19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Rákerestem japcsi google-ben is, de csak vr-4 es modelleket találtam. Csak a játékban volt vr-6 os verzió. Vikipédián is vr-4 az uccsó bejegyzés >> http://www.google.co.uk/search?hl=en&lr=lang_ja&q=mitsubishi+galant+vr-6&start=0&sa=N << Csak motorikusan különbözik??
  • Rezs
    VR6-os nem?
  • Szildramor

• Szildramor

VW tuning
  • csabóbp
    mikor lesz már kész a dacia????
  • Rezs
    Hát hogy a viharba ne? :D
    Megmutatom a damage-ot a matricát a koszolódást...
    Van egy-két modeled nálam félkész álapotban.
  • Mindkillers
    Hááájjj! Megrendeltem a 200-as vinyót,meg egy új monitort,ha összeáll újra rendesen a gép akkor ismét alkothatnánk járműveket ebbe a remek játékba! Benne vagy?
  • Rezs
    Úgy a legegyszerűbb ha egy ismerősöddel együt mentek multizni. Ha látsz játékokat még koránt sem biztos, hogy be is tudsz lépni. Aránylag sokan játszanak multit, de általában zártkörűek. Ha létrehoztok magatoknak egy szobát abban tudtok játszani a saját igényeiteknek megfelelően.
  • mreni
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem h hogy lehet multiban játszani??
    Pl most is látok két szervert de egyikhez sem tudok csatlakozni?
    Elmagyarázná valaki hogy működik ez??
    Köszi
  • Rezs
    Igen. Nem.
  • Bence00111
    ilyen ritkán ÍRTOK?? vÉGA A TOPICNAK?
  • Szildramor

Mangafan Subaru :D
  • Szildramor
    Köszi a privet :)
  • Szildramor
    És magát a lámpa testet? a 3D modellről kellene ködlámpa. Le lehet vágni másikról? Tudod az a mini amit mutattam és huszonöt dollár volt :D gondoltam összerakom másik kettőből ha lehet :)
  • Rezs
    Lehet. A másiknál save .lsf az mtkitben, és load .lsf a mininél de a coordinátákat újra be kell lőnöd.
  • [HUN]FaTaL
    OFF: Írj rám majd msn-n ha leszel légyszi :) Textúrázni kéne egy picit:D (tolató és ködlámpát heggeszteni a C4esre)
  • Szildramor
    Norbee? Lehet másik kocsirol fényszórókat átimportálni minire?
  • Rezs
    Ezt olvasgasd.
    Tutorial
  • GeriR
    köszi Norbee !! a Zmodeller nem ismeretlen számomra, de ahoz h autót csinálj mit kell tenni? tudnál írni 1 e-mailt h mégis h kell úgy nagyjábül? [email protected] előre is köszi.
  • Rezs
    Szia én Zmodelert, Zmodeler2-t, Lightwave-et, Deep exploration-t néha txdworkshop-ot, MSPaint-et, Mtkit2-t, WRPTXtool-t és WReditcar-t.
    És nem kell tudni programozni hozzá.
  • Attila889
    itt van a banner alatt nagy baetüvel hogy Hungarian World Racing Modders Team.Rákéne kattintani :)
  • csabóbp
    hello Hwrmt-nek mi a teljes cime?:S:S:S:S: am Geri te milyen geri vagy?:D:D:D
  • GeriR
    Helotok!
    Norbee Mien progival csinálod az autókat???? Kell tudni programozni ahoz h tudj csinálni autót??? Köszi ha segítesz!
  • Szildramor

első próbálkozásom ez lesz gta sa-ból. Faitoooo!!!
  • Szildramor

• Rezs
    hopp... bocsesz

• Rezs
    Lesznek még autók csak lasan készülnek
    Dacia 1310TLX
    http://farm4.static.flickr.com/3221/2828149866_ab59b04ed0_o.jpg
    http://farm4.static.flickr.com/3268/2827295597_d4e5fffebe_o.jpg
    Skoda Fabia combi
    http://farm4.static.flickr.com/3132/2827305165_10758ee970_o.jpg
  • Szildramor
    Lotus König felnivel :)
  • GeriR
    Hello! Valaki tudna csinálni Chevrolet Aveo-t és Vw Golf V Plus-ot nekem???? Rengeteg képet, és adatot tudok adni! Előre is köszi ha valaki segít!
  • bamboo324
    Hellosztok!Vki nem tudja hogy honna tolthetek le daciat a wr2hoz??elore is koszonom.
  • Szildramor
    Médiamárkt 1999 Ft :)
  • arty
    cdgalaxis, 2 ezer ft
  • GeriR
    Helotok! Hol tudnám megvásárolni a World Racing 2-t?? Valaki segítsen pls!
  • GeriR
    Köszi szépen CLAMP, már regisztrálva vok oda csak még nem néztem körbe:D! És a ti autóitokat honnan lehet letölteni? Autókat nehéz csinálni, mivel csináljátok??? Vw Golf V Plusot, és Chevrolet Aveo sedant tudna valaki nekem csinálni?? nagyon megköszönném! Sok Képpel És Adattal Tok segíteni!! Megcsinálnám én csak fogalmam nincs h h kell azt se tudom h mien modellerel kel! Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
  • Szildramor
    Kész a lambo. Bitangnehéz volt a sulya miatt a menettulajdonágokat beállítani de már jól fut. Köszi minden convertáláshoz nyújtott segítséget az érintetteknek
  • Szildramor
    GeriR: Kocsiberakás receptjét itt találod HWRMT oldalán >>>>>> www.hwrmt.extra.hu/forums.php?m=posts&p=103#103 Regisztrálno kell azthiszem
  • hykao #9594
    Ha fasza, akkor vedd meg eredetiben...igazán olcsó...
  • GeriR
    Üdv. mindenkinek!Most töltöm az egész játékot, mert idáig csak a demóval nyomtam, de láttam h mien fasza cuccokat lehet berakni ebbe a gambe! Itt egy oldla címe ahol csak az autókból több mint 540 van: http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/
    Az autókat, meg ezeket a dolgokat csak simán be kell másolni pl az autot az autosba, vagy kell még mást is csinálni?Előre is köszi a segítséget!
  • Szildramor
    És a kerék tengelymagasságát talajtól nézve mivel lehet változtatni WREditcarral???
  • Bence00111
    HellóNorbee!! Mikor és hol lesz letölthetőek a Skodák?