World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
az összes utcai autó? 😊
Vagy melyek? 😊

már írtam vlakinek hogy nyugodjon meg folyamatban van...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Attila889
Valaki letudja írni nekem privibe hogy kell kocsit csinálni,és milyen program kell hozzá?Mert ha megtudom érteni,meg minden én is nagyon szívesen csinálnék kocsikat.De én inkább utcai kocsikat mint pl: Fiat Grande Punto Abarth,Fiat Punto,Opel Zafira,stb.....

szívesen

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

SASboy
Köszönöm szépen a segítséget. Rákerestem, h sceneries meg maps, de nem adott ki olyan találatot, de sry akkor.

nice legs. what time to open?

Kompressoros Charger-nek még sok kell hogy készen legyen?
<#worship>

kössz az infót
de a peugeot 406 -ot még nem konvertálta át, és ez a modell már több, mint 2 éve vár erre 😄 de mind1 õ tulajdona, õ rendelkezik felette

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

hykao
King6 (vagy Gangster) azért nem engedélyezi WR1 modelljeinek a WR2-be konvertálását, mert õ maga akarja megtenni... 😊
(Lehet, hogy már meg is tette?)

Más:
A következõ két oldalt érdemes figyelni újdonságokért:
http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/forumdisplay.php?f=35
http://synetic.de/board/viewforum.php?f=10

Megint más:
két képecske, vajon a háttér a következõ WR-bõl van? (a modellek biztos nem lesznek benne)
http://www.synetic.de/board/upload/Image10004.jpg
http://www.synetic.de/board/upload/Image10002.jpg
mindegy mostmár elmondtam neki!
különben is, én még csak most mondtam el elõször! <#wink>

Attila889
mondjuk ha visszaolvasnál 3-4 oldalt tudnál mit kezdeni vele 😊
Mivel levan írva 😊

Úgy lehet hozzáadni pályát, hogy:
1.)Letöltöd a pályát, kicsomagolod
2.)A kicsomagolt dolgokat (az esetlegesen létezõ AddOns és Sceneries mappákat nem, csak a bennük levõ pálya- fõmappáját) bemásolod a World Racing 2 fõmappa/AddOns/Sceneries/ mappába
3.)A World Racing 2 Manager 2 by Krom -ot ha nem a WR2 fõmappájába lenne bemásolod oda, utána elindítod, rákattintasz a "Sceneries" fülre, megnézed, h. a berkni kívánt pálya be van-e pipálva (ha nincs bepipálod), majd bepipálod a profil(oka)t a bal felsõ sarokba, és a mellette levõ Save all Changes gombra kattintva elmented.
4.)Elinddítod a játékot, és csodák- csodája megjelenik a pályáknál <#wink>

Lehet, h. kicsit bonyolultan magyaráztam el, de remélem megértetted.
Jó szórakozást!

+
index hangot lehet valahogy csinálni?
Veyron létezik wr2-höz?
SASboy
Hi

Tudna valaki segíteni, hogy lehet használni ezt a programot: World Racing 2 Manager by Krom ? Nem tudom, hogy lehet hozzáadni pályát, pedig nagyon szeretnék. thx elõre is.

nice legs. what time to open?

Zsolti9014
hát...ha ezt írta, sok esély nincs, de egy próbát megér!
angolban meg valaki majd segít 😄

Hajrá Magyarország!

egy kérdés:
ha a Peugeot 406 WR1 -es tulajdonosának (King 6), aki megírta a readme -jében, h. ne konvertálja senkia jármûvét WR2 -be, szal ha neki dobnék egy levelet, hogy feltûntetem a nevét, meg csatolom az eredeti readme -t is, akkor van esély arra, h. megengedi?

És ha van, akkor írjátok már le, h. hogyan fogalmaznátok meg, mert az angolul tudásom ehhez igencsak kevés. 😄

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

nemsokára meglepetés. nyugi... 😄

Zsolti9014
köszi.
ezt az átalakítást leírnátok, hogy hogyan kell?
a FAQ-ban néztem de ott csak a wr1-bõl 2-be van.

Hajrá Magyarország!

tudtommal van.. szal olvas vissza vagy google...

hello vw polot tudtok csinalni vagy polo classicot??
Attila889
milett azzal a fájlal ami behozta az addon autókat és le lehetett tölteni?Mert hiába kattintok a fenti képre semmi 😞

Attila889
Suzukival mivan srácok? 😄

Mindkillers
Megoldható 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Yoda001
ha full tuned, az oldalárol ellehet távolitani az indexet? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

SimaSuna
<#worship>
Mindkillers
@ Arty:Örülök hogy tetszik!<#smile>

@ Zsolti 9014:Nos WR2 höz készült,de némi könyvtárstuktúra átalakítás után megy MBWR-ben is!

@Suna:Nyugodtság van,készül a Full Tuned verzió,a kötelezõ koppány kipufogóval,szárnnyal,ledes hátsó lámpával!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

SimaSuna
koppány kipufogó hiánycikk 😞

de azért még jólnézki 😄
hadne mondjam nekem mi...

kemszi2
nekem ez van most a központban:

+vmi jó angolos segíthetne kicsit megírni 1 konvertálás-t engedélyezõ levelet😊
Pepsi Twist
Jeah elkészültek a ladderek 😄 (és az Opel Astra? <#rinya>)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Zsolti9014
szép munka!

mûködik wr1-hez is?

Hajrá Magyarország!

Valaki ? :S
arty
ez a sima istenteenül jol néz ki, köszönet érte!!!!

Forza.

Mindkillers
Nah elkészültek a Ladák:

Lada BA3-2101 (1200s)

Lada BA3-2101 Tuned

Pepsi Twist
Akkor az Opel Astra projectbõl nem lesz semmi?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kemszi2
újdonság:
Ombika
Kozben mar voltam kulfoldi serveren.....

Zsolti9014
Suzuki hogy halad?
De várom már a tutorialt is! 😄DD
(mindkettõt fõként wr1-hez, a wr2-ben ugrál a forgalom, ami úgy tudom az alacsony fps miatt van)

Persze ezt nem sürgetésbõl írom. Puszta érdeklõdés 😄DD

Jó játékot mindenkinek!

Hajrá Magyarország!

Ez az OPC G-s astra sztem is király ötlet! 😄

Igen gyatra angoltudásommal (bár már átolvastam):
de ma ezt találtam a peugeot readme -jében:

"NEW: And especially you aren't allowed to port this car to WR2!"

Ez ha jól sejtem annyit tesz, hogy nem megengedett átkonvertálnia jármûvet WR2 -be. (azért szóljatok, ha nem így lenne.)
Esetleg lehetne a készítõnek (Gangster)dobni egy e-mailt, h. kérlek engedd meg, vagy teljesen fölösleges, mert úgyse fogja?

Ombika
Sajnos hiaba csinalok,nemlatjak.......

Gabor1990
Én mennék ha van vki aki tud szervert csinálni.

Smicy2
hehe, faja 😄

Charade GTti

Mindkillers
Elkészült a tuned verzió is a zsiguliból,már csak világítás és egyéb apróságok vannak hátra:

DJ Skyline
ide feltettem!
script, bár van már ennél jobb, fejlettebb is! de mivel nem gta-t akarsz moddolni, ezért jó ez is bõven! 😊

Ombika
Multi mostansag?

ebbe olvas bele 😊

Hát akkor ezt kéne http://gtadownloads.de/?dl=downloads/ftpd/1189004514_Opel%20Atra%20F.rar

Vagy ha elmondod hogy milyen plugin vagy script kell hogy megtudjam nyitni maxxal az jó lenne, ha azt mondod hogy nics lezárva ez a modell. Ami érdekes, mert hát zm2-ben meg le van zárva