World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
helyesbítek 1 kicsit, a motor is tunningolt...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

autoszimulator
aha 230 lovas vento <#wow3>

.: mobilize.hu :.

Willi Betz
Ha már így belejöttetek abba,hogy kinek milyen autója van akkor már énis leírom<#vigyor2>
Opel Astra H Caravan 1.9-es cdti 150LE
Esetleg ha van ilyen modell akkor szívesen elmászkálgatnék vele a játékban is.<#hawaii><#kacsint>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Pepsi Twist
Nekem VW Vento-m van 1.8 Turbó benzin és 230LE és még csak 210 el mentem vele mert a váltó miatt nem ment feljebb és 6 másodperc alatt van 100on, nektek pontosan milyen az az avensis?

12346
háát az ilyen "nem tuningra való" autókból szivesebben kihoznék vmi szépet, mint a megszokott, átlag "tuningolható" bizbaszokból😊

SimaSuna
xD 😄

tudjuk..céges autó 😄
autoszimulator
Nekem nem futotta arra se 😄 De az nincs a WR2-ben, se billegõ, se fix 😞 😄D

SimaSuna
igen..van akinek Volvora futja..és nem is akár mijenre..igaz bratyesz? 😊
autoszimulator
Nem mindenkinek van ám pénze drága sport Avensisre, így mi csak a játékban próbálunk meg álmodozni róla 😞

tdu Toyota
a miénk egyátálán nem billeg mentünk velle 240 is csak nekük sport változat van ami nagyon drága dcat nagyon jól megy és 8,2 allat fent van 100-on

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
szépen összetörted így ronda😄 de szépen törik

Ombika
Nem dehogy esetleg 1 tuningosabb valtozatnal,de nincs ertelme ezt tuningolni,ez nem olyan vas... 😊

12346
jah jó^^ aszittem a "ráncfelvarrást" úgy értetted, hogy játékban lehetne kicsit kultúrabb az útfekvése😊

Ombika
Ezt mondom,hogy valosagban nekunk is ilyen van es ez nagyon,de nagyon csaladi auto es billegos,palyan 170-180-nal ijjesztoen.... 😞
KEzifekesnel meg nem is mondom inkabb... 😊

12346
viszont sztem inkább nem nagyon kéne elszakadni a valóságtól😊

Ombika
1 a lenyeg ,nagyon billegos-illegos csaladi auto sajnos,szal rafer 1 rancfelvarras.... 😊

12346
sõt, itt egy 6 oldalas mûszaki adatos pdf, magyarul.

12346
hátha ez némileg segít^^

Megérkezett a játékhoz a Lotus Espirit is!

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

HWRMT oldalán kinek nem volt aktiválja a regje... gonodlom mert nem kapta meg az értesítõ emailt. õ nekik aktuiváltam a regjüket és mostmár nyugodtan betudnak lépni. az email-es problemon meg dolgozom. nemtom mi lehet mert nekem Freemail Gmail egyaránt jött levél.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mindkillers
@tdu Toyota:

Ennek örülök,és annak is hogy ilyen autótok van.Azért mert meg szeretnélek kérni hogy készíts róla képeket hogy a világítást hogyan csináljam meg,mi hol van és hogyan világít.Mert fogalmam sincs róla.
És kellenének a gyári adatok is.Pl.:súly,nyomaték/ford,Le/ford,max fordulat,max sebesség,esetleg gyorsulás,melyik sebességi fokozatban mennyit megy stb.

Ezeket vagy MSN-en,vagy emailben küld át/el nekem légyszives.

Nos közben az autó törésmodellje is tesztelésre került...

A végeredmény:

Alig használt,megkímélt állapotban lévõ Toyota Avensis eladó:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

nagyon király lesz!!!

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

SASboy
nem sajnos 😊

nice legs. what time to open?

tdu Toyota
jah sry majd szólsz ha kész nagyon bocsi nem olvastam az üzeneted

tdu Toyota
állat és mikor lesz kész??? nagyon jó a kocsink is pont így nézki belülrõl le a kalappal

12346
zsír lesz. semmi tuning lófax, meg ilyenek😊

Attila889
kicsit komoly a San Andreas térkép 😄 😄

kemszi2
és nem adtak hozzá avensis-t?😛
kemszi2
jó kor zártjátok a nyarat XD
SASboy
a telefon Samsung D900, ami a kocsiban van? nekem olyanom van 😄DDDD

nice legs. what time to open?

Pepsi Twist
lesz belsõ nézet vagy ez csak ilyen kamu? 😛

Mindkillers
Tehát mint elmondtam msn-en,nem 5 perc alatt készül el... Amint kész szólok.Addig itt van néhány kép a Béta tesztrõl:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Ma már 2X írtam 😊 De még nem voltál.Ma már nem leszek megyek nyárzáró grillpartyra.

MSN-en írhatnál... lenne egykét dolog...

tdu Toyota
belülnézet is lesz vagy is hogy kezet látok???

tdu Toyota
majd hova teszed ide fel sgére??

tdu Toyota
zh gyönyörû nagyon szépen köszönöm és honnan tudom letölteni???

Mindkillers
Nah letöltöttem az astrát,majd megcsináljuk.Azért ajánlottam ezt az astrát,mert az már nagyjából kész van. <#vigyor3>

@tdu Toyota: Nos így néz ki már az avensis a Mesh Tool-kit-ben:

arty
sima G astra lenne jo 😊

Forza.

Pepsi Twist
jó 😊 de amit attam azt nem tod átkonvertálni?

de...
csak kicsit kéne visszaolvasni:
az mindössze csak 52 hsz, nincs egy oldalnyi
na mind1, elnézzük, de azért legközelebb kicsit nézz szét majd jobban<#wink>

Zsolti9014
az szép, itt az nem volt rendelhetõ.
szép ám a fehér is 😄
meg a fekete, a karibikék, a rozsda, a piros, meg az összes többi 😛P

Hajrá Magyarország!

gyöngyházmetál kanári sárga 😛

Mindkillers

Mindkillers
ÕÕÕ Bocsánat arról lemaradtam...

Wauxhall Astra Showcar nem jó?

fenegyerek1
a HWRMT oldal linkjét feltennétek nekem? Köszönöm

Pepsi Twist
lol 😄 amúgy az ASTRA-val mivan? amit belinkeltem az nemjó?

[HUN]FaTaL
Jajó semmi gond😊 A GTAs utcai samarákat nincs kedved konvertálni?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Zsolti9014
Annak mi lehet az oka, hogy a WR-Editcar 1.4c a WR2-es .car fájlokat megnyitja, a WR1-eseknél nem válaszol?

Hajrá Magyarország!

Mindkillers
Ennek a fagyistölcsér a lényege.Mert erre lehet tenni.Míg egy európai autóra nem nagyon van értelme <#hehe>Nos ha nem tetszik akkor nem töltöd le,viszont akkor nyáron nem kapsz fagyit mert nincs tölcséred!<#integet2><#wave><#lama><#felkialtas><#bohoc><#alien2>