19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Bence00111
    Helló!!!
  • Szildramor
    Hogy érted hogy nem C11?? Talán wr3? :)
  • Opelfan
    Van egy olyan gond hogy nem tudok multizni addon pályákkal, illetve elindul de a többiek eltűnnek hirtelen, mi lehet a gond?
  • hykao #9547
    Tessék, itt van két nem "Cobra11"-es kép:

• Csucsu2030
    Jaja. Nincs.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs forgalom.
  • Opelfan
    Egy kérdés: Multinál nincs forgalom vagy én csinálok valamit rosszul?
  • Szildramor
    De szép :)
  • Rezs
    Gridben nem szép a damage.
    WR2ben elég szép törésmodelt lehet létrehozni, csak legyen aki szórakozik vele...

• arty
    nekem is jobban bejön a WR2, de a griddel is eljátszogatok :)
    viszont a wr2 évek ota tartja magát nálam, haladgatok a karrierrel, addig a grid hol lesz 2 honap mulva? nálam sehol :) el is felejtem ... mint a dirtet :)
  • Szildramor
  • Szildramor
    igazából én a pályák nagyságára, szépségére és kidolgozottságára céloztam amiben versenyrekelni esélyetek sincs ezzel a 2005-ös Synetices játékkal. Forgalom sincs nálatok, sem inteligens sem uninteligens és semmi szabadság, pont ellenkezője WR2 élménynek. -> az egy arcad játék, olyan mint NFS EA-gamestől. WR2 meg már rég túlnőtte a játékpiac kereteit :D Végtelen száguldás szabadság és autógyűjtemény egy jól kidolgozott versenyjáték ellen? Totál más kategória. Inkább a WR-re költötték volna a pénzt XD Aston Martin DBR9 drift >>>
  • arty
    nemisigaz, a GRIDben a HDR olyan szép és nem is eltulzott!!! :D

• Szildramor
    Lacika 82-nek: "Ez a játék olyan: mint a kiadója" -> Igazad van Lacika. Íme egy kis példa arra amit Gird-ben nem látsz :)

• Szildramor
    Az jó ha fejlesztenek :) Egyszer csak szánnak pénzt WR fejlesztésre is. Másik nagy kedvencem a Jedi Academy 2002 óta most fog megjelenni a következő rész de még mindig van ezeregy szeró belőle. Remélem ez is halhatatlan nagy klasszikusok közé fog majd kerülni. Mindörökké WR
  • hykao #9535
    Hát amíg az RTL ellátja őket évről évre egy-egy Cobra11 fejlesztéssel...
  • arty
    kár, h world racing3-tól semmi hír :(
  • hykao #9533
    Közben figyelitek azért hol tart most a Synetic-es srácok grafikus motorja? KATT
  • SASboy
    off

én xp-t használok és a gyári tűzfal mellett szintén csak nod32-t használok és én sem kaptam még be egyetlen vírust sem.
  • Szildramor
    Hááát szép volt: nem csoda ha beleszerettél XDDD de azért kicsit kötött a pálya ahogy elnéztem. Wr-ben egy egész térkép csúcsforgalommal és ilyen jól kidolgozott pályából van legalább 20. Hasonló játékot nem igen adott ki más cég csak a Synetic. TDU is gyerekcipőben jár a pályaszerkesztés és a közlekedés terén. Sávba besorolás forgalmi dugóban és követési távolság betartása max itt jöhetnek szóba :) Igazából én a WR3-ra leszek kíváncsi. Remélem lesz
  • Szildramor
    mért? Gird-ben is van 668 kocsi meg inteligens traffic?? bazzz: megyek rákeresek neten
  • Laci82
    Nem utálom én,csak most a Grid a kedvencem és ahhoz viszonyítok
    Az xp pedig számomra nem kezeli olyan jól a dual-core-os procit mint a vista.
    Vista alatt sokkal gyorsabban hajt végre műveleteket,tölt be,rendereli a videót és a gyári tűzfal mellett már elég csak egy nod32-őt futtatni és nem kapok be semmi vírust vagy spywaret.
    A játékok meg más tészta ,annyira már nem játszok sokat.
  • Szildramor
    sose nőnek má fel XD

• Szildramor
    szereted a Visztát és utálod a WR-t csacska kis csávó lehetsz XD
  • Szildramor
    nekem semmi bajom az XP vel. Gyors, fut rajta minden, nem szokott lefagyni és alig foglal 2 gigát. Viszta meg 10 giga és zabálja a procit, memóriát. De ha szereted az más :) (az érzelmi vonalhoz nem tudok hozzászólni )
  • Laci82
    Hát mit mondjak a játék olyan mint a kiadója....
    Majd unokaöcsém leköti legalább.
  • [HUN]FaTaL
    grat :)
  • Laci82
    Megvan elindult juhuuhuuuuu
  • [HUN]FaTaL
    lehet hogy tényleg újra kéne húznod az egész rendszert, mert ott valami nem stimmel, nekem gond nélkül fut és gond nélkül települt is
  • Laci82
    Vista ultimate dell aktivált verzióm van,nem buheramátrixos
    El se indul a telepitő sem.
    Homokozik a lelkem orrba-szájba de a setup exe nem futi.
  • [HUN]FaTaL
    Nálunk starforce nélkül jelent meg így gond nélkül futnia kéne. Javaslom hogy tegyél fel egy rendes vistat ne egy ilyen herélt fost :D
  • Laci82
    Az biztos főleg az sp3-as xp
    A Vista nekem jobban bejött,nekem stabilabb és biztonságosabb mint az xp.
    És honnan tudom hogy starforceos verzió van-e nekem?
    Eredeti a játék az akkor melyik lehet?
  • [HUN]FaTaL
    De fut, gond nélkül. Ha starforceos verzió akkor viszont frissíteni kell a starforce drivert.
  • Szildramor
    Miaza viszta? :D tegyél fel XP-t ha van. Gyorsabb és jobb.
  • Laci82
    Nem fut Vista alatt ez a játék?
  • arty
    a bolti verzio egyáltalán nem kér cédét, telepités után ki is veheted a meghajtobol
  • Laci82
    Sziasztok.
    Megvettem a játékot,de hibás a lemez,most lemezképet csinálok belőle,ha úgy indítom el majd akkor kell crack vagy felismeri eredetinek?
  • manyadam
    egyébként ennyire tetszik ezt a kép csucsu? vagy a repcsi tetszik jobban?:D:D ha beteszed hátérbe akkor híres leszek xD..písz
  • manyadam
    Köszönöm, a dicsőítő gartuációkat..de ha még majd történek velem hasonlók vagy veletek akkor tessék beszúrni szerintem nem rossz képek..:):P egyébként Szildramor: nem értem szárazra még a hídba beragadt az eleje és sikerült a megpörögnöm párszor..:):P minden jót..béke
  • hykao #9511
    Krekk témát a továbbiakban hanyagoljuk - mivel már itthon is kapható, és potom pénzért...aki ennek ellenére nem képes megvenni, az ne játszon vele!