19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9670 Ezt sajnos nem lehet megoldani, ahogy 12346 is fogalmazott még egy játékban sem volt ilyen. Ennél összetetteb sajna :( -
#9669 sztem olyat nem nagyon fogsz találni/gyártani. kissé összetett. eddig egy játékban sem láttam valamire is való automatát. racer-ben elméletileg az egyik járgánynál megy pl a kick-down-olás, de ott is még csak próbálkoznak ilyenekkel. -
zroland #9668 ja és nem tud valaki olyan mod-ot, amitől az automata váltó kissé élethűbb lesz?(nem csak 6000-nél vált...kis gáz alacsony fordulat..stb..) szerintem ez is jó lenne:DHa valaki elmondja hogy kell én megcsinálom:P -
zroland #9667 alap:D de még senki nem jött rá, hogy hogy kell ezt megoldani???jó kis modellek vannak itt, és szerintem mindenki örülne ha át tudnánk őket konvertálni ;) -
#9666 :D szal te is szereted^^ -
zroland #9665 össze micsinálni...?:Dnem sikerült 1ébként még...:( -
#9664 Csak sikerült ezt is összemangázni? -
zroland #9663 igen, ez az!De tölts le egy olyat, ami mellett ottvan hogy 7.0(.lwo 7.0)
Azt társítsd hozzá, és úgy nyisd meg.... -
#9662 -
#9661 A range check error asszem annak a hibaüzenete amikor túl részletes a model, és nem képes beimportálni az MtKit -
#9660 Sikerült megnyitnom őket LightWave 3D vel csak nem regisztrált és nem tudtam menteni. De jó kis modellek :) -
#9659 jól tudod:) -
#9658 Szegény animekaraktert nyakon öntöttem sárral XD
-
zroland #9657 Ugyebár a sima .lwo fileokat nem kezeli..ha .lwo 7-et akarok beimportálni vele akkor ezt írja:"range check error",próbáltam, hogy társítom az lwo filehoz az mtkit-et, elméletileg működne "C:\Documents and Settings\----\Asztal\j9_vsab\Peugeot J9 VSAB.lwo
Reading options.ini ...
Basic OpenGL init complete
Shaders loaded
de nem jelenik meg semmi..
mi lehet az oka?
válaszod kösz Norbee -
Szabi1991 #9656 részerhez készült erdetileg (ha jól tudom) :D -
#9655 Ha .lwo-ban van a kocsi akkor már be tudod importálni Mtkitbe, de vigyázz hogy térben jóhelyen legyen. Tehát: az XZ sík a kocsi kerékagyai közepén haladjon keresztül, az Y tengely pedig a kocsi közepén legyen.
a kereket le kell törölni róla, és külön file-ban térben középre igazítva kell lenniük. -
#9654 Nemtudom, hogy racerbe betették-e, de polish roads a neve. -
Szabi1991 #9653 ez a RACER-es pálya ? o.0 -
zroland #9652 Sziasztok!Lehet h láma vok, de van ez az oldal: http://dmi.chez-alice.fr/models1b.html
Elméletileg innen át lehet valahogy konvertálni a járgányokat..kipróbáltam 3progit,de 1 délután alatt nem jöttem rá hogy hogyan lehetne átjátszani!
Jó lenne, ha valaki adna egy kis útmutatót;)
előre is kösz -
Bence00111 #9651 Hűű!!
Király vagy Norbee!! Szupi Polski! Csak a hangja.... .De jó!! -
Mazda 6 Alpok pályán -
#9649 WOW! Coool:)) -
#9648 Tévedtem.
Csak ma készült el.
HWRMT -ről letölthető. -
#9647 Lesz kispók.
Valószínüleg még ma. -
#9646 Esetleg lesz még nem találtam szép modelt. Ami volt azt megcsináltam drag-gépnek, de annak nem szép az eredeti modelje. -
DjVktr #9645 Rendben, köszi az infót! -
Bence00111 #9644 Helló!!
Kéne nagyon kéne nekem egy Fiat 126 polski Sima egyszerű! Tudna nekem mondani eg oldalt vagy esetleg csinálni egy-et? -
#9643 Még félkész állapotban vannak, de nemsokára jön a Skoda pack aztán pedig a Daciak. -
DjVktr #9642 Az utolsó képeken lévő autókat honnan lehet letölteni?
Pl. régebbi skodák, dacia stb.
Köszi -
#9641 Reggel hatig sikerült megcsinálni Norbee :D Textúrákat még meg kell csinálni oszt kész.
-
#9640 -
#9639 naaaaaaa neszivass
-
#9638 -
Sikerült nekem is XD Norbi recept működik -> világít -
#9636 *progit :D -
#9635 Tényleg a mtKit2 volt a szar. Azóta nem fagy cob-nál sem. Köszi a brogit :) -
#9634 Különleges belsőnézet a "VR6"-os Mitsubishi Galantnál.
-
#9633 lehet hogy valami amcsi piacra gyártott fantázianév mert ilyan automataváltós mind. Igazából azért kerestem csak rá mert nem volt mellette a neve és hajnal fél négykörül egyszerűbbnek tűnt mint várni reggelig. Égett a ...csám XD -
#9632 Van még ilyen VR-6 >> http://ph.88db.com/ph/Services/Post_Detail.page/buy_sell/cars_and_bikes/?PostID=151008 << -
#9631 vr6 az vw gyerekek
a mitsunak a 3000gt-nek is volt vr4-ese