World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
melyiket?😄 amit most linkeltek be lejjebb?

Kezeli de jó szarul....
Mensd ki 3dsbe vagy maxba, otthon van Max-om
Aztán légyszi küldd el ide:
[email protected] <-ez msncimem is akár ott is küldheted.

3ds max, én rendõrautót is csináltam belõlle 😄DD

DJ Skyline
én 3D Studio Maxal dolgozom! muti melyik kocsi az, megnézem, és elmentem 3ds-be, úgytudom zmodelerel kezeli a 3ds formátumot! zmodelerbõl nekem csak a 2.0.6 van

Pepsi Twist
#6965, #6966: PÖPEC

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nekem le van zárva<#confused>
Mivel nyitjátok meg? Nem Zmodeler2?

kemszi2
majd megvizslatom.
DJ Skyline
na ez pl nincs lezárva, és elég részletes

DJ Skyline
nem! utolsó 0-tól kell elkezdeni a törlést addig amíg egy normális karakterrel találkozol (ami nem 0)

mármint kinullázni?

Pepsi Twist

asszem az elsõ 2 sort kell törölni..
vagy az utsó 2õt<#confused>

Pm-be ird már le nekem légyszi,próbáltam én is hexeditorral ott átirni ahol egy másik játékba lévõ kocsinál kellett de ugy nem müködött.

DJ Skyline
megtudom nyitni <#smile>
attól függ miben! ha 3DS Maxal készült a modell, akkor megtudom, ha zmodelerrel, úgy még nem sikerült sajna! ugyanis nem lehet megnyitni maxban a zmodelerrel készült cumókat!

Pepsi Twist
De jó lenne csapott hátuljú is csak 2 fajta motorral legyen azt csá (1.4 + 1.7D, meg lehetne ilyen tuning motor pl 2.0T)

kemszi2
én nfs- modell-t fogok használni
hexeditoral meglehet babrálni, hogy meglehessen nyitni..

Csak azzal az a baj amugy is hogy le van zárva a modell.<#gunyos1>

Már néztem, mert Rfactorba tervezünk Astra kupát csak alig lehet találni nemhogy modellt de blueprintet se.
Amugy poén hogy beleirja a readmebe hogy ingyenes 3d modell amibõl csinálta, de azért lezárja......<#gonosz3>
Esetleg ti megtudjátok nyitni a lezárt GTA modelleket?

kemszi2
akkor nem lesz semilyen XD
kemszi2
IF YOU WANT TO MODIFY , OR CONVERT THIS CAR FOR ANOTHER GAME YOU DO HAVE MY PERMISSION

UNDER TWO CONDITIONS;

1.YOU MUST ASSIGN MY NAME AS ORIGINAL AUTHOR

2.YOU MUST INCLUDE THIS .README FILE IN YOUR ZIP FILE WITH MODIFIED/CONVERTED CAR
ez van a lancia readme-ben.ehez még hozzá írom a saját dolgomat és mehet letöltésre
zöld neont is kap ? 😄D

légyszi-légyszi-légyszi 😄

inkább F ? 😄
G az van sa hoz is :S

kemszi2
<#taps>
kemszi2
én tervezek egy opc g -s astrát
GTASA..
van astra, csak az csapotthátú 😞

Pepsi Twist
de én nem tok csinálni vagy megpróbálkozhatok... (valahonnan át kéne konvertálni csak nincs az a játék ahol van opel astra 😄)

annak én is örülnék 😊

képeket is adok ha kell 😄

SimaSuna
olvass vissza..ki lett elõbb vesézve
hello.
pls. segítsetek!Hova kell be rakni a letöltött autókat?
Elõre is köszi!!
Pepsi Twist
Na látod mivel én nem vagyok ifjú titán és nem is csinálok autókat ezért kérek!

Tudna valaki csinálni 1 Opel Astrát? kb 1994es gyártásút kombit meg lépcsõs hátuljút 1.4i-s motorral meg 1.7D-s motorral.

Elõre is köszi!

hykao
Veled már áttárgyaltuk ezt a témát korábban, így nem is neked címeztem a dolgot, azonban amióta van krekk, számos ifjú titán ugrott neki a dolognak. 😊 Nem árt, ha õk is megismerkednek az íratlan (és írt) szabályokkal. 😊
Mindkillers
És ha már ingyenes modell,akkor a tegnap éjszaka után ezt sikerült "kigördítenem a garázsomból":

Már régóta készül,még nincs teljesen kész,de lassan befejezem,és lesz belõle Tuned verzió is ültetve,nagy kerékkel,jobb motorral,fóliázva,stb.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Én mindig írok emailt a modell készítõjének,általában a Borg-on ott az email címe,vagy az overviewben,vagy az autó filejai közt.Csak 50% ban nem válaszolnak.Így inkább más játékok gyári autóit piszkálom,a játékgyártó elvileg úgy sem tudja hogy némi módosítás után ez most az õ autója vagy sem.Az ingyenes modellek otthoni felhasználásra ingyenesek,de szerintem ha a belõlük készített AddOn-ért nem kérünk pénzt félig meddig szabályos a dolog.Szerintem... De nem biztos hogy jól látom <#banplz>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

hykao
A képen a tolatólámpa helye is jól látszik, de csak óvatosan ezzel a modellezgetéssel! Ezek ingyenes modellek vagy engedéllyel nyúlkáltok hozzájuk???

Az, hogy otthon ki mit csinál ezekkel nem gáz, de ha már képeket rak be, meg publikálja, az más tészta... Akkor már engedélyt kell kérni a modell készítõjétõl!!!
Köszi!
És még ha esetleg egy tolatólámpáról képet mutatna valaki?

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

kemszi2
az index biztos a külsõ szélén van(logikai alapon)
Nekem az is jó lenne, ha valaki megtudná mutatni ezen a képen, hogy hol van a Peugeot 406 hátsó lámpáin az index, a tolató lámpa, és a féklámpa (bár az utolsóról van némi sejtésem):

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

#6921 ?

Traffic density-t hogy lehet manuálisna beállítani programon kívûl? A rush hour is elég gyatra forgalom. 😞
szép gépek 😊

kemszi2
a lancia beta monte carlo-n is már csak nagyon kicsi finomítások vannak hátra:
Mindkillers
Te meg jól leléptél MSN-rõl.... Pont írtam hogy kész a Hachi,és küldtem volna vissza!

Néhány kép (A driver nem végleges) :

Mindkillers
És akkor amit ide linkelek miért mûködik??? Na? Ugyanaz...
Ráadásul olyan link nincs is...
csak www.worldracing2.extra.hu/zip/mwm3.zip

I.E el használd...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

arty
kocsiknál a képek be sem jönnek, ill a linkek sem jok:
pl. "http://www.worldracing2.extra.hu/..\\zip\mwm3.zip"

Forza.

Mindkillers
Illetve a mai napig mûködik mind a 3 böngészõvel.

Mindkillers
Látom sokmindenki Firefoxot használ,és az oldalam nem mûködik.Csak az a fura hogy én Crazy browser-t használok,és leteszteltem az oldalt IE-re és Firefoxra is,és ment...

Gabor1990
Én se tudok szervert csinálni, mert nekem is routerem van.

Ombika
az a baj,ha en inditok nemlatjak a servert,szal felolem mehetunk,aztan majd jonnek tobbiek is! Sg.hu legyen a szerver neve!!