19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Csak Synetic létezik igazán XDD de hogy ne mond: csak linkelni járok fel -> ledsordíszes Porsche :)
  • arty
    ez a wr2 topik ... van cobra11 is ;)
  • Szildramor
    C11 - Burning Wheels :)
  • Szildramor
  • Szildramor
    meg is halna a gépem de ha jobb gépem lesz megcsinálom :) ez meg az új C11
  • 12346
    inkább az addon carokat kéne átépíteni forgalomnak
  • Szildramor
    bazz XD az összes forgalomban döcögő járgány átépíthető addon carnak (tudom hogy nem helyes de olyan jóóó XDDD van így wr1-esekkel +90 kocsim :D bogár meg mini meg minden az a 2 öreg kocsi is Gyönyörűek a Snyder kocsik bazz. Az egyik Porshe már teljesen menetkész. 754 kocsim van már a Norbis próbaverziókkal együtt. De mébg nincs vége XD
  • Szildramor

Maffia? vagy wr2 :)
  • Szildramor
    fönn van a csávó Borgon: nagy pályagyáros. De megkérdezheted szerintem Youtubon is. Tuti válaszol :)
  • Rezs
    Mit kell átírni, hogy a nitro ne fogyjon el olyan hamar?
    Ezen a videon a bmwnek leolvadt volna fél eleje ennyi nitrotól és nem fogyott belőle...
    video
  • Szildramor
    Texturafelismerést nem tudtam megoldani sajna de belső nézet és egyéb tulajdonságok hihetőek már XD Ha valaki már konvertált WR-ből WR2-be lécci segítsen PTX felismerési problémámban.
  • Szildramor

LamboHummer vagyis LM002. Texturafelismerést nem tudtam megoldani sajna de belső nézet és egyéb tulajdonságok hihetőek már XD Ha valaki már konvertált WR-ből WR2-be lécci segítsen PTX felismerési problémámban. Köszi Norbee segítséget :)
  • greg benz
    Azigen,ez már törésmodell basszki:DDDDDDDd
  • Rezs
    Én már megvettem:)
  • hykao #9576
    Meg kell venni eredetiben 2000 forintért...
  • Csucsu2030
    Szevasz,barátom!

Az érdekelne,hogy honnan szedted le vagy ha nemtod,
    akkor csak annyit,hogy pontosan hány GB a mérete.
    Ha te is ilyen 1-2 GB-os verziót szedtél, akkor ne
    csodálkozz,mert az szar. Ennyi.
    Ja na meg a crack se mindegy.
  • Szildramor
    valamit nagyon elbasztál. Átadom a szót a veteránoknak :D
  • Daffchy
    Köszi a segítséget! De érted az a baj hogy az Installos kocsikat sem látja...:S
  • Szildramor
    Köszönet mindenkinek
  • Szildramor
    Valaki küldjön már bármit privátban. Nemtok másképp belépni az üzenetekhez. Köszi :)
  • Szildramor
    töltsd le WR2 manager v0.3g >> http://krom.reveur.de/index.php?t=wred_tools << másold be WR mappába és indítsd el. Ha beolvassa a kocsikat akkor jóvan. Ha nem akkor rosz helyre másoltad be őket.
  • Daffchy
    Halihó! Nah szedtem egy másik verziót elindul megy minden Patcheltem is csak az a baj hogy bármilyen kocsit rakok be nem hozza be a játékba nincs a választható autók között egy se...se Installos se másolgatós kocsik nem jók...segítsen már valaki légyszives!
  • Szildramor
    Norbee? a rendőr Nivahoz meg tudod csinálni a kormánynézetet? Megpróbáltam betenni de a kameranézet a kesztyütartóban van :)
  • csabóbp
    köszi szépen norbee nagyon rendes srác vagy !:) az ilyen embereket keresem már rég óta nagyon segitő kész vagy :) (kéne: 2001 bmw 3 Series,2007 renault scenic, 1100 dacia ,2007 megane limousine, 2006 vw jetta ,2004 vw passat, sima tizes lancer , seat leon cupra/ sima 1998 ,seat cordoba 1998 F astra :D:) ksöz előre a segitséget :D
  • Rezs
    Ez két kocsi.
    És majd letölthető lesz.
  • csabóbp
    csaó az kéne nekem ez a kocsi :D
  • Rezs
    Xsara is lesz. :D

• [HUN]FaTaL
    Xsarat csinálj :D
  • Rezs
    Ha kész lesz megtudod. Beírom ide is meg HWRMT-re is, ha elkészül valami újdonság. Lesz Fabia combi is.(előbb vagy utóbb). Most 120as Skodát csinálok.
  • csabóbp
    és honna tudjuk majd?? és milyen daciáid vannak?:D mert érdkelnek :D tudtok csinálni fábia kombit?? 2005ös kéne nekem :D linkelek egy képet róla :http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/69/skoda_fabia_combi_2005_1.jpg ( ez leje , ezzel a lökössel kéne nem a régivel ez a model frissitett) , http://jpg.autoweb.hu/ang-g03101708_1.jpg ( ilyen felnivel kéne :s) nagyon nagyon megköszönném ha vki megtudná nekem csinálni mert ilyen kocsink van :$
  • Szildramor
    Tesztvezetést vállalok XD
  • Szildramor
    Kesz dácsia is kúrvajó: az egész keleti blokk reprezentálva lesz ha valamit tudnék segíteni (bár nemtom mit) csak szolj :)
  • Rezs
    Ha elkészülnek le lehet majd tölteni a Ladákat.
    Dacia lesz. Logan-nal nem hiszem, hogy foglalkozom.
  • csabóbp
    dacia van wr2.höz??:D ugy elszorakoznék egy logan.nal vagy egy 1300assal :D:D
  • csabóbp
    bocsi eltudnátok küldeni ??? még milyen kocsik várhatoak?:D mert nagyon kellek kocsit
    amióta elörször játszóttam vele azóta imádom ezt a játékot :D
  • Szildramor
    Hajrá Norbee!!!
  • Rezs
    Ez itt "ezerkettes". Már van wr2-őm, úgyhogy készülnek az addon kocsik sorban. Lesz majd 1500ös is.
  • csabóbp
    csaó altudnád küldeni nekem az 1500.ös ladát? lécci irj választ előre is kössz csaó , am hogy vagytok skacok?:D
  • Szildramor

Amihez hozzá tudtam nyúlni azt mindent átalakítottam rajta. Új színsor meg kerekek is az már bonyolultabb volt, mert 3 progival kellett egyszerre dolgozni. WR2-t sosem lehet megunni
  • Csucsu2030
    Helló!