19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bence00111 #9550 Helló!!!
-
#9549 Hogy érted hogy nem C11?? Talán wr3? :) -
#9548 Van egy olyan gond hogy nem tudok multizni addon pályákkal, illetve elindul de a többiek eltűnnek hirtelen, mi lehet a gond? -
#9547 Tessék, itt van két nem "Cobra11"-es kép:
-
#9546 Jaja. Nincs. -
#9545 Nincs forgalom. -
#9544 Egy kérdés: Multinál nincs forgalom vagy én csinálok valamit rosszul? -
#9543 De szép :) -
#9542 Gridben nem szép a damage.
WR2ben elég szép törésmodelt lehet létrehozni, csak legyen aki szórakozik vele...
-
#9541 nekem is jobban bejön a WR2, de a griddel is eljátszogatok :)
viszont a wr2 évek ota tartja magát nálam, haladgatok a karrierrel, addig a grid hol lesz 2 honap mulva? nálam sehol :) el is felejtem ... mint a dirtet :) -
#9540 -
#9539 igazából én a pályák nagyságára, szépségére és kidolgozottságára céloztam amiben versenyrekelni esélyetek sincs ezzel a 2005-ös Synetices játékkal. Forgalom sincs nálatok, sem inteligens sem uninteligens és semmi szabadság, pont ellenkezője WR2 élménynek. -> az egy arcad játék, olyan mint NFS EA-gamestől. WR2 meg már rég túlnőtte a játékpiac kereteit :D Végtelen száguldás szabadság és autógyűjtemény egy jól kidolgozott versenyjáték ellen? Totál más kategória. Inkább a WR-re költötték volna a pénzt XD Aston Martin DBR9 drift >>>
-
#9538 nemisigaz, a GRIDben a HDR olyan szép és nem is eltulzott!!! :D
-
#9537 Lacika 82-nek: "Ez a játék olyan: mint a kiadója" -> Igazad van Lacika. Íme egy kis példa arra amit Gird-ben nem látsz :)
-
#9536 Az jó ha fejlesztenek :) Egyszer csak szánnak pénzt WR fejlesztésre is. Másik nagy kedvencem a Jedi Academy 2002 óta most fog megjelenni a következő rész de még mindig van ezeregy szeró belőle. Remélem ez is halhatatlan nagy klasszikusok közé fog majd kerülni. Mindörökké WR -
#9535 Hát amíg az RTL ellátja őket évről évre egy-egy Cobra11 fejlesztéssel... -
#9534 kár, h world racing3-tól semmi hír :( -
#9533 Közben figyelitek azért hol tart most a Synetic-es srácok grafikus motorja? KATT -
#9532 off
én xp-t használok és a gyári tűzfal mellett szintén csak nod32-t használok és én sem kaptam még be egyetlen vírust sem. -
#9531 Hááát szép volt: nem csoda ha beleszerettél XDDD de azért kicsit kötött a pálya ahogy elnéztem. Wr-ben egy egész térkép csúcsforgalommal és ilyen jól kidolgozott pályából van legalább 20. Hasonló játékot nem igen adott ki más cég csak a Synetic. TDU is gyerekcipőben jár a pályaszerkesztés és a közlekedés terén. Sávba besorolás forgalmi dugóban és követési távolság betartása max itt jöhetnek szóba :) Igazából én a WR3-ra leszek kíváncsi. Remélem lesz -
#9530 mért? Gird-ben is van 668 kocsi meg inteligens traffic?? bazzz: megyek rákeresek neten -
Laci82 #9529 Nem utálom én,csak most a Grid a kedvencem és ahhoz viszonyítok
Az xp pedig számomra nem kezeli olyan jól a dual-core-os procit mint a vista.
Vista alatt sokkal gyorsabban hajt végre műveleteket,tölt be,rendereli a videót és a gyári tűzfal mellett már elég csak egy nod32-őt futtatni és nem kapok be semmi vírust vagy spywaret.
A játékok meg más tészta ,annyira már nem játszok sokat. -
#9528 sose nőnek má fel XD
-
#9527 szereted a Visztát és utálod a WR-t csacska kis csávó lehetsz XD -
#9526 nekem semmi bajom az XP vel. Gyors, fut rajta minden, nem szokott lefagyni és alig foglal 2 gigát. Viszta meg 10 giga és zabálja a procit, memóriát. De ha szereted az más :) (az érzelmi vonalhoz nem tudok hozzászólni ) -
Laci82 #9525 Hát mit mondjak a játék olyan mint a kiadója....
Majd unokaöcsém leköti legalább. -
#9524 grat :) -
Laci82 #9523 Megvan elindult juhuuhuuuuu -
#9522 lehet hogy tényleg újra kéne húznod az egész rendszert, mert ott valami nem stimmel, nekem gond nélkül fut és gond nélkül települt is -
Laci82 #9521 Vista ultimate dell aktivált verzióm van,nem buheramátrixos
El se indul a telepitő sem.
Homokozik a lelkem orrba-szájba de a setup exe nem futi. -
#9520 Nálunk starforce nélkül jelent meg így gond nélkül futnia kéne. Javaslom hogy tegyél fel egy rendes vistat ne egy ilyen herélt fost :D -
Laci82 #9519 Az biztos főleg az sp3-as xp
A Vista nekem jobban bejött,nekem stabilabb és biztonságosabb mint az xp.
És honnan tudom hogy starforceos verzió van-e nekem?
Eredeti a játék az akkor melyik lehet? -
#9518 De fut, gond nélkül. Ha starforceos verzió akkor viszont frissíteni kell a starforce drivert. -
#9517 Miaza viszta? :D tegyél fel XP-t ha van. Gyorsabb és jobb. -
Laci82 #9516 Nem fut Vista alatt ez a játék? -
#9515 a bolti verzio egyáltalán nem kér cédét, telepités után ki is veheted a meghajtobol -
Laci82 #9514 Sziasztok.
Megvettem a játékot,de hibás a lemez,most lemezképet csinálok belőle,ha úgy indítom el majd akkor kell crack vagy felismeri eredetinek? -
manyadam #9513 egyébként ennyire tetszik ezt a kép csucsu? vagy a repcsi tetszik jobban?:D:D ha beteszed hátérbe akkor híres leszek xD..písz -
manyadam #9512 Köszönöm, a dicsőítő gartuációkat..de ha még majd történek velem hasonlók vagy veletek akkor tessék beszúrni szerintem nem rossz képek..:):P egyébként Szildramor: nem értem szárazra még a hídba beragadt az eleje és sikerült a megpörögnöm párszor..:):P minden jót..béke -
#9511 Krekk témát a továbbiakban hanyagoljuk - mivel már itthon is kapható, és potom pénzért...aki ennek ellenére nem képes megvenni, az ne játszon vele!