19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9430 te gyerek: látom borászatiba jársz : na én azt már kijártam és végzős vagyok fősulin. Nem kérek tiszteletet de azért ne szálj el magadtól. Nem hozzád intéztem a kérdést hanem ahoz: aki nem csak beszólni jár ide fel hanem tud is és letett már valamit az asztalra pár minőségi belsőnézetes kocsival amit a WR2-be megcsinált és egyetemre jár. A címzett még mindig Norbee. Ha nem válaszol: rád nem vagyok kiváncsi. -
#9429 Nem tudom milyen anyagot használsz,de megadhatnád a dealer-ed elérhetőségét... -
#9428 tutorial kellene. ha tudtok - írjatok plíz ( wr1 -> wr2 be ) -
#9427 Inkább segítenél convertálni, mint itt kioktatsz: mindenki jobban járna vele. De a tutprialgyártás kishazánkban nem divat. Azért köszi mégegyszer Norbee-nak hogy egy picit is komolyan vett. mtKit2 is jól használható. Norbee: ha tudsz még ilyen wr1 - wr2 be átconvertálós tutorialt az nagyon jó lenne. Van egy Lamborghini terepjáró WR-ben és azt meg szeretném csinálni persze nem hivatalosan meg semmi körítés de az nagyon szép gép. -
#9426 nem de akik itt vagyunk ismerjük a játékot mint a tenyerünket,nekünk már nem újdonság semmi,még a hőlégbalon sem -
#9425 Kihalt? :) ez túlzás bár szépen fogalmazol de ez költői túlzás. Én csak annyit mondtam hogy nem aktívak az emberek. Egy kúrva hőlégballonnal már sikerült is felpezsdítenem az életet mellékesen a wartburgos és a hőlégballonos kép szerintem nem ől meg egy topicot sem a táncoló adolf az már tényleg sok volt. Azért bocsánatot kérek XDDDD Spanyol oldalról szereztem ami persze nem magyarázat a HŐLÉGBALLONOKRAAAA Van egy éjszakai mod is lámpaefekt éjjeli pályákra. Ha azt bvevágom: kihal a topic menten? -
csabóbp #9424 XD -
#9423 Attól,hogy hőlégballonokat meg wareszokat raksz be,nem lesz jobb a topic,csak feljebb kerül... Valószínűleg,ha "kihalt" a topic az nem ok nélkül történt,nem kell erőltetni..ha valaki akar valamit írni/kérdezni a játékkal kapcsolatban,az úgyis megtalálja a fórumot majd,és megteszi..viszont ha hőlégballonokat meg wareszeket lát majd,azt hiszi eltévedt:) -
#9422 Ne baszd már össze a topicot, köx. -
#9421 a Wartburgosat is neki küldtem egyébként csak nem írtam oda :) -
#9420 nem én vagyok túl aktív hanem ti vagytok igencsak passzívak. Rezs az egyedüli aki a kérdésekre felel. Többiek csak beszólni járnak fel. Norbee nélkül halott lenne az oldal mert pepsi-tviszt-maxék nem fogják feldobni. És az a kép akkor is olyan mint WR Alpok map free cam modban :P -
#9419 jól van akkor,de megértettük már az elején hogy imádod -
#9418 Olyan mint alpok pálya :) Imádom a WR-t : pont az ilyenek miatt -
#9417 Ezek hogy jönnek ide? -
#9416 -
#9415 már kiismertem úgy is mtKit2-őt. Jó kis progi: bítom a németeket a saját játékuk szinesítéséhez adnak ki progit :) további jó pezsgést kedves pepsi tvist-max :P -
#9414 hééé ember jólvagy?Áljál már le -
#9413 -
#9412 -
#9411 -
#9410 -
#9409 A bolt polcáról, de a gyári autók közül egynek sincs belső nézete. -
#9408 honnan szerezhetnem meg a teljes verziot? -
#9407 nekem csak a demo van meg ....abban nincs belulnezet?? -
#9406 úristen mi a fasz lett ezzel a topikkal :/ -
#9405 -
#9404 Szőke nisszáni? És micsinálnál vele? -
csabóbp #9403 csaó nekem kéne a szürke nissan eltudnád küldeni emailben ha adok cimet? -
#9402 hát ez lol -
#9401 ...................... -
#9400 http://www.games.reveur.de/index.php?site=wr2&cat=list&dl=cA&nav=3&lang=en&sort=date&ascDesc=DESC&start=0&limit=15
http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=35
http://www.tsgs.eu/en/downloads/addons.php?game=World%20Racing%202
http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=793148&page=5 -
#9399 Mait kapok érte? :) -
csabóbp #9398 lécci küld el azt a3 cimet -
#9397 lécciii lapozz bele a társalgásainkba: találsz közte ezt is :D de ha nem találnál egyet sem: beccavamat rája küldök 3 linket -
csabóbp #9396 sziasztok lécci küldjetek olyan cimeket ahonna lehet leszeddni autók vagy autókat lécci ([email protected]) léccciiii -
#9395 -
#9394 Norbee??? a Buick-nak lesz maég belső nézet. Igaz hogy abba nem ígértél anno de annyira gyönyörű. Editcarral át tudod tenni a kormánynézetet bal oldalra? Az is elég lenne bár nem kórhű a belső nézetem de a hang az mindenért kárpótól :) -
#9393 ok -
Gibor #9392 Lehetne segíteni... de most akkor úgymond az egészet elölről kellene kezdeni... nem is az én munkám, nem foglalkozom vele :) meg nincs WR2m... -
#9391 fene se állítjs át percenként XD