs WR2m...
  • Szildramor
    fene se állítjs át percenként XD