World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont kéne egy kép a kocsiról, ahol látszik a hátsó index mûködésben.
Mert így elég nehéz a hátsó index megoldása.
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
http://9gag.com/gag/5135249
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
az hogy külsö nézetben nem forog a kormány, azt úgyse nézi senki 😊
igyekzem
úgy gondoltam inkább nem csinálok cockpitot, és kitöröltem a cockpit mappát (bár ha az elõzõ kérdésemre valaki tud válaszolni, akkor szívesen megcsinálnám azt is!), viszont így meg kívülrõl nézve sem forog a kormánykerék.
Erre (v. az elõzõre, esetleg mindkettõre) várom az ötleteket, meg a megoldást 😊
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Nincsen a játékhoz már Peugeot 406?
(borgon, meg az xml -ben nem találtam, h. lenne)
Mert akkor megpróbálnám átkonvertálni a WR1-eset.
Már el is kezdtem, csak a driverrel van egy kis probléma: kívülrõl látszik, meg vezet, de belülrõl csak a kormánykerék tekeredik magától. 😄
még 1 kérdés: hogy lehetne azt megoldani, h. a vezetõ xxx_dr0x.mox fájljaiban az ember pozícióját a kocsiban a vezetõ ülésbe rakja?
Mert akkor megpróbálnám egy másik kocsi sofõrjét, ennek az autónak a vezetõülésébe pozícionálni.
egy csomo oldal vagy be se jön, vagy hibásan jön be vele..
míg ie minden oldalt tökéletesen hoz be..
Hmmm.....
Köszi szépen Szabi!!!😉
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

(kimentettem mindenbe amibe lehet)
nemsokára kész is..
Hajrá Magyarország!