19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • [HUN]FaTaL
    Ezt sajnos nem lehet megoldani, ahogy 12346 is fogalmazott még egy játékban sem volt ilyen. Ennél összetetteb sajna :(
  • 12346
    sztem olyat nem nagyon fogsz találni/gyártani. kissé összetett. eddig egy játékban sem láttam valamire is való automatát. racer-ben elméletileg az egyik járgánynál megy pl a kick-down-olás, de ott is még csak próbálkoznak ilyenekkel.
  • zroland
    ja és nem tud valaki olyan mod-ot, amitől az automata váltó kissé élethűbb lesz?(nem csak 6000-nél vált...kis gáz alacsony fordulat..stb..) szerintem ez is jó lenne:DHa valaki elmondja hogy kell én megcsinálom:P
  • zroland
    alap:D de még senki nem jött rá, hogy hogy kell ezt megoldani???jó kis modellek vannak itt, és szerintem mindenki örülne ha át tudnánk őket konvertálni ;)
  • 12346
    :D szal te is szereted^^
  • zroland
    össze micsinálni...?:Dnem sikerült 1ébként még...:(
  • Rezs
    Csak sikerült ezt is összemangázni?
  • zroland
    igen, ez az!De tölts le egy olyat, ami mellett ottvan hogy 7.0(.lwo 7.0)
    Azt társítsd hozzá, és úgy nyisd meg....
  • Szildramor
  • Rezs
    A range check error asszem annak a hibaüzenete amikor túl részletes a model, és nem képes beimportálni az MtKit
  • Szildramor
    Sikerült megnyitnom őket LightWave 3D vel csak nem regisztrált és nem tudtam menteni. De jó kis modellek :)
  • [HUN]FaTaL
    jól tudod:)
  • Szildramor
    Szegény animekaraktert nyakon öntöttem sárral XD
  • zroland
    Ugyebár a sima .lwo fileokat nem kezeli..ha .lwo 7-et akarok beimportálni vele akkor ezt írja:"range check error",próbáltam, hogy társítom az lwo filehoz az mtkit-et, elméletileg működne "C:\Documents and Settings\----\Asztal\j9_vsab\Peugeot J9 VSAB.lwo
    Reading options.ini ...
    Basic OpenGL init complete
    Shaders loaded

de nem jelenik meg semmi..
    mi lehet az oka?
    válaszod kösz Norbee
  • Szabi1991
    részerhez készült erdetileg (ha jól tudom) :D
  • Rezs
    Ha .lwo-ban van a kocsi akkor már be tudod importálni Mtkitbe, de vigyázz hogy térben jóhelyen legyen. Tehát: az XZ sík a kocsi kerékagyai közepén haladjon keresztül, az Y tengely pedig a kocsi közepén legyen.
    a kereket le kell törölni róla, és külön file-ban térben középre igazítva kell lenniük.
  • Rezs
    Nemtudom, hogy racerbe betették-e, de polish roads a neve.
  • Szabi1991
    ez a RACER-es pálya ? o.0
  • zroland
    Sziasztok!Lehet h láma vok, de van ez az oldal: http://dmi.chez-alice.fr/models1b.html
    Elméletileg innen át lehet valahogy konvertálni a járgányokat..kipróbáltam 3progit,de 1 délután alatt nem jöttem rá hogy hogyan lehetne átjátszani!
    Jó lenne, ha valaki adna egy kis útmutatót;)

előre is kösz
  • Bence00111
    Hűű!!
    Király vagy Norbee!! Szupi Polski! Csak a hangja.... .De jó!!
  • Szildramor

Mazda 6 Alpok pályán
  • [HUN]FaTaL
    WOW! Coool:))
  • Rezs
    Tévedtem.
    Csak ma készült el.

HWRMT -ről letölthető.
  • Rezs
    Lesz kispók.
    Valószínüleg még ma.
  • Rezs
    Esetleg lesz még nem találtam szép modelt. Ami volt azt megcsináltam drag-gépnek, de annak nem szép az eredeti modelje.
  • DjVktr
    Rendben, köszi az infót!
  • Bence00111
    Helló!!

Kéne nagyon kéne nekem egy Fiat 126 polski Sima egyszerű! Tudna nekem mondani eg oldalt vagy esetleg csinálni egy-et?
  • Rezs
    Még félkész állapotban vannak, de nemsokára jön a Skoda pack aztán pedig a Daciak.
  • DjVktr
    Az utolsó képeken lévő autókat honnan lehet letölteni?
    Pl. régebbi skodák, dacia stb.
    Köszi
  • Szildramor
    Reggel hatig sikerült megcsinálni Norbee :D Textúrákat még meg kell csinálni oszt kész.
  • Szildramor
  • Szildramor
    naaaaaaa neszivass

• Szildramor
  • Szildramor

Sikerült nekem is XD Norbi recept működik -> világít
  • Szildramor
    *progit :D
  • Szildramor
    Tényleg a mtKit2 volt a szar. Azóta nem fagy cob-nál sem. Köszi a brogit :)
  • Rezs
    Különleges belsőnézet a "VR6"-os Mitsubishi Galantnál.
  • Szildramor
    lehet hogy valami amcsi piacra gyártott fantázianév mert ilyan automataváltós mind. Igazából azért kerestem csak rá mert nem volt mellette a neve és hajnal fél négykörül egyszerűbbnek tűnt mint várni reggelig. Égett a ...csám XD
  • Szildramor
    Van még ilyen VR-6 >> http://ph.88db.com/ph/Services/Post_Detail.page/buy_sell/cars_and_bikes/?PostID=151008 <<
  • kemszi2
    vr6 az vw gyerekek
    a mitsunak a 3000gt-nek is volt vr4-ese