19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9470 már kettőször telepítettem újra de még most sem jó,
ha úgy csinálnám hogy simán feltelepítem és serial-t írok be és nem crack-elem,akkor talán jó lesz? -
#9469 legalább is úgy tudom -
#9468 nem mindegyik tört vERZIÓVAL MENNEK az addonok -
#9467 rakd újra ajánlom hogy fullba telepítsd fel a játékot -
#9466 mentést -
#9465 Helló!Leszedtem a játékot,meg patch-eltem a játékot,1.3.3 verzióra,magyarosítottam,meg betettem egy 100%-os ment-ést,és amikor elakarok indítani egy szimpla versenyt vagy akármit azt írja ki: A betöltés sikertel.Nyomjon entert a folyatáshoz,mit csináljak?Legelőször nem csinált ilyent.A válaszokat előre is köszönöm!!! -
#9464 Devil8 - HWRMT oldalán ott a válasz a kérdésedre. Regisztrálás után erre kattints >> http://www.hwrmt.extra.hu/forums.php?m=posts&q=13&n=last#bottom << -
#9463 Hát öcsém ha rippelt a játék,akkor az már régen rossz.
Kukába vele! Szar az úgy ahogy van.
Mindenképp egy teljes verzió-t (pl. egy ISO-t) szerezz be!
-
#9462 Volt benne ADDONS mappa alapból? Mert ha nem patchelt a játékod akkor elöbb azt kell megcsinálnod. -
#9461 mind 2 félét, de az exe-st is külön kicsomagoltattam egy mappába és onnan copy be...a játék nem lehet szar? ilyen rippeltet sikerült leszednem -
#9460 Szeva! Hát akkor ott valamit nagyon elb@sztál vagy rossz helyre telepítetted az autókat. Milyen addon autókat töltöttél le?
Ilyen saját magát telepítő exe fájlosat vagy pedig olyat amit neked kell
manuálisan bemásolni a játék programkönyvtárába?
Ha exe-s, akkor lehet hogy rossz elérési utat adsz a telepítésnek.
Na szal szerintem pötyögj még egy pár sort hátha tudunk segíteni! -
#9459 Sziasztok!
Belerakom a játékba az autókat, de vmiért nem jelenik meg egyik se... -
#9458 Csá keci -
#9457 Akkor csá! -
#9456 De én vagyok te _keci:D -
#9455 Ja bocs wazze "válasz erre" elfelejtettem :( -
#9454 Nemmondod hogy te vagy ez a borász? Keci! :D -
#9453 Csucsu B+ már itt is B+?:D -
#9452 Sziasztok!
Jó a műsor. -
#9451 -
#9450 Mért hihetetlen? Mondtam már hogy nem egy kocsmában borozgattuk el a négy évet. Azért mert te nem tartod lehetségesnek az zal csak magadról mondasz véleményt nem rólam. Nem is értem a sérelmeidet. Ha valaki hőbörögni jár fel Sg-re az szerintem nem én vagyok. Nekem már ott sorakoznak a tuningjaim WR-ben és míg te körbejársz SG-n és hasonló éles helyzeteket provokálsz: én már megrajzoltam egy kisebb városkát a tenger partján. További szép napot és mégegyszer köszönöm a tutorialt minden érintettnek -
#9449 Egyik pillanatban borász vagy,másik pillanatban végzős fősulin,aztán meg bölcsész szakos rajztanár:) Ennél szánalmasabban már nem is nyomhatnád ezt a kamukérózást... Tünés -
#9448 Mondtam hogy nem érdekel a lelkizésed Gergő. Semmi közöd hozzá hogy melyik borászsuliban végeztem. És nem vagyok sértődékeny így szerintem térj át te is egy normálisabb hangnemre mert bár borászként végeztem az nem azt jelenti, hogy egy kocsmában borozgattuk végig a 4 évet. Semmi közöm a borászathoz: bölcsész szakos vagyok és rajztanár. Ha nem érdekel a convertálós téma mert azt sem tudod mi az: akkor leszel szives privben küldözgetni a zöldségeidet. -
#9447 De érted,legalább ha már ekkora gyökér,próbálná meg jól csinálni,de még az sem megy neki.. -
#9446 :DDDD -
#9445 * SG-n tombolja ki magát -
#9444 Nem hát,mert körülbelül úgy végezted el a Borász szakképzést és úgy vagy végzős egyetemista,ahogy én űrhajós... A valóságban valami 14 éves kis csitri vagy aki SG-n tombolja ki,húzhatsz is a faszba -
#9443 -
Gibor #9442 TESS itt van, a te kedvedért át is néztem és picit lejjebb egyszerűsítettem.... hogy még égszerűbb legyen.
Kemszi: remélem nem haragudsz meg érte :) -
manyadam #9441 szerintetek szildramor egszeris az életben foglya használni a "válasz erre" parancsot??:P:Dszerintem nem tűnik fel neki...:)de remélem ezek után csak meglesz..csak azért írom mert negem ezért már egyszer lebasztak..:D köszönöm a megértésed hy boys -
#9440 ennyi erővel lufis képeket is linkelhetnék: nem? :D -
#9439 nem is fogok. -
#9438 Nem ittam/iszom el az agyamat,és azt hiszem ez megy a tanácsaid nélkül is...viszont a kérdésemre nem válaszoltál -
#9437 Köszömöm. -
#9436 a tutorial még mindig ott van a cikkek között az oldalon -
#9435 Ne haragudj meg Kemszi, de ha feltettem kérdésben HWRMT oldalán, feltettem kérdésben itt is, tényleg érdekel ez az egész és szánnék rá időt és ha még tutorialod is van hozzá amit készítettél: akkor ám haragudhatsz rám a léghajós képért de nem értem mért baj az, hogy néhány kocsit szeretnék összerakni. Mért van az, hogy Rezstől elsőre kaptam választ és sikerült is megcsinálnom amit szerettem volna. A borászgyerekkel meg semmi bajom. Ne idd el az agyadat az a lényeg: ez a szakma mellékhatása: a tanáraim nagy része . . . szerette a bort XD -
#9434 Ezt baromi rossz embernek címezted, mert tutorialt is csinált és segít is. -
#9433 Tökmindegy,hogy miket csináltál és kinek segítettél,nem vagy végzős az egyetemen úgyhogy SENKI VAGY!!!négynégy -
#9432 nem oktatlak ki,arra céloztam,hogy nem kellenek az ide nem való képek.Segíteni?nem vagyok egyik szeretetszolgálat tagja sem.ÉN is segítettem már pár embernek ,ahogy nekem is segítettek,de nem várhatja el senki hogy mindig ezt csináljam.Autót is csináltamm már wr2-be,igaz ebből csak kettőt tettem fel hwrmt-re,de meguntam már hogy ezzel molyoljak ,van jobb dolgom is.
és képzeld írtam tutorialt,hogyan is kell wr2-be autót tenni.Biztos hogy nem a legjobb,de megpróbáltam,és szerintem aki kicsit is jártas a 3d-s modellezésben,meg tudja kezelni alapszinten a szükséges progikat annak érthető....kb ennyi -
#9431 "letett már valamit az asztalra pár minőségi belsőnézetes kocsival amit a WR2-be megcsinált és egyetemre jár."
A két dolog milyen összefüggő:DDD Ezt a LoL-t
Egyébként nekem inkább úgy tűnik,hogy egy öntelt végzős fősulis vagy.. Aztán most akkor mit csináljak,ha te végzős vagy?:) Ahelyett,hogy virul az arcod hogy te már végzős vagy főiskolán,inkább lapozgasd kicsit pl. a magyar helyesírási szótárat,tudod..szép kék borítója van..
(hogy értsd miért írtam: " kúrva, nem ől meg)
Egyébként elég szomorú,hogy nagy egyetemista létedre hőlégballonokat meg hitler animációkat szúrkálsz a fórumba..őszinte leszek,én úgy kb. 14-nek ítéltelek meg a fórumozási stílusod alapján
A borászatit hol végezted?