World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Bocs,rossz hozzászólásnál nyomtam a válasz erre gombra! <#idiota>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Zsolti9014
megpróbáltam a Ladát. Amikor a játékban az autóválasztásnál kiválasztottam volna, kilépett. 😄 de mindegy. akkor ha a suzukit mégis megcsinálja valaki, egy kimondott wr1 verziót készítsetek kérlek!! köszi 😄DD

(tudom, hülye vagyok, de nem baj)

Hajrá Magyarország!

Pepsi Twist
sim mod van nekem manualis valtó de ha taposom a féket és nyomom a gázt akkor csak pörög a motor és próbáld elindulni de semmi... (kár hogy nem tom én kezelni a kuplungot)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

arty
gondolom szim mod és manualis valto 😊

Forza.

[HUN]FaTaL
nem én mondtam az avensist miért én kérjek engedélyt?😊 én csa ksegítettem neked hogy hogy kell letölteni😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
télleg nem kéne a tölcsér :S (amúgy fasza)

Mindkillers
Elkészült a kompresszoros charger! Még ma (késõbb) feltöltöm a HWRMT olalunkra.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Pepsi Twist
Multkor valamelyik multiban valaki a BMW E92-vel gumit égetett álló helyzetben azt hogy csinálta?

Zsolti9014
nekünk is az van (ezért vagyok beleõrülve), fehér színben. a tiétek milyen?

Hajrá Magyarország!

nemfontos mert én lefényképezem a mienket... azt lesznek hipoly texturák 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Zsolti9014
mindegy, akkor hozzálátok textúrás modellt keresni. 😄DD

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
a richard burns rallys suzukihoz sincs textúra?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszönöm <#eljen>

Hajrá Magyarország!

arty
cseréltesd ki a boltban 😉

Forza.

geri777
Sziasztok nekem az a problémom hogy megvettem 1 250ft+áfás boltba 😉

és fel patcheltem le magyaritotam ment is a játék és 1 nap mulva amikkor a kariert akkaom tovább fojtatni ki irja hoigy betöltés sikertelen probálja meg ujbol de mindig ezt irja ki

mi lehet a gond?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Mindkillers
A suzuki erõteljesen textúrahiányos:paused

Lada:
1.:A jelenlegi lada1200s könyvtárban a Textures_PC könyvtárat átnevezed textures-re.A Driver könyvtárban található Textures_PC könyvtárat is ugyanúgy átnevezed textures-re.

2.:Majd csinálsz egy WR-EditCars könyvtárat,abba egy lada1200s könyvtárat és oda átteszed az EditCar.car fájlt.

Ugye az átalakított lada1200s könyvtárat beteszed a World racing/Autos könyvtárba,a WR-EditCars könyvtárból a másik lada1200s könyvtár (amiben csak az EditCar.car van)meg a World racing/WR-EditCars könyvtárba megy.

3.:Válassz valami hangot a World racing/Motoren könyvtárból és az editcar-ban add meg azt a motor sound file résznél.Vagy másold át a WR2 bõl a Motoren2 -bõl az m_ms_10.wav-ot a WR Motoren könyvtárba és az editcarban azt add meg.

Pepsi Twist
Én tudjátok mit hiányolok a játékból, hogy nem tilt a motor padlón üresbe...

Zsolti9014
Suzuki hogy áll?

És akkor végülis a Ladát hogy lehet MBWR-be rakni?

Kösz elõre is

Hajrá Magyarország!

Mindkillers
Még tegnap eljutott a modell abba a fázisba hogy már 3ds kiterjesztés.Még át kell méretezni,a textúrákat kicsomagolni,és összerakni újra MT-kit-tel,meg világítást kell rá csinálni.Viszont addig keresd meg a készítõjét emailben,és kéne egy konvert engedélyt kérni tõle...

tdu Toyota
megoldom😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Click az avensisra, aztán erre: Toyota Avensis 2.0 16v VVT-i D4 Executive — (2.85 Mo - 3340 fois), új ablak nyílt ott jobb felsõ sarokban continue sur valami vagy ilyesmi, válassz egy szervert telechargerra klikk és aztán megint új ablak ott is telecharger

hykao
Nem kell PM, jöhetnek ide a kérések. (ez nem magánügyi téma 😄)
Mindkillers
Hiszed van nem megtaláltam én is de nem bírtam sehogyan sem letölteni.Töltsd le valahogy!

SimaSuna
Hykao 1 modi..de figyeli rendszeresen az oldalt.
szvsz keresd meg PMben..biztosan segítõkész lesz veled is mint velünk volt 😊
télleg 1 kérdés... a házigazdánk it van? mert nemártana kisseb frissítések...

Ombika
LEsz ma multi vagy nem?

tutorial...

ez most a Samarara v. a tutorialra értetted?

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

hát én megcsinéálom de sokmindnekinek lesztnek érdekes részei mert azéetr nem oyaln könyü... a helyesírásért bocsesz csak részeg vok...

én szívesen megcsinálnám, csak nem nagyon tudom, h. hogy kellene gta -ból konvertálni, meg õszintén szólva másból se nagyon tudok 😊

Úgyhogy várom már Gibor tutriálját...

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

[HUN]FaTaL
http://www.gta.cz/sanandreas/index.php?clanek=659

ezen az oldalon van két samara (vaz-2108, vaz-2109). valakinek van kedve convertálni?😊

[HUN]FaTaL

tdu Toyota
hát ha lehet konvertálni át arról az oldalról akkoritt van az avensis

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Utcai szamara modell nincsen sehol? Tök jó lenne 😊 Bár a tuneddel is elvagyok😊

én is regisztráltam

Zsolti9014
GTA Vice Citybõl és San Andreasból van lehetõség az autók konvertálására?

Mert akkor itt van egy HONLAP ami tele van GTA autókkal.

Hajrá Magyarország!

Mindkillers
A kompresszoros Charger már 95%-ban kész van,amint lesz egy kis idõm befelyezem,(ma vagy holnap)csak még a HWRMT oldalra töltögetek fel.

észer vettem 😊 amugy a HWRMT aáltal publikált autók mármint a truenom... kemisz lachaja... ezekcsak ott lesznek letölthetõt...

Pepsi Twist
én is reggeltem...

eddig 3-an vagyunk
-Gibor
-Mindkillers
-Kemszi

kemszi2
nagyon jól teszed
Zsolti9014
<#eljen>
regisztrálok

Hajrá Magyarország!

😄

Ombika
Mar 4ik este erre varok! 😊

Pepsi Twist
ja majd este...

Ombika
Multi vki ma?

Pepsi Twist
<#eljen>

A mai nap publikussá teszem a HWRMT magyar wr2 modder csapatot.

Zsolti9014
szerintem a leírásra gondol

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nekem írtad, nyugodt is vagyok!

(wr1-hez fogok majd csinálni ha tudok 😄DD)

Hajrá Magyarország!