World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
nice legs. what time to open?
de a peugeot 406 -ot még nem konvertálta át, és ez a modell már több, mint 2 éve vár erre 😄 de mind1 õ tulajdona, õ rendelkezik felette
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
(Lehet, hogy már meg is tette?)
Más:
A következõ két oldalt érdemes figyelni újdonságokért:
http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/forumdisplay.php?f=35
http://synetic.de/board/viewforum.php?f=10
Megint más:
két képecske, vajon a háttér a következõ WR-bõl van? (a modellek biztos nem lesznek benne)
http://www.synetic.de/board/upload/Image10004.jpg
http://www.synetic.de/board/upload/Image10002.jpg
különben is, én még csak most mondtam el elõször! <#wink>#wink>
1.)Letöltöd a pályát, kicsomagolod
2.)A kicsomagolt dolgokat (az esetlegesen létezõ AddOns és Sceneries mappákat nem, csak a bennük levõ pálya- fõmappáját) bemásolod a World Racing 2 fõmappa/AddOns/Sceneries/ mappába
3.)A World Racing 2 Manager 2 by Krom -ot ha nem a WR2 fõmappájába lenne bemásolod oda, utána elindítod, rákattintasz a "Sceneries" fülre, megnézed, h. a berkni kívánt pálya be van-e pipálva (ha nincs bepipálod), majd bepipálod a profil(oka)t a bal felsõ sarokba, és a mellette levõ Save all Changes gombra kattintva elmented.
4.)Elinddítod a játékot, és csodák- csodája megjelenik a pályáknál <#wink>#wink>
Lehet, h. kicsit bonyolultan magyaráztam el, de remélem megértetted.
Jó szórakozást!
index hangot lehet valahogy csinálni?
Tudna valaki segíteni, hogy lehet használni ezt a programot: World Racing 2 Manager by Krom ? Nem tudom, hogy lehet hozzáadni pályát, pedig nagyon szeretnék. thx elõre is.
nice legs. what time to open?
angolban meg valaki majd segít 😄
Hajrá Magyarország!
ha a Peugeot 406 WR1 -es tulajdonosának (King 6), aki megírta a readme -jében, h. ne konvertálja senkia jármûvét WR2 -be, szal ha neki dobnék egy levelet, hogy feltûntetem a nevét, meg csatolom az eredeti readme -t is, akkor van esély arra, h. megengedi?
És ha van, akkor írjátok már le, h. hogyan fogalmaznátok meg, mert az angolul tudásom ehhez igencsak kevés. 😄
ezt az átalakítást leírnátok, hogy hogyan kell?
a FAQ-ban néztem de ott csak a wr1-bõl 2-be van.
Hajrá Magyarország!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
@ Zsolti 9014:Nos WR2 höz készült,de némi könyvtárstuktúra átalakítás után megy MBWR-ben is!
@Suna:Nyugodtság van,készül a Full Tuned verzió,a kötelezõ koppány kipufogóval,szárnnyal,ledes hátsó lámpával!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
+vmi jó angolos segíthetne kicsit megírni 1 konvertálás-t engedélyezõ levelet😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De várom már a tutorialt is! 😄DD
(mindkettõt fõként wr1-hez, a wr2-ben ugrál a forgalom, ami úgy tudom az alacsony fps miatt van)
Persze ezt nem sürgetésbõl írom. Puszta érdeklõdés 😄DD
Jó játékot mindenkinek!
Hajrá Magyarország!
de ma ezt találtam a peugeot readme -jében:
"NEW: And especially you aren't allowed to port this car to WR2!"
Ez ha jól sejtem annyit tesz, hogy nem megengedett átkonvertálnia jármûvet WR2 -be. (azért szóljatok, ha nem így lenne.)
Esetleg lehetne a készítõnek (Gangster)dobni egy e-mailt, h. kérlek engedd meg, vagy teljesen fölösleges, mert úgyse fogja?

Vagy ha elmondod hogy milyen plugin vagy script kell hogy megtudjam nyitni maxxal az jó lenne, ha azt mondod hogy nics lezárva ez a modell. Ami érdekes, mert hát zm2-ben meg le van zárva