19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Mért akarod pont ezt a kocsit átconvertáltatni? Csak romániában volt divat még jópár éve
  • Szildramor
  • Gibor
    Boltban nagyon gyorsan lejön a polcról....
  • ChuckyHUN
    Éjjel van és senki nem seedel!
    Nem seedeltek? POFÁN VÁGLAAAK:D
    sose fog lejönni:DD
  • gerge93
    nem modellezni hanem konvertálni bocsi
  • gerge93
    Hellosztok valaki áttudná modellezni nekem ezt az autót. Daewoo Nexia köszi
  • Szildramor
    + egy ezres a kiszállítás csomagonként :)
  • Rezs
    Kezd magához térni a rendszer? :)
  • hykao #9702
    Tessék, 1790 ft-ért jó lesz? :)
  • torque12
    már megvan :)
  • Szildramor
    es ekezetek nelkule csinald mert baj lesz :D
  • Szildramor
    F3 :)
  • torque12
    helo. multiban meik gombbal tudok chatelni? :
  • kemszi2
    coraba kerestem múltkor ott nem találtam.remélem azért még kapható
  • arty
    én cdgalaxisban vettem, de nem látom a listájukon :( esetleg hivd fel őket holnap! házhozszállitás tuti h van
  • Mindkillers
    Kérek szépen egy működő linket,ahol meg lehet rendelni házhozszállítással a játékot eredetiben!
  • ChuckyHUN
    Nah! "Megrendeltem a játékot"... Régebben eléggé benne voltam, próbálkoztam autó kreálással is, de textúrázásnál abbamaradt sajna... Nembaj. majd legközelebb:D
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • Szildramor
    Legalább csináltak hozzá matricákat :D
  • [HUN]FaTaL
    Ezt az autót mindkiller is megcsinálta :) Fent vna a HWRMT-n.
  • Szildramor
    Rendicsek Norbee :D Majd meg tudod nézni hogy az átküldött Golf belső nézeténél használt 2 színű világítós KM-órának mi a titka? Szeretnék olyat csinálni RX-be is ha már tuning. Golfnál csak átszíneztem az eredetit így gőzöm sincs hogy a fenébe lett olyan amilyen :D
  • zroland
    ez volt az;) köszi! én csak az első 3szóban gondolkodtam:D
  • Rezs
    nyomhatunk, de maradjunk a norbee-nál.
  • Rezs
    "generallynotallowed" ? G betűvel kezdődik, 3szó és a szüneteket ki kell hagyni. Én ezt az egy G betűset találtam
  • zroland
    a games.reveur.de-ről le lehet tölteni ezt az astrát:http://www.games.reveur.de/de/wr2/addons/fans/car/single/746/
    Kicsomagolom, és szeretném telepíteni...kér 1 kódot...
    A readme-file-ban van 1 webcím ahol megtudod a kódot, ott ezt írják:"There is a password required to extract the downloaded file. It can be found in the "readme_eng.txt". The password consists of 3 sequenced words from the 8th paragraph. The spaces have to be left out. The first word begins with a "g"."
    a 8§-ban ez van:"Publishing or public distribution of the car is generally not allowed on digital mediums like CDs, Internet, etc. An exception of this can be requested of the author (OC) and needs to be set out in writing. Permitted web pages and sources of distribution are directly linked on at the original download site http://oc.design.tl."
    kicsit hosszú lett:D ki tudná nekem fejteni valaki a jelszót?próbálkoztam..nem sikerült:D:(
  • Szildramor
    A Mazda RX7 Tokyo Drift ültetettet kellene összehangolni és véglegesre összerakni VeildSide felnikkel meg a Rovert szeretném leellenőriztetni editcart Norbival. Tesztelés lesz szerintem egy kis kétkerekezéssel :D
  • torque12
    melyik kocsikkal nyomjátok a multit?
  • Szildramor
    Leszel este Norbi? Kéne multizni egyet :)
  • Szildramor
    Az fent van HWRMT-n? valahonnan sikerült letöltenem de már nem emlékszem honnan. Ezt viszont csak képen láttam eddig pedig jó kis modell.
  • Rezs
    szerintem az a steinmetz féle cabrio astra
  • danyr
    Nekem van egy astra_c nevezetű, ha az az : )
  • Szildramor
    Szeretném elkérni "kölcsön" :D nem találtam sehol feltéve. Szimpatikus kis járgány: Norbi mondta kérdezzem meg: hátha neked megvan :)
  • Mindkillers
    Húúú.Valahol gondolom megvan még ha másnem kiírva lemezre.Miért?
  • Szildramor
    Nekem csak kód kéne :D
  • Bence00111
    Honnan tudom letölteni Lightwave 3D-t?
  • [HUN]FaTaL
    Igen, alacsony fordulaton vált, mert az a max fordulat egy dízel autónál :) De ő nem erről beszélt :)
  • Szildramor
    Mindkiller? ez az asztra meg van még neked??
  • zroland
    Igen..De úgy kellene mint manapság az automataváltók..kis gázadásnál alacsony fordulaton vált, nagy gázadásnál magas fordulaton és ezt lehetne részletezni...
  • Mindkillers
    Szerintem pedig megoldható... Régebben amikor én is készítettem autókat a játékhoz,próbálkozásképpen csináltam dízelt és ahoz úgy csináltam meg az alacsony fordulatszámnál váltást,hogy a motorteljesítménnyel és a sebességfokozatok áttételeivel variáltam az editcarral.
  • Szildramor
    De hát megigértem egyik este hoyg bepiszkítom kicsit az angolok becsületét :D nincs is jobb módja, mint egy angol klasszikust megmangítani csinálok majd gyűrűkurásat is. Az tán közelebb éll hozzájul